Lacy Leadership

Success is Near

myy kiinteistösi yksityisessä myynnissä tai huutokaupassa

Omaisuustyypit ja tehokkain tapa myydä jokainen se, millaisen omaisuuden kanssa työskentelet, voi myös vaikuttaa parhaan myyntitavan määrittämiseen. Ostajilla, jotka etsivät maata, liikekiinteistöä tai asuinkiinteistöä, on usein hyvin erilaiset tavoitteet ja heillä saattaa olla huomattavasti erilaisia taloudellisia intressejä. Ymmärrys siitä, miten omaisuustyypit eroavat toisistaan, voi auttaa sinua määrittämään tehokkaimman tavan käyttää myytäessä. Liikekiinteistö liikekiinteistö on kiinteistö, […]

Omaisuustyypit ja tehokkain tapa myydä jokainen

se, millaisen omaisuuden kanssa työskentelet, voi myös vaikuttaa parhaan myyntitavan määrittämiseen. Ostajilla, jotka etsivät maata, liikekiinteistöä tai asuinkiinteistöä, on usein hyvin erilaiset tavoitteet ja heillä saattaa olla huomattavasti erilaisia taloudellisia intressejä. Ymmärrys siitä, miten omaisuustyypit eroavat toisistaan, voi auttaa sinua määrittämään tehokkaimman tavan käyttää myytäessä.

kun trazon

Liikekiinteistö

liikekiinteistö on kiinteistö, jota käytetään liiketoimintaan tai voiton tuottamiseen. Vähittäiskaupat, ravintolat, hotellit, teollisuuslaitokset ja toimistorakennukset ovat kaikki esimerkkejä liikekiinteistöistä. Liikekiinteistöiksi katsotaan myös usean perheen asuinrakennukset, joissa on yli neljä yksikköä.

liikekiinteistön ostajaehdokkaiden pooli eroaa usein huomattavasti muuntyyppisten kiinteistöjen ostajaehdokkaiden poolista. Monissa tapauksissa kaupalliset ostajat ovat sijoittajia, jotka haluavat saada merkittävän tuoton ostoksestaan. He suunnittelevat usein rakennuksen tai tontin vuokraamista muille yrityksille ja ovat kiinnostuneita tontin pääomitusasteesta tai siitä, kuinka paljon he voivat periä vuokraa verrattuna siitä maksamaansa hintaan.

Liikekiinteistöjen ostajat tietävät usein, mitä haluavat ja ovat varautuneet saamaan sen. Jos he eivät maksa käteisellä, heillä on todennäköisesti huomattava käsiraha kiinteistöstä sekä lupa liikekiinteistölainaan.

liikekiinteistöä myytäessä on olennaista tavoittaa oikeat ostajat. Yrittää myydä liikekiinteistön yksityisesti voi esittää joitakin haasteita, ellet ole jo vakiinnuttanut läsnäolo kaupallisten kiinteistöjen markkinoilla omalla alueella ja tietää ostajia tai sijoittajia, jotka eivät ole vain kiinnostuneita omaisuudesta, mutta myös päteviä sijoittamaan siihen.

liikekiinteistön myyminen huutokaupalla voi olla oikea ratkaisu, varsinkin jos aikataulu on tiukka ja haluat myydä kiinteistön tiettyyn päivämäärään mennessä. Kiinteistöhuutokauppa luo myös kiireen tuntua ja voi tuoda tontille ostajia sen sijaan, että odottaisi heidän löytävän listauksen ja ottavan yhteyttä myyjään.

Asuinkiinteistö

asuinkiinteistö on kiinteistö, joka on kaavoitettu ihmisten asuttavaksi. Omakotitalot, kerrostalot, rivitalot ja useamman perheen rakennukset, joissa on enintään neljä yksikköä, ovat kaikki esimerkkejä asuinkiinteistöstä. Toisin kuin liikekiinteistöt, asuinkiinteistöjen ostajapoolissa voi olla ihmisiä, jotka etsivät asuinpaikkaa ja sijoittajia, jotka haluavat saada hyvän tuoton. Sijoittajat ostavat usein asuinkiinteistöjä kuntoutukseen ja” flippaamaan ” voitolla tai vuokraamaan vuokralaisille.

asuinkiinteistöjen myyjät ovat usein sijoittajia tai yksittäisiä asunnonomistajia. Taso osallistuminen henkilö on omaisuutta he myyvät voi määrittää paras tapa laittaa kiinteistön myyntiin.

sijoittajille, omaisuudenhoitajille tai luottamusmiehille saattaisi olla mukavampaa myydä koti tai muu asuinkiinteistö huutokaupassa. Näin voi olla varsinkin silloin, jos myyjä on kiinnostunut purkamaan kiinteistön nopeasti. Ehkä he haluavat saada kiinteistöt pois taseesta, välttää uusia veroja ja kunnossapidon kantokustannuksia tai vapauttaa pääomansa muihin investointeihin. Huutokauppa antaa heille mahdollisuuden asettaa myyntipäivä ja saada asuinpaikka pois käsistään, ilman tarvetta ajoittaa yksittäisiä esityksiä tai lavastaa talon.

asunnonomistajat, jotka ovat syvästi sijoittaneet omaisuuteensa — sekä taloudellisesti että henkisesti — saattaisivat olla kiinnostuneempia kulkemaan omistajaa kohti. Taloaan rakastava ihminen voisi pitää sitä ”vauvanaan” ja haluaisi ehkä saada mahdollisimman paljon sananvaltaa ja kontrollia myyntiin. Riippuen taloudellisesta tilanteesta, asunnonomistaja voi myös olla kiinnostunut säästää rahaa listaamalla talonsa yksityisesti, sen sijaan, että työskentelee agentti.

trazonin

Premier-kiinteistö

premier-kiinteistö on luksusasunto, arvokas maa tai hyväpalkkainen liikekiinteistö, kuten korkeatasoinen ostoskeskus. Asuinalueella Luksus-tai premier-kiinteistön arvo on usein miljoona dollaria tai suurempi . Termissä on jonkin verran joustoa, riippuen kiinteistön sijainnista. Esimerkiksi kiinteistömarkkinoilla, joilla on keskimääräistä korkeampi kiinteistöjen arvo muuhun maahan verrattuna, kuten New Yorkissa, kiinteistön täytyy ehkä olla yli 4 miljoonaa dollaria, jotta sitä voidaan pitää ylellisyytenä tai premier-arvona.

hinta ei ole ainoa mittari, jota käytetään määritettäessä, onko kiinteistö premier. Käytetyt rakennusmateriaalit, sen sijainti ja sen tarjoamat mukavuudet ratkaisevat myös sen, onko kiinteistö ylellinen vai high-end.

Premier-kiinteistöt luovat sekä korkeamman hintapisteen että yksinoikeuden tunteen, mikä tarkoittaa, että ostajapooli on yleensä paljon pienempi kuin muunlaisissa kiinteistöissä. Myydessään premier omaisuutta, on tärkeää, että myyjä on pääsy oikea ryhmä ostajia.

korkeisiin, huippukiinteistöihin liittyy usein myös salamyhkäisyyden aura. Riippumatta siitä, miksi he myyvät, jotkut omistajat eivät ehkä halua maailman tietävän, että he ovat laittaneet omaisuutensa myyntiin. Yksityinen myynti voi olla ihanteellinen niissä tapauksissa.

niille premier-kiinteistöjen omistajille, jotka haluavat myydä kiinteistönsä tiettyyn päivämäärään mennessä tai välttää kiinteistön myyntiin saattamisesta pitkäksi aikaa aiheutuvat kantokustannukset, huutokauppa voi olla oikea tapa toimia, varsinkin jos he haluavat tukea omaisuutensa markkinoimista kohdeyleisölle. Huutokauppa auttaa myymään premier omaisuutta edistämällä sitä suoraan ostajille, jotka etsivät ylellisyyttä tai high-end kiinteistöjä.

ulosmitattu omaisuus

jos kiinteistön omistaja jää jälkeen asuntolainansa maksuista, he päätyvät usein luopumaan oikeuksistaan siihen. He voivat yrittää myydä kotinsa tai liikekiinteistönsä ostajalle joko lyhyeksimyynnillä — vähemmän kuin mitä heillä on velkaa asuntolainasta — tai jäljellä olevan lainan koko arvosta. Jos kiinteistö ei mene kaupaksi, se siirtyy usein lainanantajalle, joka sitten todennäköisesti myy sen huutokaupassa.

ulosmitatun kiinteistön myyntiprosessi voi olla hieman monimutkainen, sillä ulosmittauksessa on useita vaiheita. Esimerkiksi” ennen ulosmittausta ” asunnonomistajalla tai lainanottajalla on vielä jonkin verran määräysvaltaa kiinteistöön. Jos he voivat myydä sen tässä vaiheessa ja maksaa lainanantajalle, ulosmittausprosessi päättyy. Ulosmittausta edeltävän vaiheen pituus vaihtelee, mutta on yleensä 30-120 päivää.

jos lainanottaja ei onnistu maksamaan velkaansa ulosmittausta edeltävässä vaiheessa, seuraava askel on laittaa koti huutokaupattavaksi. Tässä vaiheessa lainanantaja tai pankki yleensä ottaa ohjat. Lainanottajalla on edelleen mahdollisuus ostaa omaisuus takaisin tai lunastaa se, mutta hänellä ei ole sananvaltaa huutokauppaprosessiin.

huutokauppayhtiön kanssa toimimisesta on useita etuja myytäessä ulosmitattua kiinteistöä. Monissa tapauksissa pankki tai luotonantaja, joka joutuu ulosmittaukseen, ei ole erityisen kiinnostunut rakennuksen tai maan omistamisesta tai hallinnoinnista. Huutokauppayhtiön kanssa työskentely auttaa ottamaan lainanantajan harteilta työn, jossa etsitään kiinteistölle oikeat ostajat tai tarjoajat ja valmistellaan se myyntiin.

5. Maa

ensi silmäyksellä maan myyminen saattaa tuntua yksinkertaisemmalta kuin kiinteistöjen myyminen, jossa on rakennus. Todellisuus on kuitenkin se, että maa voi olla petollisen monimutkainen. Eri tonteilla on erilaiset kaavoitusvaatimukset, jotka voivat vaikuttaa myyntihintaan.

myös syyt, miksi sijoittajat tai ostajat ostavat maata, voivat olla erilaisia. Esimerkiksi jotkut ostajat saattavat olla kiinnostuneita rakentamaan kodin tyhjälle tontille, kun taas toiset saattavat olla kiinnostuneita kehittämään tontin kaupallisiin tarkoituksiin. Jotkut saattavat etsiä viljelysmaata tai maata poraus-tai kaivostoimintaa varten.

yleisesti ottaen tonttimarkkinat ovat hieman rennommat ja hitaammat kuin muiden tonttimarkkinoiden markkinat. Asuntomarkkinoilla voidaan nähdä suurta kysyntää, varsinkin kun varastot ovat pienet. Liikekiinteistöjen markkinat voivat olla yhtä vilkkaat, erityisesti nousevilla alueilla. Sen sijaan maan monimutkaisuus ja se, että sinun on yleensä kehitettävä sitä oston jälkeen, tarkoittaa, että se on yleensä vähemmän kysyntää.

tästä syystä maan myyminen huutokaupassa ja yhteistyö huutokauppayhtiön kanssa voi usein olla oikea ratkaisu. Voit määrittää aikajanan, joka toimii sinulle. Jos sinulla on tiukka aikataulu, sinun on hyvä tietää, milloin kauppa on todennäköisesti valmis.

huutokauppayritys, jolla on kokemusta yksityismaan myynnistä, voi myös yhdistää sinut hyväksyttyjen mahdollisten ostajien joukkoon. Voit löytää ne ostajat itse, jos yrität myydä ainutlaatuinen maa. Mutta yhteistyö huutokauppayhtiön kanssa tarjoaa kaksinkertaisen tarkastusjärjestelmän. Ostajat tietävät sinun ja maasi olevan laillisia, sillä he luottavat huutokauppayhtiön maineeseen. Ostajat ovat päteviä, koska yhtiö, jonka kanssa työskentelet, on tutkinut heidät.

kun trazon

peritty omaisuus

kun läheinen kuolee, ei ole harvinaista, että hänellä on kiinteistöomaisuutta, jonka hän voi jättää perheelleen tai lähipiirilleen. Jos palvelet rakastetun tahdon toimeenpanijana, sinut on nimitetty omaisuutensa konservaattoriksi tai huoltajaksi tai sinulla on toinen fiduciary-velvollisuus kiinteistöön, usein parasta tehdä perityn omaisuuden kanssa on myydä se. Omaisuuden myyminen paitsi helpottaa perillisten taakkaa haastavana tunnetilana, myös helpottaa henkilön omaisuuden jakamista läheisten kesken.

läheisen ystävän tai perheenjäsenen kuoleman jälkeen on yleensä paljon asioita hoidettavana, aina hautajais-tai muistotilaisuuden järjestämisestä varojenjaon valvomiseen. Vaikka voit myydä perityn omaisuuden yksityisesti, se voi tuoda lisäpainoa hartioillesi. Sinun täytyy hinnoitella koti, järjestää esityksiä ja varmista, että noudatat sääntöjä, jotka liittyvät myymällä perittyjä kiinteistöjä. Saatat myös joutua tekemään korjauksia kiinteistössä, jos se on mennyt huonoon kuntoon.

perityn kodin tai muun tyyppisen omaisuuden myyminen huutokaupassa voi usein olla tehokkaampi vaihtoehto toteuttajille, holhoojille tai fiduciaareille. Jos myyt huutokaupan kautta, voit asettaa aikajanan myynnille. Kun sinulla on valvoa aikataulu, sinulla on myös valvoa, kuinka kauan olet vastuussa apuohjelmia, verot ja vakuutus omaisuutta. Jos taas luet kiinteistön yksityisesti tai asiamiehen kautta, sen myyminen voi kestää useita kuukausia tai kauemmin.

voit myös myydä perityn kiinteistön” sellaisenaan ” huutokaupan kautta, eli sinun ei tarvitse hoitaa korjauksia tai neuvotella ostajien kanssa mahdollisten ongelmien korjaamisesta ennen kaupan viimeistelyä.

toinen hyöty perityn kiinteistön myymisestä huutokaupalla on se, että näin tekemällä voi kasvattaa talosta tai muusta omaisuudesta saatavaa summaa. Jos talo on kysytyllä alueella tai sijoittajat näkevät sille paljon potentiaalia, huutokaupan luoma kiireen tunne voi nostaa kokonaishintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.