Lacy Leadership

Success is Near

vinkkejä jätteiden lajitteluun kotona

tänä tulevana maailman Ympäristöpäivänä haluamme auttaa omilla yksinkertaisilla tavoillamme ekosysteemien elvyttämisessä ja suojelemisessa. mitä on Jätteiden lajittelu? jätteiden erottelu on sitä, että erotat päivittäisen kulutuksesi märän jätteen ja kuivan jätteen. Näin kuivajäte kierrätetään helposti ja märkä jäte hyödynnetään kompostina. miksi jätteiden erottelu on tärkeää? vaaralliset jätteet voivat aiheuttaa pitkäaikaisia terveysongelmia, joten jätteiden turvallinen hävittäminen on […]

tänä tulevana maailman Ympäristöpäivänä haluamme auttaa omilla yksinkertaisilla tavoillamme ekosysteemien elvyttämisessä ja suojelemisessa.

mitä on Jätteiden lajittelu?

jätteiden erottelu on sitä, että erotat päivittäisen kulutuksesi märän jätteen ja kuivan jätteen. Näin kuivajäte kierrätetään helposti ja märkä jäte hyödynnetään kompostina.

miksi jätteiden erottelu on tärkeää?

vaaralliset jätteet voivat aiheuttaa pitkäaikaisia terveysongelmia, joten jätteiden turvallinen hävittäminen on tärkeää. Jätteiden erottelu tarkoittaa myös sitä, että kaatopaikalle menee vähemmän jätettä, mikä tekee siitä ympäristön kannalta paremman.

tässä Vinkkejä, miten voit lajitella jätteesi kotona:

  1. valmista erilliset astiat kuivalle ja märälle jätteelle.
  2. myös kuivajätteille on oma säiliö, toinen papereille ja toinen muoveille.
  3. lasi – / muoviastiat huuhdottakoon elintarvikeaineilla.
  4. lähetä märkä jäte ulos kodista päivittäin tai käytä sitä kompostina, kun taas kuivajäte lähetetään ulos kodista kerran viikossa.

tässä on joitakin komposteja ja kierrätyskeskuksia Metro, jossa voit käydä hakemassa kierrätysjätteesi:

  • https://www.facebook.com/GreenSpacePilipinas/
  • https://www.facebook.com/winderrecyclingcompany/
  • https://www.facebook.com/pandacanecology/
  • https://www.facebook.com/theplasticsolution/
  1. pidä paperipussia terveysjätteiden heittämiseen.

voimme muodostaa ryhmän samanmielisiä ihmisiä, jotka voivat harjoittaa samaa jätteiden erotteluprosessia ja jakaa sen muille perheenjäsenille tai muille naapuruston ihmisille. Luodaan tietoisuutta yhteisöömme ja helpotetaan prosessia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.