Lacy Leadership

Success is Near

Miten valmistautua 10. hallituksen tentteihin?

hallitustunnustelut ovat ratkaiseva tekijä useimpien tulevien pyrkimysten kannalta. Opiskelijat, pyrkii 10. hallituksen tentti tänä vuonna on valmistauduttava kovaa niiden tutkimus. Tähän asti sinulla oli kohdannut joitakin kentällä kilpailu luokkatoverisi, mutta tällä kertaa kohtaat suuri kilpailu lukuisia opiskelijoita eri puolilla Intiaa. Tässä annamme sinulle vinkkejä, jotka auttavat sinua valmistautumaan 10. hallituksen kokeisiin. Hanki viimeisin Urailmoitus siitä, […]

hallitustunnustelut ovat ratkaiseva tekijä useimpien tulevien pyrkimysten kannalta. Opiskelijat, pyrkii 10. hallituksen tentti tänä vuonna on valmistauduttava kovaa niiden tutkimus. Tähän asti sinulla oli kohdannut joitakin kentällä kilpailu luokkatoverisi, mutta tällä kertaa kohtaat suuri kilpailu lukuisia opiskelijoita eri puolilla Intiaa. Tässä annamme sinulle vinkkejä, jotka auttavat sinua valmistautumaan 10. hallituksen kokeisiin.

Hanki viimeisin Urailmoitus siitä, miten valmistautua 10. hallitustunnusteluihin?, syöttämällä tietosi alla.

odottakaa…

seuraa Luokkatunteja

Luokkatunnit ovat paras tapa ymmärtää opetussuunnitelmaa systemaattisesti. Oppitunnit ovat paras johdanto oppimäärän aiheisiin. Ole aina läsnä luokassasi ja keskity luokkaopintoihin. Kun olet tullut kotiin, tarkista aiheet, joita olet opiskellut luokassa. Jos ilmenee epäselvyyksiä, selvitä nämä aiheet opettajasi kanssa seuraavana päivänä.

Opiskelunurkkaus Kotona

yritä löytää kodistasi paras ja melkoinen opiskelupaikka, jossa kukaan ei saa sinua häiritsemään. Yritä välttää kaikkia viihdyttäviä vempaimia, kuten televisiota ja radiota opiskelupaikastasi. Varmista, että työhuoneessasi on asianmukainen ilmanvaihto ja Valaistus.

Solve-Näytepapereita

erilaisia näytepapereita ja 10 vuotta aiempia papereita on saatavilla torin kirjakaupoista. Osta tällaisia näytepapereita ja 10 vuotta aikaisempia papereita ja yritä ratkaista ne, lisäksi kysymyksiä annetaan kirjoja lopussa kunkin aiheen. Se varmasti auttaa opiskelijoita heidän täydellinen valmistelu ja opiskelijat saavat paremman käsityksen muodossa kuin se näkyy heidän hallituksen kokeissa. Yritä myös ratkaista kysymyksiä lopussa kunkin aiheen.

tee lyhyitä muistiinpanoja

lyhyiden muistiinpanojen tekeminen on aina ollut erittäin hyödyllistä, kun valmistaudut ja opiskelet johtokunnan kokeita varten. Kirjoita aina muistiin ja tee tarkkoja muistiinpanoja oppikirjoistasi ja hakuteoksistasi sekä oppitunneistasi. Korosta muistiinpanoissasi ja kirjoissasi tärkeitä otsikoita ja kaavoja, jotka löydät helposti tarvittaessa. Muistiinpanosi ovat hyviä asioita tarkistettaviksi kokeidesi lähiaikoina. Tee erilliset muistiinpanot jokaisesta aiheesta.

Don ’ t Leave for the End

jotkut oppilaat tekevät yleensä yhden yhteisen asian, johon kuuluu joidenkin aiheiden ja oppituntien jättäminen loppuun. Tämä tapa voi luoda paineita sinulle lopussa tai tarkistusvaiheessa. Käy aina kaikki aiheet läpi ennen kuin tutkintojen alkamisesta on kulunut 2 kuukautta. Jotta voit tarkistaa kerran mitä olet opiskellut valmistelun aikana.

revisio

älä osta yhtään uutta kirjaa tai älä lue yhtään uutta lähdeviitettä juuri ennen koetta. Se saa sinut hämmentymään, ja sinä yhdistät kaiken, mitä olet opiskellut. Nyt olette tehneet muistiinpanonne. Nyt on hyvä aika tarkistaa niitä. Hyvällä tarkistuksella voi saada parhaat pisteet hallitustunnusteluissa. Keskity aina niihin aiheisiin, joissa olet verrattain heikko . Varmista ennen tarkistusta, että olet suorittanut koko opetussuunnitelman.

pysy kunnossa

noudata asianmukaista liikuntaa, terveellistä ruokavaliota ja täydellistä & mukavaa unta. Hyvän valmistautumisen ja opiskelun ohella myös lepo ja uni ovat välttämättömiä parhaan oppimisen kannalta. Noudata terveellistä ruokavaliota valmistautuessasi tentteihin. Tee joogaa, liikuntaa ja meditaatiota, se auttaa sinua keskittymään paremmin opinnoissasi ja pysymään täysin stressittömänä. Vältä roskaruokaa ja ylensyömistä, mikä tekee sinusta uneliaan. Pysy motivoituneena, jos teet tarkistusta ja valmistaudut hyvin tentteihin, niin teet sen hyvin.

käy läpi oppimäärä

10.luokan standardissa on harvinainen mahdollisuus, että oppilaat ovat tietoisia oppimäärästä. Oppilailla on taipumus noudattaa opettajiensa antamia ohjeita ja ohjeita. Opiskelijoiden tulee olla tietoisia tenttiin määrätystä oppimäärästä. Oppilaat voivat neuvotella opettajiensa kanssa määrätystä oppimäärästä. Saadaksesi hyvät arvosanat, sinun täytyy käydä läpi koko opetussuunnitelma tarkistuksella.

tee Aikataulukko

suunnittelu on tärkein tekijä tentteihin valmistautumisessa. Laadi hallitustunnustelulle aikataulukko ja anna jokaiselle aiheelle riittävästi aikaa. Valitse kellonaika päivittäisen aikataulusi mukaan. Älä koskaan jaa pitkiä tunteja tutkisteluja aikatauluusi. Pyri sisällyttämään lyhyitä taukoja pitkien opiskelutuntien väliin. Varmista myös, että annat aikaa pelaamiseen ja itsesi elvyttämiseen.

vahvuus & heikkous

ensin selvitetään vahvuus & heikkoudet. Työstäkää heikkoja kohtianne tai aiheitanne ja yrittäkää parantaa niitä. Jos sinulla on vaikeuksia ratkaista joitakin kysymyksiä, voit ottaa apua luokanopettajiltasi, luokkatovereiltasi ja ohjaajiltasi.

harjoittele kirjoittamista

tutkintohetkellä joudut tekemään kohtuullisen määrän kirjoittamista. Sinun pitäisi pitää yllä yhtenäistä kirjoitusnopeutta koko tutkimuksen ajan. Se auttaa sinua suorittamaan kokeen tiettynä ajanjaksona.

subjektin viisaat vinkit

matematiikka

 • jos peruskäsitteet ovat selvät, matematiikka voi olla sinulle huippuarvosana.
 • joskus laskelmat voivat olla aikaa vieviä sinun pitäisi harjoitella paljon saadaksesi nopeutta ja tarkkuutta.
 • käytännössä yleinen neliöjuuri & kuutiojuurikysymykset se voi auttaa ratkaisemaan kysymykset nopeasti.

fysiikalla

 • on hyvä ote peruskäsitteisiin.
 • Harjoituskaavat ja teoreemat edellisiltä vuosilta kysymyspapereita.
 • harjoittele sekä suoria kaavoja että teoreemapohjaisia kysymyksiä parempien valmistelujen aikaansaamiseksi.

biologia

 • kiinnitä huomiota tärkeisiin diagrammeihin ja niiden teoriaan.
 • se on lähinnä teoreettinen aihe, joten käy läpi kunkin aiheen tärkeät määritelmät.
 • muista tärkeät aiheet ja niiden tehtävät ulkoa.

kemia

 • kemia on korkean pistemäärän oppiaine, joka vaatii vähemmän aikaa valmisteluihin.
 • tutki reaktioita ja kartoita kaavat ja harjoittele niitä.
 • aiheen perusteellinen tutkiminen voi auttaa lisäämään nopeutta ja tarkkuutta kysymysten ratkaisemisessa.

Maantiede

 • yritä harjoitella karttojen osoittamista päivittäin.
 • leveys-ja pituusasteisiin liittyvät käytännön kysymykset ne voivat olla aiheen korkean pistemäärän kysymyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.