Lacy Leadership

Success is Near

ruostuneen Painosarjan puhdistaminen

painot, jotka ovat olleet käyttämättöminä ja pitkään suljetulla alueella, voivat kerätä ruostetta ja likaa. Vaikka painosi ovat ruosteessa, voit silti käyttää niitä. Käyttämällä kaikkia alla olevia menetelmiä voit saada painosarjasi näyttämään uudelta ja käyttökelpoiselta. huuhtele painosetti puhtaalla vedellä. Tämä tapahtuu parhaiten ulkona. Pura varovasti painosarja ja aseta osat suureen kalkkunapannuun tai-altaaseen. Täytä allas vedellä ja […]

painot, jotka ovat olleet käyttämättöminä ja pitkään suljetulla alueella, voivat kerätä ruostetta ja likaa. Vaikka painosi ovat ruosteessa, voit silti käyttää niitä. Käyttämällä kaikkia alla olevia menetelmiä voit saada painosarjasi näyttämään uudelta ja käyttökelpoiselta.

huuhtele painosetti puhtaalla vedellä. Tämä tapahtuu parhaiten ulkona. Pura varovasti painosarja ja aseta osat suureen kalkkunapannuun tai-altaaseen. Täytä allas vedellä ja anna sen virrata yli minuutin ajan lian ja roskien poistamiseksi.

tunnista ruostuneet kohdat ja ripottele runsaasti Bon Amin tai Ajaxin kaltaista puhdistuspuuteria painosarjaan. Pyyhi ruostuneet kohdat kostealla liinalla pyörivin liikkein 15 minuutin ajan tai kunnes ruoste alkaa liueta.

käytä teräsvillaa tai teräsharjaa, jotta pääset eroon itsepäisistä ruosteisista alueista. Jynssää alueita noin 10 minuuttia tai kunnes huomaat ruosteen alkavan irrota. Käytä astianpesukäsineitä, kun käytät jotakin tässä mainituista esineistä suojaamaan käsiäsi pieniltä viilloilta tai naarmuilta.

huuhtele painosarja juoksevan veden alla, jotta ruosteenjäänteet poistuvat ja pyyhi kuivaksi paksulla pyyhkeellä tai suttuisella kankaalla.

laita painot takaisin kasaan, kun ne ovat kuivuneet. Painosi ovat nyt ruostumattomat ja käyttövalmiit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.