Lacy Leadership

Success is Near

News Release

WASHINGTON, Oct 6, 2021 – Yhdysvaltain maatalousministeriö (USDA) on ottamassa käyttöön uuden vakuutusvaihtoehdon erityisesti maataloustuottajille, joilla on pieniä maatiloja, jotka myyvät paikallisesti. Uusi Mikrotilapolitiikka yksinkertaistaa kirjanpitoa ja kattaa tuotannon jälkeiset kustannukset, kuten pesun ja lisäarvotuotteet. USDA: n Risk Management Agency (RMA) loi tämän uuden politiikan vuoden 2018 Farm Billin ohjaamaan tutkimukseen perustuen, ja se sisältää […]

WASHINGTON, Oct 6, 2021 – Yhdysvaltain maatalousministeriö (USDA) on ottamassa käyttöön uuden vakuutusvaihtoehdon erityisesti maataloustuottajille, joilla on pieniä maatiloja, jotka myyvät paikallisesti. Uusi Mikrotilapolitiikka yksinkertaistaa kirjanpitoa ja kattaa tuotannon jälkeiset kustannukset, kuten pesun ja lisäarvotuotteet.

USDA: n Risk Management Agency (RMA) loi tämän uuden politiikan vuoden 2018 Farm Billin ohjaamaan tutkimukseen perustuen, ja se sisältää palautetta tuottajilta, jotka kasvavat paikallisyhteisöilleen. Linjaus tulee voimaan satovuodesta 2022 alkaen.

”olemme innoissamme voidessamme tarjota tätä uutta kattavuutta tuottajille, jotka työskentelevät tarjotakseen yhteisöilleen tuoretta ja terveellistä ruokaa”, sanoi RMA: n vt.ylläpitäjä Richard Flournoy. ”USDA keskittyy tukemaan paikallisia ja alueellisia ruokajärjestelmiä, ja tämä uusi satovakuutus on suunniteltu tätä tärkeää maataloussektoria silmällä pitäen.”

uutta politiikkaa tarjotaan Whole-Farm Revenue Protection-ohjelman (Wfrp) avulla, ja siinä on erillisiä säännöksiä, jotka voivat lisätä ohjelmaan osallistumista, mukaan lukien:

  • kulujen tai yksittäisten hyödykkeiden ilmoittaminen ei ole tarpeen, yksinkertaistaen kirjanpitovaatimuksia tuottajille
  • tuotannon jälkeisistä kustannuksista, kuten tavaroiden pesusta ja pakkaamisesta ja lisäarvotuotteista, saatuja tuloja pidetään sallittuina tuloina

Mikrotiloja koskeva politiikka on saatavilla tuottajille, joiden maatilatoiminta ansaitsee keskimäärin enintään 100 000 dollaria, tai siirrettäville vakuutuksille keskimääräinen sallittu tuotto on $125,000 tai vähemmän. RMA: n tutkimuksen mukaan 85 prosenttia paikallisesti myyvistä tuottajista ilmoitti tienaavansa alle 75 000 dollarin bruttomyynnin. Katso koko raportti.

Mikrotilapolitiikka perustuu muihin RMA: n pyrkimyksiin palvella paremmin erikois-ja luomuviljelijöitä. Tähän sisältyy WFRP, joka tarjoaa kattavuuden tuottajille, joilla on suurempia toimintoja, jotka eivät välttämättä ole tukikelpoisia Mikrotilojen osalta. RMA teki äskettäin parannuksia WFRP: hen osana laajempaa uusien politiikkojen joukkoa ja laajensi politiikkoja erikoiskasvien ja luomutuottajien auttamiseksi.

Federal Crop Insurance Corporation hyväksyi Mikrotilapolitiikan syyskuun lopulla, ja lisätietoja annetaan myöhemmin tänä syksynä.

lisätietoja Satovakuutuksia myydään ja toimitetaan yksinomaan yksityisten satovakuutusasiamiesten kautta. Luettelo satovakuutus agents on saatavilla kaikissa USDA palvelukeskukset ja verkossa RMA agentti Locator. Lue lisää satovakuutuksista ja nykyaikaisesta maatilojen turvaverkosta osoitteessa rma.usda.gov.

USDA koskettaa kaikkien amerikkalaisten elämää joka päivä niin monella myönteisellä tavalla. Biden-Harrisin hallinnossa USDA muuttaa Amerikan ruokajärjestelmää keskittyen enemmän joustavampaan paikalliseen ja alueelliseen elintarviketuotantoon, oikeudenmukaisempiin markkinoihin kaikille tuottajille, varmistaen terveellisten ja ravitsevien elintarvikkeiden saatavuuden kaikissa yhteisöissä, rakentaen uusia markkinoita ja tulovirtoja viljelijöille ja tuottajille, jotka käyttävät ilmaston älykkäitä ruoka-ja metsätalouskäytäntöjä, tehden historiallisia investointeja infrastruktuuriin ja puhtaan energian valmiuksiin maaseudulla Amerikassa ja sitoutuen tasapuolisuuteen koko osastolla poistamalla systeemisiä esteitä ja rakentamalla Amerikkaa edustavampaa työvoimaa. Lue lisää vierailemalla www.usda.gov.

#

USDA on yhtäläisten mahdollisuuksien tarjoaja, työnantaja ja lainanantaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.