Lacy Leadership

Success is Near

Miten valita olohuonekalut

tiedämme, että sanotaan, että keittiö on kodin sydän, mutta älä viitsi, me kaikki tiedämme, että se on olohuone! Vietämme niin paljon aikaa oleskelutilassamme, chillailemme, katselemme televisiota ja nyt ehkä jopa työskentelemme kotoa käsin – joten olohuoneen kalusteiden on tehtävä kovasti töitä. Miten siis valitset huonekaluja, jotka näyttävät tyylikkäiltä, sopivat budjettiisi ja kestävät? Me kattaa kaiken […]

tiedämme, että sanotaan, että keittiö on kodin sydän, mutta älä viitsi, me kaikki tiedämme, että se on olohuone! Vietämme niin paljon aikaa oleskelutilassamme, chillailemme, katselemme televisiota ja nyt ehkä jopa työskentelemme kotoa käsin – joten olohuoneen kalusteiden on tehtävä kovasti töitä. Miten siis valitset huonekaluja, jotka näyttävät tyylikkäiltä, sopivat budjettiisi ja kestävät? Me kattaa kaiken tässä oppaassa, miten valita olohuoneen huonekalut tyyli enemmän käytännön neuvoja siitä, mitä etsiä ostaessaan kappaletta.

jos kaipaat uusia olohuoneideoita kerran saadaksesi olohuonekalusi kohdalleen, suuntaa seuraavaksi galleriaamme.

mitä olohuoneen kalusteita tarvitset?

Nikkin tyylikäs, kevyt laajennus vaati kovaa työtä, aikaa, paljon säästöä ja huomiota yksityiskohtiin suunnittelussa

(Kuvahyvitys: Malcolm Menzies)

huonekalut olennaiseen useimpiin olohuoneisiin? Istumapaikkojen on oltava suurin huomio – oppaamme vuoden parhaista sohvista auttaa sinua löytämään tyylikkäitä, mukavia ja edullisia vaihtoehtoja – säilytyspaikan, TV: n ja kodintekniikan sekä satunnaisten pöytien ohella. Kodit siunattu erillinen televisio huonetta tai jopa kodin elokuvateatterit voi ohittaa osan luettelosta, mutta useimmat täytyy sijoittaa kaikki nämä elementit, kun luodaan paras olohuone asettelu.

mikä olohuoneen kalustetyyli kannattaa valita?

matkustamon sisustusideat

(Kuvan luotto: Ikea)

kolmiosaisen sviitin ja vastaavien puukaappien ja sohvapöytien jäykkä kaava on väistynyt rennomman lähestymistavan tieltä olohuoneen kalusteyhdistelmän kokoamisessa. Nykyaikaiset huonekalut, vuosisadan puolivälin mallit ja vanhemmat esineet voivat kaikki toimia kauniisti yhdessä, joten sen sijaan, että kiinni yhden aikakauden, ajattele yleisilme.

Tsekkaa kaikki modernit olohuoneideamme, jos arvelet, että se voisi olla sinulle se fiilis.

Cream living room Ideat: kerma olohuone rohkea musta aksentti läpi huonekalujen kehyksiä ja hyllyt

(Kuvan luotto: Ikea)

miten saada se toimimaan? Harkitse valita saman puun sijaan huonekalujen valikoima kaikkialla, ehkä sankari pala tummaa puuta tai maalattu viimeistely, kun loput on vaalea, esimerkiksi. Ajattele myös huonekalujen ääriviivat. Ovatko käyrät päiväjärjestyksessä sohvan jaloille ja yleispiirteille sekä sivupöydille ja nojatuoleille? Tai ehkä pitkä, matala muoto contemporary buys sopii huoneeseen paremmin. Toistuvat yksityiskohdat väristä tai materiaalista voivat myös auttaa yhdistämään valinnan.

miten valita olohuoneen Sohvat ja nojatuolit

Hirttotuoli statement olohuoneessa

(Kuvasaldo: H&M koti)

päätä sohvan ja nojatuolin asetuksista, jotka sopivat tilaan parhaiten, kun valitset verhoiltuja kappaleita. Kulmasohva voi auttaa alue oleskelualue avoimen oleskelutilan ja, jos sisällyttää leposohva loppuun, luoda in-demand rentouttava paikka.

joustavampi voisi olla sohvapari, joka voidaan sijoittaa oikeaan kulmaan muodostamaan seurallinen asetelma tai antamaan kaikille hyvä kulma televisiossa. Järjestämällä matching pari Sohvat vastakkain, toisaalta, luo muodollisen tunnelman, joka on täydellinen huonetta käytetään usein viihdyttävä.

Katso tarkemmat ohjeet koko sohvan valintaan.

sohva.com Snowdrop kaksi ja puoli istuin sohva Slade Stripe Zoe Glencross Ankkuri £2740

(Kuvahyvitys: Sofa.com)

nojatuolit ovat ihanteellisia statement kappaletta sekä yksin Istumapaikkoja, ja niitä voidaan käyttää nurkkanurkissa hiljainen tila sisällä tilaa. Harkitse myös nojatuolipareja, jos Lahdessa on tilaa, tai unmatching-paria, joka täydentää istumajärjestyksen sohvapöydän ympärille.

miten valita olohuoneen huonekalujen verhoilu

Blush pink perinteinen olohuone

olipa se vakiona tai sinulle annetaan valinta, verhoilukangas olohuoneen huonekalut on sopiva elämäntapa sekä iloksi silmäsi. Lapset, Lemmikit, käyttötaso ja se, altistuuko se voimakkaalle auringonvalolle, ovat kaikki avainasemassa valinnassa.

nahka on kestävää, mutta voi venyä ja rypistyä. Pigmentoidut versiot kestävät likaantumista, mutta eivät näytä yhtä luonnollisilta kuin semi-aniliini, joka on pehmeä, mutta jolla on suojaava pinta; aniliini on myös pehmeä, mutta näyttää kulumista.

hyvälaatuisen pellavan ei pitäisi haalistua, mutta se voi rypistyä.

Puuvillasekoitukset ovat kestäviä.

Villa on, toisin kuin voisi luulla, mukavan ympärivuotista ja luonnostaan likaa hylkivää.

silkki on runsasta, mutta altis auringon vaurioille ja se on puhdistettava huolellisesti.

tarkista haluamasi kankaan rub-määrä – suurempi luku tarkoittaa, että se on kestävämpi. Huomaa myös, että tiukat kudokset, korkeat langat ja kudotut kuviot tekevät painetun sijasta kestävämmistä huonekaluista. Suojahoidon hankkiminen verhoilulle ostohetkellä voi olla järkevää etenkin pienten lasten ja lemmikkien kodeissa.

tutustu kattavaan oppaaseemme, miten voit valita verhoilun saadaksesi lisää neuvoja.

miten valita parhaat täytteet olohuoneen huonekaluihin

jos muhkeita, uppoavia istuimia odottaa olohuoneen kalusteissa, höyhentyynyjen pitäisi kelluttaa venettä. Muista, että sinun täytyy pullea niitä usein pitää ne kunnossa. Kuitutyynyt ovat yleensä höyheniä halvempia ja pehmeitä, mutta höyheniä tukevampia. Jälleen ne tarvitsevat pullistumista, kun sisäilma poistuu. Vaahto on parasta, jos haluat tukevan istuimen. Vältä erittäin halpoja versioita, jotka litistyvät käytön myötä. Jotkut tyynyt yhdistävät täytteet hyödyntääkseen kunkin edut.

maalaismainen olohuone Neptune

(Kuvan Luoto: Neptune)

mieti olohuoneen istuinrakentamista. Sohvan tai nojatuolin runkoa ei näe, mutta sen rakentamistapa ratkaisee, miten ostos kestää.

runko, joka on tapitettu ja ruuvattu sekä liimattu, on vahvempi, samoin kuin kovapuusta tehdyt.

jos satsaat yläpään istuimiin, etsi käsin sidottuja jousia. Muuten S-malliset Jouset luovat vahvan istuimen ja joustavan tuen taakse. Nauhajärjestelmät eivät yksinään luo vahvaa tukea, mutta niitä voidaan käyttää kiristimellä, joka kiinnittää ne runkoon.

Top tip: uusien verhoiltujen huonekalujen on täytettävä paloturvallisuusmääräykset. Älä leikkaa etikettiä pois, tai et voi lahjoittaa sitä hyväntekeväisyyteen, kun ostat jälleen uutta.

miten valita sohvapöydät ja Sivupöydät

Sandbergin tapetit maalaismaisessa olohuoneessa

(Kuvasaldo: Sandberg)

sohvapöytä voi olla ankkuri ryhmälle olohuoneen istumapaikkoja. Ajattele korkeus pöydän-matala slung nykyaikainen Sohvat tarvitsevat lähempänä-to-lattia suunnittelu kuin muodollisempi korkea istuimet. Jos se tulee olemaan sotkua magneetti kotitaloudessa, suunnittelu laatikot voisi olla parempi.

Älä kuitenkaan ajattele vain yhtä sohvapöytää. Sarja Sivupöydät on trendi vaihtoehto ja voi olla joustavampi, jonka avulla voit siirtää niitä rinnalla istuimet laittaa kuppi tai lasi helposti.

vaihtoehto, jos haluat pehmeämpiä ääriviivoja ja väriä tai kuviota, on istuinten eteen sijoitettu jalkatuoli. Tarjotin varmistaa, että se kaksinkertaistuu sohvapöytänä ilman, että kangas on vaarassa. Salattavaa tavaraa? Investoi tallennusversioon, jossa on tilaa nostokannen alapuolella, jotta lehdet, Kaukosäätimet, DVD: t, lasten lelut jne.voidaan tyhjentää.

jos olohuoneen istumapaikat keskittyvät liedelle tai takalle, edessä oleva sohvapöytä tai jalkapöytä saattaa tulla tielle. Tässä tapauksessa mennä Sivupöydät sijoitetaan rinnalla huonekaluja koko ajan, tai työntää ne seinää vasten, kunnes tarvitaan.

parhaiden kahvipöytien keräykseen voi tutustua osto-oppaassamme.

olohuoneen säilytyskalusteet

olohuone kirjoja Ikea

Eket kaappi yhdistelmä jalat, £555, Ikea

(Kuvahyvitys: Ikea)

paras olohuone varastointi tekee tilaa kaikille sinun täytyy pitää huoneessa, on tilaa näyttö koriste tarvikkeet, ja yhdistää avoin ja suljettu vaihtoehtoja, joten voit keuliminen kirjoja, vinyylilevyjä tai jopa paperityötä ovelasti piilotettu värillinen tai kuviollinen laatikko tiedostoja piilottamalla kaikki asiat et halua keuliminen.

työskentele huoneen arkkitehtonisten piirteiden kanssa hyödyntämällä alkoveja joko savupiipun rintapielessä hyllyn ulkopuolella tai mittatilaustyönä säilytyksessä. Lattiasta kattoon ulottuva säilytysseinä on myös tilatehokas tapa varastoida.

modulaarisella hyllyllä voi luoda mittatilaustyönä tehdyn järjestelyn ilman mittatilauskustannuksia, ja sitä voi tarvittaessa lisätä myöhempään.

Sideboardit olivat ennen ruokailuhuoneiden katkottuja, mutta harkitkaa sellaista elintilaksi sen sotkuisuuden vuoksi-nielevä sisustus ja yläpinta, joka sopii koristeellisiin asusteisiin. Se voi olla myös miellyttävä polttopiste, jos valitset esimerkiksi vuosisadan puolivälin tyyliversion.

näin lisäät kodin toimistokalusteet olohuoneeseesi

vuosisadan puolivälin kotitoimisto

(Kuvasaldo: Alun Callunder )

olohuone voi olla toimia kotitoimisto, mutta miten valita huonekalut, jotka tulevat toimimaan toimistotilassa ja olohuoneessa? Aloita valitsemalla työpöytä tha: n muotoilu on sympaattinen muun olohuoneen kalusteiden linjojen sijaan toimistostandardi. Tai kokeile armoire-tyylistä pöytää, jossa on ovet, jotka muuttavat sen komeaksi huonekaluksi, kun työ on valmis.

muita olohuoneen kalusteita, jotka haluat ehkä ottaa mukaan? Konsolipöytä on kätevä pöytälampuille ja näytölle, ja se voi toimia tilanjakajana avoimessa järjestelmässä.

harkitse lisäksi ikkunapaikkaa-joko sisään rakennettua tai vapaasti seisovaa – lisätäksesi ylimääräisen ahvenen sekä säilytystilan sisällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.