Lacy Leadership

Success is Near

miten saada Printtikuviot kauppoihin (helppo tapa): leikkaa Irtopuristin

Käveleminen paikalliseen suosikkipuotiin ja kuviosi näkeminen roikkumassa näyttöseinällä olisi varmasti jännittävää. Monille ompelukuvioiden suunnittelijoille ajatus printtikuvioiden myymisestä on hyvin houkutteleva. Se tarkoittaa, että malleja myydään ympäri maata ja ostavat asiakkaat, jotka eivät ehkä koskaan lue ompelu blogi tai ostoksia verkossa. Printtikuviot tarkoittavat kokonaan uuden yleisön saamista. Se on hienoa näkyvyyttä. painokuvioiden tuottaminen on kuitenkin pelottavaa. […]

Printtikuviot graafinenKäveleminen paikalliseen suosikkipuotiin ja kuviosi näkeminen roikkumassa näyttöseinällä olisi varmasti jännittävää. Monille ompelukuvioiden suunnittelijoille ajatus printtikuvioiden myymisestä on hyvin houkutteleva. Se tarkoittaa, että malleja myydään ympäri maata ja ostavat asiakkaat, jotka eivät ehkä koskaan lue ompelu blogi tai ostoksia verkossa. Printtikuviot tarkoittavat kokonaan uuden yleisön saamista. Se on hienoa näkyvyyttä.

painokuvioiden tuottaminen on kuitenkin pelottavaa. Sinun täytyy hallita sivun asettelu, vectorizing malleja, ja luoda kuvia. Sitten on tekninen editointi ja kopiointi. Sinun täytyy ostaa viivakoodi jokaiselle kuviolle, sitten lähde kustannustehokas tulostus. Kun olet saanut kuviot kädessä, sinun täytyy koota, taita ja pussi ne itse. Saada malleja myymälöissä sinun täytyy saada kyytiin jakelija, ja sitten pakata ja lähettää laatikoita kuvioita heille. Läpimenoaika välillä, kun suunnittelet malli ja kun se on todella saatavilla myymälöissä voi olla useita kuukausia tai enemmän. Siinä on paljon työtä!

tyypillinen ompelukuvio tilkkutäkissä myy noin 13 dollarilla. Going tätä reittiä voit odottaa ansaita $3 jokaisesta myynnistä ja että ’ S täytyy kattaa kaikki kustannukset ja aikaa. (Jos haluat kuulla lisää tulostuskuvion luomisesta myyntiin, Kuuntele Bari J: n haastattelu)

Australiassa on suosittu tulostuskuvioiden innovaatio, joka kiinnitti huomioni: luovat kortit. Siinä missä printtikuvio on tyypillisesti useita sivuja taitettuna ja pussitettuna, luova kortti on yksi tukeva pala kiiltävää kartonkia, joka on painettu kaksipuolisesti. Siinä on ohjeet ja mallit sekä värikuva valmiista projektista, ja se myy houkuttelevalla alhaisella hintapisteellä, joka tekee siitä suuren lisäosan ostoksille.

Australian luovien korttien kollaasi

otanta luovan yltäkylläisyyden kautta nyt saatavilla olevista luovista korteista.

tulostuskuvio myy Australiassa tyypillisesti 16-20 dollarilla, kun taas luova kortti maksaa vain 5 dollaria. Australialaisten peppukauppojen kassalla näkyy luovia kortteja, joista on tullut erittäin suosittu tuote. Johtava Australian malli jakelija, Luova runsaus, kuljettaa useita kymmeniä niiden luettelo. Australialaiset suunnittelijat Jodie Carlton ja Claire Gee ovat myyneet mallikortteja luovan yltäkylläisyyden kautta jo vuoden ajan ja sanovat, että kortit pärjäävät hyvin, joinakin kuukausina ylittäen normaalikokoiset tulostusmallinsa myyntimäärissä.

myös Yhdysvalloissa minikuviot ovat yhä suositumpia. Useat suunnittelijat tarjoavat halvemman hintaluokan minikuvioita, kuten Valorie Wells, Heather Bailey, Jeni Baker, Oliver + s ja Patty Young. Vaikka mini kuviot Yhdysvalloissa ovat halvempia kuin täysikokoinen kuvio, ne eivät ole aivan niin alhainen hinta, ja ne eivät välttämättä ole kuin yhden sivun kortti. Silti näen trendin muotoutuvan.

pidän todella ajatuksesta korttiin painetusta kuviosta. Ne on helppo pakata ja loistava työpajoihin ja ne ovat hauska lisäostos asiakkaille. Kuvio kortit ovat tyyppi asia saatat poimia, kun olet peitto shop jotain muuta ja sitten työntää pois pahan päivän, tai vain pitää hauskaa.

vaikka kuviokortit ovat houkutteleva konsepti, joka tarjoaa kivan tuotteen edulliseen hintaan, niiden luominen on lähes yhtä haastavaa kuin standardikokoisten kuvioiden luominen: asettelu, editointi, tulostus ja jakelu ovat edelleen melko suuria esteitä hypätä.

mitä jos olisi olemassa tapa luoda kaavalehti ja saada Valtakunnallinen jakelu ilman, että kaikkia noita askelia tarvitsisi tehdä?

Checker Distributors on yksi suurimmista yhdysvaltalaisista tilkka-ja ompelutuotteiden jakeluyhtiöistä. Kun kävelet paikalliseen peitto ostoksia kauppatavaraa näet oli lähes kaikki ostettu jakelijan luettelo ja todennäköisesti, että jakelija oli Checker. Heillä on valtava koju Quilt Marketissa ja kuljettaa malleja isoilta nimekkäiltä indie-suunnittelijoilta.

leikkaa Irtopuristin Tilkkutorilla
leikkaa Irtopuristinkuviot Ruutukaapissa Tilkkutorilla.

noin vuosi sitten Checker avasi tulostettavan kuviokorttiosaston nimeltä Cut Loose Press. Riippumattomat suunnittelijat työskentelevät Checker tulostaa ja jakaa kuvio kortteja ompelu projekteja. Näitä kortteja myydään kivijalkakaupoissa ympäri maata. Checker hoitaa kaikki layout, editointi, tulostus, pakkaus ja jakelu ja suunnittelijat ansaita royalty jokaisesta, joka myy.

leikkaa Irtopuristinkollaasi

otanta nyt leikatulla Irtopuristimella saatavilla olevista kuviokorteista.

leikatut Irtopuristinkortit ovat kaikki painokelpoisia. Kun kauppa tekee tilauksen, kyseinen kortti tulostetaan ja lähetetään. Ne ovat standardi 8.5 ”x 11” Koko ja on painettu 80 lb. painava, värillinen paperi Erikoiskäsitellyllä paperilla, joka estää valokopioinnin (paperi muuttuu mustaksi kopioitaessa).

viime viikolla otin yhteyttä Checkerin mallinostajaan Alyssa Mccoyhin ja Cut Loose Pressin projektipäällikköön Kathleen Gilliin saadakseni lisätietoja. He kannustavat indie-suunnittelijoita esittämään projekteja harkittavaksi. Kilpailuun voivat osallistua kaikki, myös kansainväliset suunnittelijat.

näin prosessi toimii:

1. Lähetä projektisi. Toisin kuin pienemmät Australian creative kortit, ei ole oikeastaan koko tai monimutkaisuus rajoitus, kun se tulee leikata löysä paina kuvio kortteja. Projektisi voi olla pieni helppo ommella projekti tai king size peitto. Kun sinulla on jotain, lähetä kuva ja kuvaus osoitteeseen: [email protected]

2. Odota viikko. Checkerin arviointikomitea kokoontuu viikoittain hyväksymään projekteja. Jos projektisi hyväksytään, he ottavat sinuun yhteyttä ja lähettävät sinulle sopimuksen allekirjoitettavaksi. Kun tulostat kuvion Cut Loose Press-painokoneella, annat Checkerille yksinoikeuden kyseiseen kuvioon, eli et voi myydä sitä missään muualla. Mutta koska Cut Loose on print-on-demand-palvelu, voit vetää oman kuvion milloin tahansa. Jos myynti ei tee niin hyvin kuin haluat, anna Checker tietää, että haluat lopettaa sen ja sitten olet vapaa myymään, että kuvio eri tavalla.

3. Täytä online-malli. Checker tarjoaa sinulle yksinkertaisen verkkolomakkeen, johon voit ladata ohjeet, kauneuskuvat, kaaviot tai askel-askeleelta kuvat ja mallit. Tarkastajan henkilökunta muokkaa kuviota. Sitten se menee on ylös Checker online-luettelo, yleensä kahden viikon kuluessa toimittamisesta. Se on lyhyt läpimenoaika!

4. Kuviosi on kaupoissa. Checker myy kortit peitto kauppoja $1.75 ja sitten kaupat myyvät niitä vähittäiskaupan mukava alhainen hinta kohta $3.49 vähittäiskauppa. Jokaisesta kuvio kortti, joka myy saat .25 kuninkaallista. Vaikka .25 voi tuntua pieni prosenttiosuus suunnittelija (sinun täytyy myydä 1,000, jotta $250), kun luku kustannukset tulostus, kerääminen, pussitus, ja toimitus tulostaa kuvioita itse, plus läpimenoaika, se ei todellakaan ole paljon erilainen kuin $3 saat $13 tulosta kuvio.

juuri nyt Cut Loose Pressillä on 163 kuviokorttia ja Alyssa McCoyn mukaan kaikki mukana olleet suunnittelijat ovat olleet tyytyväisiä. Itse asiassa kaksi Checkerin myydyintä mallia ovat Irtopuristuskuvioita. Jokaisen kuvion ei tarvitse olla pienimuotoista projektia varten. Myydyin Cut Loose Press-kuosi juuri nyt on Tropical Blues, joka on king-size-täkin kuosi.

olennainen osa Checkerin tehtävää on pitää kivijalkakaupat ja kangaskaupat hengissä. Kannatan sitä tehtävää. Cut Loose Press tarjoaa jännittävän mahdollisuuden indie kuvio suunnittelijat saada työnsä näihin kauppoihin. Kuviosuunnittelijan Elannon kannalta on tärkeää, että tulovirtoja on useita. Ehkä Cut Loose Press pitäisi olla yksi niistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.