Lacy Leadership

Success is Near

the Best Ninja Blender

the Ninja blender has been a household staple since its release in 2013. Sittemmin yritys on jatkanut innovointia ja uusien versioiden julkaisua ikonisesta henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetusta tehosekoittimestaan. nyt valittavana on kokonainen kokoonpano erikoistuneita Ninjasekoittajia. Minulla on ollut mahdollisuus testata suurinta osaa heidän malleistaan vuosien varrella, ja olen iloinen voidessani jakaa tämän kokemuksen kanssanne. Joten tässä […]

the Ninja blender has been a household staple since its release in 2013. Sittemmin yritys on jatkanut innovointia ja uusien versioiden julkaisua ikonisesta henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetusta tehosekoittimestaan.

nyt valittavana on kokonainen kokoonpano erikoistuneita Ninjasekoittajia. Minulla on ollut mahdollisuus testata suurinta osaa heidän malleistaan vuosien varrella, ja olen iloinen voidessani jakaa tämän kokemuksen kanssanne. Joten tässä arvostelussa, me tutkia, mikä tekee paras Ninja blender jokaiseen budjettiin ja ruoanlaitto tyyli.

paras haalari: Ninja BL660 Professional Countertop Blender

paras haalari
Ninja BL660 Professional Countertop Blender

$119.99

tämä Ninja BL600-tehosekoitin on tehokas keittiöväline, jossa on 1100 watin pohja, joka voi tehdä suosikkijuomasi, dippisi ja smoothiesi.

Ninja BL660 Professional työtason tehosekoitin
voimme ansaita provision, jos teet ostoksen, ilman lisäkustannuksia sinulle.
12/19/2021 01:Klo 21 GMT

Ninja BL660 Professional Countertop Blender on paras yhdistelmä hinta, suorituskyky ja teho. Mielestäni se on helposti paras Ninja-tehosekoitin 90 prosentille kotikokista. Sallikaa minun tutkia ja laajentaa tätä ajatusta tarkastelemalla lähemmin jokaista BL660: n ominaisuutta.

Ninja BL660: n 1100 watin moottori antaa sille tarpeeksi voimaa soseuttaa ja nesteyttää keitot ja smoothiet täydellisesti hetkessä. Se on tarpeeksi tehokas luomaan emulsioita rasvaa ja öljyä liian, joten voit tehdä asioita, kuten tahini ja hummus kotona. Ja kolme nopeusasetusta tarkoittaa, että BL660 voi tehdä kaiken paksusta salsasta sileään soseeseen helposti.

, joka sopii hyvin yhteen erittäin suuren 72 oz-kannun kanssa, jolloin voi tehdä riittävän suuria annoksia nelihenkisen perheen ruokkimiseksi. Kaksi lisättyä tehosekoitinkuppia tekevät siitä entistä monikäyttöisemmän, ja smoothie on helppo valmistaa hetkessä.

yhdistä se täysin astianpesukoneen turvalliseen suunnitteluun, joka helpottaa puhdistusta, ja sinulla on yksi parhaista Ninja-sekoittimista, joita rahalla voi ostaa. Ja hieman yli 100 dollaria, se on tarpeeksi edullinen lähes mihin tahansa kotikeittiöön. Kaiken kaikkiaan Bl660 Professional Countertop Blender saa korkeimman suositukseni kotikokille.

asioita, joista pidämme

 • erinomainen tehon ja suorituskyvyn yhdistelmä
 • erinomainen kotona sekoitettaviin tai liikkeellä oleviin smoothieihin
 • käsittelee kaikkea smoothieista kastikkeisiin, soseisiin ja emulsioihin

mahdolliset haitat

 • silti merkittävä investointi aloitteleville kokille
 • 1 vuoden takuu voisi olla parempi

Paras vastine: Ninja BL480D Nutri Blender

paras arvo
Ninja BL480D Nutri Blender

$78.45

Ninja BL480D sisältää kaksi esiasetettua ohjelmaa, joiden avulla voit tehdä suosikkijuomasi napin painalluksella. Se on moderni muotoilu, joka sopii erinomaisesti pieniin keittiöihin.

Ninja BL480D Nutri Blender
voimme ansaita provision, jos teet ostoksen, ilman lisäkustannuksia sinulle.
12/19/2021 01:Klo 26 GMT

jos työskentelet niukalla keittiötilalla, tiedät, kuinka vaivalloista uusien kodinkoneiden etsiminen voi olla. Suurin osa keittiövälineistä on suunniteltu sellaiselle, jolla on keittiössään runsaasti lisätilaa. Jos näin on, Ninja BL480D Nutri Blender on ratkaisu ongelmiisi.

harvinaisen tehokas 1000 watin moottori on tämän kompaktin ja edullisen henkilökohtaisen tehosekoittimen pääveto. Se antaa helposti tarpeeksi virtaa täydellisten smoothieiden askarteluun. Mutta jos työskentelet pienissä erissä, se voi jopa täysin emulgoida kastikkeet ja soseet. Onnea sen löytämiseen muista tämän kokoisista tehosekoittimista!

bl480d on myös melko harvinainen henkilökohtaiselle tehosekoittimelle, ja siinä on vaihtuvat nopeudensäätimet. Yhdistettynä sen suuritehoiseen moottoriin se erottuu tilaa säästävänä vaihtoehtona täysikokoiselle tehosekoittimelle. Nopeudensäätimillä voit valmistaa kaikkea paksuista salsoista pieniin keittoeriin ja kastikkeisiin.

kaikki tämä on yhdistetty pieneen to-go-kuppiin ja kansiin, mikä antaa sinulle on-the-go-smoothien valmistusvoimaa. Ja alle 100 dollaria, se on hirveä määrä tehosekoitin edulliseen hintaan. Jos olet tiukka tilaa tai vähän käteistä, se on yksi parhaista Ninja tehosekoitin tilanteeseesi.

asioita, joista pidämme

 • tilaa säästävä muotoilu sopii pieniin keittiöihin
 • yllättävän tehokkaaksi kokonsa ja hintansa puolesta
 • vaihtuvat nopeudet antavat sille monipuolista käyttöä

mahdolliset haitat

 • pieni kannu tarkoittaa, että joudut joskus työskentelemään erissä
 • Ei täydellinen korvike elintarvikeprosessorille
 • ei niin paljon etuja, jos et yritä säästää tilaa

paras päivitys: Ninja BL770 Mega Kitchen System ja Blender

paras päivitys
Ninja BL770 Mega Kitchen System ja Blender

$199.99$149.99

Ninja BL770 Mega Kitchen System tarjoaa ammattimaista suorituskykyä ja se on täydellinen yksilöllisten, ravinnepitoisten juomien luomiseen.

Ninja BL770 Mega Kitchen System ja Blender
voimme ansaita provision, jos teet ostoksen, ilman lisäkustannuksia sinulle.
12/19/2021 12:Klo 35 GMT

tähän mennessä blenderit, joita olemme tarkastelleet, ovat olleet parhaita tiettyihin budjettirajoitettuihin tilanteisiin. Mutta jos sinulla on ylimääräistä rahaa keittiöbudjetissa, päivitys Ninja BL770 Mega Kitchen Systemiin ja Blenderiin on loistava siirto. Se on todella all-in-one-ratkaisu ruoanvalmistukseen ja tehokkain tehosekoitin, mitä Ninjalla on tarjota.

1500 wattia tehoa, pohja BL770 on yli-the-top tehokas. ”Tee smoothie 15 sekunnissa ”voimakas, jopa” tee 2 kiloa taikinaa 30 sekunnissa ” voimakas. Bl770 on Vitamixin kaltaisen paljon kalliimman kaupallisen tehosekoittimen lisäksi helposti tehokkain kotisekoitin, jonka löydät.

tämän paketin mukana on iso 72 oz-tehosekoitinpurkki, 8 cup food processor bowl ja kaksi henkilökohtaista tehosekoitinpurkkia. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä mitä haluat, paksuista salsoista emulgoituihin soseisiin keittoihin ja smoothieihin.

jokainen komponentti on myös astianpesukoneen turvallinen, joten se on helppo puhdistaa, vaikka keittiöprojektisi olisivat kuinka suuret tahansa. Periaatteessa, jos sinulla on tilaa ja budjetti tähän keittiöjärjestelmään, se on kattavin sekoitusratkaisu, jonka löydät.

asioita, joista pidämme

 • tehokkain tehosekoitin Ninja tarjoaa
 • valmistaa melkein mihin tahansa reseptiin, jonka voisi tehdä
 • loistavasti keksitaikinan, leivän ja pizzataikinan valmistukseen

mahdolliset haitat

 • suuri investointi useimpiin kotikeittiöihin
 • vaatii paljon säilytystilaa
 • melko raskasta

juoksijat ylös: Erityistapauksissa

edellä luetellut kolme tehosekoitinta sopivat todennäköisesti 90 prosentin kotikokkien tarpeisiin. Mutta jos etsit erikoistuneempaa laitetta, Ninja tekee kolme muuta tehosekoitinta, joita voin lämpimästi suositella.

paras kuuman ja kylmän sekoittamiseen: Ninja HB152 Foodi Heat-iQ Blender

hb152: n lasipurkki asettaa sen eri kategoriaan kuin kaikki muut Ninja blenderit. Sen helposti yksi parhaista Ninja tehosekoitin kaiken verrattaessa valtaa. Se on kuitenkin erikoisempi kuin Ninjan Muut tuotteet, eikä yhtä hyvä nopeiden persoonallisen kokoisten smoothieiden tekemiseen. Jos etsit tehosekoitinta, joka pystyy käsittelemään jokaisen reseptin, vain HB152 riittää.

paras elintarviketeollisuuden tarpeisiin: Ninja Blender/Food Processor

Ninja Blender/Food Processorin kompakti, kevyt, ylhäältä ladattava rakenne tekee ruoanvalmistuksesta nopeaa ja helppoa. Se on tarpeeksi pieni säilytettäväksi keittiön kaapeissa, mutta tarpeeksi suuri kuutioidakseen kokonaisen sipulin helposti. Sen pieni 450 watin moottori ei ole paras smoothieen, mutta se tekee loistavasti karkeampia kastikkeita ja keittoja.

paras pienille keittiöille: Ninja 400 watin Blender/Food Processor

lähes identtinen yllä luetellun Blenderin/food processorin kanssa, tämä on pidempi ja hoikempi. Tämä säästää reilusti työtasotilaa, mikä vapauttaa ylimääräistä tilaa pienissä keittiöissä. Sen pienempi moottori, odottaa sekoitus pidempiä aikoja saavuttaa sujuvia tuloksia.

Ostajan opas: Miten valita paras Ninja Blender

jokainen Ninjan tehosekoitin on hyvin suunniteltu keittiöväline. Joten miten voit tietää, mikä niistä on paras keittiösi? Katsotaanpa tarkemmin, mikä tekee jokaisesta Ninja blenderistä erityisen, ja miten löydät parhaan hinnan ja suorituskyvyn yhdistelmän, joka sopii budjettiisi.

paras ninja blender

Moottorivahvuus

Moottorivahvuus on tehosekoittimen tärkein toiminnallinen ominaisuus. Ilman riittävää motorista voimaa sekoitustyösi kestää kauemmin. Tai ainekset eivät tule ulos täysin sekoitettuna.

onneksi jokaisella Ninjan tehosekoittimella on kokoonsa nähden hyvä teho ja vääntö. Yritys on tehnyt nimensä tarjoamalla tehokkaita, kompakteja ja edullisia tehosekoittimia.

se tekee päätöksen siitä, kumpi on paras Ninja blender for you more one koko ja budjetti. Lisää siitä hetken kuluttua.

Jar Design

jokainen Ninjan blender-purkista on suunniteltu optimaaliseen blending-suorituskykyyn. Tämä tarkoittaa, että kun katsot purkki päättää, mikä Ninja on oikea sinulle, sinun täytyy kiinnittää huomiota kokoon enemmän kuin mitään muuta.

Haluatko sekoittaa persoonallisen kokoiset smoothiet ja satunnaisen keiton tai kastikkeen? Bl480d: n pienempi purkkikoko on täydellinen. Ja se on lisäbonuksena helppo matkustaa kansi järjestelmä, liian.

jos etsit tehosekoitinta, joka pystyy käsittelemään kaiken smoothieista keittoihin ja kastikkeisiin koko perheelle, tarvitset suuremman purkin. BL660 on Ninjan edullisin suuri tehosekoitin. Vaikka BL770: ssä on valtava valikoima sekoitus-ja elintarviketeollisuuden lisälaitteita.

nopeusvalvonta

nopeusvalvonnassa Ninjan sekoittimet jaetaan kahteen luokkaan:

 • Personal sized blenders with a single speed
 • Countertop blenders with variable speed

Single-speed blenders are great for make quick on-the-go smoothie. Ne ovat myös edullisin Blenderin tyyli.

vaihtelevista nopeuksista on eniten hyötyä kastikkeiden valmistuksessa. Niiden avulla voit pyrkiä tiettyyn rakenteeseen, paksusta salsasta sileään hummukseen.

tähän sääntöön on vain yksi poikkeus: BL480D. se on helposti yksi parhaista Ninja blendereistä, joka perustuu vain edullisuuteen. Mutta se on myös harvinainen esimerkki persoonan kokoisesta tehosekoittimesta, jossa on nopeussäätimet. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä täysikokoisen tehosekoittimen korvikkeena pienemmässä keittiössä, tehoa ja suorituskykyä tinkimättä.

 nopeusvalvonta ninja blenderille

hoito ja puhdistus

jos joka toinen tehosekoittimen elementti on erinomainen, mutta sitä on vaikea puhdistaa, lopetat lopulta sen käytön yhtä paljon.

kaikki Ninjan tehosekoittimet käyttävät astianpesukoneen turvallisia komponentteja kaikissa sekoituspinnoissaan. Tämä antaa sille etulyöntiaseman joihinkin kilpailijoihin nähden, joilla on käsinpesussa vain kannet. Muista pestä muovit ylätelineessä,jotta ne eivät muutu ajan myötä.

melu

Hiljainen tehosekoitin on hyvä tehosekoitin. Ja jotta tehosekoitin olisi hiljainen, on kiinnitettävä erityistä huomiota tehosekoittimen suunnittelun kaikkiin osa-alueisiin.

tässä listatuista Ninja blendereistä bl660-työtasosekoitin on hiljaisin. Sitä seuraa tarkasti BL770, joka on vain kovempi, koska siinä on tehokkaampi moottori. Persoonallisen kokoinen BL480 on äänekkäin, sillä siinä on vähemmän moottoria peittävää materiaalia.

Hinta

mikä on Ninjasekoittajan keittiöbudjettisi? Jokainen heidän tarjontaansa on edullinen sen voimaa. Hinnat vaihtelevat kuitenkin alle 100 dollarista lähes 200 dollariin riippuen purkin kapasiteetista, moottorin voimasta ja lisävarusteista. Mitä enemmän voit investoida Ninja blenderiin, sitä enemmän keittiöprojekteja se pystyy käsittelemään.

jos etsit yksinkertaista henkilökohtaista tehosekoitinta, Bl480d Nutri Blender on paras valinta. Bl660-työtason tehosekoitin on erinomainen yhdistelmä edullisuutta ja tehoa. Mutta jos haluat tehdä kaiken tehosekoittimen, Bl770 Mega Kitchen System tarjoaa laajimman valikoiman toimintoja ja suurimman sekoitustehon.

takuu

kaikilla tämän arvostelun Ninja-sekoittimilla on 1 vuoden rajoitettu takuu. Se kattaa kaikki valmistajan viat, mutta ei normaalia kulumista. Lisätietoa Ninjan takuuehdoista löydät täältä.

tämä takuuaika on vakio useimmille nykyisille tehosekoittimille. Se sisältää Ninjan suurimman kilpailijan Nutribulletin, joka tarjoaa myös 1 vuoden rajoitetun takuun. Vitamix on näkyvin yritys, jolla on pidempi takuu, 7 vuoden takuu kaikille tehosekoittimilleen.
turvallisuusominaisuudet
ninjan henkilökohtaisten blender cupien ylösalaisin kääntyvä muotoilu on yksi turvallisimmista tavoista, joita voi mahdollisesti sekoittaa. Koska teriin ei pääse käsiksi, kun se toimii, jopa lapset voidaan opettaa käyttämään henkilökohtaisia tehosekoittimia turvallisesti.

suuremmat työtason sekoittimet vaativat huolellisempaa valvontaa. Niiden kannet on suunniteltu niin, että voit kaataa ja lisätä ainesosia sekoittamisen aikana, joten niissä ei ole samoja turvallisuusominaisuuksia.

jos etsit turvallisinta mahdollista tehosekoitinta, valitse ninjan henkilökohtaisten tehosekoittimien ylösalaisin oleva muotoilu. Laajempiin kulinaarisiin sovelluksiin suuremmat työtason sekoittimet ovat parempi valinta.

Frequently Asked Questions About Ninja Blenders

ennen kuin lopetamme lopulliset suositukseni, haluaisin tarjota vastauksia yleisimpiin kysymyksiin Ninja blendereistä. Yhdistä tämä siihen, mistä olemme jo puhuneet, niin saat selkeän kuvan siitä, onko Ninja-tehosekoitin sinulle oikea.

ninja Blenderin ostoopas

ovatko Ninja blenders astianpesukone turvallinen?

kaikki Ninjan Blenderin osat ovat astianpesukoneturvallisia. Kannut voi pestä pohjatelineessä, mutta kannet kannattaa pitää ylätelineessä. Tämä pitää muovisen kylmälaukun ja estää kansia taipumasta ajan myötä.

Voinko sekoittaa kuumia nesteitä Ninja blenderissä?

vain yksi Ninjan tehosekoittimista, hb152 Foodi, pystyy käsittelemään kuumia nesteitä. Sen karkaistu lasi kannu tarkoittaa, että voit ottaa nesteitä juuri kiehuvan kuumana ja sekoittaa ne turvallisesti.

Ninjan muut työtasoiset tehosekoittimet ja ruoanjalostajat pystyvät käsittelemään lämpimiä aineksia, mutta eivät kiehuvan kuumia. Niiden persoonallisen kokoisia tehosekoittimia ei kannata käyttää lämpimiin raaka-aineisiin, sillä niillä ei ole keinoa purkaa höyryä sekoittamisen aikana.

miten Ninja pärjää vertailussa muiden merkkien kanssa?

Ninja blender suunniteltiin kilpailemaan kahden muun suuren merkin, Vitamixin ja Nutribulletin kanssa.

Ninja vs Nutribullet-taistelussa Ninjasekoittajat tarjoavat enemmän voimaa ja lisälaitteita hintaan.

Vitamixiin verrattuna Ninja blenderit ovat kotikokille huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Ne ovat kuitenkin vähemmän tehokkaita ja niissä on paljon lyhyempi takuu.

Voinko käyttää Ninja blenderiäni mehustimena?

no blenderistä tulee mainio myyntilaadun mehustaja. Samoihin tuloksiin päästään sekoittamalla kokonaisia hedelmiä ja kuljettamalla ne hienosilmäisen siivilän läpi. Mutta sellua on lopputuotteessa enemmän.

ninja blender mehustimena

Voinko jauhaa kahvia Ninja Blenderissäni?

jos et ole erityisen tarkka kahvinjauhatuksesi tarkasta hienoudesta, voit käyttää tehosekoitinta kahvin jauhamiseen.

mutta kahvimyllyn etu tehosekoittimeen nähden on se, että kaikki jauhimet ovat samankokoisia. Kun sitten keität kahvisi, kaikki tasakokoiset jauheet uutetaan samalla nopeudella. Näin saadaan tasaisempi ja maukkaampi kuppi kahvia.

suositukseni

mikä tahansa tässä luetelluista Ninjasekoittajista sopii mainiosti jonkun kotikeittiöön. Mutta kerrata, tässä ovat parhaat Ninja sekoittimet kunkin budjetin alue:

Ninja BL660 Professional Countertop Blender on paras yhdistelmä hintaa, suorituskykyä ja monipuolisuutta. Se on suurin suositukseni valtaosalle kotikeittiöistä.

pieni ja edullinen Ninja BL480D Nutri Blender on yllättävän tehokas. Se on erinomainen kaikille, joilla on pieni keittiö tai pieni budjetti.

Ninja BL770 Mega Kitchen System ja Blender ovat joukon kattavin. Se on kallis, mutta poikkeuksellisen voimakas. Ja tehosekoitin, ruoanjalostaja, ja henkilökohtainen tehosekoitin kupit, se voi käsitellä mitä tahansa keittiö tehtävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.