Lacy Leadership

Success is Near

the 5 Best Office apps for Android in a row

Play Storessa on kourallinen sovelluksia dokumenttien, excel-tiedostojen tai Powerpointien katseluun ja muokkaamiseen. Tässä artikkelissa, listaamme 5 mielenkiintoisia Office-sovelluksia Androidille. luki mainoksen jälkeen. parhaat Office-sovellukset Androidille teema takaisin kouluun on Android Planetin keskeinen koko elokuun ajan. Tässä artikkelissa laitamme erilaiset toimistosovellukset satunnaisessa järjestyksessä toistensa alapuolelle. Tällainen sovellus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella ja muokata erityyppisiä tiedostoja, kuten Word-asiakirjoja, […]

Play Storessa on kourallinen sovelluksia dokumenttien, excel-tiedostojen tai Powerpointien katseluun ja muokkaamiseen. Tässä artikkelissa, listaamme 5 mielenkiintoisia Office-sovelluksia Androidille.

luki mainoksen jälkeen.

parhaat Office-sovellukset Androidille

teema takaisin kouluun on Android Planetin keskeinen koko elokuun ajan. Tässä artikkelissa laitamme erilaiset toimistosovellukset satunnaisessa järjestyksessä toistensa alapuolelle. Tällainen sovellus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella ja muokata erityyppisiä tiedostoja, kuten Word-asiakirjoja, PDF-tiedostoja ja excel-tiedostoja.

Play-kaupasta löytyy tietysti myös monia muita sovelluksia, joissa on usein samat toiminnot. Löydät myös monia erillisiä sovelluksia tietyntyyppiselle tiedostolle. Ajattele Googlen kolmea erillistä sovellusta: Docs, taulukkolaskenta ja esitykset.

tällainen sovellus on tietysti hyvin henkilökohtainen ja se eroaa yksilökohtaisesti siitä, mistä tykkää mahdollisuuksien mukaan vai ei. Se voi johtua myös Toimistopalvelun kokonaispaketista, jota saatat jo käyttää. Android-sovelluksen lisäksi samaa palvelua voi käyttää myös esimerkiksi kannettavalla tietokoneella, tietokoneella tai tabletilla.

jos käytät muuta sovellusta kuin alla olevaa, kerro siitä meille tämän artikkelin alla olevissa kommenteissa! Kerro meille, miksi käytät tätä sovellusta. Onko kyse erityispiirteistä, sovelluksen ulkonäöstä vai ehkä hinnasta?

Polaris Office

arvio: 7,8
Play Storen arvostelujen Määrä: 600 000
kustannukset: Ilmainen (sovelluksen sisäisillä ostoilla)
mainokset: Kyllä, mutta voi ostaa
maksullinen tilausvaihtoehto: kyllä
tiedostotyyppi: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PPS, PPSX, TXT, HWP, ODT ja PDF

Polariksen toimisto

joten tämän sovelluksen avulla voit tarkastella ja muokata eniten käytettyjä tiedostoja. Polaris toimisto toimii 18 kielellä ja on kooltaan 60MB. Pilvitallennukselle on tuki, mutta tiedostoja voi avata myös muista tunnetuista pilvipalveluista.

joten pääset heti alkuun Dropboxiin, OneDriveen tai Google Driveen tallennettujen dokumenttien ja tehopisteiden kanssa. Sovellus on ilmainen käyttää, mutta sitten sinun täytyy käsitellä mainoksia. Sen voi ostaa pois 4,69 euron kertamaksulla.

lisäksi voi ostaa erilaisia liittymiä. Sitten voit hyödyntää Polaris Officen kaikenlaisia premium-ominaisuuksia. Ajattele lisää pilvitallennusta, synkronointia useampien laitteiden välillä tai PDF-tiedostojen muokkausta. Sen kustannukset vaihtelevat ja alkavat noin 4,50 eurosta kuukaudessa.

Polaris Office-Edit, View, PDF

Polaris Office-Edit, View, PDF

Polaris Office Corp.

7 (612.537 arvostelut)

ilmainen Google Playn kautta

WPS Office

arvio: 8,8
Play Storen arvostelujen määrä: 2 200 000
kustannus: ilmainen (sovelluksen sisäisillä ostoilla)
mainokset: Kyllä, mutta voi ostaa
maksullinen tilausvaihtoehto: Kyllä
tiedostotyyppi: DOC, DOCS, WPT, DOTM, DOCM, DOTX, XLS, XLSX, XLT, XLTX, CSV, XML, ET, ETT, PDF / PPT, POT, DPS, DPT, PPTX, POTX, PPSX, TXT, LOG, LRC, C, CPP, H, ASM, s, JAVA, ASP, BAT, BAS, PRD, CMD

WPS: n toimisto

WPS Office ylpeilee sillä, että se on Play Storen pienin Office-sovellus tallennuskoon suhteen. Tämän sovelluksen avulla voit avata ja muokata KAIKENLAISIA tiedostoja. Lisäksi (kuten lähes jokaisessa Office-sovelluksessa) pilvituki on saatavilla.

WPS Officea on ladattu maailmanlaajuisesti yli 700 miljoonaa kertaa. Tämä johtuu siitä, että WPS Office voidaan käyttää myös muilla alustoilla. Myös, tämä sovellus tarjoaa erilaisia sovelluksen sisäisiä ostoksia. Sen avulla voit ostaa mainoksia, käyttää pilvitallennusta itse WPS: ltä tai esimerkiksi lisätä vesileimoja. Ensimmäinen vuosi maksaa 19,99 euroa, sitten maksat 31,99 euroa vuodessa.

WPS Office-PDF, Word, Excel, PPT

WPS Office-PDF, Word, Excel, PPT

WPS SOFTWARE PTE. LTD.

9,2 (3.562.309 arvostelua)

Ilmainen kautta Google Play

WPS Office

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & Meer

Beoordeling: 8,8
Aantal Play Store-beoordelingen: 100,000
mainokset: nee
Mogelijkheid voor betaald abonnement: ja
Type bestanden: precieze Bestandstypes onbekend

Microsoft Office

toimisto, Microsoft ja Microsoft ovat kaikki toimistot-sovellukset Google Play-Kaupassa. Wil je dus Word-, Excel -, PowerPoint-of OneDrive-paras avata, dan kan dat allemaal deze app. Ook kun je snel en makkelijk pdf ’ jes en andere bestanden openen, bekijken en bewerken.

Zo heb je dus geen losse Microsoft-apps meer nodig, alhoewel die nog steeds te downloaden in de winkel van Google. Heb je al een Microsoft 365-abonnement, dan kun je daarmee inloggen op de mobiele app. Daardoor worden ook premiumfuncties ontgrendeld. Welke dat exact zijn ligt echter weer aan het exacte type 365-abonnement wat je hebt.

Microsoft Office: Muokkaa jakoa

Microsoft Office: Edit & Jaa

Microsoft Corporation

9,2 (851.948 arvostelut)

ilmainen kautta Google Play

Microsoft Office

Docs To Go

arvio: 8,4
Play Store-arvioiden määrä: 225 000
mainokset: Kyllä, mutta voi ostaa
maksullinen tilausoptio: Kyllä
tiedostotyyppi: tarkat tiedostotyypit tuntematon

DocsToGo

jos puhutaan Office-sovelluksista Androidille, Docs To Go ansaitsee myös paikkansa. Ilme tuntuu hyvin vanhentuneelta. Se ei muuta sitä tosiasiaa, että monet pitävät sitä isona plussana.

sovelluksen takana oleva yritys Dataviz on ollut olemassa vuodesta 1984. Myös niiden sovellukset ja tämä Android variantti avaat lähes jokainen Office-tiedosto ja sovelluksen sisäiset ostokset ovat myös osa puolueen. Per tietty toiminto maksat 6,49 euroa kerran.

tämä avaa mahdollisuuden synkronoida tiedostoja tietokoneiden kanssa, avata suojattuja tiedostoja ja käyttää pilvipalveluiden tiedostoja. Jos haluat käyttää kaikkia kolmea toimintoa etkä halua nähdä mainoksia, maksat 16,49 euroa kerran.

ilmainen Toimistosviitti

Docs To Go™ Free Office Suite

DataViz

7,8 (228.392 arvostelut)

ilmainen Google Playn kautta

OfficeSuite

review: 8.4
Play Storen arvostelujen määrä: 1 200 000
mainokset: Kyllä, mutta voi ostaa
maksullinen tilausvaihtoehto: kyllä
tiedostotyyppi: DOC, DOCX, DOCM, XLS, XLSX, XLSM, PPT, PPTX, PPS, PPSX, PPTM, PPSM, PDF, RTF, TXT, LOG, CSV, EML, ZIP; (Open office-ODT, ODs ja ODP

OfficeSuite

olemme myös OfficeSuite tässä lyhyessä round-up, koska sekin on tunnettu Office-sovellus. Kuten muutkin sovellukset, näemme tukea kymmeniä kieliä täällä, ja oikoluku on läsnä.

jos asennat sovelluksen, voit käyttää kaikkia premium-ominaisuuksia seitsemän päivän ajan nähdäksesi, sopiiko se sinulle. Sen jälkeen on mahdollista ottaa premium-tilaus. Tämä on helppo muuntaa tiedostoja kannalta tiedostomuoto, saat 50 Gt tallennustilaa pilvessä ja voit myös käyttää OfficeSuite Windows-ja iOS-laitteissa. Kustannukset siitä ovat 4,49 kuukaudessa tai 32,99 vuodessa.

Office Suite: Word, Sheets, PDF

Office Suite: Word, Sheets, PDF

MobiSystems

8 (1.296.352 arvostelua)

Ilmainen kautta Google Play

  • OfficeSuite
  • OfficeSuite
  • OfficeSuite

Lees meer artikelen over het back to school-maathema:

  • Winactie: bomvolle rugzakken met een totale waarde van 6279 euro – update: winnaars bekend! (2.9.)
  • takaisin kouluun-kierros: all about this month theme in a row (31 aug)
  • How to check Play Store bargains with AppSales (26 aug)
  • get the most out of your money with these 3 student discount apps (25 aug)
  • these are the best apps to plan your läksyt and study (24 aug))

luet artikkelia, joka on aiemmin ilmestynyt sivuillamme. Olemme päivittäneet tietoja ja julkaisseet artikkelin uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.