Lacy Leadership

Success is Near

Säästä rahaa partakoneenteriin

koska on aika ostaa niitä (jälleen), haluaisin jakaa, miten säästän rahaa partakoneenteriä. Ajan partani päivittäin ja käytän kertakäyttöisiä teriä. Käytän Gillette Mach III-partakonetta; terät ovat hieman hintavia. se on pikkujuttu, joka materoi. säästä rahaa partakoneisiin koska on aika ostaa niitä (taas), haluaisin kertoa, miten säästän rahaa partakoneiden terissä. Ajan partani päivittäin ja käytän kertakäyttöisiä teriä. […]

FacebooktwitterpinterestrsstumblrFacebooktwitterpinterestrsstumblr

koska on aika ostaa niitä (jälleen), haluaisin jakaa, miten säästän rahaa partakoneenteriä. Ajan partani päivittäin ja käytän kertakäyttöisiä teriä. Käytän Gillette Mach III-partakonetta; terät ovat hieman hintavia.

partakoneet eivät ole kalliita, mutta voit silti säästää rahaa ostaessasi partakoneita

se on pikkujuttu, joka materoi. säästä rahaa partakoneisiin

koska on aika ostaa niitä (taas), haluaisin kertoa, miten säästän rahaa partakoneiden terissä. Ajan partani päivittäin ja käytän kertakäyttöisiä teriä. Käytän Gillette Mach III-partakonetta; terät ovat hieman hintavia.

ihmetteletkö, miksi ”halvalla” saarnaava ostaa nimimerkkisiä teriä? Syynä on tyytyväisyys—sama syy, miksi käytän kuponkeja ostaakseni hyvän merkin vessapaperia geneerisen sijaan. (Katso post syödä kotona.)

käytin vuosia halpoja, muovisia, kertakäyttöisiä partateriä. Ajan myötä ne halpenivat, enkä puhu hinnasta. Useita vuosia sitten tajusin, että (joskus) saisin hyvän parranajon heidän kanssaan, mutta useimmiten terät eivät olleet tarpeeksi teräviä tai kulmautuneet oikein leikkaamaan partaani. He vain repivät karvat pois ja jättivät naarmuja ja nirhaumia. Kokeilin useita eri edullisia merkkejä ja huomasin tämän olevan totta kautta linjan. Joskus ajelin partani läheltä. Joskus näytin siltä kuin olisin ollut tappelussa. En usko, että tämä liittyy brandiin. Todennäköisemmin se on erän kysymys-riippuu materiaalin laadusta valmistaja työskentelee. Pidän mahdollisena, että ”parempia” teriä valmistavilla yhtiöillä on parempi laadunvalvonta.

innostuin parempien partakoneenterien puolesta muutama vuosi sitten. Olin silloin armeijan mukana Kalifornian Leiripuistoissa kesäisin. Oli äärimmäisen kuuma.

Miessotilailta vaaditaan päivittäin parranajoa: minulla oli tavallinen 10-aski halpoja partateriä ja ne repivät kasvojani. (Tiedätkö, miltä hiki tuntuu raa ’ alla iholla? Ei hyvä, sen voin sanoa!) Tietenkin, minä valitin. Eräs sotilastoverini tunsi myötätuntoa ja sanoi, että voisin kokeilla hänen partaveistä ja varaterää. Olin heti myyty parranajon laadusta, ja olen edelleen. Heti kun pystyin, ostin kahvan ja ensimmäisen teräpakkaukseni. Vaikka pidänkin partaveitsestäni ja siitä saamastani parranajosta, En pidä siitä, kuinka kalliita terät ovat. Fakta on, täydellä hinnalla minun pitäisi käyttää noin 15 dollaria joka kerta, kun minun täytyy ostaa korvaavia. (Se olisi noin joka toinen viikko.)

ok, tiedät, että olen kiinnostunut vähentämään kulujani niin paljon kuin mahdollista. Joten, tässä on muutamia asioita olen tajunnut, jotta voin todella säästää rahaa partakoneen terät:

1) käytän jokaista partaterää kolme kertaa ennen kuin hävitän sen. Jokaisen parranajon jälkeen puhdistan terien välisen alueen napauttamalla sitä varovasti lavuaariin ja juoksuttamalla vettä sen päälle, jotta mahdolliset ansakarvat poistuvat. Kun olen varma, että kaikki hiukset ovat poissa (nopea vilkaisu terien välissä hoitaa homman.), Kuivaan sen ja laitan takaisin koteloon. Näin saan 3 parranajoa yhden hinnalla. Partani on muuten hyvin jäntevä–ei lainkaan silkkinen. Se, että voin käyttää terää uudelleen, kertoo paljon sen kestävyydestä.

2) Käytä kuponkeja. Todellisuudessa löydän harvoin kuponkeja omalle tuotemerkilleni, mutta olen nähnyt niitä muille tuotemerkeille, jotka saattavat tarjota vastaavan parranajon. (Pidän vain todella partaveitsestäni ja koen, että huolehtimalla teristä saan vastinetta rahoilleni.)

3) etsi netistä sivustoja, jotka myyvät teriä. Jotkut näistä sivustoista tarjoavat ilmaisen toimituksen, jos tilaus saavuttaa tietyn dollarin määrän. Varmista vain, että terien hintaa ei ole paisutettu merenkulun kustannusten korvaamiseksi.

4) osta irtotavarana. Klo Wal-Mart (kuten tätä kirjoitettaessa) Pakkaus viisi minun partakoneen terät maksaa $14.47; joka tekee jokainen terä maksaa Noin $2.89. Jos ostan kolme näistä viisipaketeista, kulutan 43,41 dollaria, ja jokainen terä maksaa silti 2,89 dollaria. Nämä terät tulevat kuitenkin myös viidentoista pakkauksessa. Viisitoistapakkauksen hinta on 33,97 dollaria. Tällä hinnalla terät maksavat noin 2,26 dollaria kappale. Se on 0,63 dollaria per terä. Jos ostan 15-pack, se on säästö $9.44: pikemminkin kuin saada kolme terää ilmaiseksi.

Säästä rahaa partakoneen teriin

nyt hetken mielijohteesta on huomattava ero lähes 35 dollarin ja 15 dollarin välillä. Siinä suunnittelu astuu kuvaan. Tiedän, paljonko käytän partakoneen teriin ja kuinka usein niitä pitää ostaa. Voin pitää muutaman viikon ostosten välissä, että saan rahat kasaan.

elämällä säästäväisesti-suunnittelemalla etukäteen, ostamalla irtolastina ja pidentämällä terien käyttöikää-olen alentanut parranajon kustannuksiani noin 2,89 dollarista noin 0,75 dollariin. Säästän rahaa partaterillä.

tässä vielä yksi todella käytännöllinen huomautus: paremmilla terillä saan harvemmin näpistyksiä. Tämä on hyvä asia, kun olen kokouksessa—edistää idea, tuote, tai itse: esitys voi = menestys (tai vielä parempi, rahaa)!

Älä koskaan unohda toista viestiä seuraa minua Facebook

FacebooktwitterpinteresttumblrFacebooktwitterpinteresttumblr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.