Lacy Leadership

Success is Near

PISTEYTYSTYTÖT*

itseluottamus. Joukkuehenki. Rohkeus. koulutus, liikunta ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat keskeisiä niiden nuorten terveessä kehityksessä, joilla on tai ei ole pako-ja muuttohistoriaa. PISTEYTYSTYTÖT * – projektit tarjoavat tytöille ja nuorille naisille – taustasta, sosioekonomisesta asemasta tai uskosta riippumatta-mahdollisuuden yhdessä tunnistaa vahvuutensa ja intohimonsa ja rakentaa tarpeeksi itseluottamusta unelmiensa toteuttamiseen elämässä. Joukkueurheilun, koulu – ja läksyavun, uraohjauksen […]

itseluottamus. Joukkuehenki. Rohkeus.

koulutus, liikunta ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat keskeisiä niiden nuorten terveessä kehityksessä, joilla on tai ei ole pako-ja muuttohistoriaa. PISTEYTYSTYTÖT * – projektit tarjoavat tytöille ja nuorille naisille – taustasta, sosioekonomisesta asemasta tai uskosta riippumatta-mahdollisuuden yhdessä tunnistaa vahvuutensa ja intohimonsa ja rakentaa tarpeeksi itseluottamusta unelmiensa toteuttamiseen elämässä. Joukkueurheilun, koulu – ja läksyavun, uraohjauksen ja vahvojen naisroolimallien avulla projektiin osallistuvat oppivat kohtelemaan toisiaan kunnioittavasti ja uskomaan itseensä-joko luokkahuoneessa tai jalkapallokentällä. Näemme tyttöjemme kehittävän keskeisiä elämän ja sosiaalisten taitojen, kuten joukkuehengen, empatian, vastuuntunnon ja johtajuuden vahvuuksia, jotka eivät ehkä muuten olisi koskaan tulleet päivänvaloon.

PISTETYTÖT* on entinen ammattilaisliiga Soccerin pelaaja ja HÁWAR.apua perustaja Tuğba Tekkal Kölnissä vuonna 2016. Tuğballa itsellään on Kurdijazidi-juuret. Hänen vanhempansa pakenivat Turkista Saksaan 1970-luvulla, jo ennen Tuğban syntymää. Hän muistaa: ”eräs opettajani sanoi minulle kerran: selviät kuitenkin vain siivoojana! Jouduin salaamaan pelaamiseni vanhemmiltani. Mahtavien ihmisten tuen ansiosta onnistuin silti nousemaan omille teilleni-jopa Bundesliigaan.”Katsellessani tyttöjen pistetavoitteita*, hän sanoo,” se voima, jonka saatoin ammentaa niiden luottamuksesta ja tuesta, jotka uskoivat minuun silloin, on jotain, minkä haluan välittää nykyisille tytöillemme.”Berliinissä ja Kölnissä järjestetyt PISTEYTYSTYTÖT* – projektit ovat tähän päivään mennessä tavoittaneet yli 150 tyttöä yli 15 maasta, ja niillä on monenlaisia elämäntarinoita.

Näytä lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.