Lacy Leadership

Success is Near

parhaat asuntovaunut vuodelle 2022: parhaat matkailuvaunut

kun Iso-Britanniassa on saatavilla laaja valikoima uusia matkailuvaunuja, voi olla pelottava mahdollisuus päättää, mikä on paras asuntovaunu sinulle ja perheellesi, varsinkin jos olet ensikertalainen. Niin myös, jos olet kokenut caravanner haluavat päivittää tai pienentää jotain uutta. Mistä aloitat? retkeilyssä ja karavaanareissa on kyse rakkaudesta ulkoilmaa kohtaan, vapaudesta, jonka touring tarjoaa, kun nouset upeisiin paikkoihin ja […]

kun Iso-Britanniassa on saatavilla laaja valikoima uusia matkailuvaunuja, voi olla pelottava mahdollisuus päättää, mikä on paras asuntovaunu sinulle ja perheellesi, varsinkin jos olet ensikertalainen. Niin myös, jos olet kokenut caravanner haluavat päivittää tai pienentää jotain uutta. Mistä aloitat?

retkeilyssä ja karavaanareissa on kyse rakkaudesta ulkoilmaa kohtaan, vapaudesta, jonka touring tarjoaa, kun nouset upeisiin paikkoihin ja vierailet parhailla karavaanipaikoilla ympäri maata. Ostaa tourer, joka on sopimaton tarpeisiisi ja että nautinto voi muuttua hapan, ja olla kallis virhe, jos haluat vaihtaa ja vaihtaa asuntovaunu aivan liian aikaisin.

niin, olemme tehneet kovan työn auttaaksemme sinua löytämään parhaan asuntovaunun, joka vastaa tarpeitasi.

tänä vuonna järjestimme Practical Caravan Awards 2022-kilpailun, jossa asiantuntijapaneelimme valitsi vuosikymmenten alan kokemuksemme avulla parhaat matkailuvaunut uudelle kaudelle kattaen laajan valikoiman kategorioita.

Yhdistä tämä Owner Satisfaction Awards-Palkintoomme, jossa sinä, lukijamme, autat matkailuauton ostoa haluavien päätöksiä ja meillä on hyvä pohja, jolta voimme valita parhaat asuntovaunut, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

viimeisimpään Camping and Caravanning Clubin kanssa järjestettyyn Owner Satisfaction Awards-Palkintoomme saatiin 3 449 vastausta, mikä on kasvua edellisellä kerralla saamastamme 2 842: sta, mikä on mielestämme tähän mennessä tarkin tulos.

kaikista lähteistämme, mukaan lukien monista testeistämme ja arvosteluistamme, olemme valinneet parhaat myynnissä olevat asuntovaunut, jotta voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan matkailuvaunun.

listaltamme löytyy asuntovaunuja suurimmilta merkeiltä, kuten Adria, Swift ja Owner Satisfaction Awards 2022-kilpailun parhaan matkailuvaunuvalmistajan voittaja, Coachman, kun kokoamme yhteen markkinoiden parhaat asuntovaunut.

asuntovaunun ostaminen: mitä sinun tarvitsee tietää

miten päätän, mikä on minulle paras asuntovaunu?

mieti, kuinka usein aiot käyttää asuntovaunuasi; minne aiot mennä sillä; kuinka moni käyttää sitä-usein ja satunnaisesti; olipa kyse perheen tourer Taaperot tai teini pian lähteä kotoa, nuori pari tai tyhjät pesänhoitajat etsivät lapsivapaata aluetta (tai nauttia satunnaisesta seurassa lastenlasten), tai seikkailunhaluinen yksin matkustaa.

kirjoita sitten lista must-haves and would-likes-they ’ re very different. Jos olet omistanut asuntovaunun aiemmin, mistä et pitänyt edellisessä pakettiautossasi, jonka haluaisit tällä kertaa korjata? Mikä tekisi Tourerista sinulle parhaan asuntovaunun?

se on vain asuntovaunu, joka pitää ostaa, eikö?

hyvin, mahdollisesti ei. Saatat myös tarvita tai kuten (joka tulee takaisin ensimmäiseen kysymykseemme) joukko extrat kuten markiisi lisätilaa sadepäivinä tai majoittaa satunnaisia ratapölkyt, Moottori liikkuja avustamaan ohjailu van leirintäalueella, aurinkopaneelit ja ylimääräisiä akkuja, jos haluat touring off-grid, ulkona suihku letku alas koira ja niin edelleen.

osa näistä voi tulla osana ostamaasi asuntovaunupakettia, mutta sinun on vähennettävä niiden kustannukset asuntovaunusi kokonaishinnasta, jos niitä ei ole.

miten sovitan sopivan asuntovaunun hinausautoon?

vaikka se ei ole lakisääteinen vaatimus, kokemus on osoittanut, että kuormatun asuntovaunun paino ei saa ylittää 85: tä prosenttia sen vetovaunun vetopainosta (kuormaamaton paino). Tämä tarjoaa vakaan yhdistelmän ja hyvän hinauskyvyn. Lain mukaan Matkailuvaunu ei saa ylittää hinausauton painoa tai sen suurinta hinausrajaa (valmistajan määrittämää).

sinun on siis otettava huomioon hankittavan asuntovaunun paino suhteessa hinausautoosi.

mitä matkailuvaunua ajokortilla saa hinata?

16. joulukuuta 2021 hinaussäännöt muuttuivat virallisesti. Uusien lakien mukaan kuka tahansa, joka on läpäissyt ajokokeen 1.tammikuuta 1997 jälkeen, voi vetää perävaunuja enintään 3 500 kg: n suuruiseen sallittuun massaan (Mam) asti suorittamatta B+E-lisätestiä.

aiemmin, jos henkilö oli läpäissyt ajokokeen 1.tammikuuta 1997 tai sen jälkeen, hinausauton ja asuntovaunun yhteenlaskettu MAM-arvo oli alle 3500kg, ellei hän läpäissyt ylimääräistä E-luokan ajokoetta saadakseen B+E-ajokortin. Näin voitiin hinata raskaampia hinausauton ja asuntovaunun yhdistelmiä.

viimeaikainen sääntömuutos ei ole vaikuttanut kuljettajiin, jotka ovat läpäisseet testinsä ennen tätä päivämäärää, ja he saavat ajaa auto/Matkailuvaunu-asulla, jonka yhteispaino on enintään 8250 kg.

Voinko pitää asuntovaunua pihatielläni?

asuinseudullasi on syytä tarkistaa, onko asuntovaunun säilyttäminen yksityisellä pihatiellä kielletty. Joka tapauksessa voi olla suotavaa säilyttää asuntovaunu turvallisessa varastoalueella, vaikka se ei olisikaan käytössä vain hyvien naapuruussuhteiden ylläpitämiseksi.; se voisi myös auttaa vähentämään vakuutusmaksua.

mitä Uusi asuntovaunu maksaa?

valmistajat suunnittelevat tietyille markkinoille suunnattuja asuntovaunuja ja ostajat tiettyä budjettia silmällä pitäen. Säännöllisesti päivitetyssä ostajan oppaassa, joka korostaa myytävien asuntovaunujen monia malleja, luokittelemme nämä markkinat lähtötasoksi, keskimarkkinaksi, korkealuokkaiseksi ja ylellisyydeksi.

lähtötaso, keskihinta, ylämyynti ja Luksus

lähtötason asuntovaunut sopivat erinomaisesti ensiasunnon ostajille ja niille, joilla on rajallisin budjetti. Vaihtelevat £15,000 ja £20,000, nämä uudet asuntovaunut voidaan ostaa alle hinta pre-omistuksessa van. Esimerkkejä ovat parhaan asuntovaunun voittaja alle £15,000 Practical Caravan Awards 2022: ssa, Weinsberg Caracito 390qd, neljän laiturin asuntovaunu, joka on £13,710, on yksi halvimmista uusista asuntovaunuista myytävänä.

Mid-market tourers, vaihteluväli £20 £25k, on siellä kiivain kilpailu valmistajien keskuudessa, tarjoaa eniten valinnanvaraa asiakkaille, jotka haluavat ostaa matkailuvaunun. Kaikki Iso-Britannian suurimmat valmistajat valmistavat 2-6-paikkaisia asuntovaunuja tässä hintaluokassa.

tästä ylöspäin, huomaat, että 25-29 kilon hintaluokassa olevat asuntovaunut heijastavat yhä ylellisempiä sisätiloja, jotka on valmistettu korkeampiin ominaisuuksiin ja joissa on mahdollisesti enemmän laitteita sisällä ja ulkona.

aivan markkinoiden huipulla ovat ylellisimmät matkailuvaunut, joita myydään 30-35 kilon välillä esimerkiksi Coachman Laser range-tai Buccaneer-malliston (Erwin Hymer UK) ja Continentalin valmistamien pakettiautojen, kuten Knaus Starclass-tai Eriba Nova-pakettiautojen osalta. Saat yksinomainen spec, katsot brittiläinen valmistaja Vanmaster, jonka asuntovaunut vaihtelevat £55k £63k, kun taas hyvin pinnacle on ikoninen American-vaikutteita alumiini-niitattu Airstream, nyt saatavilla UK-räätälöityjä versioita, jotka Vähittäismyynti välillä £78K ja £92K.

poimimme parhaat asuntovaunut

kuinka arvioimme asuntovaunut

testaamme ja arvioimme jatkuvasti kaiken kokoisia ja budjetoituja matkailuvaunuja; Practical Caravan Magazinen ilmestyttyä vuonna 1967 olemme käyneet läpi tuhansia asuntovaunuja kerätäksemme vertaansa vailla olevaa tietoa myytävistä malleista; yli 400 näistä matkailuvaunuarvosteluista on täällä verkkosivuillamme. Arvostelumme ovat puolueettomia ja emme pelkää huomauttaa pikku niggles mielestämme voitaisiin parantaa.

aluksi tutustumme uusiin malleihin ja ulkoasuihin, joita mielestämme on syytä tarkastella lähemmin ja miten ne pärjäävät suhteessa muihin samankokoisiin ja-hintaisiin asuntovaunuihin. Sitten teemme täyden live-in-testin, jossa suuntaamme viikonlopuksi tai pidennetylle matkalle ympäri Britanniaa tai ulkomaille, aivan kuten tekin tekisitte. Säilytämme pakettiautoja pitkäaikaisissa testeissä puolen vuoden ajan.

meillä on laaja testaajajoukko, joka käy läpi kaikki matkailuvaunun osa – alueet, aina siitä, miten se hinausauton takana liikkuu – myös erilaiset tieolosuhteet-siihen, kuinka käytännöllistä ja mukavaa siellä on yöpyä. Tarkastelemme sen rakentamisen laatua, sen sisäistä ja ulkoista suunnittelua, sen ulkoasua ja kuinka hyvin se toimii.

testaajamme ovat yleensä erittäin kokeneita karavaanareita-ja tietävät, mitä hyvällä karavaanarilla kannattaa etsiä, myös retkeily-ja karavaanariharrastuksen tulokkaan näkökulmasta.

Caravan-eritelmien vertailutaulukko

Karavaani Hinta Laituripaikat Pituus leveys MTPLM MiRO hyötykuorma
Adria Adora Tiber £28,585 4 8.24 2, 46 m 1800-1900kg 1610kg 190kg-290kg
Bailey Pegasus Grande SE Ancona £26,599 5 7.38 m 2.45m 1600kg 1435kg 165kg
Coachman VIP 540 Xtra £31,405 4 7.43m 2.64m 1700kg 1544kg 156kg
Swift Conqueror 480 £30,795 2 6.59m 2.28m 1477kg 1351kg 126kg
Xplore 585 £19,599 5 7.36m 2.18m 1400kg 1225kg 153kg
Buccaneer Bermuda £38,699 4 8.19m 2.45m 1990kg 1831kg 159kg
Swift Basecamp 6 £25,995 6 6.57m 2.28m 1331kg 1165kg 166kg

The best caravans: Mini reviews

Adria Adora Tiber

 Adria Adora Tiberin sisätilat, oleskelutila ja keittiö hyvin valaistu päivänvalon ansiosta

 • Hinta: £28,585
 • Laituripaikat: 4
 • MTPLM: 1800-1900kg (riippuen siitä, lähdetäänkö alustapäivitykseen)
 • MIRO: 1610KG
 • hyötykuorma: 190-290kg
 • Laivapituus: 8,24 M
 • Leveys: 2.46m

kuten Practical Caravan Awards 2022-kilpailun parhaan 4 laiturivaunun kategorian voittajalta voi odottaa, 8 jalkaa leveä Adora Tiber on erittäin tyylikäs malli, joka tarjoaa runsaasti tilaa. Itse asiassa arvostelijamme Peter Baber huomautti, että” älykkäät kosketukset tuntuvat hienostohotelleissa olevilta”, kun hän testasi asuntovaunua.

Tiberin lisäleveys tuntuu toden teolla Loungeen astuessa, sillä C-muotoisen istuinalueen sohvien välissä on noin metrin jalkatilaa, mikä takaa kaikille korkean mukavuustason. Kuusi hajontatyynyä, munakoisolla, sinisellä ja vihreällä, täydentävät täydellisesti muuta asuntovaunun tyylikästä sisustusta.

keittiössä on kompaktista puolesta huolimatta kaikki mahdolliset tilat herkutteluun. Pidämme siitä, miten helppoa Dometicin kolmipoltinliesi on puhdistaa kääntyvän sekoittimen hanan ansiosta.

pesuhuone on ehkä hieman kompaktin puolella, mutta tarjoaa hyvät tilat, kuten säädyllisen kokoisen altaan ja kääntyvän WC: n-WC: n ovella voi myös sulkea koko takatilan. Suihku sijaitsee vastakkaisella puolella käytävää; vaikka mukava koko, pyöräkaari ei ahdistaa hieman.

etumeikkivuode tarjoaa sopusuhtaisen tuplan, mutta antaa mahdollisuuden tehdä sen sijaan kaksi sinkkua. Pakettiauton takaosassa on saarisänky, jonka molemmin puolin on runsaat välit.

tuomio: tyylikkään sisustuksen ja tilan yhdistelmä, joka löytyy kauttaaltaan, tekee tästä varteenotettavan lisän parhaiden asuntovaunujen listalle.

Lue koko arvostelu: Adria Adora Tiber

Bailey Pegasus Grande SE Ancona

 Anconan oleskelutila, jossa päivänvalo valuu sisään esittelemään avaraa sisustusta

 • Hinta: £26,599
 • laituripaikka: 5
 • MTPLM: 1600kg
 • MIRO: 1435KG
 • hyötykuorma: 165kg
 • kokonaispituus: 7,38 m
 • leveys: 2,45 m

kun valitsee parasta asuntovaunua perhematkalle, kannattaa valita malli, jonka tietää tarjoavan kaikille tarpeeksi tilaa rentoutua. Astu eteenpäin, Baileyn Pegasus Grande SE Ancona.

tässä viisikossa on paljon uusia ominaisuuksia. Tämä sisältää tyylikäs sisustus, kohteliaisuus koskettaa kuten ”kevyt tammi” huonekalut viimeistely ja italialainen muotoilu yläpuolella kaarevat kaapit.

8-ft wide Tourerissa on myös hyvin kokoinen yhdensuuntainen etutila; öisin on joustavasti mahdollista luoda kaksi yksiötä tai parivuode tarpeen mukaan.

Perhevaunussa on aina mukava nähdä tehokkaasti käytettyä tilaa, ja näin on varmasti myös keittiötiloissa. Tässä lisäykset, jotka sisältävät avattavan liesituulettimen työtason, rasti tähän ruutuun.

Matkailuvaunujen turvallisuus on yhä suurempi huolenaihe omistajille, joten turvallisuusominaisuudet, Al-Ko Secure wheel lock-vastaanottimista Tracker Retrieve stolen vehicle recovery Systemiin, ovat ihanteellisia tarjoamaan sinulle ylimääräistä varmuutta myös sesongin ulkopuolella.

tuomio: There ’ s a reason we awardsed the best caravan for families category to the Bailey Pegasus Grande SE Ancona at the Practical Caravan Awards 2022. Se mahdollistaa kaikille kiertue mukavasti, kun taas tyylikäs sisustus tekee seikkailuista tiellä vielä miellyttävämpi kokemus.

Coachman VIP 540 Xtra

 a Coachman VIP 540 XTRA parkkeerattu kahden muun viereen etupihalle

 • Hinta: £31,405
 • Laituripaikat: 4
 • MTPLM: 1700kg
 • MIRO: 1544kg
 • hyötykuorma: 156kg
 • Laivapituus: 7,43 m
 • Leveys: 2.44m

Coachman VIP 540 Xtra on erittäin ylellinen malli, kuten tuoreessa Owner Satisfaction Awards-palkintogaalassa parhaan caravan manufacturerin kategorian voittaneelta merkiltä voi odottaa.

malli tarjoaa pariskunnalle ihanteellisen määrän mukavuutta ja tilaa kiertueella.

saatat ihmetellä, miksi palkitsimme 4-laiturille parhaan caravan for couples-kategorian Practical Caravan Awards 2022-tapahtumassa. Tämä on, osittain, koska 8ft leveä asuntovaunu ylpeilee erittäin mukava parivuode, joka löytyy takana ’ van.

keittiötila tarjoaa runsaasti työtasotilaa – erittäin kätevää, jos aiot käyttää Thetford-uunia-kun taas syvät kaapit tarjoavat hyödyllisen määrän säilytystilaa. Oleskelutilassa on L-muotoinen sohva, jossa suuret ikkunat ja kattoluukku takaavat sinulle hyvän päivänvalon.

AL-Ko: n ATC-perävaunun ohjausjärjestelmän ja Iskunvaimentimen läsnäolo auttanee myös VIP-autoa hinattaessa.

suosikkimme löytyy kuitenkin asuntovaunun takaosasta, josta löytyy pukeutumispöytä, joka voisi melkein saada sinut tuntemaan kuin kiertäisit kotihuoneesi mukavuudesta – se toimii myös työpöytänä. Parivuode itsessään on mukava, Heki tarjoaa runsaasti valoa päivän aikana.

Verdict: we ’d safely say this Coachman more than lives up to the’ VIP ’ part of its name. Monipuolisuutta tarjoava karavaani sopii yhtä hyvin neljän hengen ryhmille kuin pariskunnille.

Lue koko arvostelu: Coachman VIP 540 XTRA

Swift Conqueror 480

Sisätilojen Swift Conqueror 480 caravan päiväsaikaan

 • Hinta: £30,795
 • Laituripaikat: 2
 • MTPLM: 1477kg
 • MIRO: 1351KG
 • hyötykuorma: 126kg
 • Laivapituus: 6,59 m
 • leveys: 2,28 M

markkinoilla on laaja valikoima 2-paikkaisia asuntovaunuja, joten oikean valinnan varmistaminen voi olla hankala valinta. Swift Conqueror 480: ssä on paljon hyvää, ja kun asiantuntijapaneelimme tarkasteli sitä Practical Caravan Awards 2022-kilpailussa, olimme todella vaikuttuneita mallista, joka voitti parhaan 2 laiturivaunun kategorian.

loungessa on kaksi mukavaa sohvaa, joihin mahtuu jopa kuusi istumapaikkaa, mutta valaistus ei tule olemaan ongelma Heki-kattoluukun ja suuren kattoikkunan sekä kolminkertaisten etuikkunoiden ansiosta.

iltaan mennessä sohvat voi muuttaa suurikokoisiksi parivuodeiksi tai käyttää niitä molempia erillisinä sänkyinä, riippuen tarpeista. Kuusi yläkattokaappia tarjoavat runsaasti hyödyllistä säilytystilaa, kun taas sinulla on myös mahdollisuus tallettaa kohteita undersiat. Access läpät pohja istuimet ovat erittäin kätevä ominaisuus, varmistaa tyynyt ei tarvitse häiritä milloin sinun täytyy saada jotain.

keittiötilassa on Dometic-mikroaaltouuni, Dometic slimline-jääkaappi/pakastin, Thetford-monipolttoaineliesi ja-uuni sekä kunnollisen kokoinen pesuallas. Myös säilytystilaa riittää, kiitos kaappien ja yläpuolisten kaappien.

pesuhuoneessa on Thetfordin kasettikäymälä, älykäs käsiallas ja suuri peili. Jotain huomioitavaa on puute ikkunan vaikka; sinun täytyy tehdä tehdä kattoventtiili.

yleinen sisustus ei ole vain ilmava, vaan tarjoaa hieman nykyaikaista tyyliä, kun taas ulkokuorta voi luonnehtia vain tyylikkääksi.

tuomio: nykyaikainen sisustus tarjoaa tyylikkään kiertoelämyksen, kun taas keittiötilassa on ilo kokata.

Xplore 585

Xplore 585 on pysäköity etupihalle.

 • Hinta: £19,599
 • makuupaikat: 5
 • MTPLM: 1400kg
 • MIRO: 1225KG
 • hyötykuorma: 153kg
 • Laivapituus: 7,36 m
 • leveys: 2,18 m

tulossa alle £20000 jos et ota huomioon rekisteröinti-ja toimituskustannuksia, Xplore 585 tarjoaa joustavan pohjan perheystävällisille retkille. Malli on varmasti valittaa aloittelijoille ja tulee hyvä hinta liian. Etuhuoneesta löytyvät yhdensuuntaiset istumapaikat voi muuntaa reilusti suhteutetuksi parivuodeeksi.

pakettiauton takaosasta löytyy L-kirjaimen muotoinen lounge, joka tarjoaa pari vaihtoehtoa, sillä siitä voi tehdä joko tuplan tai yhden, jonka mukana tulee pop-up-Punkka.

suuret ikkunat tarjoavat runsaasti valaistusta etuhuoneeseen, kun taas Takahuone voisi olla ihanteellinen paikka lasten illanviettoon.

valaiden lämmitys takaa lämmön kylmempinä kuukausina, kun taas koko karavaanin verhoilun korkea laatu lisää yleistä mukavuustasoa.

keittiötilassa on yhdistetty uuni ja grilli sekä 133 litran Dometic series 10-jääkaappi ja lavuaarin ja keittotason yli ulottuva nostotaso.

CRiS-turvajärjestelmän pitäisi antaa myös mielenrauhaa.

tuomio: Practical Caravan Awards 2022: ssa parhaan alle 20 000 punnan Caravanin voittaminen, Xplore 585: tä kannattaa harkita uusille turisteille.

Buccaneer Bermuda

 the comfortable interior fo the Buccaneer Bermuda

 • Hinta: £38,699
 • makuupaikat: 4
 • MTPLM: 1990kg
 • MIRO: 1831KG
 • hyötykuorma: 159kg
 • Laivapituus: 8,19 m
 • leveys: 2,45 m

kausipituus on houkutteleva idea, jonka avulla voit jättää asuntovaunun haluamasi leirintäalueella niin kauan kuin haluat. Se tarjoaa sinulle myös halvemman vaihtoehdon ostaa staattinen asuntovaunu, ja tarkoittaa, että pakettiautosi on valmis ja odottaa sinua paikan päällä.

jotta tämä toimisi onnistuneesti, haluat asuntovaunun, joka tarjoaa sinulle todellisen koti-koti-tunnelman, ja sitä Buccaneer Bermuda varmasti tarjoaa.

L: n muotoinen oleskelutila, jaettu pesuhuone ja mukava saarisänky ovat vain joitakin ominaisuuksia, jotka luovat tämän, kun taas tarjolla on myös korkeatasoinen varustepaketti koko pakettiautossa. Tämä vaihtelee Alde-lattialämmityksestä Dometic Series – 10-jääkaappiin, kun taas 32-tuumaisen television avulla voit mukavasti katsella suosikkiohjelmiasi.

istuessaan AL-Ko-alustalle aks 3004-vakaimella, Bermudassa on myös E&P-tason C kosketusnäyttö hydraulinen Automaattinen itsesäätöjärjestelmä.

tuomaristomme oli erittäin vaikuttunut mallista myös Practical Caravan Awards 2022-kilpailussa, jossa se palkittiin parhaana caravan for seasonal pitches-kategoriassa.

tuomio: jos haluat luoda paikan päällä mukavan kotoisan tunnelman, Buccaneer Bermuda on ehdottomasti harkinnan arvoinen.

Swift Basecamp 6

Swift Basecamp 6: n leikkaus valkoisella pohjalla

 • Hinta: £24,995
 • laiturit: 6
 • MTPLM: 1331kg
 • MIRO: 1165KG
 • hyötykuorma: 166kg
 • Laivapituus: 6,57 m
 • leveys: 2,28 m

Swift Basecamp 6 on suunnattu ennen kaikkea seikkailunhaluisemmille ja ulkoilua rakastaville harrastajille, ja siinä on pieniä kosketuksia, kuten takaovi, jonka avulla voit lastata ja purkaa pyöriä helposti, mikä on tervetullut lisä.

yllätyt iloisesti siitä, kuinka kevyt tämäkin kuutosaituri on, 1165kg: n MiRO. Sitä on myös mukava ja helppo ohjata, kun taas aks 3004-vakain on hyödyllinen lisä Basecamp-valikoimaan.

tästä 6-laiturista löytyy paljon vakuuttavia elementtejä, joissa on kauttaaltaan hyvä spesiaali. Kosketuksia, kuten kaikkia, joilla on pääsy USB-porttiin, arvostetaan.

keittiö on sekä hyvin varustettu että tyylikäs, siinä on kaksikerroksinen Thetford-Termostaattinen uuni ja grilli, jossa on kolmipolttoinen kaasuliesi sekä säädyllisen kokoinen pesuallas vain kaksi ominaisuutta. Kaksi huomion arvoista asiaa on kuitenkin se, että mikroaaltouunia ei ole, ja kotimainen alijääkaappi on vain 83-litrainen.

pesuhuoneessa on Thetford – wc ja tehokas keskussuihku-tosin pyöräkaari jyllää täällä.

etutila on kapea, joten sänky pitää pedata tuplaksi – tämä on kuitenkin suhteellisen yksinkertainen prosessi. Pakettiauton takaosasta löytyy kaksi takadinettiä, jotka on helppo koota yhteen kerrossängyn luomiseksi.

tuomio: Jos rakastat ulkona ja tutkia, tämä 6 laiturissa Swift on ihanteellinen touring kumppani. Vaikka etutila on hieman ahtaalla puolella, löytyy hyvää speksiä koko pakettiautosta, joka oli Practical Caravan Awards 2022-kilpailussa best 6-laiturivaunujen kategorian arvoinen voittaja.

10 uuden asuntovaunun ostamisen suuri hyöty

pysy sosiaalisesti etäällä

juuri nyt asuntovaunussa Telttailu tarjoaa yhden parhaista tavoista nauttia lomasta ja pysyä sosiaalisesti etääntyneenä yksityisiin perhekupliin.

omat tilat

ei tarvitse jakaa leiriläisten keittiötä tai raipata ulos julkisiin palveluihin yöllä; sinulla on oma suihku ja wc, ja keittiö, jota voit kutsua omaksi.

koti-koti

kodin veroista paikkaa ei ole, paitsi oma upouusi asuntovaunu, johon voi myös palata kiireisen puuhapäivän tai kiertoajelun jälkeen.

tiedät missä se on ollut

tai vielä parempi, missä se ei ole ollut. Upouuden asuntovaunun kanssa tietää, ettei sitä ole raahattu pitkin – tai läpi – sopimattomia ’tienpintoja’.

tiedät miten sitä on käytetty

tuliterä uuni, jota ei ole koskaan käytetty sipsien paistamiseen, pehmeät kalusteet, joiden päälle ei ole tippunut tahmeaa marmeladia, ja pesuhuone, jota ei ole käytetty koiran letkuttamiseen!

hyvän yöunen paikka

jokainen nukkuu paremmin omassa sängyssään, haluamassaan lämpötilassa. Siihen kuuluu oman asuntovaunun sänky eikä tuntematon, mahdollisesti möykkyinen, liian kova tai liian pehmeä patja liian kuumassa hotellihuoneessa.

ota lomasi mukaan

nauti matkavapaudesta; kun olet käynyt siellä ja tehnyt sen, jatka matkaasi – paitsi että voit ottaa mukavaan majoitukseen mukaasi seuraavaan paikkaan.

nauti näköalasta

kaikki tässä arvostellut uudet pakettiautot sisältävät suuret panoraamaikkunat ja usein Kattoikkunat, joilla voi nauttia merinäköalasta, järvestä, vuorista, tähdistä. Se on yksi parhaista asioista asuntovaunussa.

Extra piece of mind

Rakennustekniikka on kulkenut viime vuosina pitkän matkan, ja nykyään rakennetut asuntovaunut eivät ole yhtä läpäiseviä kuin jotkut vanhat. Useimmat valtavirran valmistajat tarjoavat nyt pitkiä bodyshell tai veden sisäänpääsy takuut.

pidä lomaa ympäri vuoden

oli aika, jolloin asuntovaunussa Telttailu perustui kauniiseen säähän. Ei enää. Kaikki tässä tarkastellut asuntovaunut on testattu niin, että ne saavat lämpöeristyksen ja lämmityksen korkeimmalta tasolta (Grade Three), jolloin ne soveltuvat käytettäväksi ympäri vuoden.

lisätietoa asuntovaunuista

Kuinka ostaa asuntovaunu

karavaanari aloittelijoille – tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

miten pitää asuntovaunu turvassa

jos olet nauttinut tämän artikkelin lukemisesta, miksi et saa tuoreimpia uutisia, arvosteluja ja ominaisuuksia suoraan kotiovellesi tai postilaatikkoosi joka kuukausi. Hyödynnä loistava käytännöllinen Caravan-lehden TILAAJATARJOUS ja tilaa uutiskirjeemme säännöllisiin viikoittaisiin päivityksiin kaikesta karavaaniin liittyvästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.