Lacy Leadership

Success is Near

miten palauttaa poistetut Pelit Windows 10: ssä

kun pelit on löydetty, ne pitää palauttaa. Sillä, että, klikkaa vaihtoehto toipua. Sinua pyydetään valitsemaan pelipaikka. Voit valita minkä tahansa paitsi niiden alkuperäisen sijainnin. Siinä tapauksessa, jos valitset alkuperäisen kansion, johon pelit on tallennettu, voit korvata tiedot ja pelit saattavat kadota peruuttamattomasti. enemmän toiminnallisuutta ilmaisversiossa Disk Drill ei ole vain tietojen palauttamista työkalu. Jopa sen […]

kun pelit on löydetty, ne pitää palauttaa. Sillä, että, klikkaa vaihtoehto toipua. Sinua pyydetään valitsemaan pelipaikka. Voit valita minkä tahansa paitsi niiden alkuperäisen sijainnin. Siinä tapauksessa, jos valitset alkuperäisen kansion, johon pelit on tallennettu, voit korvata tiedot ja pelit saattavat kadota peruuttamattomasti.

enemmän toiminnallisuutta ilmaisversiossa

Disk Drill ei ole vain tietojen palauttamista työkalu. Jopa sen ilmainen versio, saat joitakin premium laadukkaita toimintoja. Yksi niistä on Palautusholvi. Tämä toiminto auttaa suojaamaan pelejäsi vahingossa tapahtuvalta poistolta. Työkalu luo varmuuskopion tiedoista, ja voit palauttaa sen aina, kun tarvitset sitä.

Levyporaus voi palauttaa paitsi kokonaisia tiedostoja myös niiden osioita. Näin, Jos olet alustanut tiedoston, tämä työkalu voi silti saada sen takaisin. Disk Drill, saat jopa levyn seuranta ominaisuus. Se auttaa pitämään laitteiden terveyden vaaditulla tasolla ja välttämään tiedostojen, kuten pelien, vahingossa tapahtuvia poistoja.

kaikki nämä ja monet muut vaihtoehdot ovat saatavilla ilmaiseksi. Äänenvoimakkuusrajoitus on 50 MB, joka on enemmän kuin riittävä kotikäyttöön. Jos tarvitset työkalun yritykselle, voit harkita maksullista versiota.

 Latausvideo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.