Lacy Leadership

Success is Near

sinun täytyy tietää Hajj e Badalista?

62shares oppia Hajj Al Badal Hajj on poikkeuksellinen jumalanpalvelus ja pakollinen jokaiselle muslimille. Mutta mitä tehdä, kun henkilö ei ole kunnossa suorittaa Hajj? Aina on ulospääsy. Hajj e Badal jos muslimilla-erityisistä syistä, esimerkiksi vakavan sairauden tai tapaturman vuoksi – ei ole valmiuksia tai kykenemättömyyttä suorittaa Hajj: tä, niin islamilaisesta näkökulmasta hän voi lähettää toisen Muslimin […]
62shares

oppia Hajj Al Badal

Hajj on poikkeuksellinen jumalanpalvelus ja pakollinen jokaiselle muslimille. Mutta mitä tehdä, kun henkilö ei ole kunnossa suorittaa Hajj? Aina on ulospääsy.

Hajj e Badal

Hajj e Badal - Hajj Al Badal - CheapUmrahPackage.US

jos muslimilla-erityisistä syistä, esimerkiksi vakavan sairauden tai tapaturman vuoksi – ei ole valmiuksia tai kykenemättömyyttä suorittaa Hajj: tä, niin islamilaisesta näkökulmasta hän voi lähettää toisen Muslimin tämän asian puolesta ja siten täyttää tämän pakollisen velvoitteen. Toisaalta (menehtynyt) mies, joka ei voinut keskellä elämäänsä mennä Hajjille, pyytää testamentissaan, että Hajj Al Badal suoritetaan hänen vuokseen hänen testamentistaan saaduilla rahoilla.

Aamir of Hajj e Badal and their Conditions

Aamir on kuolleen henkilön tai perheen henkilö, joka haluaa jonkun suorittavan Hajj Al Badalin puolestaan.

olosuhteet

 1. vammaisen on oltava kelpaamaton suorittamaan Hajj itse. Jos häiriö tai poikkeavuus on tilapäistä, hänen täytyy kestää päästäkseen kuntoon ja hänen tulee suorittaa Hajj itse, vaikka Hajj e Badal olisi aiemmin suoritettu hänen nimissään. Jos vamma on elinikäinen tai pysyvä, niin Hajj e Badal on voimassa.
 2. jos henkilö lähettää jonkun Hajj e Badalille ilman mitään häiriötä tai vammaa, niin Hajj e Badal ei ole oikeutettu.
 3. on pakollista, että vammaisen on pyydettävä jotakuta suorittamaan hänelle Hajj Al Badal. Testamentin tai tahdon jättäminen ennen kuolemaa on sama kuin pyytäisi ihmistä fyysisesti. Kuitenkin, se on myös sallittua, jos perillinen suorittaa Hajj Al Badal tai saa sen teloittaa joku muu kuolleen.
 4. Aamirin on maksettava kaikki Hajj Al Badaliin liittyvät kulut.

Mahmoor of Hajj e Badal and their Requirements

Mahmoor on henkilö, joka suorittaa Hajj e Badalin invalidin tai kuolleen puolesta.

vaatimukset

 1. Mahmoorin tulee olla muslimi, henkisesti hyväkuntoinen ja järkevä.
 2. hänen on tehtävä aikomus Hajj e Badalille Ihramia käyttäessään.
 3. naisilla on myös lupa suorittaa Hajj e Badal jollekin toiselle naiselle tai miehelle. Häntä vaaditaan kulkemaan Mahraminsa mukana samalla.
 4. Mahmoorin on suoritettava häneltä vaaditut Hajj-tyypit kuten Hajj Qiraan tai Tamatu.
 5. Mahmoor ei saa toteuttaa Hajjia itselleen eikä kahden yksilön edustajana yhtä aikaa.
 6. Mahmoorin on aloitettava matka Aamirin asunnosta, mutta jos Hajj e Badal järjestetään 33 prosentin osuudella vammaisesta tai kuolleesta miehestä, hän voi aloittaa mistä tahansa paikasta.
 7. Mahmoor ei saa jättää mitään imperatiivista (fard) osaa Hajj: stä, koska siitä ei saa korvausta.

For bookings and more details, email at [email protected]

For Special Hajj and Umrah Service From USA Offers by CheapUmrahPackage.US / include 4 star Special Umrah Package and 5 star Special Umrah Packages.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.