Lacy Leadership

Success is Near

Vaatimalla korkeita standardeja

pidit siitä tai et, ainoa tapa saavuttaa todella hyviä tuloksia työpaikalla on asettaa korkeat standardit. He ovat selvästi epäsuosittuja. Olin hieman ällistynyt huomatessani, että jos Googlaat ”korkeita standardeja”, haut viittaavat enimmäkseen nit-poimintatyönantajiin sen sijaan, että työpaikoilla pitäisi pyrkiä todella hyvään laatuun. Mikrojohtaminen ja korkeat standardit eivät ole sama asia ollenkaan, mutta näyttää siltä, että joidenkin […]

pidit siitä tai et, ainoa tapa saavuttaa todella hyviä tuloksia työpaikalla on asettaa korkeat standardit. He ovat selvästi epäsuosittuja. Olin hieman ällistynyt huomatessani, että jos Googlaat ”korkeita standardeja”, haut viittaavat enimmäkseen nit-poimintatyönantajiin sen sijaan, että työpaikoilla pitäisi pyrkiä todella hyvään laatuun. Mikrojohtaminen ja korkeat standardit eivät ole sama asia ollenkaan, mutta näyttää siltä, että joidenkin kirjoittajien mielessä voi olla sekaannusta siitä.

on täysin kohtuullista, että työnantajilla on korkeat standardit – kunhan ne ovat pätevien, tunnollisten ja koulutettujen työntekijöiden saavutettavissa – enkä näe mitään väärää siinä, että niitä vaaditaan. Kun kyseessä on useita yrityksiä (yksi erittäin suuri teleyhtiö heti tulee mieleen) ajaa ylös standardeja hieman tekisi asiakkaat paljon onnellisempia ja luultavasti säästää niitä omaisuuden korjaukset, korjaukset, valitukset ja korvaukset.

useimmissa tapauksissa, kun olet asettanut korkean vaatimustason, sinun ja tiimisi täytyy työskennellä kovemmin kuin joku, jolla ei ole korkeita standardeja. Sen hinnan maksat.

useimmat ihmiset tekevät hyvää (eli juuri tarpeeksi) työtä, koska sitä odotetaan, mutta korkeat suoritustasot voivat päihittää keskinkertaisuuden ja saavuttaa korkean tason tavoitteet.

”Good to Great” – teoksessa Jim Collins esittää, että ”Good is the enemy of Great”. Meitä ajetaan muutokseen, kun olemme pohjalla tai saamme huonoja tuloksia – mutta mikään ei tapa energiaa ja ajaa parempaan kuin vain olla ”hyvä”. Meidän on otettava henkilökohtainen vastuu varmistaaksemme, että olemme aina Oman kovimman arvostelijamme emmekä koskaan anna periksi ”tarpeeksi hyvälle”.

organisaatiotyön onnistuminen liittyy suoraan sen suorituksen laatuun ja standardien asettaminen, mallintaminen, on yksi suuren johtamisen perusperiaatteista. Aseta suoritusvaatimukset korkealle äläkä tyydy ”tarpeeksi hyvään”.

Bill Walsh oli amerikkalaisen jalkapallon joukkueen, San Francisco 49ersin valmentaja, joka tunnettiin vaativista vaatimustasoistaan. Hän uskoi, että on tärkeää, että jokainen organisaatio tuottaa tiettyjä standardeja suorituskykyä. Tämä oli tärkeämpää kuin ”voittoon” pyrkiminen. Hän uskoi, että jos ihmiset täyttävät johdonmukaisesti hänen vaatimansa standardit, pisteet huolehtivat itsestään. Toimiko se? Vaikka ei keskity ”voittaa”, hänen joukkueensa tervehdittiin dynastia.

Walsh sanoi: ”kulttuuri edeltää positiivisia tuloksia. Se ei jää jossiteltavaksi matkalla voittokantaan. Mestarit käyttäytyvät kuin mestarit ennen kuin he ovat mestareita; heillä on voittava suoritustaso ennen kuin he ovat voittajia.”

Walsh kannusti joukkueitaan omaksumaan seuraavat suoritustasot.

  • käytä positiivista kieltä ja suhtaudu myönteisesti.
  • osoittavat hurjaa ja älykkäästi sovellettua työmoraalia, joka tähtää jatkuvaan parantamiseen.
  • osoittaa luonnetta. Ole oikeudenmukainen ja osoita kunnioitusta jokaista henkilöä kohtaan organisaatiossa ja hänen tekemässään työssä.

49ersin tarina on vain yksi esimerkki siitä, miten standardien asettaminen, odotusten asettaminen ja korkean suorituskyvyn kulttuurin rakentaminen ovat avain pitkän aikavälin kestävään menestykseen. Suuret johtajat ymmärtävät tämän ja mallintaessaan auttavat myös tiimiläisiä ymmärtämään keskeiset tulosalueet ja oman henkilökohtaisen panoksensa.

jos on valmis tyytymään ”hyvään”, asiat voivat olla paljon helpompia — ja voi olla paljon mukavampi. Mutta jos koskaan toivoa saavuttaa mitään suurta-jos koskaan haluat luoda ihana tuote tai tarjota erinomaista asiakaspalvelua tai on hyvä elokuva tai lehden tuotettu – olet menossa on luoda ja ylläpitää korkeita standardeja työntekijöillesi.

hoidamme HR: n Hyvät, pahat ja rumat asiat. Jos tarvitset apua HR-ongelmien selvittämisessä, dream Teamin rakentamisessa tai muissa HR-asioissa, soita meille numeroon 01908 262628.

tilaa ilmaiset resurssimme ja ilmainen viikkovihje – Tilaa täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.