Lacy Leadership

Success is Near

Uplayer

Uplayer Description Type: mahdollisesti ei-toivottu ohjelma UPlayer-ohjelmistoa mainostetaan Uplayer.us.com tehokkaana ja yksinkertaisena mediasoittimena, joka on VLC-soittimen kilpailija. UPlayer-ohjelmistoa voidaan markkinoida sivustoilla, jotka isännöivät urheilukanavien aikuisten luokittelemaa sisältöä ja videoita. UPlayer media tool on samanlainen BR Media Player ja yksinkertainen Media Player. UPlayer ohjelmisto toimitetaan käyttäjille kautta DownloadAdmin download manager, joka ei suosi tietoturva-analyytikot. Sinun pitäisi […]

Uplayer Description

Type: mahdollisesti ei-toivottu ohjelma

UPlayer-ohjelmistoa mainostetaan Uplayer.us.com tehokkaana ja yksinkertaisena mediasoittimena, joka on VLC-soittimen kilpailija. UPlayer-ohjelmistoa voidaan markkinoida sivustoilla, jotka isännöivät urheilukanavien aikuisten luokittelemaa sisältöä ja videoita. UPlayer media tool on samanlainen BR Media Player ja yksinkertainen Media Player. UPlayer ohjelmisto toimitetaan käyttäjille kautta DownloadAdmin download manager, joka ei suosi tietoturva-analyytikot. Sinun pitäisi tietää, että UPlayer-ohjelmiston tiedetään tulevan kolmansien osapuolten mainosten mukana, ja se saattaa vaatia käyttäjiä katsomaan videomainoksia ennen kuin he lataavat sisältöä tietokoneisiinsa. Siksi UPlayer-sovellusta pidetään mahdollisesti ei-toivottuna ohjelmana (PUP), joka saattaa häiritä käyttäjiä markkinointimateriaaleilla. Käyttöehdoissa, jotka sinun on hyväksyttävä asennettaessa UPlayer-ohjelmistoa, todetaan, että Sinulle toimitetaan graafisia ja videoviestejä, ponnahdusmainoksia selvästi ja ehdotuksia kolmannen osapuolen ohjelmiston asentamiseksi.

tietokoneasiantuntijat eivät pidä UPlayer-ohjelmistoa pakottavana vaihtoehtona muille vapaille mediasoittimille, eivätkä käyttäjät välttämättä pidä sen käyttäytymisestä. UPlayer-sovellus saattaa asentaa selaimen laajennuksen, jota voidaan käyttää Internet-historiasi ja Amazon-ja eBay-ostoksiesi lukemiseen. Näin UPlayer media player voi näyttää räätälöityjä mainoksia ja lisätä mahdollisuuksia, että olet houkutellut tavaroita sponsoreilta. UPlayer voi toivottaa käyttäjät käyttämään hyväkseen DownloadAdmin download manageria ja asentamaan lisää koodekkeja ja EXIF-editoreita. UPlayer-ohjelmisto saattaa tarvita suuremman osan järjestelmäresursseistasi verrattuna muihin mediatyökaluihin, mikä voi aiheuttaa huonoa järjestelmän suorituskykyä ja alentaa tuottavuutta muissa sovelluksissa, kuten Internet-selaimessasi, tekstinkäsittelyohjelmassa ja chat-asiakasohjelmassa. UPlayer-sovelluksen käyttäminen tarkoittaa resurssien uhraamista, joita voidaan hyödyntää paremmin muissa ohjelmissa. Tietokoneasiantuntijat neuvovat käyttäjiä harkitsemaan uplayer-ohjelmiston poistamista luotettavalla Vakoiluohjelmien torjuntavälineellä ja valitsemaan paremman vaihtoehdon.

TEKNISET TIEDOT

kuvakaappaukset & muut kuvat

SpyHunter tunnistaa & Poista Uplayer

Rekisterin tiedot

Uplayer luo seuraavat rekisterimerkinnät tai rekisterimerkinnät:
Hakemisto
%AppData%\uPlayer
%ProgramFiles%\uPlayer
%ProgramFiles(x86)%\uPlayer
tiedostonimi ilman polkua
http_www.uplayer.us.com_0.localstorage
Http_www.uPlayer.us.com_0.LocalStorage-lehti
uplayer.lnk
Uninstaller
{06810DC6-3501-40FE-BCB3-1A7BE6398A36}

  • GUPlayer

sivuston Vastuuvapauslauseke

Enigmasoftware.com ei ole tässä artikkelissa mainittujen haittaohjelmien luojien tai jakelijoiden yhteydessä, sidoksissa, sponsoroimassa tai omistamassa. Tätä artikkelia ei pidä sekoittaa tai sekoittaa millään tavalla haittaohjelmien edistämiseen tai tukemiseen. Tarkoituksemme on antaa tietoja, jotka opettavat tietokoneen käyttäjiä havaitsemaan ja lopulta poistamaan haittaohjelmat tietokoneeltaan SpyHunterin ja/tai tässä artikkelissa annettujen manuaalisten poisto-ohjeiden avulla.
tämä artikkeli on ”sellaisenaan” ja tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan opetustarkoituksiin. Noudattamalla tämän artikkelin ohjeita hyväksyt, että vastuuvapauslauseke sitoo sinua. Emme takaa, että tämä artikkeli auttaa sinua poistamaan haittaohjelmistouhat kokonaan tietokoneeltasi. Vakoiluohjelmat muuttuvat säännöllisesti; siksi tartunnan saanutta konetta on vaikea puhdistaa kokonaan manuaalisin keinoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.