Lacy Leadership

Success is Near

vilkaise Adobe Reveliä

Adobe Revel (alkuperäiseltä nimeltään Carousel) sai huteran alun. Siitä puuttui ominaisuuksia, joita monet pitivät show-stopperina ja alun perin palvelua pystyi käyttämään vain maksamalla siitä. Paljon on muuttunut sen jälkeen. Ensinnäkin, mikä on Adobe Revel? Adobe Revel on valokuvien jakaminen-ja tallennuspalvelu. Kuvittele, että sinulla on pääsy kaikkiin kuviisi riippumatta siitä, oletko tietokoneessa tai iPhonessa tai iPadissa. […]

adobe_revel_iPad

Adobe Revel (alkuperäiseltä nimeltään Carousel) sai huteran alun. Siitä puuttui ominaisuuksia, joita monet pitivät show-stopperina ja alun perin palvelua pystyi käyttämään vain maksamalla siitä. Paljon on muuttunut sen jälkeen. Ensinnäkin, mikä on Adobe Revel? Adobe Revel on valokuvien jakaminen-ja tallennuspalvelu. Kuvittele, että sinulla on pääsy kaikkiin kuviisi riippumatta siitä, oletko tietokoneessa tai iPhonessa tai iPadissa. Adobe Revelin avulla voit ladata rajattoman määrän kuvia pilveen. Voit jakaa niitä muiden kanssa ja jakaa albumeja perheenjäsenten ja ystävien kanssa. Mikä parasta (ainakin minulle) voit käyttää Adobe Revel iPhone / iPad app näyttää kuvia pois.

Miten saan kuvani Adobe Reveliin?

on olemassa pari tapaa tehdä se. Voit tuoda valokuvia Adobe Revel-työpöytäsovelluksella. Voit tuoda valokuvia iPhone – ja iPad-sovelluksella tai ladata Adobe Reveliin suoraan Lightroom 4: stä tai 5: stä Adobe Revel publish-palvelun avulla (käyttämäni menetelmä).

kuinka monta kuvaa Adobe Reveliin voi tallentaa?

adobe_revel_mac

muista palveluista poiketen Adobe Revelissä ei ole kuvausrajaa. Voit ladata niin monta kuin haluat. Tämä on tärkeää ja tekee Adobe Revelistä paremman kuin monet muut palvelut, koska valokuvakirjastosi tulee vain suuremmaksi, ei pienemmäksi.

kun kuvani on ladattu Adobe Reveliin, miten näen ne?

voit katsoa kuviasi työpöytäsovelluksessa, iPhone-sovelluksessa, iPad-sovelluksessa tai verkon kautta. Koska kirjaudut jokaiseen sovellukseen ja verkkoon samalla Adobe ID: llä, kuvasi ovat heti saatavilla kaikilla laitteillasi.

mitä jos olen offline-tilassa, voinko silti katsoa kuviani tietokoneella tai iPadilla?

Kyllä, Adobe Revel piilottaa kuvasi laitteellesi ja ne ovat käytettävissä, vaikka olisit offline-tilassa.

Terry, miksi pidät Revelistä niin paljon?

adobe_revel_publish

Adobe Revel antaa minulle asian, jota olen aina halunnut. Helppo tapa saada salkut mukaan ja aina ajan tasalla. Kun painan Julkaisupainiketta Lightroom 5: ssä missä tahansa julkaistussa kokoelmassani, minun ei tarvitse enää miettiä sitä. Seuraavan kerran tulen Adobe Revel minun iPhone tai iPad nämä kuvat ovat siellä. Toki on enemmän täysin varustellun portfolio sovellukset siellä, mutta kaikki ne ovat kipu takapuolessa pitää kuvia päivitetään. Myös Revel-tiimi teki hienoa työtä iPad-sovelluksen uudistamisessa. Se näyttää nyt hyvin tyylikkäältä.

jos jaan albumin muiden kanssa, voivatko he lisätä siihen kuvia / videoita?

Kyllä, Jos jaat albumeja muiden kanssa, he voivat lisätä kuvia / videoita laitteistaan. Tämä on hyvä perheille lomilla tai tapahtumakuvia.

kuulostaa liian hyvältä; tämän täytyy maksaa maltaita oikein?

tämän takia sanoin, että on aika katsoa Adobe Reveliä uudelleen. Voit aloittaa 30 päivän kokeilujaksolla ja näiden 30 päivän aikana voit ladata niin monta kuvaa kuin haluat. Tämän jälkeen voit jatkaa Adobe Revelin käyttöä ilmaiseksi ja sinulla on 50 uuden latauksen raja kuukaudessa. Kuitenkin, jos haluat jatkaa on rajoittamaton Latauksia se on vain $5.99/kuukausi Revel Premium.

OK kuinka paljon iPhone-ja iPad-sovellukset maksavat?

ne ovat vapaasti ladattavissa. Itse asiassa se on universaali sovellus ja saat sen täältä:

iTunes.

OK, haluan kokeilla. Minne ilmoittaudun?

Adobe Revelin voi kokeilla täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.