Lacy Leadership

Success is Near

Natural Remedies for Back Pain After Car Accident

After a car accident, you may feel physically, mentally or emotional expeditioned. Selkävammoista toipuessa on parasta kääntyä lääkärin puoleen saadakseen diagnoosin ja saadakseen hoitoa sairauteensa. Lääkäri voi määrätä lääkkeitä ja hoitoa, jotka auttavat poistamaan ja hoitamaan selkäkipuja. vaikka lääkäriin hakeutuminen on välttämätöntä, on olemassa myös luontaislääkkeitä selkäkipuihin tavanomaisen lääketieteen ulkopuolella, jotka auttavat vähentämään tulehdusta ja […]

After a car accident, you may feel physically, mentally or emotional expeditioned. Selkävammoista toipuessa on parasta kääntyä lääkärin puoleen saadakseen diagnoosin ja saadakseen hoitoa sairauteensa. Lääkäri voi määrätä lääkkeitä ja hoitoa, jotka auttavat poistamaan ja hoitamaan selkäkipuja.

vaikka lääkäriin hakeutuminen on välttämätöntä, on olemassa myös luontaislääkkeitä selkäkipuihin tavanomaisen lääketieteen ulkopuolella, jotka auttavat vähentämään tulehdusta ja samalla rauhoittavat ja vähentävät mahdollisia selkäkipuja, joita parhaillaan koet.

käyttäen eteerisiä öljyjä

eteeriset öljyt koostuvat erilaisten kasvien, yrttien ja kukkien yhdisteistä. Öljyjä käytetään aromaterapian ja hieronnan aikana rentoutumiseen. Paitsi että nämä öljyt tuoksuvat hyvälle, ne ovat myös terapeuttisia. Tietyt öljyt, kuten rosmariini, piparminttu, ja laventeli, auttaa vähentämään tulehdusta johtuu kudoksista, jotka ovat loukkaantuneet. Ne auttavat lisäämään verenkiertoa alueelle, joka on loukkaantunut. Eteerisen öljyn lisääminen kylpyyn voi lievittää kipua yhtä paljon kuin liotus lämpimässä vedessä.

älä koskaan käytä öljyjä laimentamatta. On parasta käyttää muutama tippa veteen tai kantoöljyyn sekoitettuna ennen kuin levität sen suoraan iholle.

hieronta tai Kiropraktinen hoito

suuri hieronta voi auttaa käsittelemään vakavaa selkäkivun lievitystä. Kun selkälihaksia hierotaan, se auttaa verenkiertoa alueelle sekä auttaa parantamaan arkuutta ja kipua. Hieronnan saaminen auttaa myös rentoutumaan ja vähentämään jännitteitä loukkaantuneelle alueelle, joka aiheuttaa lisääntynyttä tulehdusta.

toinen selkäkipujen hoito on kiropraktikon käynti. Pätevät kiropraktiikan ja naturopatian lääkärit ovat usein perillä selkäkivuista, koska heillä on laaja koulutus erilaisiin tuki-ja liikuntaelinten sairauksiin ja tuki-ja liikuntaelinten hoitoon.

akupunktio

selkäkipu on yksi yleisimmistä syistä, joita jotkut ihmiset yrittävät akupunktiolla. Laaja tutkimus viittaa siihen, että akupunktio voi olla tehokas vähentämään kroonista selkäkipua. Vaikka ei täysin tiedetä, miten akupunktio auttaa käsittelemään kipua, erään teorian mukaan akupunktio voi laukaista kipua vähentäviä kemikaaleja kehossa, kuten luonnollisia opioideja ja endorfiineja, jotka voivat tarjota kivunlievitystä.

Stay Hydrated

vesi on elimistömme toiminnan kannalta välttämätöntä. Se sisältää elektrolyyttejä ja mineraaleja, mutta on myös liuotin, joka hajottaa vitamiineja ja muita ravitsemuksellisia elementtejä syömässämme ruoassa. Vesi auttaa kehoa hankkimaan näitä elementtejä välttämättömään ravitsemukseen.

vesi muodostaa myös veriplasmaa, jonka avulla punasolut kiertävät ja kuljettavat happea lihaksiimme ja elimiimme ja poistavat samalla hiilidioksidia ja kuona-aineita. Siitä saadaan nesteitä, jotka tukevat solujen sisäosia.

jos kudoksesi ovat vahingoittuneet, riittävän vedensaannin tarve on kriittinen. Vahingoittuneet kudokset tarvitsevat enemmän verenkiertoa parantuakseen, ja se auttaa huuhtelemaan pois happoja niin, että vahingoittuneet solut korvataan terveillä soluilla.

jos et ota tarpeeksi vettä, se hidastaa paranemista ja selälläsi kestää kauemmin toipua vammasta.

lämpö-ja kylmäpakkausten levittäminen

kipuillessa termisen kääreen, mukavan kuuman suihkun tai lämmitystyynyn lämpö voi tehdä ihmeitä. Lämpö rauhoittaa loukkaantunutta kudosta ja estää kipureseptoreita samalla kun verenkierto lisääntyy. Se auttaa myös vähentämään turvotusta ja huuhtelemaan ylimääräisen nesteen pois.

lämmön levittäminen edistää myös yleistä rentoutumista, kunhan et liioittele. Lämmön käyttö viidentoista minuutin ajan muutaman tunnin välein riittää yleensä selkäkivun lievittämiseen.

kylmäpakkausten käyttö vähentää myös selkäkipuja ja siirtää paranemisprosessia eteenpäin. Kylmät puristukset tai jää voivat auttaa vähentämään lihasten tulehdusta ja toimia kivun estäjien tavoin hidastamalla hermoimpulsseja. Ne pitävät hermot kuralla ja aiheuttavat lisää kipua.

riittävän unen saaminen

riittävän levon saaminen on avain täydelliseen palautumiseen. Kun olet unessa, kehosi regeneroi vahingoittuneita kudoksia ja suorittaa rutiinihuoltoa ja korjauksia. Kun nukut, kehosi tuottaa hormoneja, jotka edistävät kasvua, energiantuotantoa ja tervettä immuunijärjestelmää.

kun sinulla on selkäkipuja, oikean levon tarve on ratkaisevan tärkeää auto-onnettomuuden aiheuttamien vaurioiden korjaamiseksi. Voit vain pitkittää kipua ja epämukavuutta, kun kaipaat arvokasta unta viivyttämällä fyysisiä, emotionaalisia ja psykologisia korjauksia, jotka on tehtävä ennen täydellistä toipumista.

harrasta liikuntaa, energisoi ja vapauta endorfiineja

vaikka lääkärisi on saattanut määrätä sinulle lepoa, se ei tarkoita, että sinun pitäisi maata koko päivää sängyssä. Rasittavaa toimintaa ja raskaiden esineiden nostelua kannattaa välttää, mutta lyhyitä kävelylenkkejä pitäisi pystyä tekemään ympäri kotia tai vaikka naapurustoa, jos kroppa kestää sen. Endorfiinien vapautuminen auttaa energisoimaan sinua ja lievittää kipua.

endorfiinit ovat yksinkertaisesti hormoneja, joita syntyy elimistössä luonnostaan. Endorfiinit voivat olla yhtä vahvoja kuin mikä tahansa lääkitys, joka on määrätty. Kun endorfiineja vapautuu, ne voivat estää kipua signaaleja ja auttaa pääsemään eroon ahdistusta, stressiä ja masennusta, jotka usein mukana krooninen selkäkipu.

pidä kiireisenä toiminta

joskus paras tapa toipua vammasta on keskittyä toimintaan, joka pitää sinut kiireisenä. Vaikka jatkuva kipu voi aiheuttaa tuhoa, keskeyttää unesi ja vaikuttaa mielialaasi, voi olla erittäin hyödyllistä löytää sellaista tekemistä, joka pitää sinut myönteisessä mielentilassa.

kannattaa keskittyä joka päivä hyvälle tuulelle tekeviin aktiviteetteihin, kuten koiran ulkoiluttamiseen, kaverille soittamiseen tai musiikin kuunteluun. Aktiviteetit, kuten lukeminen tai hauskan elokuvan katsominen, voivat keventää mielialaasi ja pitää sinut hyvällä tuulella, mikä auttaa sinua keskittymään vähemmän kipuun, vaikka se olisi ankaraa. Ajan myötä yksinkertaisten asioiden tekeminen auttaa sinua paranemaan ja vahvistumaan.

vaikka ei ehkä ole olemassa yhtä kokoluokkaa olevaa kipulääkettä tai lääketieteellistä hoitoa, Luontaistuotteiden käyttö ei ainoastaan auta poistamaan kipua, vaan tekee olosi mukavammaksi, kun olet toipumassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.