Lacy Leadership

Success is Near

Top Ten Signs Someone has had Plastic Surgery

Procedures & Breakthroughs by Chelsea Mize does that vanhempi lady who lives down the street suddenly show up at a party with a face that looks too good (or too bad) to be true? Siirtyikö serkkusi suoraan A: sta C: hen (tässä puhutaan kuppikoosta) lihomatta lainkaan? on paljon merkkejä siitä, että joku tuttu on käynyt […]

Procedures & Breakthroughs by Chelsea Mize

does that vanhempi lady who lives down the street suddenly show up at a party with a face that looks too good (or too bad) to be true? Siirtyikö serkkusi suoraan A: sta C: hen (tässä puhutaan kuppikoosta) lihomatta lainkaan?

on paljon merkkejä siitä, että joku tuttu on käynyt kauneusleikkauksessa. Joskus se on ilmiselvää. Jos naapurintytön rinta kasvaa yhtäkkiä kuin sellainen lelu, joka laajenee vedessä 100-kertaiseksi alkuperäiseen kokoonsa nähden, silloin pitäisi olla sokea, ettei huomaisi, että hänelle on tehty töitä.

mutta plastiikkakirurgian jatkuvien edistysaskelten myötä toimenpiteet tuottavat hienovaraisempia ja luonnollisempia tuloksia. Siksi voi olla vaikeampi havaita kasvoja (tai muita ruumiinosia), jotka ovat saattaneet mennä veitsen alle.

tässä kymmenen parasta merkkiä, joita kannattaa etsiä, jos epäilee jonkun käyneen kauneusleikkauksessa.

#1 Scars, Scars, Scars

21

tämä on ilmiselvää. Vai onko? Kasvojenkohotukseen viittaavia arpia voi etsiä klassisista paikoista, kuten korvien takaa tai edestä. Mutta entä jos arpia ei näe kasvotusten? Jotkut kehon toimenpiteet työskentelevät kovasti piilottaa todisteita, mutta jos olet tarpeeksi lähellä tutkia, saatat löytää rintaimplanttien arpia kainalon alueella tai alla tissit. Rasvaimu arvet saattavat näkyä lähellä lantion tai napaa ja näyttävät pieniä pisteitä.

images

#2 hänellä on nenä ilmassa koko ajan.

nose_surgery_case3-1

entinen ystävällinen työkaverisi näyttää yhtäkkiä katsovan sinua nenäänsä myöten, etkä ole varma miksi. Mutta älä heti oleta, että hän on muuttunut snobiksi-ehkä hänelle on juuri tehty nenäleikkaus. Vakioaihe ”söpö pikku nosey” on käännetty ylös kärjessä, ja sellainen ylös kääntynyt nenä on varmempi merkki nenän kuin pöyhkeys.

#3 kaikkinensa arka Feely

 kuvat (1)

tätä on hieman vaikeampi arvioida käsivarren mitalla, joten sinun täytyy tuntea joku melko hyvin testataksesi tätä menetelmää. Mutta jos olet lähellä ja henkilökohtainen jonkun kanssa, jonka epäilet olevan kauneusleikkauksessa, tarkista hänen poskensa, leukansa ja rintansa täyteaineiden tai implanttien varalta. Kasvojen täyteaineita tai implantit sekä rintaimplantit on erillinen ”fake” tuntuu niistä. Varo kuitenkin, ettet jää saunassa kiinni kuin Seinfeldin selaine. Se ei luultavasti mene yli hyvin, jos yrität selittää, että olet vain tunne noin merkkejä leikkauksen.

#4 Taimenkurjenpolvi

3123345087

täyteläiset huulet ovat kuumat. Angelina Jolie todistaa tämän tosiasian joka ikinen päivä. Mutta joskus naiset, jotka himoitsevat poutaista lookia, voivat saada mukaansa injektoitavia täyteaineita ja päätyä ylähuuleen, joka törröttää kuin, No, taimenen suu. Kalan huulet eivät olleet kuumat.

#5 yllätys! … tai vihaa? … tai pelkoa?

frozen-face

mitä tapahtui? Miksi takanasi Starbucksin jonossa seisova nainen näyttää kuulleen järkyttävimmät uutiset sen jälkeen, kun Ricky Martin ilmoitti olevansa homo? Eikö se yllättänyt sinua? Joka tapauksessa, pysyvän yllätyksen ilme on numero viisi merkki siitä, että joku on teettänyt töitä. Tunnetaan myös Botox Brow, että transfixed näyttää ’kulmakarvat esille’ on hieman pelottava parhaimmillaan. Ja vaikka Botox on yleensä huomaamaton, että jäätynyt ilme sopii paremmin vaha mannekiini kuin ihminen. Joten jos huomaat vahamaisen naisen kävelevän ympäriinsä, on todennäköistä, että hän ei ole vain luonnostaan rypytön.

#6 hänen rintansa painavat enemmän kuin muu keho

girl-with-big-boobs

vaikka Barbie ja Baywatch antaisivat uskoa toisin, eivät superkuumatkaan naiset yleensä kanna koko painoaan rinnassaan. Vaikka se ei ole ennenkuulumatonta, että naiset ovat luonnollisesti hyvin varustettuja tällä alueella, mahdollisuudet ovat, että nainen, jolla on pieni vyötärö ja vielä pienempi painoindeksi, ei tule päätymään D-kupit ellei hänellä ole ulkopuolista apua. Jos näet naisen, jolla on tikku rinnoista alaspäin, – on turvallista olettaa, että melonit eivät ole orgaanisia.ne ovat rintaimplantit.

#7 Rusinakorvat

raisin-ear

joskus, jos ihoa vedetään liian tiukalle kasvojenkohotuksen aikana, se saa korvalehden rypistymään kuin kurttuinen rypäle. Ja vaikka rusinat saattaisivat olla herkullisia, kurttuinen ei ole koskaan houkutteleva adjektiivi mihinkään kasvonpiirteeseen viitaten. Korvalehdet voivat siis olla merkki siitä, että joku tuttusi on käynyt kasvojenkohotuksessa. Ellei hän halua elää kuivattujen hedelmien kanssa kasvoillaan, – hän luultavasti haluaa myös korjaavaan leikkaukseen.

#8 Turvonnaama

puffy-face

anti-aging kasvojen menettelyjä ottaen puolestaan pois tiukka näyttää, päinvastainen ilmiö on alkanut syntyä. Tylysti sanottuna se on läskinaama. Naiset, joilla on liikaa täyteainetta (Botox, Restylane, Radiesse, Juvederm jne.) ruiskutetut kasvot saavat lopulta vähemmän ryppyjä, mutta sen näköiset kasvot kuuluvat Michelin-miehen vartaloon. Jotkin uudet nuorentavat tekniikat, kuten Selfyyli tai muut autologiset rasvansiirrot, käyttävät kuitenkin varsinaista rasvaa kasvojen ulkonäön parantamiseen ilman tuota pöhöttynyttä ilmettä. Joten toivottavasti tämä numero kahdeksan merkki putoaa pian tien sivuun.

#9 missä kalkkuna?

webmd_rm_photo_of_before_and_after_neck_lift

hänen kätensä näyttävät vanhoilta. Hänen ruumiinsa näyttää vanhalta. Hänen hiuksensa ovat harmaat. Mutta hänen kaulansa näyttää upealta. Ellei jollakulla ole poikkeuksellisen hyviä geenejä, kaulanahka painuu väistämättä ajan myötä. Ilman jonkin rasvaimun tai kasvojenkohotuksen apua kalkkunankaula kehittyy varmasti iän myötä. Huomaatko, että naapurisi niska on täysin kanaton? Hän on luultavasti käynyt kauneusleikkauksessa.

#10 mikä hiusraja?

hairline

kasvojen ja kulmien kohottamisessa on kyse kohottamisesta, joten kun ylimääräistä ihoa vedetään tiukemmalle, potilaan hiusraja siirtyy siten ylöspäin muun kasvon mukana. Tämä ei ole aina se ilmeisin merkki, mutta jos huomaat jonkun tutun yhtäkkiä vaihtaneen otsansa vitoseen, hän on saattanut mennä veitsen alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.