Lacy Leadership

Success is Near

Smart And Creative Ways to Promote a Business

start up your own business is sensational, and promoting your enterprise is a challenge. Miten voit edistää liiketoimintaasi ja tuoda brändisi mahdollisten näkymien eteen, kun olet kengännauhabudjetilla tai vasta aloittamassa? Miten voit tukea, levittää ja saada sana yrityksesi edullisin tapa? on olemassa tuhat ja yksi tapa ja strategia edistää pienyritystä tuhlaamatta omaisuuksia. liittyvät: Top 5 […]

start up your own business is sensational, and promoting your enterprise is a challenge. Miten voit edistää liiketoimintaasi ja tuoda brändisi mahdollisten näkymien eteen, kun olet kengännauhabudjetilla tai vasta aloittamassa? Miten voit tukea, levittää ja saada sana yrityksesi edullisin tapa?

on olemassa tuhat ja yksi tapa ja strategia edistää pienyritystä tuhlaamatta omaisuuksia.

tapoja ja strategioita pienyrityksen edistämiseksi

liittyvät: Top 5 strategiat yrityksen käynnistämiseksi 2016

  1. Määrittele markkinat-määritä paras tapa päästä markkinoille, kun tiedät kuka parhaat näkymät ovat.
  2. Luo oma verkkosivusto – sivustosi on paikka, jossa myyt ja mainostat tuotteitasi ja palveluitasi. Jos sinulla ei ole teknisiä taitoja tehdä tätä, on paljon Web design & kehityspaketteja verkossa apunasi.
  3. luo liiketoimintaprofiili ja liity sosiaaliseen mediaan – pidä paljon meteliä, jotta brändisi voi tunkeutua markkinoille sosiaalisen median avulla – ilmaiseksi.
  4. listaa yrityksesi paikallisten hakukoneiden hakemistoihin – listaamalla yrityksesi ilmaisiin mainoksiin tai maksettuihin mainoksiin, kuten Craigslistiin, sinulla on mahdollisuus saada asiakkaita.
  5. Luo blogi-blogit, joiden avulla saat yhteyden yleisöösi mukavasti ja helposti.
  6. tiedotuslehti

 1. sähköpostikampanja – aivan kuten uutiskirje, sähköpostikampanja on markkinointikampanjan muoto, jonka avulla voit muodostaa yhteyden asiakkaisiisi.
 2. Verkostoidu muiden kanssa, joilla on sama yritys kuin sinulla – on paljon sosiaalisen median alustoja, joissa voit verkostoitua yrityksesi ja olla yhteydessä yrittäjiin, jotka ovat samalla tai vastaavalla alalla kuin sinulla.
 3. Suorita PPC tai pay per click-kampanja.
 4. Luo videoita tuotteistasi ja lataa niitä YouTubeen, Vimeoon ja muille ilmaisille videonjakosivustoille.
 5. optimoi sivustosi paikallisilla avainsanoilla.
 6. Tarkista hakusanasi, Etsi ja analysoi kilpailijasi – sinun täytyy tarkistaa asemasi hakutyökaluista, jotta tiedät olevasi kaukana kilpailijastasi.
 7. on käyntikortti ja Kirjelomake – jokaisessa yrityksessä on oltava käyntikortti ja Kirjelomake. Tämä on yksi vanhimmista ja yleisimmistä markkinointistrategioista.
 8. järjestä kilpailu ja tai online – promootio-tällainen strategia piristää asiakkaiden uteliaisuutta ja levittämällä uutisia, järjestöäsi on edistetty suusanallisesti.

järjestä kilpailu ja tai online – promootio

 1. kannusta lähetteitä-kannusta lähetteitä ja anna token jokaisessa onnistuneessa lähetteessä palkkiona henkilölle, joka suosittelee sivustoasi.
 2. webinaari – Webinarin käyttäminen kutsumiseen ja tiedottamiseen mahdollisille asiakkaille ympäri maailmaa on yksi tehokkaimmista välineistä tuotteidesi ja palvelujesi edistämisessä.

palkkaa virtuaaliassistentti kaupungin parhaasta virtuaaliassistentista-Virtuaaliassistentti Talent. Vieraile verkkosivuillamme ja allekirjoita no obligation-pyyntösi.

we are proud to be a Better Business Bureau Accredited Company (BBB.org).

joitakin luovia tapoja, joilla virtuaaliassistentti voi auttaa sinua…

 • Infographics marketing-tee business blogista visuaalisesti houkuttelevampi käyttämällä infographics! Lukijat rakastavat tällaista visuaalista elementtiä ja jakavat sen mitä todennäköisimmin sosiaalisessa mediassa.
 • Design opt-in-ponnahdusikkunat – monet web-suunnittelupalvelut tarjoavat uutiskirjeen opt-in-ponnahdusikkunoita, jotka auttavat lisäämään tilauksia.
 • luo verkkolehtisiä ja julisteita – paras paikallisille yrityksille, mutta voi myös työskennellä minkä tahansa yrityksen kanssa. VETERAANISAIRAALA voi suunnitella lentolehtisiä, joita sinä tai tiimisi voitte levittää kaduille.
 • Hae puhujapyyntöä – voit tarjoutua puhujaksi alan konferensseihin, järjestöihin ja paikallisiin yritysryhmiin. Veteraani voi etsiä puheetuja, jotka auttavat sinua hyötymään yhteydenotoista ja julkisuudesta.
 • onko sinulla kilpailu tai promo mielessä? Veteraani voi mainostaa sitä sosiaalisessa mediassa-valokuvakilpailu Instagram on yksi hieno tapoja mennä viraali. Virtuaaliavustaja voi edelleen mainostaa sitä Facebook-sivuillasi, Twitterissä, Pinterestissä jne. jotta muut voivat tietää arvoistasi!

joskus et tiedä, kuka löytää tiensä sivustollesi – he saattavat vain katsella ympärilleen ja tehdä ostoksia tai onko siellä todella ostamassa jotain tai kahta.

luova ja tehokas markkinointistrategia säästää aikaa ja rahaa. Kohtele asiakkaitasi ihmisenä, johon haluat vaikuttaa. Asia on sinun täytyy jättää hyvä vaikutelma niille, jotka vierailevat verkkosivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.