Lacy Leadership

Success is Near

miten tallentaa AOL sähköpostit tietokoneeseen tai työpöydälle ?

Haluatko tietää, miten AOL-sähköpostit tallennetaan tietokoneelle, työpöydälle tai ulkoiselle kiintolevylle ? Mutta en tiedä miten tehdä se, joten lue tämä artikkeli kokonaan. monet käyttäjät käyttävät Verizon Aol: ää sähköpostiin. Johtuen eri syistä käyttäjä haluaa varmuuskopioida AOL sähköpostit. Siirtyminen tästä ympäristöstä voi olla hieman hankalaa niille. Kolmannen osapuolen ohjelmistoja voidaan käyttää myös AOL-postilaatikon tallentamiseen paikalliselle kiintolevylle. […]

Haluatko tietää, miten AOL-sähköpostit tallennetaan tietokoneelle, työpöydälle tai ulkoiselle kiintolevylle ? Mutta en tiedä miten tehdä se, joten lue tämä artikkeli kokonaan.

monet käyttäjät käyttävät Verizon Aol: ää sähköpostiin. Johtuen eri syistä käyttäjä haluaa varmuuskopioida AOL sähköpostit. Siirtyminen tästä ympäristöstä voi olla hieman hankalaa niille. Kolmannen osapuolen ohjelmistoja voidaan käyttää myös AOL-postilaatikon tallentamiseen paikalliselle kiintolevylle. Se tarjoaa mahdollisuuden tallentaa Aol sähköpostit muodossa Outlook, Thunderbird, MBOX, PDF, DOC, jne.

Tallenna AOL-sähköpostit tietokoneelleni-Miksi käyttää AOL-sähköpostin varmuuskopiointityökalua

joskus käyttäjät kohtaavat vaikeuksia siirtää AOL-sähköposteja. He voivat käyttää ohjelmistoa täydentämään varmuuskopiointiprosessin AOL sähköpostit. AOL Email varmuuskopiointityökalu auttaa heitä tässä skenaariossa. Se on etukäteen suodatin asetukset valikoivasti varmuuskopioida AOL sähköpostit. Tämä työkalu voi siirtää AOL email, AOL Office 365 tai AOL exchange server samoin. Se voi siirtää AOL-sähköposteja erilaisiin pilvipohjaisiin palveluihin ts. Gmail, Yahoo, Outlook.com.

Lataa Aol backup tool ilmainen kokeiluversio Windowsille alla olevasta linkistä:

Lataa AOL-Varmuuskopiotyökalu Windowsille Lataa AOL-Varmuuskopiotyökalu Windowsille
Osta nytOsta nyt

Lataa Aol-varmuuskopiointityökalun ilmainen kokeiluversio Mac OS: lle alla olevasta linkistä:

 Lataa AOL-Varmuuskopiotyökalu Mac OS: lle
Osta nyt

miten ladata AOL sähköpostit tietokoneen kiintolevy-prosessi viedä AOL sähköpostit

  1. ensimmäinen, asenna ja suorita AOL email varmuuskopiointityökalu järjestelmään.
  2. kirjoita sitten sen tunnukset-käyttäjätunnus ja salasana.
  3. kirjautumisen jälkeen valitse pakollinen tallennusvaihtoehto luettelosta.
  4. valitse sitten tarvittavat suodatinasetukset ja kansiot varmuuskopiointia varten.
  5. napsauta sitten Varmuuskopiointipainiketta aloittaaksesi tallennuksen. Käyttäjä voi nähdä live siirto prosessi ruudulla.
  6. valmistumisen jälkeen näytölle ilmestyy ponnahdusikkuna. Klikkaa OK.
  7. tämän jälkeen siirry kohdepolulle nähdäksesi tuloksena olevat tiedot.

AOL-sähköpostien varmuuskopiointiratkaisun ominaisuudet

useita tiedostojen nimeämiskäytäntöjä

AOL-sähköpostin tallennustyökalussa on useita tiedostojen nimeämismahdollisuuksia sähköpostien järjestämiseksi ja luokittelemiseksi käyttäjän tarpeiden mukaan. Se on itsenäinen sovellus AOL Pro vientiä työkalu, joka tarjoaa virheettömän ratkaisun asentamatta mitään yhteensopivia sovelluksia järjestelmään. Nimeämisvaihtoehdot ovat käytettävissä yksittäisille sähköpostin tallennusmuodoille.

tuo AOL Webmail-tileille

tämä sovellus on paras, sillä sen avulla käyttäjät voivat tuoda AOL-sähköpostejaan erilaisiin hyödyllisiin webmail-palveluihin pilvipalvelussa. Käyttäjä voi nyt tuoda sähköpostit AOL Outlook.com, AOL Office 365, AOL Amazon Work Mail, AOL Gmail, Aol G Suite, AOL Yahoo Mail, AOL Rediffmail, jne.

Backup unlimited AOL-postilaatikot

työkalun avulla käyttäjä voi varmuuskopioida rajattomasti kohteita Aol-postilaatikosta. Käyttäjä voi valita Vain tarvittavat AOL Webmail kohteita ja kansioita näkyy vasemmassa paneelissa ohjelmiston, joka voidaan ladata suoraan testaamalla niiden AOL Webmail kirjautumistiedot.

Essentials needed for migrating AOL to Webmail

AOL emails voidaan helposti tuoda Webmail. Käyttäjän tarvitsee vain antaa sen tilin kirjautumistiedot, jolle hän haluaa viedä kaikki tietonsa. Jos haluat siirtää AOL: n webmailiin, käyttäjän tarvitsee vain syöttää Exchange-palvelimen nimi, käyttäjätunnus ja salasana tehdäkseen tämän.

Varmuuskopiointiselektiiviset Aol-kohteet

AOL-sähköpostin latausohjelmiston avulla käyttäjä voi siirtää valikoivia kohteita postilaatikosta. Tämä voidaan tehdä avulla kehittyneitä suodattimia saatavilla sovelluspaneelissa aikana muuntaminen vaihtoehtoja. Suodattimia voidaan käyttää kohteen, kohteen, päivämäärän jne. perusteella. anna annettujen kenttien arvot.

Maintain system folder hierarchy

työkalu suojaa levyllä olevan järjestelmäkansion hierarkian siirrettäessä sähköposteja AOL: stä IMAP: iin tai muihin Webmail-palveluihin. Apuohjelma tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden tallentaa tuloksena olevat kohteet samaan kansioon, joka oli alkuperäisessä kansiossa. Se myös pitää sähköpostin eheyden ja ominaisuudet ennallaan.

joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä koskien Aol – sähköpostin latausta ja niiden ratkaisuja

kysely 1: Mitkä ovat tämän apuohjelman toiminnan edellytykset?

liuos: Jotkut käyttäjä täytyy käyttää sovelluskohtaista salasanaa kirjautumiseen AOL email varmuuskopiointityökalu.

kysely 2: Tarvitsenko nopean internet-yhteyden Aol-sähköpostien tuontiin?

ratkaisu: tarvitset aktiivisen ja nopean internet-yhteyden Aol-sähköpostien tuontiin.

AOL Email Backup

AOL email backup Toolin ilmainen latausversio on myös saatavilla, joka saa käyttäjän ymmärtämään ohjelmiston toimivuuden ja prosessin. Se toimii täysin samanlainen lisensoitu painos, mutta se on joitakin rajoituksia sekä. Kokeiluversio pystyy siirtämään vain 25 sähköpostia ilman ongelmia. Jälkeen tyytyväisyys käyttäjä voi ostaa lisensoitu versio sekä enemmän ominaisuuksia.

alarivien

AOL-sähköpostien siirtäminen on kookas tehtävä, mutta se onnistuu sujuvasti ohjelmistojen avulla. Noudattamalla edellä mainitut vaiheet käyttäjä voi tehdä tämän helposti kohtaamatta mitään asiaa. Nyt käyttäjä voi sujuvasti siirtää hänen AOL sähköpostit avulla työkalun. Se on 100% turvallinen ja turvallinen siirtämiseen kohteita AOL Webmail.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.