Lacy Leadership

Success is Near

Miten Peruutan Earthlink-Tilini?

jos sinulla on tällä hetkellä Earthlink-tili, mutta haluat peruuttaa sen, tästä oppaasta voi olla sinulle hyötyä. valitsit EarthLinkin internet-palveluntarjoajaksesi, koska yhtiö tarjoaa loistavia tarjouksia ja hyviä internet-palveluita. Olosuhteesi ovat kuitenkin muuttuneet jäsenyytesi perustamisen jälkeen, ja sinun on nyt peruutettava Earthlink-tilisi. Vaikka, olet epävarma siitä, miten aloittaa prosessi. Onneksi Earthlink-tilin peruuttaminen on helppoa ja sen voi […]

jos sinulla on tällä hetkellä Earthlink-tili, mutta haluat peruuttaa sen, tästä oppaasta voi olla sinulle hyötyä.

valitsit EarthLinkin internet-palveluntarjoajaksesi, koska yhtiö tarjoaa loistavia tarjouksia ja hyviä internet-palveluita. Olosuhteesi ovat kuitenkin muuttuneet jäsenyytesi perustamisen jälkeen, ja sinun on nyt peruutettava Earthlink-tilisi. Vaikka, olet epävarma siitä, miten aloittaa prosessi. Onneksi Earthlink-tilin peruuttaminen on helppoa ja sen voi tehdä soittamalla suoraan yhtiöön.

jos haluat selvittää, mistä löydät EarthLinkin asiakaspalvelun yhteystiedot ja helpoimman tavan peruuttaa tilisi, lue tämä helppo seurata-opas.

Siirry Earthlink-sivustolle

jos sinun on peruutettava Earthlink-tilisi, sinun on ensin löydettävä yhtiön Verkkosivusto. Jos olet saavuttanut Earthlink-sivuston kotisivun, vieritä näytön alareunaan. Kun olet saavuttanut alemman navigointipalkin, etsi valikko, jossa lukee ’ Earthlink.”

Etsi ja valitse ”Earthlink” – valikosta yhteystietosivulle siirrettävä hyperlinkki.

Etsi yhteyspuhelinnumero

kun olet saavuttanut yhteydenottosivun, sinun pitäisi nähdä erilaisia Earthlinkin yhteyspuhelinnumeroita. Jos haluat peruuttaa Earthlink-tilisi, sinun on löydettävä ’Residential Internet Customer Support’ – numero.

sinun pitäisi löytää Internet-asiakastuen puhelinnumero ”Residential Support” – valikosta.

vaihtoehtoisesti asiakaspalvelunumero löytyy Gethumanin verkkosivuilta.

Soita Earthlinkille ja Peruuta tilisi

tällä hetkellä ainoa tapa peruuttaa Earthlink-tilisi on soittaa suoraan yhtiöön, koska tätä prosessia ei voida saattaa päätökseen verkossa tai verkkosivuston kautta.

nyt kun olet löytänyt Earthlinkin asiakaspalvelutiimin oikean puhelinnumeron, sinun on soitettava suoraan yritykseen.

kun olet saanut yhteyden asiakaspalvelutiimiin, sinun on selitettävä Earthlinkin asiakasedustajille, että haluat peruuttaa tilisi ja syyt siihen. Kun olet antanut nämä tiedot, asiakkaan edustaja voi sulkea tilisi.

jotta voit sulkea tilisi, sinun on myös annettava jäsenyystietosi ja henkilötiedot, joita käytit tilisi perustamiseen. Siksi on suositeltavaa, että sinulla on tämä kädessäsi ennen kuin otat yhteyttä yritykseen.

Mitä tehdä, jos nämä vaiheet eivät onnistu

jos olet noudattanut näitä ohjeita tarkasti, mutta sinulla on edelleen ongelmia Earthlink-tilisi peruuttamisessa, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalvelutiimiin.

Earthlinkin auttavan puhelimen oikea numero löytyy Gethumanin verkkosivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.