Lacy Leadership

Success is Near

Rakastaa puolisoaan, kun häntä ei voi rakastaa

Photo Credit: Jason Cohen Photography 14. marraskuuta 2009 menin naimisiin rakkaan aviomieheni Justinin kanssa. Lähestymme 9. hääpäiväämme. Rakastan häntä nyt enemmän kuin silloin. Avioliittomme on kehittynyt romantisoidusta avioliittoajatuksesta todelliseksi päiväkohtaiseksi rakkausavioliitoksi. Meillä, kuten niin monilla muillakin, oli hyvin erilaiset käsitykset avioliitosta ja siitä, millaista ajattelimme sen olevan. Se ei ole pelkkää auringonpaistetta ja ruusuja. Avioliittomme […]
puoliso
Photo Credit: Jason Cohen Photography

14. marraskuuta 2009 menin naimisiin rakkaan aviomieheni Justinin kanssa. Lähestymme 9. hääpäiväämme. Rakastan häntä nyt enemmän kuin silloin. Avioliittomme on kehittynyt romantisoidusta avioliittoajatuksesta todelliseksi päiväkohtaiseksi rakkausavioliitoksi. Meillä, kuten niin monilla muillakin, oli hyvin erilaiset käsitykset avioliitosta ja siitä, millaista ajattelimme sen olevan. Se ei ole pelkkää auringonpaistetta ja ruusuja. Avioliittomme voi olla päiväni vaikein hetki. Avioliittomme voi olla myös päiväni parasta aikaa. Onneksi hyviä päiviä on paljon enemmän kuin huonoja. Voin kuitenkin ehdottomasti sanoa, että ilman Jeesusta emme olisi nykyään naimisissa. Rukoilemme paljon toistemme, perheemme ja suhteemme puolesta. Se ei ole täydellinen, mutta se on kaunis ja täynnä rakkautta. Teemme kovasti töitä avioliittomme eteen. Rakastamme toisiamme vaikeina päivinä pitämällä nämä ajatukset mielessä.

olet epätäydellinen ihminen, naimisissa epätäydellisen ihmisen kanssa.

olemme tehneet terapiaa erityisen rankalla kaudella. En rehellisesti muista kovin paljon niistä alkuvuosien terapiaistunnoista, mutta muistan yhden neuvon ja palaan siihen usein. Istuimme CCs: n kahvilassa ja tapasimme pastorimme. Hänen vähän neuvoja päivä oli tämä, ” Y ’ all täytyy muistaa olet epätäydellinen henkilö, naimisissa epätäydellinen henkilö.”Nämä ovat sanoja elää ihmisten mukaan! Se osui minuun kuin kivi! Odotan Justinilta täydellisyyttä joka päivä, mutta en voi palauttaa niitä odotuksia hänelle. Emme tule koskaan täyttämään niitä normeja, jotka olemme toisillemme asettaneet päässämme. Heitä ne odotukset ulos ikkunasta matkalla häävastaanotolle. Niitä ei tule koskaan tapahtumaan. Jokaisella on draamansa, persoonallisuutensa piirteet ja ongelmansa. Rakasta puolisoasi näiden asioiden vuoksi.

puolisosi ei osaa lukea ajatuksiasi.

jos et kerro kumppanillesi, että sinulla oli rankka päivä, he eivät saa tietää sitä. Monet pikku matseistamme alkavat sanoilla ” Olen jo pahalla tuulella.”Tuomme molemmat stressaavat työmme kotiin mukanamme. Me molemmat hermostumme joskus tytöistämme ja heidän käytöksestään. Me molemmat epäonnistumme viestimään, että olemme jo hermona ja tarvitsemme pienen tauon. Kuusivuotiaani sanoin: ”Olen käyttänyt vahvaa ääntäni liikaa.”Jos en kerro Justin mitä tapahtuu ja miksi minun täytyy mennä salille yksin tunnin, sitten hän olettaa olin vain liian laiska mennä salille, kun minulla oli mahdollisuus. Hän voisi jopa olettaa, että hän on ongelma, kun hän ei todellakaan ole.

Opettele puolisosi tavat.

en ole aamuihminen. En puhu aamulla. En halua keskustella budjetista, aikataulusta tai mistään muustakaan asiasta tunnin sisällä heräämisestä. Justin puolestaan herää aamuneljältä, koska hänestä tuntuu siltä. Hän istuu sohvalla ja lukee, keittää kahvini ja jopa siivoaa kaiken ennen kuin kaadun tunnin torkkunapin painamisen jälkeen. Kun herään kello 5.30, hän on valmis valloittamaan to do-listan ja suunnittelemaan seuraavan kuukauden budjetin. Haluan vain rauhallisen suihkun ja kaiken kahvin. Vuosien varrella Justin on oppinut, että kyse ei ole hänestä, kun en vastaa hänelle aamulla. En ole vihainen hänelle, en ole vihainen aiheesta, olen vain vielä puoliunessa. Hän on oppinut, että hän voi puhua minulle iltaisin, ja olen paljon vastaanottavaisempi.

kyse ei ole vain sinusta.

ennen lapsia Justinilla oli tapana tulla kotiin, sanoa hei ja mennä loppuillaksi ”mieshuoneeseen”. Tämä ei ollut jokapäiväinen tapa, mutta se tapahtui noin kerran viikossa. Minä suuttuisin! En aikonut mennä mieshuoneeseen keskustelemaan tästä hänen kanssaan, mutta loukkaannuin siitä, ettei hän halunnut hengailla kanssani. Lopulta, otettuani asian esille hänen kanssaan, ymmärsin, miksi hän tekisi näin. Hänen silloinen työnsä teki hänet onnettomaksi. Hän oli niin huolissaan siitä,että sulkeutui. Hän tarvitsi aikaa rentoutua. Kun ymmärsin, mitä oli tapahtumassa, pystyin antamaan hänelle tilaa, jota hän tarvitsi loukkaamatta tunteitani. Tein Justinin kauden ahdistuneena ja tuskaillen itseni kanssa, kun itse asiassa minulla oli hyvin vähän tekemistä ongelman kanssa. Pahensin kuitenkin ongelmaa sen sijaan, että olisin parantanut sitä.

käykää toistenne luona.

joinain päivinä en halua notkua Justinin kanssa. Muina päivinä en saa hänestä tarpeekseni. Yksi asia, joka lisää suuresti haluani häntä kohtaan, on ajan viettäminen hänen kanssaan. Vaikka se olisi tunti sohvalla istumista ilman näyttöjä, se menee pitkälle siinä, että haluan kommunikoida hänen kanssaan. Olen huomannut, että kun tulee kiireinen kausi, ollaan reippaita ja kiukkuisia toisillemme. Tähän varaamme aikaa toisillemme. Pienen määrätietoisen yhdessäolon jälkeen tunnemme olomme niin paljon rauhallisemmaksi ja yhteiseksi. Seurustelu puolison kanssa on asia syystä. On niin tärkeää pitää hauskaa, käydä ja vain viettää aikaa kumppanin kanssa. Tee siitä prioriteetti, vaikka se olisi tunti sohvalla sen jälkeen, kun lapset ovat menneet nukkumaan.

elämä on varmasti erilaista, 9 vuotta myöhemmin. Kuva: Julia Bowie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.