Lacy Leadership

Success is Near

terveimmät aamun aloittavat Kauramerkit

kaurapuuro on ollut jo vuosia klassinen aamupalan katko – ja hyvästä syystä. Se on terveellistä, edullista, ja voidaan tehdä mitä tahansa makuja haluat. Kaurapuuro on myös helppo vaihtaa, kun siirrytään terveellisiin ja luomuruokabrändeihin. terveellistä kauramerkkiä ostaessa kannattaa etsiä puhdasta, käsittelemätöntä luomukauraa parhaaksi kauravaihtoehdoksi. Tämä ei kuitenkaan ole markkinoiden herkullisin versio. Joten olemme myös korostaneet muutamia […]

kaurapuuro on ollut jo vuosia klassinen aamupalan katko – ja hyvästä syystä. Se on terveellistä, edullista, ja voidaan tehdä mitä tahansa makuja haluat. Kaurapuuro on myös helppo vaihtaa, kun siirrytään terveellisiin ja luomuruokabrändeihin.

terveellistä kauramerkkiä ostaessa kannattaa etsiä puhdasta, käsittelemätöntä luomukauraa parhaaksi kauravaihtoehdoksi. Tämä ei kuitenkaan ole markkinoiden herkullisin versio. Joten olemme myös korostaneet muutamia terveellisiä instant kaurapuuro tuotemerkkejä, jotka ovat valmiiksi pakattu niiden tuotteiden terveellisiä maku vaihtoehtoja, kuten omenat ja kaneli – täydellinen kiireinen äidit liikkeellä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja terveellisimmistä kauratyypeistä ja tuotemerkeistä!

tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että voin saada korvauksen, jos päätät tehdä ostoksen. Voit lukea koko paljastukseni täältä.

valitsemalla terveellisin Kauramerkki

yleensä kannattaa etsiä tuoteselosteita, joissa todetaan, että kaurapuuro on luomua ja ei-muuntogeenistä. Ja riippuen ruokavaliostasi, voit etsiä tuotesäiliöstä myös vegaani -, gluteeniton-tai kosher-ruokamerkintöjä.

lisäksi kannattaa välttää kauratuotteita, joissa on paljon epäterveellisiä ainesosia, kuten lisättyä sokeria, suolaa, keinotekoisia makuja, elintarvikevärejä, soijaöljyä tai synteettisiä vitamiineja. Yleensä vähemmän ainesosia paremmin-ja ne kaikki pitäisi olla koko elintarvikkeiden kohteita voit tunnistaa ja lausua, kuten kuivatut hedelmät, kaneli, pähkinät, siemenet, merisuola ja ruokosokeri.

tuotemerkkejä, joilla on nämä sertifikaatit ja epäterveellisten ainesosien puute, voidaan turvallisesti pitää hyvänä valintana. Tästä huolimatta, on olemassa muutamia tunnettuja terveellisiä kaurapuuro merkkejä on enemmän suosiota kuin toiset!

terveimmät kauramerkit

terveimmät Kauramerkit

teimme syväsukelluksen kaikkiin markkinoiden suosituimpiin kauramerkkeihin, ja listasimme alla olevat suosikkimme!

Luonnonpolku

tämä merkki on erikoistunut luomuaamiaisiin, kuten kaurapuuroon, mysliin, leivänpaahtimiin, muroihin ja vohveleihin. Luonnonpolulla tehdään sekä teräsleikattua kauraa, vanhanaikaista rullattua kauraa että pikapuuroa. Heillä on erilaisia kauratuotteita monissa eri mauissa, kuten vaahtera pekaani, suklaa kaneli, kurpitsa mauste, omena kaneli, ja mustikka kaneli.

viihtyvät markkinat

melko tuore lisäys terveysruokakenttään, viihtyvät markkinat on online-alennus terveysruokamarkkina, jolla on myös omat tuotelinjat monista suosituista terveysruokatuotteista. Thrive Market eettisesti lähteet luomu kaurahiutaleita Yhdysvalloista ja Kanadasta. Ne ovat myös gluteenittomia. Jos et ole jäsenenä viihtyy markkinoilla, voit yleensä saada iso alennus ensimmäinen tilaus! Klikkaa tästä nähdäksesi.

Bob ’ s Red Mill

tämä suosittu tuotemerkki valmistaa perusaineita, kuten jyviä, siemeniä, jauhoja ja viljoja. Tarjolla on useita eri lajikkeita kokonaisia kaurarouheita, vanhanaikaista rullattua kauraa, teräskauraa ja jopa pikakauraa. Heidän instant kaurakupit tulevat useita ainutlaatuisia makuja, kuten karpalo appelsiini, mustikka hasselpähkinä, ja ananas kookos. Osa niiden kauratuotteista on gluteenittomia ja suurin osa luomua.

puhtaasti Elisabet

puhtaasti Elisabet on suhteellisen tuore tulokas terveysruokailussa, mutta sen suosio on nopeasti räjähtänyt käsiin. Tunnettu luomumysli, kaurapuuro, välipalapatukat, ja pannukakku sekoituksia – puhtaasti Elizabeth tarjoaa sekä pussitettu ja yhden annoksen instant kaurapuuroa eri makuja. Lisäksi kaikki kaura on sertifioitu gluteenittomaksi ja valmistettu gluteenittomissa tiloissa.

365 Organic (Whole Foods)

Whole Foodsin signature product-tuotelinja, 365 Organic, valmistaa useita kauratuotteita, kuten vanhanaikaista valssattua kauraa, pikapuuroa ja teräskauraa. Niiden pikajauhomausteet ovat sekä ainutlaatuisia että terveellisiä, ja niihin kuuluvat kolmoismarja, omenan kaneli-chia, mansikat ja kerma eli kanelimauste.

Trader Joe ’s

suositulla luontaistuotekaupalla, Trader Joe’ silla, on oma kauratuotemallisto. Ne tarjoavat luonnonmukaisia pikajauhokuppeja sekä alkuperäisissä että vaahteranruskeassa sokerimaussa. Tarjolla on myös teräsleikattua ja vanhanaikaista kaurahiutaleita. Osa heidän kauratuotteistaan on gluteenittomia.

nyt Real Food

tämä terveysbrändi valmistaa sekä teräskauraa että vanhanaikaista, USA: ssa valmistettua ja sertifioitua luomukauraa. Ne ovat maustamattomia ja jalostamattomia.

yhden asteen luomutuotteet

yhden asteen kauratuotteet idätetään ja hankitaan ”sukutilalta” luomun lisäksi. Tarjolla on pikapuuroa, teräsleikattua kauraa ja rullattua kauraa. Suurin osa heidän kauratuotteistaan on myös sertifioitu gluteenittomiksi. Pikapuuron makuja ovat muun muassa omenan kaneli, kaakaon nib, kookossokeri & mauste ja kvinoahamppu.

vielä epävarma, mitä tuotetta kannattaa ostaa? Lue alta poiminnat kauratyypeittäin:

paras pikapuuro

olemme valinneet puhtaasti Elizabeth instant oatroom-tuotesarjan pika-kaurapuuroksi niiden mukavuuden, tuotteen saatavuuden, ainesosan puhtauden ja makujen moninaisuuden vuoksi. Tämä merkki on helppo löytää paikallisia jälleenmyyjiä kuten Kroger, Vons, Ralphs, Jewel, Albertsons, Whole Foods, Walmart, ja Target. Lisäksi yritys on sitoutunut tarjoamaan gluteenittomia tuotteita, ja heidän kaurakuppinsa on sertifioitu gluteenittomiksi.

paras vanhanaikainen kaurahiutaleet

edullisella hinnalla ja lähes 200 viiden tähden arvostelulla olisi vaikea löytää parempaa poimintaa kuin yhden asteen Organic. Ne ovat sertifioituja gluteenittomia ja luonnonmukaisia ja samalla hämmästyttävän edullisia. Arvostelijat rakastavat näiden kauran makua ja puhtautta, ja ne voidaan tilata verkossa Amazonin kautta, tai voit lisätä ne automaattiseen kuljetukseen Menestyviltä markkinoilta saadaksesi ne syvemmälle alennukseen.

paras teräsleikattu kaurapuuro

Bob ’ s Red Mill steel-cut kaura on myös uskomattoman suosittua, sertifioitua gluteenitonta ja luomua. Keittoaika on vain 2-10 minuuttia, se on useita eri kokoja ja on myös erittäin edullinen. Arvostelijat rakastavat laatua, makua ja rakennetta. Bob ’s Red Mill on erittäin luotettava tuotemerkki ja helppo löytää monista kaupoista, kuten Randalls, Smart & Final, H-E-B, Sprouts, Vons, Trader Joe’ s, Ralphs, Whole Foods, Target, Walmart ja Kroger.

paras maustettu kaurapuuro

niille, jotka eivät vain kestä tavallista kaurapuuroa, Nature ’ s Path instant – maustetut kauratuotteet ovat selvä voittaja. Yli 2 tusinaa maustettua kauratuotetta, joista voit valita, löydät varmasti itsellesi sopivan maun. Kaakaosta kurkumaan kaikki maustetut kauratuotteet ovat luomua, ja valtaosa niistä on täynnä superfoodeja.

terveellisimmät kauramerkit-miksi kaurapuuroa pitäisi syödä?

miksi aamiaiseksi pitäisi syödä kaurapuuroa?

kaurapuuro on loistava terveellinen tapa aloittaa päivä, koska siinä on paljon kuitua ja proteiinia ja se sisältää monia välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten magnesiumia, B-vitamiineja, E-vitamiinia ja rautaa. Täyttävänä aamiaisvaihtoehtona kaurapuuro voi auttaa verensokerin hallinnassa. Lisäksi tutkijat uskovat, että täysjyväpuuro on hyväksi sydämelle ja voi jopa auttaa alentamaan kolesterolia.

se on suhteellisen halpa, helppo valmistaa, ja se voidaan nopeasti valmistaa kaikenlaisilla lisäaineilla, kuten hunajalla, kanelilla, tuoreilla hedelmillä tai pähkinöillä. Kaurapuuro sopii mainiosti käytettäväksi myös kaikenlaisten ruokavalioiden kanssa-vegaanisena, kasvis-ja jopa gluteenittomana. Moni tekee mielellään yön yli menevää kauraa vielä nopeammaksi aamuruuaksi.

kauratyypit

Kauratyypit

on useita erilaisia kauratuotteita, joita voi ostaa herkullisen aamupuuron valmistukseen. Loppujen lopuksi se, millainen kaurapuuro sopii sinulle parhaiten, riippuu pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä. Kokonaiset kaurarouheet ja teräskaurasuikaleet ovat terveellisimpiä, mutta kypsyminen kestää paljon kauemmin. Nyhtökaura ja pika-kaura ovat nopeampia ja helpompia työstää, mutta myös rakenne ja maku muuttuvat. Pika-kaura voi olla minimaalisesti tai raskaasti jalostettua tuotemerkistä riippuen, ja sinun kannattaa pitää silmällä lisättyjä ainesosia ja aromeja.

kokonaiset Kaurarouheet

kokonaiset kaurarouheet on käsitelty vain vähän, ja niistä on poistettu vain runko. Nämä ovat kauran puhtainta muotoa suoraan sadosta. Kaurarouheiden kypsyminen kestää kauemmin kuin teräsleikattujen tai rullattujen kaurojen, mutta moni vannoo niiden ylivertaisen maun ja puhtauden nimeen.

teräsleikattu kaura

teräsleikattu kaura on kaurarouhetta, joka on leikattu pienemmiksi paloiksi kulutuksen helpottamiseksi. Ne ovat terveellisempiä kuin kaura, koska endospermi on jätetty ehjäksi. Niiden käsittely on vielä minimaalista, sillä koko kaura vain suodatetaan, puhdistetaan ja leikataan. Teräskaurassa on hyvä rakenne ja maku, mutta kypsyminen vie silti aikansa.

vanhanaikaista valssattua kauraa

valssattua kauraa käytetään lähinnä pikajauhoon niiden mukavuuden vuoksi. Kaurarouhe on yksinkertaisesti leseistä poistettu kaurarouhe, joka on käsitelty rullalla laakeiksi hiutaleiksi. Ne ovat edelleen erittäin terveellisiä ja puhtaita ilman lisäaineita. Kaurahiutaleita voidaan valmistaa murto-osassa ajasta kaurarouheina ja teräskaurina.

Pikakaurat

Pikakaurat ovat yksinkertaisesti rullattua kauraa, jota on käsitelty ruoanlaiton helpottamiseksi. Ne ovat tyypillisesti litistetty ja sitten höyrytetty tai esikypsennetty. Useimmat merkit myyvät pikajauhotuotteitaan valmiiksi pakattuina eri makuvaihtoehdoilla. Monissa tavanomaisissa pikapuuropakkauksissa on epäterveellisiä ainesosia, kuten paljon lisättyä sokeria, joten pidä tarkasti silmällä ruokatarroja, kun valitset pikapuurotuotteen.

 terveellisin kauramerkki

onko Luomupuuro terveellisempää ja lisäkustannusten arvoista?

Luomupuuro on terveellisempää kuin perinteisesti tuotettu kaurapuuro, koska se sisältää vähemmän torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, lannoitteita ja muita myrkyllisiä kemikaaleja. Erityisesti suurin osa tavanomaisesta kaurasta sisältää glyfosaattia, erityisen haitallista rikkakasvien torjunta-ainetta, jonka tutkimus on yhdistänyt syöpään, munuais-ja maksavaurioihin ja jopa lisääntymisongelmiin.

Luomukaurasta valmistetun tuotteen valinnan pitäisi vähentää tai jopa poistaa tuntuvasti niiden myrkyllisten tuotteiden määrää, joita kauran kanssa kuluttaa. (100%: n poistaminen on vaikeaa ristikontaminaation ja sen vuoksi, että monet luomutilat käyttävät edelleen torjunta-aineita)

ottaen huomioon, että luonnonmukaiset ruokavaihtoehdot ovat yhä suositumpia ja kustannustehokkaampia, kaikki mahdolliset hintaerot luomupuuroa ostettaessa ovat lisäkustannusten arvoisia. Ajattele sitä pienenä sijoituksena perheesi terveyteen!

terveellisten aamiaisvalintojen, kuten luomupuuron, tekeminen saa päiväsi hyvään alkuun, auttaa sinua ja perhettäsi suojautumaan myrkyllisiltä elintarvikelisäaineilta ja ravitsee kehoasi herkullisella ja energiaa lisäävällä aterialla.

ostosmatkailijoiden kannattaa etsiä kauratuotteita, jotka ovat luomua, Ei GMO: ita ja joissa ei ole epäterveellisiä lisättyjä ainesosia. Jos olet epävarma, voit myös etsiä kyseisen tuotteen EWG Food Scores-tietokannasta. Niin monia herkullisia terveellisiä kaurapuuro merkkejä valita ja loputon maku yhdistelmiä, et voi mennä vikaan kaurapuuroa aamiaiseksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.