Lacy Leadership

Success is Near

SQL Backup 10

tällä sivulla kuvataan, miten verkkojako varmuuskopioidaan ja palautetaan SQL Backup Pro-ohjelmalla. Varmuuskopiot kannattaa tallentaa esimerkiksi verkkojakoon, koska levytilaa ei ole tarpeeksi varmuuskopioiden tallentamiseen paikalliselle palvelimelle. Haluat ehkä palauttaa tietokannan toiselle palvelimelle tallennetusta varmuuskopiosta, esimerkiksi varmistaaksesi varmuuskopion ei-tuotantopalvelimella. voit käyttää SQL Backup Pro-ohjelmaa: Varmuuskopioi tietokanta paikallisesti ja kopioi sitten varmuuskopio verkko-jakoon Varmuuskopioi tietokanta suoraan verkko-jakoon Palauta […]

tällä sivulla kuvataan, miten verkkojako varmuuskopioidaan ja palautetaan SQL Backup Pro-ohjelmalla. Varmuuskopiot kannattaa tallentaa esimerkiksi verkkojakoon, koska levytilaa ei ole tarpeeksi varmuuskopioiden tallentamiseen paikalliselle palvelimelle. Haluat ehkä palauttaa tietokannan toiselle palvelimelle tallennetusta varmuuskopiosta, esimerkiksi varmistaaksesi varmuuskopion ei-tuotantopalvelimella.

voit käyttää SQL Backup Pro-ohjelmaa:

 • Varmuuskopioi tietokanta paikallisesti ja kopioi sitten varmuuskopio verkko-jakoon
 • Varmuuskopioi tietokanta suoraan verkko-jakoon
 • Palauta tietokanta verkko-jakoon tallennetuista varmuuskopioista

SQL Backup Pron verkkosietoasetukset voivat vähentää verkkokatkosten vaikutusta varmuuskopiointiin tai palauttamiseen. Jos yhteys katkeaa varmuuskopioinnin tai palautuksen aikana, SQL Backup Pro yrittää toimintoa uudelleen 30 sekunnin kuluttua jopa 10 kertaa oletuksena. Voit säätää näitä asetuksia ohjatun Varmuuskopiointiohjauksen vaiheessa 4 tai ohjatun aikataulun Varmuuskopiointityön vaiheessa 5 tai käyttämällä DISKRETRYCOUNT – ja DISKRETRYINTERVAL – avainsanoja komentoriviltä tai laajennetulta tallennetulta menettelyltä ajettavassa VARMUUSKOPIOSKRIPTISSÄ. Varmuuskopion luomiseen käytettyjä verkon sietoasetuksia käytetään palautettaessa varmuuskopiosta.

kuitenkin varmuuskopiointi suoraan verkon sijaintiin voi olla hitaampaa kuin varmuuskopion kopiointi luomisen jälkeen ja ajoittain ongelmallista:

 • resursseja tarvitaan enemmän kuin paikalliseen varmuuskopiointiin, mikä lisää SQL Serverin kuormitusta ja pidentää varmuuskopioinnin kestoa. Pakatun tiedon siirtäminen paikallisen varmuuskopioinnin jälkeen on nopeampaa kuin tietojen kirjoittaminen verkkoon.
 • ulkoisista verkkoresursseista riippuen varmuuskopioinnin suorituskyky muuttuu vähemmän ennustettavaksi.

varmuuskopiointi paikallisesti ja kopiointi verkko-osuuteen

on paras käytäntö varmuuskopioida paikallisesti ja kopioida varmuuskopio verkko-osuuteen. Tätä varten verkkojaolle on määritettävä asianmukaiset käyttöoikeudet.

turvallisuus ja käyttöoikeudet

 • SQL Backup Pro-prosessia ohjaa jokaiselle SQL Server-instanssille oma SQL Backup Agent-sovellus.
 • ennen kuin voit luoda varmuuskopion ja kopioida sen verkkojakoon, sinun on varmistettava, että SQL Backup Agent service-sovelluksen käyttöoikeudet on määritetty asianmukaisesti. SQL Backup Agent-palvelun käynnistämiseen ja SQL Server-yhteyden muodostamiseen käytetyllä käyttäjätilillä on oltava pääsy kansioon, johon varmuuskopio luodaan, ja sillä on oltava VARMUUSKOPIOTIETOKANNAN käyttöoikeudet SQL Server-palvelimeen.
 • jos et halua myöntää VARMUUSKOPIOTIETOKANNAN käyttöoikeuksia käyttäjätilille, jota käytetään SQL Backup Agent-palvelun käynnistämiseen, voit lisäturvaa varten määrittää SQL Server-todennetun tilin yhteyden muodostamiseksi SQL Server-palvelimeen. Lisätietoja on ohjeaiheessa käyttöoikeudet.
 • tarvittaessa voit kopioida varmuuskopiotiedostot verkkojakoon, joka on ”lukittu”. Voit tehdä tämän, sinun täytyy perustaa erilainen turvallisuus malli. Tämä on dokumentoitu myös käyttöoikeuksissa.

varmuuskopion luominen paikallisesti

kun käyttöoikeudet on määritetty asianmukaisesti, Luo varmuuskopio ohjatun varmuuskopioinnin tai ohjatun Varmuuskopiointityön aikataulun avulla. Vaiheessa 3 Back Up wizard tai vaiheessa 4 aikataulun varmuuskopiointi työt wizard:

 1. Määritä paikallinen kansio varmuuskopiointipaikalle.

 2. valitse Kopioi varmuuskopiointi verkkoon – valintaruutu ja määritä verkkojaon sijainti. Kirjoita koko polku, mukaan lukien palvelimen nimi, esimerkiksi: \\palvelinnimi\MyFolder\< tietokanta>. Huomaa, että tiedostopolku on suhteessa valittuun SQL Server-palvelimeen. Jos olet esimerkiksi päättänyt varmuuskopioida tietokannan Servera-nimisessä etäpalvelin-instanssissa ja määrität paikallisen polun, kuten C:\Backups, varmuuskopiotiedostot luodaan C: drive ServerA, ei paikallisella palvelimella.

  vaihtoehtoisesti avaa Kansioselain napsauttamalla . Valitse palvelimen pudotusvalikosta verkkojako. Jos se ei näy, valitse Lisää palvelin ja määritä palvelimen nimi tai IP-osoite. Muut palvelimet näkyvät paikalliselle palvelimelle vain, jos sillä on asianmukaiset oikeudet kirjoittaa tai lukea niitä. Paikallisen palvelimen nimi, johon olet yhteydessä, ja käyttäjänimesi näkyvät Palvelinluettelon yläpuolella. Nämä tiedot saattavat selittää, miksi joitakin palvelimia ei voi selata.

 3. valitse testi tarkistaaksesi, onko sinulla tarvittavat oikeudet kirjoittaa verkkojakoon.

 4. Jatka velhon muiden osien läpi normaalisti.

kun työ suoritetaan, SQL Backup Pro luo varmuuskopiotiedoston tai tiedostot pakkaus ja salaus määritetyllä tavalla, suorita varmuuskopiotarkistukset määritetyllä tavalla ja kopioi tiedostot verkkojakoon.

varmuuskopioidaan suoraan verkko-jakoon

jotta voidaan varmuuskopioida suoraan verkko-jakoon, SQL Backup Agent service-sovelluksen käynnistämiseen käytetyllä tilillä on oltava täydet oikeudet verkko-jakoosoitteeseen (muiden käyttöoikeuksissa määriteltyjen käyttöoikeuksien lisäksi).

turvallisuus ja käyttöoikeudet

seuraavassa menettelyssä kuvataan, miten käyttöoikeudet myönnetään Microsoft Windows 7: n avulla; katso Microsoft Windows-ohjeistuksesta täydelliset tiedot käyttöjärjestelmästäsi.

 1. Napsauta Resurssienhallinnassa hiiren kakkospainikkeella kansiota, johon haluat luoda varmuuskopiot, ja valitse sitten Ominaisuudet.
 2. Napsauta jakaminen-välilehdessä Lisäasetukset-jako.
 3. valitse jakamisen Lisäikkunassa Jaa tämä kansio ja valitse sitten käyttöoikeudet.
 4. käyttöoikeudet-valintaikkunassa Avaa Valitse käyttäjät, tietokoneet tai ryhmät-valintaikkuna valitsemalla Lisää.
 5. Etsi tai kirjoita SQL Backup Agent-palvelun käynnistystili ja anna sille täysi hallinta.
 6. napsauta OK kaikissa valintaikkunoissa.

varmuuskopion luominen verkkojaolle

kun käyttöoikeudet on määritetty asianmukaisesti, Luo varmuuskopio ohjatun varmuuskopiointiohjelman avulla tai Aikatauluttamalla Varmuuskopiointityöt. Vaiheessa 3 Back Up wizard tai vaiheessa 4 aikataulun varmuuskopiointi työt wizard:

 1. Määritä verkkojaon sijainti varmuuskopion sijaintikansiona. Kirjoita koko polku, mukaan lukien palvelimen nimi, esimerkiksi: \\palvelinnimi\MyFolder\MyFile. Huomaa, että tiedostopolku on suhteessa valittuun SQL Server-palvelimeen. Jos olet esimerkiksi päättänyt varmuuskopioida tietokannan Servera-nimisessä etäpalvelin-instanssissa ja määrität paikallisen polun, kuten C:\Backups, varmuuskopiotiedostot luodaan C: drive ServerA, ei paikallisella palvelimella.

  vaihtoehtoisesti avaa Kansioselain napsauttamalla . Valitse palvelimen pudotusvalikosta verkkojako. Jos se ei näy, valitse Lisää palvelin ja määritä palvelimen nimi tai IP-osoite. Muut palvelimet näkyvät paikalliselle palvelimelle vain, jos sillä on asianmukaiset oikeudet kirjoittaa tai lukea niitä. Paikallisen palvelimen nimi, johon olet yhteydessä, ja käyttäjänimesi näkyvät Palvelinluettelon yläpuolella. Nämä tiedot saattavat selittää, miksi joitakin palvelimia ei voi selata.

 2. jätä kopio varmuuskopiosta verkko-ruutuun tyhjä, ellet halua kopioida varmuuskopiotiedostot eri paikkaan sen jälkeen, kun ne on luotu verkko-jaossa.
 3. Jatka velhon muun osan läpi normaalisti.

palauttaminen verkkojaosta

voit käyttää SQL Backup Pro-ohjelmaa tietokannan palauttamiseen eri palvelimella olevasta varmuuskopiotiedostosta (tai tiedostokokonaisuudesta) joko kopioimalla tiedostot paikalliseen kansioon ennen palautusta tai palauttamalla suoraan verkon sijainnista. Huomaa, että palauttaaksesi luomalla uuden tietokannan, käyttäjällä on oltava tietokannan LUONTIOIKEUDET.

Palauta velho

 1. valitse avattavasta luettelosta Selaa palautettavia varmuuskopiotiedostoja.
 2. valitse SQL Server, jolle haluat palauttaa tietokannan.
 3. napsauta Lisää tiedostoja ja selaa varmuuskopiotiedostoja. Valitse palvelimen pudotusvalikosta verkkojako. Jos verkkojako ei näy, valitse Lisää palvelin ja määritä palvelimen nimi tai IP-osoite. Muut palvelimet näkyvät paikalliselle palvelimelle vain, jos sillä on asianmukaiset oikeudet kirjoittaa tai lukea niitä. Paikallisen palvelimen nimi, johon olet yhteydessä, ja käyttäjänimesi näkyvät Palvelinluettelon yläpuolella. Nämä tiedot saattavat selittää, miksi joitakin palvelimia ei voi selata.

jos varmuuskopiotiedosto, jonka haluat palauttaa, on virheellisesti merkitty ”puuttuu”, tämä johtuu siitä, että SQL Backup Agent-palvelun käynnistystilillä ei ole oikeita oikeuksia kansioon tai verkon sijaintiin, johon se on tallennettu. Voit ratkaista tämän, myöntää SQL Backup Agent service käynnistystili luku / kirjoitus pääsy kansioon tai verkon sijainti.

Jatka palautusvelhon kautta normaalisti.

Schedule Restore Jobs wizard

 1. valitse kohdepalvelin-pudotusvalikosta palvelin, jolle haluat palauttaa tietokannan.
 2. Valitse pudotusvalikosta tietyt varmuuskopiotiedostot, jos luot ajoitetun palautustyön tietylle tiedostolle. Avaa tiedostoselain napsauttamalla Lisää tiedostoja.

  Valitse kansio-ja tiedostonimikuvio pudotusvalikosta, jos luot ajoitetun palautustyön tietokannan viimeisimmälle varmuuskopiolle, joka on käytettävissä aina, kun työ suoritetaan. Anna lähdetietokannan nimi ja Lisää kansio-ja tiedostonimikuvio napsauttamalla Lisää kansio-painiketta. Avaa Kansioselain napsauttamalla .

 3. käytä tiedostoselainta tietyn tiedoston selaamiseen tai Kansioselainta varmuuskopioiden tallennuspaikan selaamiseen. Valitse palvelimen pudotusvalikosta verkkojako. Jos verkkojako ei näy, valitse Lisää palvelin ja määritä palvelimen nimi tai IP-osoite. Muut palvelimet näkyvät paikalliselle palvelimelle vain, jos sillä on asianmukaiset oikeudet kirjoittaa tai lukea niitä. Paikallisen palvelimen nimi, johon olet yhteydessä, ja käyttäjänimesi näkyvät Palvelinluettelon yläpuolella. Nämä tiedot saattavat selittää, miksi joitakin palvelimia ei voi selata.
 4. Jatka ohjatun työn palautus-ohjelman kautta normaalisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.