Lacy Leadership

Success is Near

What's the point of multiple lifetime sentence?

elinkautinen ei ole oikeastaan koko elämäsi, eikä se oikeastaan tarkoita ”ohi, kun tämä henkilö on kuollut”. Useimmissa elinkautisissa tuomioissa on mahdollisuus ehdonalaiseen vapauteen (ellei toisin mainita), ja ehdonalaiseen pääsyyn tarvittava aika voi vaihdella muutamasta vuodesta muutamaan vuosikymmeneen. sanotaan näin, että teit kaksoismurhan. Asut osavaltiossa, jossa murhasta voi päästä ehdonalaiseen 25 vuoden vankeusrangaistuksella. jos saat yhden […]

elinkautinen ei ole oikeastaan koko elämäsi, eikä se oikeastaan tarkoita ”ohi, kun tämä henkilö on kuollut”. Useimmissa elinkautisissa tuomioissa on mahdollisuus ehdonalaiseen vapauteen (ellei toisin mainita), ja ehdonalaiseen pääsyyn tarvittava aika voi vaihdella muutamasta vuodesta muutamaan vuosikymmeneen.

sanotaan näin, että teit kaksoismurhan. Asut osavaltiossa, jossa murhasta voi päästä ehdonalaiseen 25 vuoden vankeusrangaistuksella.

jos saat yhden elinkautisen tuomion, voit istua 25 vuotta ja päästä sen jälkeen ehdonalaiseen vapauteen.

Jos kuitenkin saa kaksi elinkautista tuomiota, on käytännössä istuttava viisikymmentä vuotta ennen kuin voi päästä ehdonalaiseen vapauteen – ensimmäisestä murhasta 25 ja toisesta 25 vuotta. Huomaa, että kaikki paikat eivät tee näin; uskon, että esimerkiksi Kanada sallii sinun suorittaa kaksi tuomiota samanaikaisesti (joten sinun tarvitsee vain istua 25 vuotta siellä riippumatta). Jos joku saa kuusi elinkautista, hän mätänee vankilassa. piste. Jos joku kuitenkin saa vain yhden ”elinkautisen tuomion”, hän saattaa päästä vapaaksi jo hyvissä ajoin ennen sitä.

yksi tapa kiertää tämä on tietysti sanoa elinkautinen ilman ehdonalaista. Tämä tuomio ei kuitenkaan koske kaikkia rikoksia tai kaikissa tilanteissa, joten antamalla rikolliselle useita ”laskuja” rikoksista tuomioistuin varmistaa, että rikollinen on telkien takana ainakin tietyn ajan.

lisäksi, kuten muut ovat maininneet, haluamme varmistaa, että jokaisesta rikoksesta rangaistaan. Jos tapat neljä ihmistä, saat neljä syytettä.

ja lopuksi, kuten kaikkien lauseiden kohdalla, on aina mahdollista, että osa niistä voidaan kumota. Tässä tapauksessa useiden tuomioiden antaminen lisää mahdollisuutta, että osa niistä pysyy, jolloin taas varmistetaan, että rikollinen suorittaa ainakin osan niistä. Esimerkiksi, jos tuomari antaa rikolliselle yhden ”mega-syytteen”, esim.elinkautisen ilman ehdonalaista, niin rikollisen tarvitsee vain saada yksi syyte kumottua päästäkseen ulos; jos tuomari lyö häntä seitsemällä elinkautisella, hänen on nyt saatava seitsemän syytettä kumottua päästäkseen ulos. Hän saattaa palvella ainakin osaa heistä. Pidä lisämaksuja varavakuutuksen kaltaisina: p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.