Lacy Leadership

Success is Near

miten tarjota sähköpostimarkkinointipalvelujasi?

Paranna asiakkaidesi ROI-arvoa online-sähköpostimarkkinoinnin avulla Mailrelay-tiimi tietää, että sähköpostimarkkinointi on yksi parhaista online-markkinoinnin työkaluista, joka toimii hyvin yhdessä muiden strategioiden kanssa, mutta mitä voit tehdä tarjotaksesi sähköpostimarkkinointipalvelua asiakkaillesi? monet pienet ja keskisuuret yritykset, verkkokaupat jne. Eivät tiedä valtaa email markkinointi, he eivät tiedä, miten hyödyntää tätä vaihtoehtoa ja sulkea pois tämän vaihtoehdon, ennen kuin he […]

Paranna asiakkaidesi ROI-arvoa online-sähköpostimarkkinoinnin avulla

ofrecer-servicio

ofrecer-servicio

Mailrelay-tiimi tietää, että sähköpostimarkkinointi on yksi parhaista online-markkinoinnin työkaluista, joka toimii hyvin yhdessä muiden strategioiden kanssa, mutta mitä voit tehdä tarjotaksesi sähköpostimarkkinointipalvelua asiakkaillesi?

monet pienet ja keskisuuret yritykset, verkkokaupat jne. Eivät tiedä valtaa email markkinointi, he eivät tiedä, miten hyödyntää tätä vaihtoehtoa ja sulkea pois tämän vaihtoehdon, ennen kuin he edes harkita vaihtoehtoa, tiedon puute.

he ovat kuitenkin tietoisia

uuden asiakkaan hankkimisen kustannuksista.

ja useimmat ovat yhtä mieltä siitä, että on paljon edullisempaa pitää nykyiset asiakkaat kuin hankkia uusia. Siksi on usein kalliimpaa saada uusia asiakkaita kuin vakuuttaa vanha asiakas ostamaan sinulta uudelleen.

työskentelemällä sähköpostimarkkinoinnin kanssa Mailrelayn kaltaisella tehokkaalla työkalulla voi järjestää strategioita, kuten:

 • muiden verkkomarkkinointikampanjoiden uudelleenmarkkinointi
 • Automaattivastaajastrategiat (sähköpostien sarja) luottamuksen lisäämiseksi potentiaalisille asiakkaille
 • Up-myynti-ja ristimyyntikampanjat
 • kampanjat, joilla otetaan yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin ja kannustetaan uusiin ostoihin

mikä tahansa näistä taktiikoista kannustaa optimoimaan verkkomarkkinointikampanjoita asiakkaillesi, ja ne ovat strategioita, jotka he todennäköisesti ymmärtävät. Kun selität, mitä teet ja miten se tehdään, se auttaa saamaan suuremman hyväksynnän ja ymmärryksen

tietenkin, kun sinulla on tehokas työkalu, jolla voit saada hyviä ja mitattavissa olevia tuloksia, auttaa jotain, mitä kaikki asiakkaat haluavat:

”tietäen, mitä heidän rahoillaan tapahtuu”

Mailrelayn avulla sinulla on joitakin etuja:

 • ”erittäin suuri” ilmainen tili, jolla voit lähettää jopa 75000 sähköpostia kuukaudessa ja raja 15000 tilaajaa.
 • useimmat pienet ja keskisuuret yritykset eivät tarvitse sen enempää aloittaakseen, pitkään aikaan.
 • ilmaiset sähköpostimarkkinointimallit paneelissasi
 • kehittyneet tilastot ja tuki Google Analyticsille, jonka avulla sinulla on kaikki tarvittavat tiedot kaikenlaisten asiakkaiden pyytämien raporttien tuottamiseen.
 • sinulla on sähköpostimarkkinoinnin asiantuntija, sinun ei tarvitse olla asiantuntija.
 • kehittyneet työkalut, kuten RSS-syötteet, jotka säästävät työtä. Jos sivusto tarjoaa esimerkiksi RSS-syötettä, voit ajoittaa automatisoituja kampanjoita.

varsinkin jos asiakkaasi työskentelee jo muiden verkkomarkkinointistrategioiden kanssa, kun mukaan lasketaan sähköpostimarkkinointi, se johtaa tehokkaampaan strategiaan.

esimerkiksi, jos kohdistat liikennettä AdWordsilla verkkosivustollesi, todennäköisesti kävijät eivät tee sitä, mitä ensimmäisellä käynnillä odotat. Miten voit houkutella tämän käyttäjän takaisin? Jos käyttäjä ei osta sinulta, käyttäjä tilaa uutiskirjeen, sinulla on hänen sähköpostiosoitteensa, joten voit työskennellä luoda suhde tämän kävijän muuntaa hänet uudeksi asiakkaaksi. Jokainen uusi sähköposti, että tilaaja Avaa on uusi mahdollisuus, luoda uuden johtolangan tai myydä tuotteita.

vaikka sähköpostimarkkinointi on työkalu, jonka kanssa työskentely vaatii jonkin aikaa, usein ensimmäinen esittely voi vakuuttaa vastahakoisimmat asiakkaat tämän verkkomarkkinointitekniikan tehokkuudesta.

jonka lisäksi Mailrelayn ilmaisella tilillä voit paremmin sovittaa sähköpostimarkkinointipalvelusi kustannukset ja jopa tarjota jonkin testin ilman sitoutumista.

on monia, monia verkkokauppoja, jotka eivät edes postituslistallaan hyödynnä tätä ominaisuutta.

Luo tili asiakkaallesi Mailrelayssa ja testaa sähköpostimarkkinointiohjelmistoamme ilman kompromisseja:

banner create account

What can you do with the Mailrelay free account?

 1. tuo yhteystietosi helposti CSV-tiedostosta, jonka avulla voit tuoda mistä tahansa CMS: stä (WordPress, Joomla!) Tai kaupan sähköinen alusta (Prestashop, Magento)
 2. tietokantojen puhdistaminen automaattisesti uusia yhteystietoja tuotaessa, jotta Senderin pistemaineesi paranisi
 3. erityiskonsultti, joka auttaa kaikin mahdollisin tavoin
 4. työskentelee ilmaisten sähköpostimarkkinointimallien kanssa kampanjasi valmistelemiseksi mahdollisimman pian
 5. lähetä uutiskirje ja hanki useita edistyneitä raportteja

katso, mitä käyttäjät sanovat meistä sosiaalisissa verkostoissa

icono-cliente

”@mailrelay epäilemättä yksi parhaista email markkinointi alustojen markkina. Älä missaa niiden blogi hyödyllistä tietoa.”

icono-cliente

”se on erinomainen ilmainen alusta, joka ei vaadi paljon teknistä tietämystä, voisin ratkaista ongelman minulla oli vuosia, sillä määrä kontakteja O työtä on ainoa foorumi tiedän, että hyväksyy lähettää ilmaiseksi jopa 15,000 yhteystiedot 75,000 sähköposteja kuukaudessa.”

icono-cliente

”Hei, haluan kiittää erinomaista palvelua tarjotaan, tuki on erittäin huomaavainen ja aina auttaa, kun tarvitsemme! Toivon, että voit kasvaa paljon, koska tarvitsemme sinua auttamaan meitä kasvamaan myös !! Terveisiä Argentiinasta!”

icono-cliente

”jos sinulla on kysyttävää mailrelay auttaa sinua hyvin nopeasti, milloin tahansa, se on korvaamaton”

Valitse paras joukkue ja voit tarjota sähköpostimarkkinointipalveluja, taatusti tuottaa tuloksia suuri voittomarginaali.

Luo tili nyt:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.