Lacy Leadership

Success is Near

miten palauttaa SMS jälkeen tehdasasetusten palautus Android

menetti elintärkeitä tekstiviestejä Android jälkeen tehdasasetusten palautus ja nyt tarkastellaan, miten palauttaa ne? ovatko nuo viestit olleet tärkeitä ja nyt huolissaan siitä, miten palauttaa tekstiviestit tehdaspalautuksen jälkeen? jos tämä on tilanne niin tämä viesti näyttää, miten palauttaa tekstiviestejä tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Android? Android-käyttäjät ovat hyvin tietoisia tehdasasetusten Palautusominaisuudesta, mutta joskus tämä ominaisuus saattaa käyttäjät vaikeuksiin. […]

menetti elintärkeitä tekstiviestejä Android jälkeen tehdasasetusten palautus ja nyt tarkastellaan, miten palauttaa ne?

ovatko nuo viestit olleet tärkeitä ja nyt huolissaan siitä, miten palauttaa tekstiviestit tehdaspalautuksen jälkeen?

jos tämä on tilanne niin tämä viesti näyttää, miten palauttaa tekstiviestejä tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Android?

Android-käyttäjät ovat hyvin tietoisia tehdasasetusten Palautusominaisuudesta, mutta joskus tämä ominaisuus saattaa käyttäjät vaikeuksiin. Syynä on monta kertaa, tärkeät tiedot saa poistetaan puhelimesta jälkeen tehdasasetusten palautus ja sinä, myöhemmin, ymmärtää sen merkitys.

joten mitä siinä tilanteessa pitää tehdä, on vähän hankalaa. Mutta ei tarvitse huolehtia, koska aion ehdottaa voit seurata tätä blogia huolellisesti ja tietää yksinkertaisia tapoja hakea kadonneet viestit Android jälkeen tehdasasetusten palautus.

tehdasasetusten palautus on Android-käyttäjille tarkoitettu ominaisuus, jossa koko laitteen voi pyyhkiä pois ja palauttaa laitteen oletusasetukseen. Erilaisia tehdaspalautuksia tehdään puhelimessa, kuten hard reset, soft reset jne.

tehdasasetusten palautus tehdään vain käyttöjärjestelmän ja kaikkien asennettujen kolmannen osapuolen sovellusten, asetusten ja muiden tunnistetietojen puhdistamiseksi.

Mitä Tehdasasetusten Palautus Tekee Androidissa?

yleensä laite palautetaan oletusasetuksiin tehdasasetuksilla. Mutta tämän lisäksi on muitakin syitä kuin:

  • parantaa puhelimen suorituskykyä
  • pitää kaikki henkilökohtaiset ja yksityiset tiedot turvassa ja turvassa
  • yleensä tehdään ennen kuin haluat myydä niitä kenellekään
  • korjata minkä tahansa Wi-Fi-hotspotin tai muiden sovellusten ongelman
  • vianmääritys puhelimen jäätymisen tai viivästymisen jälkeen päivityksen jälkeen
  • auttaa korjaamaan pattern lock and password

, mutta se on aina suositeltavaa tehdä varoen, koska tärkeät tiedot voidaan pyyhkiä pois tässä prosessissa. Ja pitämättä varmuuskopiointi tietosi, yhteystiedot, puhelulokeja, tekstiviestit, kuvat, asetukset, ja muut tiedot poistetaan.

joten kohdattuaan tämän ongelman, käyttäjillä on yksi kysymys mielessä: onko mahdollista palauttaa tekstiviestejä Android jälkeen tehdasasetusten palautus?

älä huoli, minulla on sinulle vastaus.

Just read further …

Method 1: Best Tool To Recover Messages After Factory Reset Android

Android SMS Recovery is one of the most efficient and secure ways to restore messages after factory reset Android without any effect. Tämä helppokäyttöinen työkalu tehokkaasti palauttaa tekstiviestejä Android jälkeen tehdasasetusten palautus. Tämä ohjelma helposti selvittää poistetut tekstiviestit Android-puhelimista tai tablet ja sinun ei tarvitse huolehtia enää.

tämä ohjelmisto on helppokäyttöinen, eikä siinä tarvita teknistä taitoa. Paras osa tätä ohjelmistoa ei ole vain palauttaa poistetut tekstiviestit, mutta hakee muita tärkeitä tietoja sekä kuten yhteystiedot, Puheluhistoria, kuvat, videot, asiakirjat, muistiinpanot, ja paljon muuta.

joten mitä sinä odotat, Lataa Android SMS Recovery-ohjelmisto ja Palauta SMS tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Android ilman mitään ongelmia.

Menetelmä 2: Palauttaa kadonneet tekstiviestit tehdasasetusten palautus Android varmuuskopiointi

puhelin on yhdistetty Google-tilin ja jos olet ottanut synkronointi vaihtoehto niin kaikki tiedot ja Asetukset varmuuskopioidaan sen varmuuskopiointiominaisuudet. Jos tämä tehdään sitten palauttaa tiedot on helppoa.

seuraa vain alla olevia ohjeita:

  • tehdasasetusten palauttamisen jälkeen määritä puhelimesi Google-tilille menemällä asetuksiin > tilit
  • nyt siirry asetuksiin > Varmuuskopiointi ja nollaus
  • ota sitten Automaattinen Palautusvaihtoehto varmuuskopiosta ja nollaa sivu

nyt kaikki on valmiina palauttamaan puuttuvat tekstiviestit, jotka synkronoitiin. Vihdoin, sinun täytyy tarkistaa viestit, jotka varmuuskopioidaan puhelimeen.

siinä se.

Menetelmä 3: Käytä Google Drivea tekstiviestien palauttamiseen Androidilla

Google Drive-ominaisuus ei ole uusi Android-käyttäjille ja paljon dataa voidaan tallentaa tänne, koska se mahdollistaa 15 Gt tallennustilaa. Voit varmuuskopioida tekstiviestit tähän asemaan ja aina kun luulet, että on tärkeää palauttaa, voit palauttaa viestit tehdasasetusten palauttamisen jälkeen.

ja jos Google Drive on esiasennettuna puhelimeen, viestit varmuuskopioidaan automaattisesti teksteihin muuten mahdollistavat sen ja kaikki tekstit säilyvät.

mutta muista, että Google Drive päivittää varmuuskopionsa 12-24 tunnin välein, joten aina kun jokin viesti poistetaan, palauta se välittömästi. Ja muista, että yksi viesti ei ole helppo palauttaa, koska tämä on yksinkertaisesti arkisto.

joten jos tekstiviestit ovat tärkeitä, ota siitä kuvakaappaus ja Varmuuskopioi Google Photos tai Drive ja myöhemmin voit palauttaa ne helposti.

Menetelmä 4: Palauta poistetut tekstiviestit Android käyttämällä kolmannen osapuolen sovelluksia

nyt on olemassa useita kolmannen osapuolen sovelluksia saatavilla Google Play Store, joiden avulla voit palauttaa viestejä tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Android.

jotkut hyödyllisiä viestejä sovellus sisältää SMS varmuuskopiointi & palauttaa, SMS varmuuskopiointi+, ja muut. Joten sinun täytyy ladata ne yksinkertaisesti ja varmuuskopioida kaikki tekstit siihen ja myöhemmin tarvittaessa, vain ladata ne sovelluksesta itse.

menetelmä 5: Miten palauttaa viestejä tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Android Backup & Palauta työkalu

jos sinulla on tapana luoda varmuuskopiointi sitten ilmeisesti Android tietojen varmuuskopiointi & Palauta työkalu on yksi parhaista ja ainutlaatuinen ohjelmisto käyttää. Se auttaa varmuuskopioida kaikki hyödylliset tiedot Android-puhelimissa kuten tekstiviestejä.

niin, jos olet käyttänyt tätä ohjelmistoa varmuuskopioida tekstiviestejä niin yksinkertaisesti käyttää sitä Android. Tämä ohjelmisto on helppokäyttöinen. Jos jostain syystä tekstiviestit pyyhitään pois niin tämä työkalu helposti palauttaa kaikki tiedot Android-laitteeseen.

johtopäätös

No, Android-käyttäjät tekevät tehdaspalautuksen puhelimiinsa päästäkseen eroon useista vaikeuksista. Mutta samalla tie, jos he eivät varmuuskopioi tallennettuja tietoja puhelimeen niin ne poistetaan.

tässä blogissa Olen keskustellut eri tavoista palauttaa kadonneet tekstiviestit tehdasasetusten palauttamisen jälkeen Android-puhelimiin. Toivon, että niitä seuraamalla voi helposti hakea kadonneet tekstit helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.