Lacy Leadership

Success is Near

ostotilausten seurantajärjestelmä

pakkolunastuksesta laskun maksuun, GEP SMART hoitaa koko hankinnasta maksuun-prosessin ja antaa täydellisen näkyvyyden ostotilausten etenemisestä kaikkina aikoina. Ostajat voivat seurata niiden pakkolunastuksen tilaa-toimittamisesta monivaiheisen hyväksynnän kautta, kääntämällä ostotilaukseksi, toimittamalla toimittajalle, toimittajan kuittauksella, advanced shipping notice (ASN) – ilmoitukseen ja lopuksi laskuun. kun tavarat tai palvelut on vastaanotettu, kuitti voidaan luoda käsin, kääntää tilauksesta tai vaikka […]

pakkolunastuksesta laskun maksuun, GEP SMART hoitaa koko hankinnasta maksuun-prosessin ja antaa täydellisen näkyvyyden ostotilausten etenemisestä kaikkina aikoina. Ostajat voivat seurata niiden pakkolunastuksen tilaa-toimittamisesta monivaiheisen hyväksynnän kautta, kääntämällä ostotilaukseksi, toimittamalla toimittajalle, toimittajan kuittauksella, advanced shipping notice (ASN) – ilmoitukseen ja lopuksi laskuun.

kun tavarat tai palvelut on vastaanotettu, kuitti voidaan luoda käsin, kääntää tilauksesta tai vaikka laskusta. Koko prosessin ajan kaikki on näkyvää, seurattavaa ja raportoitavaa. Category managers voi raportoida sopimuksen käytöstä, supplier managers voi raportoida sopimuksen noudattamisesta, Luokka ostajat voivat raportoida ostotoiminnasta, ja CPO valvoo koko prosessia.

ja koska kaikki on seurattavaa ja näkyvää, ei ostajilta ja muilta sidosryhmiltä tule seurantasähköposteja, toistuvia muistutuksia tai tilapyyntöjä. Eikö se ole helppoa hankintatiimillesi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.