Lacy Leadership

Success is Near

Myy Lyhytelokuvasi Editstockissa!

EditStock etsii jatkuvasti uusia projekteja lisensoitavaksi itsenäisiltä elokuvantekijöiltä. Jos haluat, että projektisi tarkistetaan myyntiä varten, täytä tämän sivun alareunassa oleva lomake. Muista liittää mukaan linkki, jolla voit katsoa projektia, sekä huomautus, että olet kiinnostunut myymään projektin. mikä sisältö sopii toimitukseen? EditStock etsii elokuvia, jotka sopivat lukioikäiselle yleisölle. Elokuvissa ei saisi olla paljon kiroilua, väkivaltaa tai […]

EditStock etsii jatkuvasti uusia projekteja lisensoitavaksi itsenäisiltä elokuvantekijöiltä. Jos haluat, että projektisi tarkistetaan myyntiä varten, täytä tämän sivun alareunassa oleva lomake. Muista liittää mukaan linkki, jolla voit katsoa projektia, sekä huomautus, että olet kiinnostunut myymään projektin.

mikä sisältö sopii toimitukseen?

EditStock etsii elokuvia, jotka sopivat lukioikäiselle yleisölle. Elokuvissa ei saisi olla paljon kiroilua, väkivaltaa tai aikuisten teemoja. Ihannetapauksessa projektisi olisi soittanut ainakin yhdellä festivaalilla, mutta tätä ei vaadita. Hankkeen tulee olla kolme vuotta vanha tai uudempi. Tällä hetkellä hyväksymme vain elokuvia, jotka käyttävät englantia ensisijaisena kielenään. Osa tekstityksistä on ok, mutta ei koko elokuvaa.

EditStock myy raaka-aineita, kuten päivälehtiä, tuotannon ääntä, VFX-levyjä ja skriptejä. Mitä enemmän raaka-aineita on, sitä paremmat mahdollisuudet myynnillä on.

Ideal Project Checklist

  • monipuolinen näyttelijäkaarti.
  • useampi kuvauspaikka. Ei asuntoja.
  • tuotannon arvon on oltava lukio-tai korkeakouluopiskelijoiden ulottumattomissa. Kameratyön, tuotannon äänentoiston, puvustuksen ja näyttelemisen pitää olla ammattimaista.
  • tarinan tulisi sisältää pyrkimys, ja päähenkilön tulisi kokea tarinan seurauksena emotionaalinen muutos.
  • merkkejä tulisi olla enemmän kuin yksi. Suositaan vähintään yhtä kohtausta, jossa on kolme hahmoa.
  • ainakin yksi dialogikohtaus on suositeltava.
  • kamerakulmia pitäisi olla useita.

kuinka paljon voin odottaa ansaitsevani?

EditStock maksaa 30% provision jokaisesta myynnistä. Emme pidätä tai vähennä kokonaisprovisioita mistään syystä, mukaan lukien markkinointikulut. Jos teemme tarjouksen elokuvasi levittämisestä, järjestämme puhelun ja lähetämme ennusteet muiden myymiemme elokuvien perusteella. Emme takaa ennustettuja provisioita, mutta tarjoamme rehellistä tietoa myyntihistoriamme perusteella.

monet indie-elokuvantekijät, jotka jakavat Editstockin kanssa, ansaitsevat tuottoa yli tuotantokustannustensa. Jos et tee provisiota, emme saa senttiäkään. Kannustimet ovat inline.

voivatko opiskelijat julkaista uusintaleikkauksensa internetissä?

Kyllä. Oppilaita kannustetaan käyttämään tätä materiaalia demokeloissaan. Kannustamme heitä myös antamaan palautetta ja toisinaan julkaisemaan työtään EditStock feedback-blogissa. Sinun pitäisi vain harkita osallistumista EditStock, jos olet tyytyväinen tähän.

Voivatko Asiakkaat Myydä Sisältöäni?

ei, ehdottomasti ei. EditStock ilmoittaa selkeästi käyttöehdoissamme, että alilisenssien ostajat eivät saa myydä, levittää, paketoida tai markkinoida Editstockista ostettua materiaalia millään tavalla.

kuka omistaa projektini tekijänoikeudet, kun myyn Elokuvani Editstockissa?

sinulla on. Kun levität filmimateriaalia kanssamme, säilytät teoksesi tekijänoikeudet ja EditStock hankkii ei-yksinomaisen lisenssin. Ihmiset, jotka ostavat meiltä, saavat alilisenssin. Voit pyytää EditStock poistaa sisältöä sivuiltamme milloin tahansa ja me 24-48 tuntia. Kuitenkin ihmisillä, jotka ostivat kuvamateriaalia sen ollessa Edit Shopissa, on oikeus pitää se.

Miten lähetän elokuvan Editstockiin arvosteltavaksi?

täytä alla oleva yhteydenottolomake ja liitä mukaan linkki, jonka avulla voimme katsoa elokuvasi. Ilmoitamme mahdollisimman pian, voimmeko myydä elokuvan vai emme.

Editstockin kautta tapahtuvaan myyntiin sovelletaan EditStock Contributor Agreement-sopimusta. Kaikkien loppukäyttäjien (asiakkaiden) on noudatettava Editstockin käyttöehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.