Lacy Leadership

Success is Near

New York

jos puolisosi haluaa erota, mutta sinä et, sinun on ”riitautettava” avioero. Avioeron riitauttaminen tarkoittaa sitä, että kieltäydyt erosta. Et ehkä halua erota, koska olet eri mieltä puolisosi kanssa tietyistä avioeroon liittyvistä asioista, esimerkiksi siitä, miten omaisuus jaetaan tai kuka saa lastesi huoltajuuden. mitä teen riitauttaakseni avioeron New Yorkin osavaltiossa? todennäköisesti olet jo saanut avioeropaperit puolisoltasi […]

jos puolisosi haluaa erota, mutta sinä et, sinun on ”riitautettava” avioero. Avioeron riitauttaminen tarkoittaa sitä, että kieltäydyt erosta. Et ehkä halua erota, koska olet eri mieltä puolisosi kanssa tietyistä avioeroon liittyvistä asioista, esimerkiksi siitä, miten omaisuus jaetaan tai kuka saa lastesi huoltajuuden.

mitä teen riitauttaakseni avioeron New Yorkin osavaltiossa?

todennäköisesti olet jo saanut avioeropaperit puolisoltasi tai puolisosi asianajajalta. Nyt teidän on jätettävä omat paperinne oikeuteen. Tätä kutsutaan vastaamiseksi.

Huomautus: Sinulla on 20 päivää siitä päivästä, kun sinulle on annettu (toimitettu) avioeropaperit, aikaa vastata. Jos et vastaa riitautukseen, avioero voidaan myöntää ilman suostumustasi.

mitä lomakkeita haen oikeuteen?

lomakkeet, jotka sinun täytyy jättää, riippuvat sinulle annetuista avioeropapereista. Katso lehtien oikeaa yläkulmaa. Siinä lukee joko ” haaste ilmoituksella ”tai” haaste ja todennettu valitus.”

jos olet saanut ”haasteen Irtisanomisilmoituksella”

jos olet saanut haasteen Irtisanomisilmoituksella, sinun täytyy jättää ”ilmoitus saapumisesta ja vaatimuksesta.”

  1. voit ladata Ulkonäköilmoituksen Nycourtsin sivuilta Word-dokumentissa. Etsi lomaketta GF-29 löytääksesi ilmoituksen Ulkoasulomakkeesta verkossa.
  2. tee 2 kappaletta.
  3. mene oikeustalolle jättämään lomakkeesi. Anna kaikki 3 kopiota virkailijalle. Pyydä häntä leimaamaan 2 ei-alkuperäistä kappaletta ja antamaan ne takaisin sinulle. Yksi kappale on sinulle ja yksi puolisollesi.
  4. pyydä myös oikeuden virkailijalta tyhjä ”Palvelusasiakirja”, jota tarvitset myöhemmin (tai voit saada tämän lomakkeen verkossa).
  5. pyydä ystävää, joka on yli 18-vuotias ja New Yorkin osavaltion asukas, postittamaan puolisosi asianajajalle yksi leimattu kopio ”ilmoitus ulkonäöstä ja vaatimuksesta”.
  6. pyydä ystävääsi täyttämään ”Palvelusasiakirja” ja allekirjoittamaan se notaarin edessä.
  7. tee 2 kappaletta tiedoksiantoa.
  8. palaa oikeustalolle jättämään valaehtoinen todistus. Pyydä virkailijaa leimaamaan kopiot. Pidä leimatut kopiot.

puolisosi asianajajan tulee lähettää Sinulle tarkistettu valitus 20 päivän kuluessa. Kun saat sen, sinun täytyy arkistoida ” vastaus.”Sinulla on 20 päivää aikaa jättää” vastaus.”On vaikea kirjoittaa vastausta. On parasta, että lakimies kirjoittaa sinulle ”vastauksen”.

jos olet saanut ”haasteen ja todennetun valituksen”

jos sinulle on toimitettu haaste ja todennettu valitus, sinun on jätettävä kaksi lomaketta. ”Ilmoitus ulkonäöstä ja vaatimuksesta ”ja” vastaus.”

”vastauksen” kirjoittaminen on hankalaa. Voit ehkä jättää Ulkonäköilmoituksen mukana kirjeen, jossa selitetään, miksi tarvitset enemmän aikaa vastauksen kirjoittamiseen.

on kuitenkin parasta palkata asianajaja kirjoittamaan vastauksesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.