Lacy Leadership

Success is Near

poistaminen Executor jälkeen Probate on myönnetty

monet riidat hallinnosta estate voidaan usein ratkaista poistamalla executor, tyypillisesti hyväksi ammatillinen executor, jota olemme käsitelleet aiemmissa blogeissa. jos sovitaan, toimeenpanijan erottaminen ennen testamentin myöntämistä on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Toimeenpanija voi yksinkertaisesti luopua asemastaan valitun korvaajan hyväksi. Luopuminen on myös saatavilla sen jälkeen, kun testamentti on myönnetty, edellyttäen, että toimeenpanija ei ole sekoittunut kiinteistöön. mitä […]

monet riidat hallinnosta estate voidaan usein ratkaista poistamalla executor, tyypillisesti hyväksi ammatillinen executor, jota olemme käsitelleet aiemmissa blogeissa.

jos sovitaan, toimeenpanijan erottaminen ennen testamentin myöntämistä on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Toimeenpanija voi yksinkertaisesti luopua asemastaan valitun korvaajan hyväksi. Luopuminen on myös saatavilla sen jälkeen, kun testamentti on myönnetty, edellyttäen, että toimeenpanija ei ole sekoittunut kiinteistöön.

mitä on sekoittuminen?

vuoden 1925 säätyjen hallintolain 28§: n mukaan:

  • perittävän omaisuuden hankkiminen, vastaanottaminen tai hallussapito ilman täyttä vastiketta tai
  • perittävän velan tai velan vapauttaminen.

tämä kattaa olennaisesti kaikki tapaukset, joissa pesänjakaja käsittelee vainajan omaisuutta pesänjakajan tehtävänsä yhteydessä. Tästä on muutamia poikkeuksia, mm.:

  • vainajan hautajaisten järjestäminen ja maksaminen;
  • vainajan omaisuuden kiireellinen korjaaminen;
  • vainajan omaisuuden vakuuttaminen ja muut vastaavat turvaamistoimet.

jos ei ole tapahtunut sekoittumista, pesänjakaja voi luopua asemastaan edellyttäen, että se tapahtuu kirjallisesti ja teoin. Jos kuitenkin pesänjakaja on sekoittunut kuolinpesään, tuomioistuimen on tehtävä määräys pesänjakajan poistamisesta.

hakemukset Executorin poistamiseksi sen jälkeen, kun testamentti on myönnetty

hakemus Executorin poistamiseksi, joka on jo saanut testamentin, on tehtävä vuoden 1985 oikeuden hallintolain 50 pykälän mukaisesti. Näin tuomioistuin voi antaa määräyksen sijaisen toimeenpanijan nimittämisestä tai päättää toimeenpanijan nimittämisen, kun nimitettyjä on useampi kuin yksi.

menettelyn yksinkertaistamiseksi hakemuksia voidaan tehdä tuomioistuimen sääntöjen 8.osan mukaisesti edellyttäen, että asiassa ei ole merkittäviä tosiseikkoja koskevia kiistoja. Pidempi ja kalliimpi osa 7-reitti pitäisi muuten käyttää. On myös huomattava, että tuomioistuin pyrkii käsittelemään hakemukset nopeasti, jotta kiinteistön hallinto voidaan toteuttaa.

miten Nelsons voi auttaa

Stuart Parris on harjoittelijana Nelsonsin asianajajana.

jos haluat poistaa kiinteistön toimeenpanijan tai olet toimeenpanija, joka haluaa astua alas, ota yhteyttä perintöriitojen tiimimme jäseneen Derbyssä, Leicesterissä tai Nottinghamissa, joka auttaa mielellään.

soita numeroon 0800 024 1976 tai ota meihin yhteyttä online-kyselylomakkeen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.