Lacy Leadership

Success is Near

Pitäisikö minun kertoa Ex-poikaystävälleni, että odotan hänen lastaan?

Kyllä. eli lähes kaikissa tapauksissa. Ehkä tilanteenne kohtaa yhden poikkeuksen – johon puutun hetken kuluttua. on syy, miksi hän on exäsi. Ette toimi parina. Ymmärrän. on varmaan parempi, että tajusitte sen nyt joka tapauksessa, ennen kuin investoitte liikaa enemmän aikaa toisiinne, ja ennen kuin lapsenne oppi tuntemaan teidät molemmat onnettomasti yhdessä olevina vanhempinaan. tästä huolimatta […]
Pitäisikö minun kertoa Ex-poikaystävälleni, että odotan hänen lastaan?

Kyllä.

eli lähes kaikissa tapauksissa. Ehkä tilanteenne kohtaa yhden poikkeuksen – johon puutun hetken kuluttua.

on syy, miksi hän on exäsi. Ette toimi parina. Ymmärrän.

on varmaan parempi, että tajusitte sen nyt joka tapauksessa, ennen kuin investoitte liikaa enemmän aikaa toisiinne, ja ennen kuin lapsenne oppi tuntemaan teidät molemmat onnettomasti yhdessä olevina vanhempinaan.

tästä huolimatta romanttisen yhteensopimattomuutesi pariskuntana ei saisi sanella lapsesi mahdollista suhdetta isäänsä. Elämme maailmassa, jossa on runsaasti sekaperheitä, isä-ja äitipuolia ja yhteisvanhemmuutta. Ei ole mikään uutinen, että joskus parisuhde ei vain onnistu.

Sisällysluettelo

olla suurempi kuin pikkumaisuus

, mutta lapsen ja vanhemman suhdetta kannattaa vaalia. Se tulisi pitää erillään kaikesta pettyneisiin ihmissuhteisiin liittyvästä pikkumaisuudesta ja ilkeydestä.

olivatpa eronne syyt mitkä tahansa, ex-poikaystävälläsi on oikeus olla mukana lapsensa elämässä.

sinun roolisi äitinä on huolehtia siitä, että pienokaistasi johdatetaan parhaisiin mahdollisuuksiin, joita tämä elämä voi antaa, ja suhde hänen isäänsä on epäilemättä sellainen.

me palvelemme naisina erittäin voimakasta roolia, emmekä voi antaa ilkeyden tai epäilyksen estää meitä tekemästä päätöksiä, jotka hyödyttäisivät muita, ellemme itseämme—varsinkaan kun on kyse lapsistamme.

Älä käytä sitä saadaksesi hänet takaisin

pidä nämä syyt mielessäsi ja muista, että tämän tosiasian paljastaminen ei saisi olla viimeinen yritys muuttaa suhdettasi.

jos te molemmat selvitätte erimielisyytenne tämän uuden tilanteen seurauksena, jälleennäkeminen voisi aina olla mahdollista, mutta lapsen edun tulisi olla etusijalla, ja siksi ainoa motivaattori tällaiseen paljastukseen.

onnistunut yhteisvanhemmuus syntyy tämän priorisoinnin tuloksena. Lukemattomat parit ovat saattaneet epäonnistua romanttisesti, mutta he ovat onnistuneet joukkuetovereina, jotka tunnustavat vanhemman roolinsa ja pelaavat niitä sen mukaan.

vaikka ex ei astuisikaan esiin, voit ainakin levätä rauhassa tietäen, että laitat pallon hänen kenttäänsä.

seuraukset

jos otat asiaksesi pitää nämä tiedot salassa entiseltäsi, lapsesi saattaa alkaa paheksua päätöstäsi, varsinkin kun hän tulee täysin tietoiseksi tilanteestaan ja näkee ystäviensä elämässä läsnä olevat isähahmot.

vaikka menisit uudelleen naimisiin ja toinen mies täyttäisi isähahmon roolin, lapsesi ansaitsee biologisesti ymmärtää geneettisen rakenteensa ja sukunsa sairaushistorian, jos mahdollista.

mieti, miten päätöksesi lopulta vaikuttaa siihen, voisiko lapsellasi olla suhde myös toiseen ryhmään isovanhempia, tätejä/setiä, serkkuja jne.

bonuksena, mitä enemmän lapsellasi on perheenjäseniä, sitä todennäköisemmin löydät lapsenvahdin, kun tarvitset taukoa…!

poikkeus

on vain yksi poikkeus, jossa itse neuvoisin olemaan kertomatta exällesi, että olet raskaana, ja se olisi, jos hän on millään tavalla väkivaltainen.

äitinä sinun tehtäväsi on suojella lastasi vahingolta, ja jos voit täysin – ilman epäilystä – sanoa, että exällesi kertominen, että odotat hänen lastaan, aiheuttaa välitöntä haittaa lapsellesi, pidä tieto itselläsi.

ainakin toistaiseksi.

voit tehdä sen tietäen, että teit valinnan lapsesi parasta ajatellen etkä jostain muusta syystä.

olet eronnut ja huomaat sitten olevasi raskaana. Mitä nyt?! Kerrotko hänelle vai et? #pregnant #unplannedpregnancy

Sources:

  1. https://www.telegraph.co.uk/lifestyle/wellbeing/healthadvice/3356564/Lifeclass-do-fathers-have-the-right-to-know-about-their-children.html
  2. https://goaskalice.columbia.edu/answered-questions/tell-my-ex-im-pregnant-him-0
  3. https://www.mirror.co.uk/lifestyle/sex-relationships/relationships/how-tell-ex-im-having-1747495
  4. https://exetiquette.com/do-i-have-to-tell-the-father-i-am-pregnant/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.