Lacy Leadership

Success is Near

paras Voiceover Mic vuonna 2021: 5 parasta mikrofonia äänitallennukseen

tänään tutustumme parhaaseen voiceover-mikrofoniin ja esittelemme sinut voiceover-äänen ihmeelliseen maailmaan. äänikertojen luominen vaikuttaa olennaisesti videon laatuun. Jos olet vloggaaja, youtubettaja tai teet minkälaisia videoita tahansa, erotat ammattimaisen ja amatöörimäisen videon vain kerronnan laadun perusteella. Yksinkertaisesti sanottuna huono äänenlaatu ajaa katsojat tiehensä kädet korvilla huutaen, mutta hyvin tehty voice-over pitää heidät tuloillaan. VoiceOverin äänittäminen vaatii muutaman […]

tänään tutustumme parhaaseen voiceover-mikrofoniin ja esittelemme sinut voiceover-äänen ihmeelliseen maailmaan.

äänikertojen luominen vaikuttaa olennaisesti videon laatuun. Jos olet vloggaaja, youtubettaja tai teet minkälaisia videoita tahansa, erotat ammattimaisen ja amatöörimäisen videon vain kerronnan laadun perusteella.

Yksinkertaisesti sanottuna huono äänenlaatu ajaa katsojat tiehensä kädet korvilla huutaen, mutta hyvin tehty voice-over pitää heidät tuloillaan.

VoiceOverin äänittäminen vaatii muutaman asian hallitsemista. Yksi niistä on se, miten puhut mikrofoniin. Toinen on valita sopiva äänentallennusohjelmisto.

nämä asiat eivät kuitenkaan merkitse mitään, jos sinulla ei ole oikeaa äänitysmikrofonia.

siksi kokosimme tänään oppaan voice-over-mikrofoneista, niiden tyypeistä ja siitä, mitä sellaista ostaessa pitää varoa. Lisäksi aiomme luetella joitakin meidän suosikki mikrofonit mielestämme sinun pitäisi etsiä suurta suorituskykyä.

paras Voiceover Mic

Let ’ s start our list off with a tried-and-true classic of audio recording, the Blue Yeti mic!

Blue Yeti USB kondensaattorimikrofoni

tämä on meidän valinta markkinoiden parhaaksi USB kondensaattorimikrofoniksi, ainakin tähän hintaluokkaan. Blue Yeti USB lauhdutin mic, ei vain tarjoaa hämmästyttävä tallennuksen laatua, mutta se on myös useita malli valintoja, jotka antavat sille monipuolista käyttöä.

Blue Yeti on siitä huolimatta, mitä mielikuvia sen nimi saattaa herättää, huippuluokan USB-mikrofoni. Se sopii erityisen hyvin kotistudioihin.

joten, jos saat äänitykseesi kaikua vaimentavaa materiaalia ja haluat päivittää laitteesi, tarkista tämä.

voit muuttaa neljän tallennustilan välillä. Riippumatta siitä, mitä valitset, sinulla on taatusti mahtavan kuuloisia tallenteita. Kuten olemme tottuneet odottamaan siniseltä, rakennuksen laatu on moitteeton lauhduttimelle.

tämä mikrofoni on joustava ja sitä voidaan käyttää äänitallenteiden, podcastien ja kaikkien yleisten äänitallenteiden tallentamiseen.

mahdollisuus vaihtaa 4 napakuviota mikrofonin asetuksissa on hyvä mahdollisuus kokeilla, kunnes löydät, mikä asetus sopii parhaiten äänellesi.

Blue Yeti on myös pienikokoinen, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Se on täydellinen, jos käytät sitä youtube video tai podcast. Kyky kytkeä se ja käyttää sitä heti tekee siitä helposti aloittelijoille.

kaiken kaikkiaan se saa korkeimman suosituksemme erinomaisesta suorituskyvystään ja hämmästyttävän alhaisesta hinnastaan.

Blue Yeti USB Mic tallennukseen ja suoratoistoon PC: llä ja Macilla, Blue VO!CE-efektit, 4 Pickup – mallia, kuulokeliitäntä ja äänenvoimakkuuden säätö, Mic Gain Control, säädettävä jalusta, Plug and Play-Blackout
Blue Yeti USB-Mic tallennukseen ja suoratoistoon PC: llä ja Macilla, Blue VO!CE-efektit, 4 Pickup Patterns, kuulokeliitäntä ja äänenvoimakkuuden säätö, Mic Gain Control, säädettävä jalusta, Plug and Play-Blackout

 • Custom Three-Capsule Array: tuottaa selkeä, tehokas, broadcast-laatu ääni YouTube, peli…
 • Sininen VO!CE-ohjelmisto: veneet täydellinen broadcast lauluääni ja viihdyttää yleisöä…
 • neljä Pickup-mallia: joustavat kardioidi -, omni -, kaksisuuntainen-ja stereo-pickup-kuviot mahdollistavat…
 • Onboard Audio Controls: kuulokkeiden äänenvoimakkuus, kuvion valinta, instant mute, ja mic gain put you in…
 • ainutlaatuinen asennettavissa rakenne: säätää ja kääntää mikrofonin suhteessa äänilähteen…

Audio-Technica ATR2100

astumassa pois kondensaattorimikrofoneista, puhutaan parhaista dynaamisista mikrofoneista. Ensimmäinen valinta on Audio Technican ATR2100. Suuri sisääntulopiste dynaaminen mikrofoni voice-over taiteilijat haluavat saada ensimmäisen mic.

atr2100 on eräistä muista listan mikrofoneista poiketen Käsikäyttöinen. Se tuottaa digitaalisesti USB-portin avulla yhteyden mihin tahansa tietokoneeseen ja tallentaa lennossa.

on myös XLR-lähtö, jota voi käyttää, jos äänittää ammattimaisemmassa ympäristössä. Monipuolisuus on siis tässä myyntivaltti.

ATR2100: n tuottamat taajuudet soveltuvat parhaiten voice-over-äänitykseen ja jopa laulu musiikkiin. Monipuolisen ulostulonsa ansiosta mic sopii erinomaisesti käytettäväksi sisäympäristöissä ja se pärjää hyvin myös ulkona.

lähtöjen päällä on myös kuulokeliitäntä. Tämä on hyvä ominaisuus todiste tarkistaa laatu, selkeys, ja kysymyksiä, jotka voivat syntyä aikana suorituskykyä, joka säästää aikaa.

ATR2100 on varustettu niin sanotulla kardioidikuviolla. Mitä se tekee on työntää pois mitään kohinaa tai ääniä, jotka voivat sekoittaa tallennuksen.

vaikka mikrofoni on kädessä, sitä ei tarvitse kantaa mukana käyttääkseen sitä. On mukava seistä, joka tulee paketti, jotta voidaan käyttää paikallaan tilassa.

kaiken kaikkiaan Audio Technica ATR2100 on kardioidikuvioominaisuutensa ansiosta vaikuttava mikrofoni äänitykseen sisätiloissa tai ulkona.

se antaa hyvin vastinetta hinnalleen. Tämän asian tallennuksen selkeys ja korkea laatu tekevät siitä täydellisen valinnan lähes kaikille.

Sale

Audio-Technica ATR2100X-USB USB/XLR Microphone Bundle with Knox Gear Boom Arm, Shock Mount, and Pop Filter
Audio-Technica ATR2100X-USB USB/XLR Microphone Bundle with Knox Gear Boom Arm, Shock Mount, and Pop Filter

 • BUNDLE INCLUDES: Audio-Technica ATR2100X-USB Cardioid Dynamic USB/XLR Microphone, Knox Gear Shock…
 • TWO OUTPUTS: This rugged handheld microphone offers two outputs, USB output for digital recording,…
 • SMOOTH FREQUENCY: Sileä, laajennettu taajuusvaste sopii erinomaisesti podcasting, koti studio…
 • CARDIOID POLAR PATTERN: Cardioid polar pattern vähentää pickup ei-toivottuja ääniä puolin ja…

$109.99 −$20.00 $89.99

näkymä Amazonilla

Shure SM57

jos teet paljon voice-over työtä ja täytyy kantaa mikrofoni, joka on kestävä, mielestämme sinun pitäisi tutkia Shure SM57. Se on tässä suhteessa kiistaton mestari. Se on yhtä kestävä kuin terminaattori.

tämä mikrofoni voi kestää runsaasti väärinkäyttöä. Tästä Shure oli hyvin ylpeä ja osoitti laajasti markkinoinnissaan.

heidän mainoksissaan näkyi, että SM57 otti enemmän solvauksia kuin Bill Murray Murmelipäivässä. Jäi bussin alle ja putosi kopterista. Silti mikrofoni toimii edelleen.

paljon kuten edellinen mic tässä luettelossa, Shure SM57 on cardioid kuvio mic. Siksi se tekee moitteetonta työtä työntää pois ei-toivottuja ääniä ja vangita vain äänesi.

tämä tekee SM57: stä erinomaisen mikrofonin voiceover-artisteille, joilla ei ole ammattimaista äänitysympäristöä.

kaiken kaikkiaan SM57 on erittäin kestävä mikrofoni erinomainen cardioid suorituskyky, joka tekee siitä täydellisen kumppani tiellä voiceover taiteilijoiden liikkeellä. Kytke tämä johonkin, niin voit mennä.

Shure SM57-LCE Cardioid dynaaminen väline mikrofoni pneumaattinen Shock Mount, A25d Mic Clip, Säilytyspussi, 3-nastainen XLR-liitin, ei kaapelia mukana (SM57-LC)
Shure SM57-LCE Cardioid dynaaminen väline mikrofoni pneumaattinen Shock Mount, A25d Mic Clip, Säilytyspussi, 3-nastainen XLR-liitin, ei kaapelia mukana (SM57-LC)

 • muotoiltu taajuusvaste on puhdas, instrumentaalinen jäljentäminen ja rikas laulumikrofoni
 • ammattitason jäljentäminen rumpujen, preussien ja instrumenttivahvistimien mikitykseen
 • yhtenäinen cardioid pickup malli eristää tärkein lähde samalla vähentää taustamelua
 • erittäin kestävä raskaimmassa käytössä. Taajuusvaste 40-15 000 Hz
 • liitettävyys: Langallinen. Katso PDF liitteenä teknisessä eritelmässä asennuksen

$99.00

näkymä Amazonilla

Rode NT5 Matched Pair

Rode on tunnettu siitä, että se tekee loistavia mikrofoneja kohtuuhintaan. Paras tarjous heillä on pieni kalvo mikrofonit, mielestäni, on Rode NT5 hyväksytty pari.

miksi hankkia yksi mikrofoni, kun voi olla kaksi laadukasta mikrofonia. Suoritustasoltaan tämä on voittaja.

se pystyy vangitsemaan monimutkaisia ääniä uskomattoman hyvin ja ilman säröjä. Samoin se on hyvä valinta, jos haluat tallentaa jousisoittimia.

se antaa kirkkaan ja raikkaan äänen, jollaista ei yleensä löydy tästä hintaluokasta. Nämä mikrofonit ovat mieluummin ihmiset, jotka haluavat mic stereoääni.

nekin ovat kauniisti suunniteltuja ja antavat ammattimaisen ilmeen. Tyylikäs metallirakenne on suosikkini. Rode hinnoiteli nämä vauvat hyvin kohtuullisesti ja se on makea sopimus, jos minulta kysytään.

kaiken kaikkiaan, jos etsit kohtuuhintaisia pienikalvoisia mikrofoneja, joilla on hyvä suorituskyky, nämä ovat sinua varten.

Rode NT5-MP Compact Cardioid kondensaattorimikrofonit, Matched pari
Rode NT5-MP Compact Cardioid kondensaattorimikrofonit, hyväksytty pari

 • varmista, että ostat aitoja RØDE tuotteita! Tuotteet myyjiltä, jotka sanovat ”täyttää Amazon”…
 • osta vain Amazon.com (merkitty ” shipped and selled by Amazon.com’)
 • tarkoitettu akustisten instrumenttien, rumpujen yleiskustannusten, symbaalien ja live-esitysten tallentamiseen
 • Tämä kompakti ulkoisesti polarisoitu mikrofoni käyttää 1/2″ kapselia ja aktiivista J-FET-impedanssimuunninta…
 • tiukka kardioidinen pickup-malli tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi sisätiloissa dialogimikrofonina elokuvantekoon…

$429.00

näkymä Amazonilla

Focusrite Scarlett 2i2 Studio

Focusrite Scarlett 2i2 Studio on eri paketti kuin mitä saisi useimmilla ostoksilla. Kyllä, sanoimme paketti, koska ei vain saat mikrofoni, mutta se on vastaava vaihde samoin. Se on hyvä valinta, jos olet alkanut päästä voice-over tallennus ja tarvitsevat vaihde edulliseen hintaan.

saat paketin mukana Scarlett 2i2-ääniliitännän, joka on edullisen hintansa vuoksi erittäin suosittu ääniliitäntä siitä aloittaneiden audiophileiden keskuudessa.

käyttöliittymä muuntaa äänen 192 kHz: n ja 24-bittiseksi. Sen avulla voit kytkeä 2 mikrofonit, joka on suuri podcasters tai jos teet voice-over jonkun muun kanssa.

mukana paketissa on myös monitori ja kuulokkeiden nuppi. Näyttää siltä, että Focusrite Scarlett 2i2 Studio on lahja, joka antaa jatkuvasti. Mutta entä itse mikrofoni?

no, onneksi mikrofoni on aika hyvä ja se tekee hyvää työtä nauhoittamalla selkeää ääntä. Älä vain odota suorituskykyä joidenkin korkeamman tason lauhduttimet.

tämä ei tarkoita, että mikrofoni olisi huono. Päinvastoin, olemme niin varmoja CM25-mikrofonista, että voimme turvallisesti sanoa sen riittävän hyvin ammattikäyttöön.

lopuksi mainittakoon HP60-suljetut kuulokkeet, jotka saat kaiken päälle. Nämä ovat suuria vastamelukuulokkeet. Nämä estävät äänitallennusta sekoittumasta ulkopuoliseen meluun.

kaiken kaikkiaan Scarlett 2i2-Studio on vaikuttava paketti, joka sisältää kaiken, mitä äänittäjä tarvitsee aloittaakseen. Mukavinta kaikessa on se, miten edullinen kokonaisuus on. Tämä on erittäin suositeltavaa meille.

myynti

Focusrite Scarlett 2i2 Studio 3rd Gen USB Audio Interface Bundle lauluntekijälle Kondensaattorimikrofonilla ja kuulokkeet äänitykseen, suoratoistoon ja Podcastaukseen
Focusrite Scarlett 2i2 Studio 3rd Gen USB Audio Interface Bundle lauluntekijälle Kondensaattorimikrofonilla ja kuulokkeet äänitykseen, suoratoistoon ja Podcastaukseen

 • Pro suorituskyky hienoimmilla esivahvistimilla-saavuttaa kirkkaamman ja avoimemman äänityksen ansiosta…
 • taltioi studiolaatuisia äänitteitä musiikkia ja podcasteja varten – mukana iso kalvolauhdutin…
 • mukavuus ja laatu musiikin miksaamiseen ja suoratoistoon – todella kuule musiikkisi upgraded-ed HP60: llä…
 • Hanki täydellinen kitara ja laulu – ei tarvitse uhrata sävyä kahdella…
 • Easy Start – on helpompaa kuin koskaan päästä vauhtiin Scarlettin kanssa nettityökalullamme,…

$339.99 −$60.00 $279.99

Katso Amazonilla

mitä sinun pitäisi harkita ennen ostamista

kuten minkä tahansa oston yhteydessä, on useita näkökohtia sinun pitäisi harkita ennen kuin laitat rahaa voiceover mic.

Mikrofonityyppejä

yleisesti ottaen meillä on kaksi mikrofonityyppiä. Ne eroavat toisistaan sekä rakenteeltaan että määräyksiltään, kun kyse on tallennusolosuhteista. Nämä kaksi tyyppiä ovat:

kondensaattorimikrofonit

kondensaattorimikrofonit on rakennettu tarkkaa äänityötä varten ammattistudioissa tai kotona, jos niissä on sisäänrakennetut kaikua vaimentavat seinät.

nämä mikit vaativat oman erillisen virtalähteensä, jota ei tietokoneelta löydy. Sen sijaan näitä löytyy miksauspaneeleista.

hinnoittelullisesti kondensaattorimikrofonit ovat kalliimpia kuin toinen tyyppi, Dynaamiset mikrofonit.

tämä johtuu niiden korkeasta laadusta, sillä ne voivat kuulla kaiken äänittäessäsi vahingossa syntyvän äänen. Siksi sinun täytyy opettaa itsellesi, miten tallentaa nämä mikrofonit käyttäen äärimmäisen huolellisesti.

Lauhdutinmikrofonit ovat myös jonkin verran hauraita. Niiden laatu yleensä hupenee ajan myötä, jos et varmista, että ne ovat puhtaita syljestä.

jopa huoneen kosteus voi vahingoittaa näitä mikrofoneja. Jos käytät mikrofoneja väärin, ne ovat mennyttä.

Dynaamiset mikrofonit

Dynaamiset mikrofonit ovat kestävämpiä ja vähemmän herkkiä, mikä helpottaa niiden käyttöä. Et tarvitse ammattilaista tai edes kotistudiota.

voit tallentaa äänityksesi missä tahansa huoneessa. Se sanoi, Se on luultavasti silti hyvä idea on kaikua vaimentava levyt seinällä.

Dynaamiset mikrofonit ovat kooltaan pienempiä kuin niiden kondensaattorikollegat, ja ne voivat toimia ilman lisävirtalähdettä.

tämän tyyppistä mikkiä löytyy todennäköisesti kaupoista lauhduttimien sijaan. Jopa älypuhelimesi ja kuulokkeesi käyttävät dynaamisia mikrofoneja.

joten opittuasi eron näiden kahden mikrofonityypin välillä, sinulla on luultavasti jo hyvä käsitys siitä, minkä mikrofonin haluat riippuen tallennustilastasi, mitä laitteita sinulla on ja budjetistasi.

näin ollen voimme nyt hypätä molempien mic-tyyppien parhaimpiin suosituksiin.

paras Voiceover Mic-Wrap Up

sen avulla pääsemme johtopäätökseen opaskirjassa voiceover mic. Muista, että hyvän äänentallennuksen kulmakivi on hyvälaatuinen mikrofoni.

hinnalla ei ole merkitystä, jos mikrofonin vaatimus optimaalisesta suorituskyvystä ei täyty. Siksi, sinun täytyy valita oikea mic tyyppi ehtoja.

siksi uskomme, että Dynaamiset mikrofonit ovat todennäköisemmin useimpien ihmisten valinta.

siinä ei ole kaikki, varmista, että tallennat oikeassa ympäristössä, käytä oikeaa ohjelmistoa ja laitteistoa yhdessä mikrofonisi kanssa, niin saat vain laadukkaita tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.