Lacy Leadership

Success is Near

Miten poistaa maali puusta Autotallin ovi-Prepping maalata-Joulukuu – 2021

ajan myötä Puiset Autotallin ovet menettävät kiiltoa johtuen altistumisesta elementeille. Ulkona oleva kosteus saa maalin kuorimaan, kun taas äärimmäiset lämpötilat aiheuttavat värimuutoksia ja rakkuloita. Joskus pieleen mennyt DIY – maali saattaa johtaa karkeaan ja epämiellyttävään viimeistelyyn. Kaikissa näissä tapauksissa, sinun täytyy poistaa maali teidän puinen Autotallin ovet ennen kuin voit soveltaa tuoretta sävyä. Tämä artikkeli […]

ajan myötä Puiset Autotallin ovet menettävät kiiltoa johtuen altistumisesta elementeille. Ulkona oleva kosteus saa maalin kuorimaan, kun taas äärimmäiset lämpötilat aiheuttavat värimuutoksia ja rakkuloita. Joskus pieleen mennyt DIY – maali saattaa johtaa karkeaan ja epämiellyttävään viimeistelyyn. Kaikissa näissä tapauksissa, sinun täytyy poistaa maali teidän puinen Autotallin ovet ennen kuin voit soveltaa tuoretta sävyä. Tämä artikkeli näyttää, miten poistaa maali puun autotallin ovi, jotta voit valmistella oven tuoretta maalikerros.

miten maali poistetaan autotallin ovesta

miten maali poistetaan Autotallin ovesta

Puhdista Autotallin ovi

huolellinen puhdistus on tarpeen ennen kuin maali poistetaan autotallin ovesta. Pyyhi pois kaikki kovettuneet kakut mudasta ja liasta tai rasva talletettu ulko-puolella autotallin oven. Hangata ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle huuhtele puutarhaletkulla.

puhdas ja kuiva autotallin ovi vie huomattavasti maalipintaa. Vaikka tähän tarkoitukseen voisi olla muitakin kaupallisia puhdistusaineita, mikään ei voita vain pienen saippuan, harjan ja puutarhaletkun tehokkuutta. Saat leikata kustannuksia merkittävästi.

Aseta vaatekappale Maalilastujen kiinnittämiseksi

ennen kuin ryhdyt poistamaan vanhaa ja likaista maalia autotallin ovesta, on tärkeää peittää pesät. Haluat työskennellä sujuvasti ilman, että vanhat maalilastut putoavat tuoreeseen maaliin. Haluat myös olla helppo puhdistus aikaa jälkeen DIY retki. Vanha peitto tai lakana auttaa nappaamaan kaikki kuorivat maalilastut ja muut roskat, joita kaapaat ovesta.

peitä kaikki oven alueet ehjällä maalilla

jos kyseessä on rutiininomainen uudelleenmaalaus, autotallisi ovessa voi olla alueita, jotka ovat tehneet hyvää työtä säilyttääkseen värinsä ja hehkunsa. Ennen kuin alat poistaa vanhenevaa maalia autotallin ovesta, teippaa kaikki kohdat, joita et halua irrottaa maalista. Maalarin nauha olisi kätevä tähän tarkoitukseen. Varmista tehdä teippaus täsmällisyyttä ja tarkkuutta saavuttaa jopa reunat.

Raavi pois kaikki kuorintamaali

Hanki kaavin ja käytä sitä kaiken lohkomaalin hankaamiseen ovesta. Kaavinta on tehtävä varovasti, jotta puu ei vahingoitu. Et ehkä saa kaikkea maalia pois ovesta, mutta kaavin tekee tarpeeksi helpottaakseen uudelleenmaalausta. Kunhan poistat halkeilevat meikit, älä huolehdi ehjästä maalista. Kerää kaikki roskat jätesäkkiin.

Hio ovi

Hio autotallin ovi 30-karkealla hiekkapaperilla. Hiero varovasti edestakaisin, luonnon puu kuvio. Sen jälkeen, käytä 60-sorapaperilla poistaa kaikki naarmut.

Huuhdo ovi perusteellisesti

kun olet poistanut vanhan maalin autotallin ovesta, seuraava askel on varmistaa, että se on mahdollisimman puhdas. Käytä puutarhaletkua pestä pois kaikki hiekkapaperipöly ja maali naarmut. Kuivaa pyyhkeellä.

Alarivi

Etkö osaa irrottaa maalia puutallin ovesta? Jos haluat poistaa maalin puun autotallin ovesta, aloita puhdistamalla ovi lian ja mudan poistamiseksi, aseta kankaanpalanen putoavien maalilastujen kiinni ottamiseksi, peitä kaikki oven ehjät alueet ja poista kaikki halkeilevat maalit kaavin avulla. Sen jälkeen, hioa ovi 30 soraa ja 60 soraa hiekkapaperilla huuhtele puutarhaletkulla.

By: MNCS Editorial Tags: garage garage door repainting wooden garage door

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.