Lacy Leadership

Success is Near

miten tuplata myyntisi videoneuvottelun avulla?

väite #1: myyjät palvovat Online-tapaamisia menestyneet myyjät ovat jo jonkin aikaa integroineet videoneuvottelutyökaluja myyntiprosessiinsa. Syy siihen voi tuntua joillekin itsestäänselvyydeltä, mutta niin moni on luopunut puhelimen käytöstä myyntitarkoituksessa kertaheitolla. sähköpostit ja puhelut ovat taivuttelunäkökulmasta paljon tehottomampia. keskiverto Sähköposti – vähiten rikas tapa kommunikoida – sisältää 50% potentiaalin tehdä sävy oikein. Videoneuvottelu kuroo umpeen myyjän agendan […]

Kasvata myyntiä

väite #1: myyjät palvovat Online-tapaamisia

menestyneet myyjät ovat jo jonkin aikaa integroineet videoneuvottelutyökaluja myyntiprosessiinsa. Syy siihen voi tuntua joillekin itsestäänselvyydeltä, mutta niin moni on luopunut puhelimen käytöstä myyntitarkoituksessa kertaheitolla.

sähköpostit ja puhelut ovat taivuttelunäkökulmasta paljon tehottomampia.

keskiverto Sähköposti – vähiten rikas tapa kommunikoida – sisältää 50% potentiaalin tehdä sävy oikein. Videoneuvottelu kuroo umpeen myyjän agendan ja sen, miten viesti toimitetaan, inhimillistäen ”että myyntiedustaja sähköpostistani”.

pelkkä se, että te kaksi juttelette ja näette toistenne kasvot, on lopullinen tapa luoda luottamus. Keskity rakentamaan positiivista luottoa tulevaisuudennäkymääsi, Hanki hänen apuraha. Tämä voi näyttää perus neuvo, mutta näet se toimii hoitoon.

itse asiassa, Frost & Sullivan research väittää 30 prosentin potentiaalista kasvua maailmanlaajuisille verkkokonferenssimarkkinoille vuoteen 2020 mennessä. Web – pohjainen konferenssi on kasvanut niin kätevä ja helppo käyttää, että jopa 45% säännöllisesti konferenssin käyttäjät osallistuvat web-pohjainen videokonferenssi vähintään kerran viikossa nyt.

myyntiedustajat käyttävät web-konferenssiohjelmistoja päivittäisessä elämässään luodakseen yhteyden asiakkaisiinsa ja pysyäkseen trendin tasalla sekä optimoidakseen taitonsa siihen, mitä teknologialla on tarjottavanaan.

Prospekti ja myyjä voivat varata aikaa ja syventyä tuotteeseen tai palveluun, selvittää, mikä on ongelma, jota he yrittävät ratkaista, ja ennen kaikkea – keskittyä reaaliaikaiseen kasvotusten tapahtuvaan vuorovaikutukseen yksinkertaisen videokonferenssin kautta.

sales over video conference

väite #2: se toimii joka kerta

seuraavat vinkit toimivat perusohjeena sinnikkäälle myyjälle, joka on halukas menestymään.

valmistaudu ensin videokokoukseen:

 • varaa aika. Varmista, että luot tapahtuman kalenterisovelluksessa ja synkronoit sen prospektisi sähköpostiosoitteeseen. Näin sinä ja hän voitte sekä säätää oikean ajan ja päivämäärän että seurata kokouksen läheisyyttä;
 • varmistakaa, että ilmoitatte mahdollisuudellenne tai johdollenne asialistastanne, kysymyksistänne ja tavoitteestanne;
 • liittäkää kutsuun linkki verkkokonferenssiin ja muistuttakaa, että kyseessä on videokokous, joten se ei ollut yllätys asiakkaalle.;
 • anna mahdollisuudellesi pelivaraa päättää hänelle sopiva aika. Säädä sitten aikataulusi sen mukaan;
 • valmista lyhyt käsikirjoitus, jotta asiat menevät niin kuin haluat niiden menevän. On helppoa saada liiketoimintaohjelmasi menemään ohitse live-chat – videosession aikana asiakkaan kanssa, varsinkin jos yhdistät ja rapport heti. Niin paljon kuin empaattinen yhteys on tärkeää aikana myynti one-on-one, kiinni suunnitelma on ratkaisevan tärkeää saavuttaa suurempi liiketoiminnan tavoite ja ratkaista asiakkaan haasteet.

väite #3: tulet väistämättä pisteet myydä

on olemassa useita videoneuvottelutoimintavaihtoehtoja, jotka vaikuttavat viestinnän sekä myyntiprosessin valtavasti:

 • käytä visuaalisia kuvia tuotteen esittelyyn (valkotaulu, näytön jakaminen, sisäänrakennettu videosoitin, diat). Hyödynnä videokokouksesi jokainen hetki: Näytä asiakkaallesi tarkalleen, mitä tarkoitat doodlingilla, infografisten materiaalien esittelyllä tai muutaman tilastollisesti rikkaan kaavion paljastamisella; tarjoa suora näkymä tuotteeseesi, näytä mahdollisuus, miten se toimii ja mitä se voi tehdä parhaiten;
 • tiedostonjako ja tallennuskapasiteetti. Hyödynnä valmistelun voimaa, lataa tiedostot, joita tarvitset etukäteen loistaaksesi kaikessa loistossasi kokouksen aikana mahdollisuutesi kanssa;
 • kokoustallenteet. Hyödynnä jokainen hyvä kohta, jonka olet tehnyt Meetupin aikana: Tallenna ja jaa kokoustallenteet korostaaksesi tuotetta tai palvelua entisestään.

huomaa, että videokokouksen sinulle antama visuaalinen vuorovaikutus antaa erinomaisen läsnäolovaikutuksen, jota ei olisi puhelimessa tai sähköpostissa. Ota siitä kaikki irti: tarkkaile asiakkaasi reaktioita, seuraa hänen ajatuskulkuaan, esitä kysymyksiä ja saa kysymyksiä vastineeksi, osoita tapoja mukauttaa tarjouksesi hänen reaktioihinsa.

Mistä tiedät, että tapaaminen meni hyvin?

online meeting sales

on muutamia tapoja alleviivata kokousta:

 1. käy nauhoitukset läpi ja katso, mitä voit tehdä paremmin seuraavalla kerralla, tee muistiinpanoja;
 2. tarkista työskentelitkö skenaariosi mukaan, mieti mikä meni oikein tai väärin;
 3. varmista, että sinulla oli Q & a-segmentti ja että se meni onnistuneesti;
 4. määrittele key metrics and the KPI of the call, tee perusmuistiot;
 5. review and conclude.

yksinmyynti voi koristella myyntikäytäntöä mitä yllättävimmillä hedelmillä. Haasteet ajan tai paikan kanssa eivät ole enää päteviä tekosyitä sille, että he eivät pääse kasvotusten asiakkaiden, asiakkaiden tai näkymien kanssa. Tee vakaa päätös omaksua videoneuvottelujen kautta tapahtuvan myynnin parhaat käytännöt. Hyödynnä reaaliaikaisen kasvotusten tapahtuvan tapaamisen kaikki edut ilman matkasitoumusta. Varmista, että olet valmistautunut puhelun henkilö kuuntelee, kuulee ja resonoi.

Proficonf: where the future of sales lives.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.