Lacy Leadership

Success is Near

se ei vaadi raketti tiedemies myydä hälytyksiä | joskus tuntuu siltä…. Lue

Jaa twiitti suurin osa urastani ovelta ovelle oli kodin turvajärjestelmien myymistä ovelta ovelle. Vähän niin kuin jos pärjää New Yorkissa, pärjää missä vain, kummasti uskon, että ovelta ovelle-maailma ja kodin turvallisuusmyynti on sama asia. on outoa tietää, että harva ovelta ovelle aloittava päätyy menestymään. Vilkaise tilastoja yritysten kanssa, jotka menestyvät Amerikassa. 1 in 10 yritykset […]
Jaa

  • twiitti

suurin osa urastani ovelta ovelle oli kodin turvajärjestelmien myymistä ovelta ovelle. Vähän niin kuin jos pärjää New Yorkissa, pärjää missä vain, kummasti uskon, että ovelta ovelle-maailma ja kodin turvallisuusmyynti on sama asia.

on outoa tietää, että harva ovelta ovelle aloittava päätyy menestymään. Vilkaise tilastoja yritysten kanssa, jotka menestyvät Amerikassa. 1 in 10 yritykset onnistuvat merkitys Jos olit avata yrityksen sinulla on vain 10% menestys. Vai tarkoittaako se sitä? näet Olen aina uskonut, että tilastot perustuvat keskiarvoihin, vaikka tämä on totta, haluan laittaa ponnisteluni keskimääräistä luokkaan mitä tahansa teen, joten saavuttaa keskimääräistä tuloksia. Jos luet tätä ja et sano ”Paul, tiedän tarkalleen, mistä puhut”mahdollisuudet ovat sinulla ei ole mitä se tekee tehdä todella hyvin heti alusta. Monta kertaa minut on todistettu vääräksi, mutta siinä palataan tähän 80/20-sääntöön, mikä tarkoittaa, että 20 prosenttia ihmisistä tekee 80 prosenttia työstä.

kun johdin joukkuetta, etsin lahjakkaita yksilöitä, joilla oli hyvät viestintätaidot. Aluksi olin innoissani, kun myin turvajärjestelmiä ovelta ovelle, koska se maksoi niin hyvin. Menisin jokaiseen korrelaatiokokoukseen, missasin vain yhden kokouksen 4 kuukauden aikana, huolimattomuuteni takia. 1 viikko pois vuodesta muistan putoaminen lama ja hakkaamalla itseni henkisesti siihen pisteeseen, jossa todella halusin lopettaa. Opetukseni ovat monen vuoden kokemus ja se, että käyn läpi ylä-ja alamäkiä, jotta sinun ei tarvitse kärsiä samoja asioita kuin minä.

kodin turvajärjestelmiä ovelta ovelle myytäessä pitää ymmärtää muutama asia.

1) ei jokainen ovi ole myynti, mutta monet ovat
2) joillakin ihmisillä on hapan maku tuotteesta tai yrityksestä
3) Monet ihmiset eivät vieläkään tiedä, että siihen liittyy kuukausimaksu
4) Monet ihmiset eivät tiedä, mitä turvajärjestelmä voi todella tehdä heidän hyväkseen
5) lähes kaikki mahdolliset asiakkaasi eivät tiedä, mitä se maksaa, vaikka juuri kerroit heille

I en tiedä, kuinka moneen oveen olen kolkuttanut elämäni aikana. Minua turhautti tietää, miksi ihmiset eivät ostaneet minulta. Kerta toisensa jälkeen tajusin, ettei meillä ole varaa siihen. Vuosien jälkeen saada tämä löysin 2 tärkeimmät asiat.

1) paljonko heillä ei ollut varaa? Ymmärsivätkö he todella, mitä ”taskusta” todellisuudessa maksettiin?
suurin osa kerroista, joita he eivät todellisuudessa tienneet. Siellä vastaus, Kun kysyttiin, kuinka paljon se maksaisi heille oli liikaa ja meillä ei ole rahaa toiseen kuukausilaskuun. Kysyin heiltä, jos se on 12 buxs vuodessa, $1 / kk olisiko sinulla varaa siihen. No kyllä corsesta he sanoivat. Vastasin, että miten voi sanoa, ettei ole varaa, kun ei tiedä hintaa ?

2) Mitä he tarkalleen ottaen saivat. Kun he eivät halunneet sitä hinnan vuoksi, he eivät tienneet, mitä edes saivat. Miten joku voi sitoutua antamaan sinulle $40 / KK, kun heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä he saavat. Ongelmana oli se, etten kertonut heille, mitä he saavat, vaan tapa, jolla vein viestiä.

huomasin, että ihmiset eivät kuunnelleet minua, koska rakensivat mieleensä muurin. He eivät kuunnelleet puhettani, joten tuhlasin aikaani puhumiseen. Kun opin tarttumaan heidän huomionsa ja ravistamaan heidät pois negatiivisista ajatuksista ”he eivät halua sitä”, huomasin heidän kuuntelevan enemmän sitä, mitä kodin turvajärjestelmä voisi tehdä heidän hyväkseen. Tämä johti Kuusinumeroiseen tulovuoteeni myymällä ovelta ovelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.