Lacy Leadership

Success is Near

Terrace Gardening (Rooftop Gardening) tietoa

Terrace Gardening/Rooftop Gardening seuraavat tiedot koskevat Terassipuutarhanhoitoa. Johdanto: puutarhanhoito on paras harrastus, joka lievittää stressiä, se antaa myös hyvää kehon liikuntaa. Mutta tässä tiukassa betoniviidakossa mistä saamme paikan puutarhanhoidolle. Kaupunkielämä antaa meille kaikki välttämättömyydet, joita tarvitsemme helppoon elämään,joten ihmiset hakeutuvat kaupunkeihin. Kaupungit ovat täynnä kaikki betonirakennukset, sementtitiet, multipleksit jne. täynnä saasteita. On vaikea istuttaa puuta […]

Terrace Gardening/Rooftop Gardening

seuraavat tiedot koskevat Terassipuutarhanhoitoa.

Johdanto:

puutarhanhoito on paras harrastus, joka lievittää stressiä, se antaa myös hyvää kehon liikuntaa. Mutta tässä tiukassa betoniviidakossa mistä saamme paikan puutarhanhoidolle. Kaupunkielämä antaa meille kaikki välttämättömyydet, joita tarvitsemme helppoon elämään,joten ihmiset hakeutuvat kaupunkeihin. Kaupungit ovat täynnä kaikki betonirakennukset, sementtitiet, multipleksit jne. täynnä saasteita. On vaikea istuttaa puuta talomme ympärille, puut ja kasvit antavat raikasta ilmaa, saavat kehomme ja mielemme virkistymään. Menossa puistoon tai ulos kaupungista raitista ilmaa on erittäin kova meidän kiireinen aikataulut.

ajattele vain omaa puutarhaamme, joka antaa sinulle hämmästyttävän, kauniin puutarhan, jossa on täysi vehreys ja kauniita kukkia, jotka antavat sinulle raitista ilmaa, sekä kehon liikuntaa ja kourallinen tuoreita orgaanisia vihanneksia ja hedelmiä. Jos rakennamme talomme huonompaan paikkaan, emme saa tarpeeksi tilaa puutarhanhoidolle. Joten, mitä voimme tehdä on oma puutarha, terassi puutarhanhoito on paras ratkaisu.

Terassi Puutarhanhoito/Rooftop Puutarhanhoito voisi olla hyvä idea. Terassilta saa hyvää ilmaa, aurinkoa ja vettä. Joten, antaa kasvit meidän terassi, terassi puutarhanhoito ei ole kovin kallista. Jokainen perheessä voi viettää laatuaikaa omassa puutarhassa voi virkistää mieltä ja kehoa.

Terassi Puutarhanhoito antaa hämmästyttävä kokemus Puutarhanhoito yhdessä joitakin käsin kasvatettuja hedelmiä, vihanneksia hämmästyttävä istuu kokemus raitista ilmaa. Tämän lisäksi terassipuutarhat suojaavat rakennustamme lämmön imemiseltä. Terassi puutarhat ovat erittäin helppo ylläpitää, voit kasvattaa kaikenlaisia vihanneksia / hedelmiä. Sinun tarvitsee vain jonkin verran vapaa-aikaa ottaa kasveja, Puutarhanhoito antaa sinulle hyvää kehon liikuntaa, joka vähentää stressiä ja lisää verenkiertoa kehossa.

terassipuutarhassa voi kasvattaa hedelmiä/vihanneksia/ kukkia astioissa / kohotetuissa sängyissä tai voi vain olla vihreä maisema kauniilla istumapaikalla, joka voi tuntea itsensä siunatuksi.

jos aiot aloittaa terassi puutarhanhoito, tämä artikkeli antaa sinulle valmiin tiedot perustamiseen terassi Puutarhanhoito.

Terassipuutarhanhoidon perusvaatimukset

Terassipuutarhanhoidon vaatimukset.
Terassipuutarhavaatimukset.

terassi, puutarha ei ole kovin kallis, sieltä saa kaikki taimitarhatarvikkeet sekä kasvit tai siemenet, astiat/ kasvualustat/ ruukut, puutarhavälineet, puutarhamulta tai ruukkumulta ja orgaaniset maneesit jne. Jos sinulla ei ole aikaa tai et löydä lähistöltä päiväkoteja, mene verkkokauppaan.kaikki on saatavilla verkossa.

omistautuminen: avain perusavain terassi puutarhanhoito on omistautumista. Kuinka paljon aikaa käytät kasvien hoitoon, puutarhanhoito ei tarvitse työtunteja, käytä vähintään 1 tunti päivässä kasvien hoitoon. Kasvit tarvitsevat asianmukaista hoitoa.

Terassipuutarhanhoidon suunnittelu

valmista yksinkertainen pohjaratkaisu konttien puutarhanhoidon, pystysuuntaisen puutarhanhoidon, kohotetun vuodepuutarhanhoidon sekä riippuvien konttien ja seinään kiinnitettävien konttien yhdistämiseksi kompaktiksi katoksi tilan tehokkaaksi hyödyntämiseksi.

valmista katto Terassipuutarhatöitä varten:

valmista katto puutarhatöitä varten, vedeneristys ja tyhjennysjärjestelmä ovat tärkeimmät elementit, joista kannattaa huolehtia. Vedeneristys voidaan tehdä itse peittämällä puutarha-alue pressulevyllä tai tarjolla on monia ammattilaisia, jotka tekevät terassien vedeneristyksen. Tarkista vahvuus terassi, jos katto mahtuu painoa konttien ja sänky, talo on rakennettu hyvä määrä sementtiä ja hiekkaa se voi pitää hyvä määrä painoa konttien.

pressulevyjen sijaan lautaset myös paras vaihtoehto, joka välttää veden ja mullan tippumisen. toteuttaa täydellinen suunnittelu puutarhan ja sitten perustaa vesitiivis järjestely.

kontti-ja korotetut vuoteet Terassipuutarhassa

korotetut vuoteet: korotetut vuoteet ovat paras vaihtoehto puutarhavuodeiksi. Esille vuoteet ovat leveämpiä kuin säiliöt ne tulevat laaja neliön ja suorakaiteen muotoisia. Koholla olevat vuoteet antavat riittävästi tilaa kasvien juurille levittäytyä ja menestyvät siten vähemmällä hoidolla ja huollolla.

korotetut sängyt eivät vie paljon tilaa, ne voidaan sijoittaa vieressä seinät terassilla. Korotetut sängyt ovat hieman kalliita, mutta korotetuissa sängyissä kasvatettujen kasvien tuotot ovat korkeat verrattuna konttikasveihin. Korotetut sängyt ovat yleensä metalleja tai puuta, voit myös rakentaa pysyvä esille sänky sementtiä ja betonia. Korotetut sängyt ovat saatavilla rautakaupoissa, päiväkodeissa ja verkkokaupoissa ostaa sopivia kohti terassitilaa.

aseta korotetut vuoteet aina hieman terassin pinnasta ylöspäin suojaamaan kattoa juurien tunkeutumiselta ja vesivuodoilta. Maa kohotetuissa vuoteissa kuivuu nopeasti, joten kastelu tulisi tehdä säännöllisesti.

Integroidut laastarit Terassiviljelyyn:

integroituja laastareita käytetään myös vihannesten viljelyyn, nämä laastarit auttavat kasvien kasvattamisessa itse terassin pinnalla. Nämä integroidut laastarit soveltuvat suuriin terasseihin, jotka ovat täysin vedenpitäviä. Integroidut laastarit ovat kuin normaalit puutarhasängyt, käytä puutarhamaata orgaanisten kompostien kanssa kasvien kasvattamiseen integroiduissa laastareissa.

astiat Terassiviljelyyn

astiat Terassiviljelyyn.
kontteja Terassipuutarhaan.
 • kontti on paras valinta terassipuutarhaan. terassipuutarhaan voi käyttää minkä kokoisia ja muotoisia astioita.
 • Vältä muoviastioita, muoviastia rikkoutuu pitkällä aikavälillä kuumuuden vuoksi.
 • käytä astioita, jotka on valmistettu puusta, metallista, savesta, terrakotasta jne.. Tämän lisäksi voit käyttää vanhoja maalilaatikoita, vihannes-tai hedelmälaatikoita, käytettyjä lasi-tai muovipulloja, hiekkalaatikoita, vanhoja kottikärryjä, öljyastioita jne. kaikenlaisia kierrätysastioita, joihin mahtuu vettä ja multaa, voidaan käyttää kasvien kasvattamiseen terassipuutarhoissa.
 • kasvien kasvattamiseen käytetään myös Kasvupusseja, jätesäkkejä, sokeripusseja, riisi-tai vehnäpusseja ja sementtisäkkejä.
 • valitse astian koko kasvin koon ja kasvun mukaan.
 • kaikissa säiliöissä tulee olla 2-3 tyhjennysreikää. Peitä tyhjennysaukot hienolla verkolla, jotka lakkaavat valumasta multaa. Ja peitä astioiden pohjakerros soralla, jotta vesi ei tukkeutuisi.
 • hiekkalaatikot: lasten leikkeihin käytetyt hiekkalaatikot ovat paras kontti terassipuutarhaan. Hiekkalaatikoita käytetään lehtivihannesten viljelyyn. Hiekkalaatikot tarjoavat kasveille laajat kasvupaikat.

Pystykasvustot Terassipuutarhoissa

 • hyödyntävät pystysuuntaista tilaa terassin seinissä puutarhatöiden tilan lisäämiseksi, ja pystysuuntaiset puutarhatyöt lisäävät terassin kauneutta.
 • Suunnittele pystypuutarhat, jos sinulla on seinät, ripusta istutuskoneet kiinni.
 • pystypuutarhassa voi kasvattaa pensaita ja viiniköynnöksiä, kuten papuja, kurpitsoja jne. Köynnökset saavat hyvän tuen seinille, mutta myös säästävät paljon tilaa.
 • pystypuutarhakäyttöön suunniteltuja telineitä, ruukkutelineitä, ripustimia ja ripustusruukkuja ym.
 • voit myös käsin ripustaa ruukkuja seinille tai käyttää kaiteita pensaskasvien kasvattamiseen. Ja voit kouluttaa suonemme kasvien seinillä Jouset.
 • Riippuruukkuja ja-telineitä, ruukkutelineitä on saatavilla verkkokaupoista ja taimitarhoista.

valmistele Terassiviljelyä varten Puutarhakaava

Terassiviljelyä varten pohjapiirustus.
Layout Preparation for Terrace Gardening.
 • valmista suunniteltu asettelu kohti meidän puutarha-alue ottaen huomioon lämmön ja valon vaatimukset.
 • Aseta kasvit sen mukaan, miten ne kestävät aurinkoa. Sijoita arat kasvit varjoisille alueille, Creeperit matalatuulisille alueille.
 • aseta astiat sopivaan paikkaan, jotta voit kastella ne helposti.
 • Layout tekee työsi konttien sijoittamisessa.

Maannostarve Terassipuutarhoissa

Maannostarve on keskeinen ominaisuus terveen kasvin kasvattamisessa. Älä valitse kemiallisia sekamaita, se voi vaikuttaa satoihin. Käytetyn maaperän tulisi antaa kaikki ravinteet kasvien asianmukaiseen kasvuun. premium potting mix suositellaan terassi-ja kontti puutarhanhoito. Sekoita ruukkumulta kompostiin, jokihiekkaan ja luomulantaan. Tavallisen puutarhamullan käyttäminen on erittäin huono idea.

suurin osa kasveista kasvaa ruukkukasvina, jotkut kasvit tarvitsevat erityyppistä maaperää, kuten kalkkia, ja sitruskasvit tarvitsevat happamampaa maaperää. Joten, muuttaa koostumuksia maaperän kohti maaperän vaatimus.

Hanki ruukkuseokset taimitarhoilta, jos se on kallista, valmista ne itse. Ostaa joitakin ainesosia ja luoda oma komposti ja valmistella Kotitekoinen sekoitus.

kotitekoisen Ruukkusekoituksen valmistaminen Terassipuutarhaan

 • Hanki kemikaalitonta punamultaa.
 • sekoita se eläinten lantaan ja neem-kakkuun.
 • sekoitetaan jokihiekkaan, vermicompostiin ja kookoskuituun kuivatusjärjestelmän lisäämiseksi.

Soilittoman Ruukkusekoituksen valmistaminen Terassipuutarhaan

 • yhtä suuret annokset kookosturvetta, punahiekkaa ja vermicompostia. Pidä mix potting, ja säilytä ulkona ennen 3 viikkoa ennen istutusta. Lisää orgaanista lantaa ennen täyttöä astioihin.

Vesitarve Terassiviljelyssä

 • terassiviljelyssä tulisi olla vesivara lähellä puutarhaa.
 • osta Kastelulaitteet, kuten vedenkeitin tai kastele terassisi kasvit letkulla.
 • terassilla voi käyttää myös ämpäreitä /mukia ja kaataa vesikasveja. Mutta terassille kantaminen voi olla vaikeaa.
 • on suositeltavaa käyttää vain vesikanistereita kasvien kasteluun.
 • jos et saa aikavettä päivittäin, ota käyttöön tippukastelu.
 • monia valmiita kastelujärjestelmiä ja-tekniikoita on saatavilla, voit korjata ne ammattilaisen neuvomalla.
 • käytä puhdasta vettä veteen, vältä kloorivettä kasveille.

Terassipuutarhojen siemenet ja istutukset

 Terassipuutarhojen istutukset.
plantaasi Terassipuutarhassa.
 • hanki tarvittavat siemenet ja taimi taimitarhoilta, jopa siemeniä saa verkkokaupoista.
 • Hae hyvälaatuisia luomusiemeniä, kasvien kasvu riippuu siementen laadusta.
 • noudatetaan kylvömenettelyä siemenkuoriin merkittyjen ohjeiden mukaisesti.
 • osa siemenistä on kasvatettava siemenkaukaloissa ja siirrettävä sitten haluttuihin astioihin.
 • Hanki 1 sarja siemenalustoja, siemeniä on tarkkailtava säännöllisesti Versoon asti.
 • valitse siemenet, jotka riippuvat vuodenajasta ja ilmasto-olosuhteista.
 • jotkin tyyppikasvit ovat sitkeitä kasvamaan siemenistä, jolloin ne saavat Taimen taimitarhoilta.
 • jotkut kasvit kasvatetaan suoraan pistokkaista. ostamisen sijaan voi hankkia pistokkaita naapureilta tai ystäviltä.
 • Aloita minimimäärällä helposti kasvatettavia kasveja, voit lisätä kasvien määrää aika ajoin.

Terassipuutarhojen lannoitteiden tarve

 • konteissa ja vuoteissa kasvatetut kasvit tarvitsevat rehua säännöllisesti, erityisesti kasvukaudella.
 • älä käytä kemikaalipohjaisia lannoitteita, vain orgaanisia lannoitteita suositellaan.
 • käytä mietoja nestemäisiä lannoitteita ja hitaasti vapautuvia lannoitteita.
 • parhaana rehuna käytetään luontaisia komposteja, kuten kasvis -, hedelmäkomposteja tai teekomposteja.
 • maa päällystetään lehmänlannalla kerran kuudessa kuukaudessa.
 • lehmän tai siipikarjan lannan käyttö voi aiheuttaa epämukavan hajun muutamaksi päiväksi.

torjunta-aineiden tarve Terassipuutarhanhoidossa

 • kun olet valmis puutarhan kanssa, ole valmis kohtaamaan tuholaiset. Olipa varotoimenpide mikä tahansa, tuholaiset vaikuttavat kasveihin.
 • tuholaisten hoitoon pitäisi käyttää torjunta-aineita, mutta mennä luonnollisiin, älä käytä kemiallisia lannoitteita.
 • tee täydellinen tutkimus luonnollisista torjunta-aineista ja niiden resepteistä. Valmistaudu kotona.
 • inkivääriöljy, antiseptinen saippuasuihke, neem-öljysuihke on hyvää luontaista torjunta-ainetta, joka on valmistettu kotona tavallisten tuholaisten hoitoon.
 • netistä löytyy monia luontaisista torjunta-aineista kertovia kirjoja.
 • tuholaisista tai taudeista kärsivät kasvit on säilytettävä erikseen, sillä leviämismahdollisuus on terassipuutarhoissa suurempi.

sadeveden korjuu Terassipuutarhoissa

 • sadevesi on hyvä typen lähde kasveille.
 • Varaudu terassillamme sadeveden keräämiseen. asetat suuret astiat tai ämpärit sadeveden keräämiseen ja käytät sitä myöhemmin.

Terassipuutarhojen Puutarhapeitteet ja Tuuliesteet

 • huippukesinä ja-talvina kasveille pitää pystyttää varjoa.
 • jotkin kasvit ovat lämmönkestäviä ja jotkin kasvit eivät kestä keskipäivän aurinkoa; käytetään puutarhapeitteitä; tulisi käyttää kevyitä UV-säteilyä kestäviä peitteitä.
 • mutta puutarhakannet voivat olla kalliita, silloin varjostat verkkoja edullisesti.
 • peitä vain osa terassin pinta-alasta, jos budjetti käy vähiin, ja aseta kasveille herkät kasvit varjoon.
 • Puutarhapeite, jota käytetään talvella suojaamaan talviherkkiä kasveja pakkaselta.
 • Tuuliesteet: terassikasvustojen suurin ongelma ovat puhaltavat tuulet. Tuulet voivat pilata kasvien köynnökset ja rikkoa nuoret varret. Mutta perustamalla tuuliesteet on erittäin kallista, jos olet valmis budjetti vain perustaa esteitä tai aidat suojaamaan kasveja voimakkailta tuulilta.

kasvien suojeleminen linnuilta Terassipuutarhoissa

 • Terassikasvit tulisi suojata linnuilta ja eläimiltä, kuten rotilta ja oravilta.
 • kasvis -, taimi-ja hedelmäkasvit on peitettävä mesoilla tai langoilla kasveilta suojaamiseksi.
 • on ryhdyttävä tarvittaviin toimiin ehkäistäkseen rottia ja oravia, jotka vahingoittavat kasvupaikkoja, kylvettyjä siemeniä ja nuoria kasveja.

Terassipuutarhaan soveltuvat kasvit

 • Terassipuutarhavihannekset: Keskikokoisilla ruukuilla tai kohotetuilla vuoteilla, joilla on hedelmällinen maaperä, kaikki muut vaatimukset, voit kasvattaa kaikki vihannekset terassipuutarhassa, kuten tomaatit, porkkanat, sipulit, perunat, punajuuret, paprika, retiisi, chilit, kurkut ja munakoisot kasvavat helposti. Mutta kaikki nämä vihanneskasvit tarvitsevat säännöllistä hoitoa, kuten nipistelyä, karsimista, kastelua ja lannoitusta tulisi tehdä joka viikko.

vihannekset kasvavat terassilla.
terassilla kasvavia vihanneksia.
 • hedelmäpuita Terassipuutarhaan: Valitse kääpiö puulajeja Oranssi, Guava, sitruuna, papaija, Mango, Sapodilla, viikuna ovat parhaita terassi Puutarhanhoito.
kasvaa hedelmiä terassilla.
kasvaa hedelmiä terassilla.
 • kukkivia kasveja terassipuutarhaan: kukkivia kasveja, kuten ruusuja, Marie Goldia, liljoja, jasmiinia ja hibiskusta voidaan kasvattaa. voit myös kasvattaa hyasintteja, tulppaanin sipuleita ja värikkäitä esikoita.

Lue tämä: tomaattien kasvattaminen astioissa.

kukkivat kasvit kasvavat terassilla.
kukkivien kasvien kasvattaminen terassilla.
 • yrtit terassipuutarhaan: terassipuutarhassamme helposti kasvatettavia yrttejä ovat minttu, basilika, curryn lehti, selleri, korianteri, ruohosipuli ja valkosipuli.
 • Pystypuutarhakasvit: Bostoninpesän Saniainen, linnunpesän saniainen, kaninjalkasaniainen, kuoppa, huulipunakasvit, poikaskyyneleet jne. Vertikaalipuutarhan vihanneksia ovat herneet, kurkut, pylväspavut, kurpitsat ja kurpitsat.
 • lehtivihannekset terassiviljelyyn: Fenu Kreikkalainen lehdet, pinaatti korianteri, salaatti, Sinapinlehdet, lehtikaali, parsakaali ja lehtisalaatti jne.

Kattoterassipuutarhanhoidon edut

 • Terassipuutarhanhoito on henkilökohtainen tilasi ja sinulla on siihen vain pääsy. Voit korjata minkä tahansa sadon tarvittaessa.
 • Terassipuutarhanhoito viilentää rakennusta viherkasvien ansiosta.
 • kasvien kasvattaminen terassilla saattaa vähentää häkää ja olla hyväksi myös ympäristölle.
 • Terassipuutarhanhoito tai Kattopuutarhanhoito vaatii vähemmän huoltoa.
 • terassilla kasvavat kasvit voivat saada paljon aurinkoa. Varjoa rakastaville kasveille voi tarvittaessa käyttää varjoverkkoa.
 • talosi näyttää kauniilta terassipuutarhoineen ja tarjoaa upeat näkymät muillekin.
 • sadevettä voi käyttää kasvien kasvattamiseen.
 • Terassiviljely on stressinpurkaja.
 • se voi myös vähentää päivittäisiä menoja kasviksiin, hedelmiin tai yrtteihin.
 • sukulaisesi voivat nauttia myös terassipuutarhasi vihanneksia tai hedelmiä.

vinkkejä Terassipuutarhaan

 • Luo täydellinen teema, valitse kasvit suunnittelun mukaan, luo kauniita maisemia.
 • älä innostu kasvattamaan kaikkia kasveja ensimmäisellä yrittämällä. Tee lista kasveista, joita aiot kasvattaa ja kasvattaa yksitellen, ja asettele ne terassille lämmön ja valon tarpeen mukaan.
 • varaudu siihen, että vika on alkuvaiheessa, johtuen huolellisuudesta, ylikypsyydestä, yliruokinnasta voi seurata epäonnistumisia. Älä pety, vaan opi virheistä.
 • käytä käsineitä Puutarhatöissä.
 • on valmistettava kaikentyyppisillä hyönteisillä.
 • Internet on paras lähde saamaan täydellistä tietoa kasveista, siemenistä, tuholaisista ja kasvutavoista.
 • oikean maa-aineksen valinta on erittäin tärkeää, sillä maa antaa kasveille perusravinteita. Sekoita maaperään hiekkaa ja vermicompost, jotta se hedelmällisempi ja hyvin valutettu.
 • sadekauden jälkeen lisätään mietoja orgaanisia lannoitteita, joissa on välttämättömiä ravintoaineita. Sateiden huuhtoessa maaperän ravinteet pois.
 • Terassipuutarhat tarvitsevat säännöllistä kastelua, kesällä kastellaan kasvit kahdesti päivässä.

jos tämä kiinnostaa: hydroponinen Ravinnekaavio.

 • Top 50 Kalankasvatusvinkkejä, ideoita ja tekniikoita
 • Maidontuotanto Andhra Pradeshissa, rodut, miten aloittaa?
 • Top 50 Siipikarjankasvatuksen vinkkejä, ideoita ja tekniikoita
 • Miten ostaa maatalousmaata Punjabista, ja kuka voi?
 • Lypsykarjatalous Uttar Pradeshissa, miten aloittaa
 • miten aloittaa Siipikarjankasvatus Haryanassa
 • Miten ostaa maatalousmaata Nigeriasta
 • miten aloittaa Siipikarjankasvatus Karnatakassa
 • Miten ostaa maatalousmaata Meksikosta
 • maatalouden tulevaisuus Intiassa
 • miten ostaa maatalousmaata Uttar Pradeshista
 • Miten ostaa maatalousmaata Uttarakhandista
 • luonnonmukainen maatalous Meghalayasta, miten aloittaa
 • kuka voi ostaa maatalousmaata Vietnamista
 • miten aloittaa luonnonmukainen viljely jharkhandissa
 • Miten ostaa maatalousmaata Intiasta & kuka voi?
 • Luomuviljely Nagalandissa, Miten Aloittaa
 • Kuka Voi Ostaa Maatalousmaata Saksasta & Miten?
 • Luomuviljely Gujaratissa, Miten Aloittaa
 • Kuka Voi Ostaa Maatalousmaata Etelä-Afrikasta & Miten?
 • Miten Ostaa Maatalousmaata Brasiliassa & Kuka Voi
 • Maatalousmaan Rekisteröintiprosessi Intiassa
 • Miten Ostaa Maatalousmaata Australiassa
 • Digitaalinen Innovaatio Maataloudessa Ja Maataloudessa
 • Miten Ostaa Maatalousmaata Kanadassa, & Kuka Voi
 • Miten Ostaa Maatalousmaata Kanadassa Kerala
 • Luonnonmukainen Viljely Länsi-Bengalissa, Miten Aloittaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.