Lacy Leadership

Success is Near

UninstallApp.com

haluatko poistaa Gaboid Video 1.65: n kokonaan tietokoneelta? Saat outoja virheitä, kun poistat Gaboid Video 1.65: n? Etkö pysty asentamaan päivitettyä versiota tai muuta ohjelmaa sen jälkeen, kun olet poistanut Gaboid Video 1.65: n asennuksen? Monet tietokoneen käyttäjät eivät voi täysin poistaa ohjelmaa syystä tai toisesta. Jos joitakin tiedostoja ja osia Ohjelmasta on vielä jäljellä […]

haluatko poistaa Gaboid Video 1.65: n kokonaan tietokoneelta? Saat outoja virheitä, kun poistat Gaboid Video 1.65: n? Etkö pysty asentamaan päivitettyä versiota tai muuta ohjelmaa sen jälkeen, kun olet poistanut Gaboid Video 1.65: n asennuksen? Monet tietokoneen käyttäjät eivät voi täysin poistaa ohjelmaa syystä tai toisesta. Jos joitakin tiedostoja ja osia Ohjelmasta on vielä jäljellä järjestelmässä, se tarkoittaa, että ohjelmaa ei ole kokonaan poistettu ja poistettu. Nämä tähteet hidastaa tietokoneen ja täyttää järjestelmän virheellisiä tiedostoja sekä johtaa monia ongelmia elämäsi, kuten outo virhe ponnahdusikkunoita ja pysty asentamaan muita ohjelmia. On olemassa monia menetelmiä poistaa ohjelman, katso alla:

manuaalisesti poistaa Gaboid Video 1.65 Windows Add/ Remove Programs

Windows Add/ Remove Programs tarjoaa käyttäjille tavan poistaa ohjelman ja jokainen käyttöjärjestelmä on Lisää/ poista ohjelmia ominaisuus.

* Napsauta Käynnistä-valikko ja suorita Ohjauspaneeli.

* Etsi Gaboid-Video 1.65 ja napsauta Muuta/ Poista ohjelman asennus.

* seuraa ohjattua asennusohjetta ja Poista ohjelman asennus.

manuaalisesti Uninstall Gaboid Video 1.65 Build-in Uninstaller

useimmat tietokoneohjelmat on asennettu sen sisäänrakennettu uninstaller, joka voi myös auttaa Poistaa ohjelman.

* Napsauta Käynnistä-valikko ja siirrä hiiri kaikkiin ohjelmiin.

* Etsi Graboid Video 1.65-kansio ja klikkaa sen poistoa.

* seuraa sen poistoa ja Poista ohjelman asennus.

sen Uninstallerin voi suorittaa myös

* Siirry kansioon, johon ohjelma on asennettu.

* paikantaa sen unins000: ksi yleensä nimetty poistaja.exe tai uninstall.exe

* kaksoisnapsauta sen uninstalleria ja seuraa sitä poistaaksesi ohjelman.

huomaa, että sekä Windows Add/ Remove Programs että sen sisäänrakennettu uninstaller voivat poistaa vain ohjelman tärkeimmät suoritettavat tiedostot, mutta eivät kaikki ohjelmatiedostot ja-komponentit. Joitakin virheellisiä tiedostoja voidaan jättää järjestelmärekisteriin ja kansioihin. Kokonaan poistaa Gaboid Video 1.65, sinun täytyy päästä eroon näistä jäänteitä, muuten, se hidastaa tietokoneen ja estää asentamalla muita yhteensopimattomia ohjelmia.

poistaaksesi sen tiedostot, noudata ohjeita:

* Suorita Rekisterieditori

* Etsi ja poista kaikki ohjelman rekisterimerkinnät HKEY_CURRENT_USER\Software, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE ja HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows \ CurrentVersion\Run\eg ui

* Etsi ja poista kaikki ohjelman tiedostot järjestelmäkansioista C:\Program tiedostot\, C:\ Asiakirja ja asetukset \ Kaikki käyttäjät \ sovellustiedot\ ja C:\Documents ja asetukset\ % käyttäjä % \sovelluksen tiedot\.

Video-opas: miten muokata rekisteriä

Huom: suosittelemme vain edistyneitä tietokoneen käyttäjiä muokkaamaan rekisteriä ja removeGraboid Video 1.65: tä manuaalisesti, koska yksittäisen rekisterimerkinnän poistaminen vahingossa johtaa vakavaan ongelmaan tai jopa järjestelmän kaatumiseen.

A Better Way to Uninstall Gaboid Video 1.65 with additional Benefits

There is a much easily and safer way to uninstall Gaboid Video 1.65 Complete. Kolmannen osapuolen uninstaller voi automaattisesti auttaa poistamaan ei-toivottuja ohjelmia ja poistaa kaikki tiedostot kokonaan ja vapauttaa kiintolevytilaa. Varsinkin kun käyttäjät eivät löydä ohjelmaa Lisää / poista ohjelmia tai sen sisäänrakennettu uninstaller, kolmannen osapuolen uninstaller voi säästää paljon aikaa ja turhautumista.

Lataa Certified Gaboid Video 1.65 Uninstaller !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.