Lacy Leadership

Success is Near

miten nimetä Start Menu Sovellukset Windows 10

olemme aina puhuneet yksi näkökohdista arvostetuimmista käyttäjille, jotka käyttävät Windows-käyttöjärjestelmää. Ja se ei ole mikään muu kuin sen räätälöinnin, on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja, joilla voit määrittää työpöydän, tehtäväpalkin ja jopa Käynnistä-valikon. Mutta ehkä et tiedä, miten se tehdään, siksi näytämme sinulle temppu, jonka avulla voit nimetä start menu Sovellukset Windows 10. Käynnistä-valikko, joka katosi Windows […]

olemme aina puhuneet yksi näkökohdista arvostetuimmista käyttäjille, jotka käyttävät Windows-käyttöjärjestelmää. Ja se ei ole mikään muu kuin sen räätälöinnin, on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja, joilla voit määrittää työpöydän, tehtäväpalkin ja jopa Käynnistä-valikon. Mutta ehkä et tiedä, miten se tehdään, siksi näytämme sinulle temppu, jonka avulla voit nimetä start menu Sovellukset Windows 10.

Käynnistä-valikko, joka katosi Windows 8: sta ja on mahdollista, että käyttäjiensä suuren valitusmäärän vuoksi se on nyt takaisin Windows 10: ssä. Tämä käyttöliittymä elementti mahdollistaa nopean pääsyn ja yksinkertainen tärkeimmät sovellukset, ohjelmat ja järjestelmän ominaisuudet.

edellisessä artikkelissa, erittäin mielenkiintoisessa, pystyimme kertomaan teille hieman lisää tästä näkökohdasta. Ja selitämme, miten ladatut sovellukset näkyvät Windows 10: n Käynnistä-valikossa. Tässä osoitamme, kuinka monipuolinen tämä käyttöjärjestelmä on ja erilaisia kokoonpanoja, joita voimme tehdä Käynnistä-valikosta.

miten nimetä start menu-Sovellukset Windows 10: ssä

Käynnistä-valikko takaisin uuteen ja uusimpaan Windows-versioon ja se on saapunut värikkäästi ja raikkaasti. Jossa voimme antaa henkilökohtaisen kosketuksemme, ei vain kuvakkeet vaan myös nimet sovelluksia, jotka olemme asentaneet tietokoneeseen. Nämä ovat parannuksia, että käyttäjät tämän käyttöjärjestelmän arvostavat.

 nimeä Sovellukset uudelleen

uudelleennimeä Sovellukset

niin, kaikki asennetut sovellukset, jotka voimme löytää Käynnistä-valikosta, vaikka se ei näytä totta, voimme nimetä sen uudelleen tai muuttaa nimeä, sekä muita muutoksia. Ja tässä opetusohjelmassa näytämme, miten tämä on mahdollista. Ja te varmasti ihmettelette ja miksi tehdä näin? Ja vastaus siihen on hyvin yksinkertainen.

kun lataamme sovelluksen, joka suorittaa tietyn tehtävän, mukana tulee yleensä englanninkielinen nimi ja monesti ne ovat monimutkaisia nimiä. Jos meillä on monenlaisia sovellus asennettu tietokoneeseen, haku voi olla monimutkainen, jos teemme virheen kirjoittaessamme nimi, minkä vuoksi meidän täytyy muuttaa se, joka on helpompi kirjoittaa ja muistaa.

saatat myös olla kiinnostunut:

vaiheet nimetä start menu Sovellukset Windows 10

nyt jotta voit nimetä start menu Sovellukset Windows 10, sinun täytyy suorittaa seuraavat toiminnot. On tärkeää tietää etukäteen, että tämä muutos on tehtävä yksi kerrallaan. Sinun täytyy myös muistaa, että järjestelmä tallentaa ja tilaa nimet aakkosjärjestyksessä, näin voit tehdä sovelluksen näkyviin ensin kuin muut.

ensimmäisenä askeleena mennään Käynnistä-valikkoon ja tässä haetaan sovellusta, johon nimi muutetaan. Valitsemme sen kohdistimella ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Tämä toiminta luo kontekstuaalinen valikko monia vaihtoehtoja ja valitsemme enemmän vaihtoehto.

nyt tarkastelemme toista vaihtoehtoryhmää ja tässä meidän on valittava avoimen tiedoston sijaintivaihtoehto. Klikkaamalla menemme ikkunaan Windows File Explorer ja täällä voimme nähdä polku sovelluksen pikakuvake.

sitten tämä pikakuvake on kuka me muuttaa nimen yksi pidämme eniten tai antaa meidän muistaa, mitä tämä sovellus on noin.

nyt täytyy vain sulkea auki olevat ikkunat ja mennä Käynnistä-valikkoon varmistamaan, että sovelluksen nimeä on todella muutettu. Ennen viimeistely meidän täytyy muistuttaa, että et voi muuttaa nimeä sovellus, joka tulee natiivisti käyttöjärjestelmän, vain ne, jotka olet ladannut.

sovellusten nimenmuutos

sovellusten nimen muutos

saatat myös olla kiinnostunut:

nyt voit ymmärtää, kuinka täysin konfiguroitavissa mitä tämä käyttöjärjestelmä ja useita toimintoja se tarjoaa sinulle se voi olla. Ja kuinka nopeasti voit tehdä sen noudattamalla ohjeita, jotka näytämme tässä opetusohjelmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.