Lacy Leadership

Success is Near

Vinkkejä säästää rahaa college oppikirjat

keskimääräinen yliopisto-opiskelija käyttää noin $1,200 oppikirjoja vuodessa, mukaan College Board. Flickr / John Liu ei ole mikään salaisuus, että yliopisto ei ole halpa. Jotkut kustannukset ovat väistämättömiä, kuten lukukausimaksut ja asuminen, ja oppikirjojen lisäkustannukset vain tekevät jo ennestään kalliista korkeakouluopetuksista entistä kalliimpia. Collegen johtokunta kertoo, että keskiverto amerikkalainen korkeakouluopiskelija maksaa nelivuotisessa julkisessa korkeakoulussa yli 1 […]
Kirjat

keskimääräinen yliopisto-opiskelija käyttää noin $1,200 oppikirjoja vuodessa, mukaan College Board.

Flickr / John Liu

ei ole mikään salaisuus, että yliopisto ei ole halpa. Jotkut kustannukset ovat väistämättömiä, kuten lukukausimaksut ja asuminen, ja oppikirjojen lisäkustannukset vain tekevät jo ennestään kalliista korkeakouluopetuksista entistä kalliimpia.

Collegen johtokunta kertoo, että keskiverto amerikkalainen korkeakouluopiskelija maksaa nelivuotisessa julkisessa korkeakoulussa yli 1 200 dollaria vuodessa oppikirjoista. Muiden henkilökohtaisten kulujen, kuten ruokaostosten, kuljetusten ja sosiaalisen elämän, päälle voi olla helppo hukkua aikuisuuden kohoaviin kustannuksiin. Onneksi on olemassa tapoja, joilla voit välttää menojen top dollar teidän tarvittavat lukemat.

älä osta ensimmäistä vaihtoehtoa

vaikka on houkuttelevaa ostaa ensimmäiseltä sivustolta, jolla näet myyväsi kirjojasi, on tärkeää tehdä ostoksia säästääksesi rahaa oppikirjoihin. Paikat kuten kirjakauppa ja Amazon eivät ole aina paras tarjous. Sivustot, kuten Knetbooks yleensä tarjoavat paljon halvempia hintoja kuin ne löydät kuin ensimmäiset tulokset Google.

osta e-kirja

jos et ole henkilö, joka suosii fyysistä kopiota oppikirjoistasi, Hanki E-kirja. Kuten mikä tahansa julkaistu teos, oppikirjat ovat paljon halvempia, jos kustantajan ei tarvitse käyttää rahaa paperille kirjan painamiseen ja maksaa siitä, että se toimitetaan vähittäismyyjille. Siksi e-kirja on lähes aina halvempi kuin kirjan ostaminen ja joskus jopa halvempi kuin vuokraaminen. Voit myös lopulta säästää muutaman taalan merenkulussa, koska jälleenmyyjä ei veloita kirjan lähettämisestä sinulle, eikä sinun myöskään tarvitse maksaa pakkauksesta lähettääksesi sen takaisin.

joskus e-kirjoja voi ostaa tai vuokrata oppikirjojen vuokraussivustoilta, tai kurssit voivat jopa tarjota mahdollisuuden maksaa virtuaalikopiot teksteistäsi katalysaattorin kautta niiden opetussuunnitelmassa.

Osta käytetty tai vuokraa-ei koskaan Uusi

jos olet henkilö, joka suosii kirjan fyysistä kopiota, älä koskaan osta uutta. On yleisesti tiedossa, että uuden ostaminen maksaa aina enemmän, eikä se eroa oppikirjojen kanssa. Onneksi käytetyn oppikirjan ostamisesta tai vuokraamisesta ei ole haittaa. Useimmat vuokraamot antavat sinun korostaa oppikirjaasi mainitsematta sitä kirjan vahingoksi. Jos olet joku, joka haluaa kirjoittaa niiden oppikirjoja, post-it muistiinpanoja voit tehdä, että turmelematta kirjaa.

käytä hintavertailusivustoja

varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen hinnan, on hyödyllistä käyttää hintavertailusivustoja, kuten Etanakirjoja tai Kampuskirjoja. Näillä sivustoilla sinun tarvitsee vain kirjoittaa oppikirjan tai ISBN: n nimi ja valita oikea kirja sivuston näyttämistä vaihtoehdoista. Sivusto skannaa internet ja esittää sinulle alin hinta, jolloin voit luottaa siihen, että olet kävely pois viettää vähiten rahaa mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.