Lacy Leadership

Success is Near

Miten myydä Viljelijämarkkinoilla

myymällä käsintehtyjä tuotteita viljelijämarkkinoilla voi olla suuri side hustle tai tapa perustaa pienyritys. Kuitenkin, jos olet uusi myyjä, sinun täytyy tietää läpikotaisin myynnin ennen perustaa koju. luvat ja luvat myydä Viljelijämarkkinoilla myyminen viljelijämarkkinoilla edellyttää muutakin kuin vain tuotetta; on noudatettava valtion ja paikallisia määräyksiä, varsinkin jos aikoo myydä elintarvikkeita. Esimerkiksi, jos haluat oppia myymään evästeitä […]

myymällä käsintehtyjä tuotteita viljelijämarkkinoilla voi olla suuri side hustle tai tapa perustaa pienyritys. Kuitenkin, jos olet uusi myyjä, sinun täytyy tietää läpikotaisin myynnin ennen perustaa koju.

luvat ja luvat myydä Viljelijämarkkinoilla

myyminen viljelijämarkkinoilla edellyttää muutakin kuin vain tuotetta; on noudatettava valtion ja paikallisia määräyksiä, varsinkin jos aikoo myydä elintarvikkeita. Esimerkiksi, jos haluat oppia myymään evästeitä viljelijöiden markkinoilla, sinun täytyy myös tietää, miten hankkia asianmukainen lisensointi tehdä niin.

riippuen sijainnista, saatat tarvita seuraavia viljelijöiden markkinalupia ja-lupia:

 • Business license
 • The Bureau of Standards (jos käytetään vaakoja ruoan punnitsemiseen)
 • Public Liability Insurance
 • Seasonal Food permission
 • Department of Agriculture and Food certification (ei aina tarpeen tuoretuotteiden kaupan pitämisessä))

tarvitset todennäköisesti myös terveyslautakunnan todistuksen. Sertifioinnin saaminen varmistaa, että tuotteesi on turvallinen kulutukseen ja että paikka, jossa valmistat ruokaa, on vapaa vaaroista ja epähygieenisistä olosuhteista.

palkkiot ja tuotot

myyntikojujen omistamiseen ja ylläpitämiseen liittyvät palkkiot vaihtelevat sen mukaan, mitä lisenssejä ja sertifikaatteja tarvitset. MARKKINAKOJUJEN tuotot ovat kuitenkin USDA: n tutkimuksen mukaan keskimäärin noin 1 070 dollaria kuukaudessa.

Kuinka tulla myyjäksi paikallisille Maanviljelijämarkkinoille

ei voi vain kävellä paikallisille markkinoille ja odottaa pystyttävänsä kojun juuri silloin ja siellä. Tässä tärkeät tiedot, joita tarvitset ennen myyjäksi ryhtymistä.

Valitse tuote

olennainen seikka, joka on otettava huomioon ennen kuin myyt tuotteen torilla, on tuotteesi. Mitä voit luoda, ja mikä voisi myydä parhaiten markkinoilla?

viljelijöiden markkinatuotteita voivat olla:

 • tuotteet
 • Käsityöt
 • Vähittäistuotteet (kuten kodin sisustus ja vaatetus)
 • Jälleenmyyntituotteet
 • Tilattavat elintarvikkeet
 • leivonnaiset

millaisia leivonnaisia saa myydä Viljelijämarkkinoilla?

Maalaismarkkinoiden leipomotuotteet jälkiruoista ja leivonnaisista käsityöläisleipiin ja leipiin. Elintarvikkeet kuuluvat kuitenkin tyypillisesti mökkiruokalakiin, joka on tiukempi kuin vaikkapa omalla tilalla kasvatetut tuotteet.

Mökkiruokalaki

tämän tyyppinen laki rajoittaa sitä, mitä kotitekoista tuotetta saa markkinapäivänä myydä ja mitä ruokaa ei. Voit myydä esimerkiksi croissanteja, keksejä, leipää ja muffineja, mutta et mitään, mikä vaatii pakastamista, koska se aiheuttaa terveysriskin.

ota yhteyttä Marketpäällikköön

ottamalla yhteyttä viljelijämarkkinoiden takana olevaan yritykseen tai organisaatioon saat paremman käsityksen siitä, mitä lupia ja lupia tarvitset, tai he saattavat ohjata sinut valtion varoihin ja saada lisätietoa alueen tarpeista lähinnä elintarvikkeiden myynnissä.

keskustelemalla marketpäällikön kanssa saat myös käsityksen siitä, missä, milloin ja mitä tarvitset kojusi tai kojusi perustamiseen. Lisäksi ne voivat antaa sinulle tiedot markkinakäytännöistä ja siitä, mitä tarvitset täyttääksesi myyjähakemuksen.

kojun perustaminen

paikallisten yritysten on suhteellisen tavallista pystyttää tuotteilleen telttoja maanviljelijöiden torille. Se ei ole välttämättä vaatimus, mutta se auttaa luomaan paremman ilmeen, suojaa palveluitasi mahdolliselta sateelta ja ankaralta auringolta ja antaa sinulle tilaa järjestää tuotteesi houkuttelevasti.

sinun täytyy harkita torikojusi perustamista ennen käsityöläismessuille osallistumista, koska sinun on vuokrattava tai ostettava teltta, pöytä ja muut kojutarvikkeet etukäteen. Tai jos aiot tehdä farmers market ulkonäkö rutiini, kannattaa harkita investoimalla ostaa teltta välttää jatkuva vuokra maksuja.

miten selvittää, sopivatko Viljelijämarkkinat tuotteellesi hyvin

sopiiko viljelijämarkkinat sinulle? No, jos sinulla on tuote tai elintarvike, että luulet voi tehdä voittoa johdonmukaisesti, viljelijän markkinoilla voi olla vankka vaihtoehto voit harkita. Aina ei kuitenkaan ole kyse tuotteesta vaan siitä, miten sitä markkinoi.

miten erotut Viljelijämarkkinoilla?

on eri asia ilmestyä paikallisille viljelijämarkkinoille kuin saada vetoapua. Myyjänä oleminen voi olla kilpailuhenkistä peliä, ensisijaisesti jos myy samanlaisia tuotteita kuin muutkin torikojut tapahtumassa. Tämän seurauksena, sinun kannattaa erottua keskuudessa muiden myyjien.

markkinoi itseäsi ja tuotettasi

yksi tapa vahvistaa uskottavuuttasi, tuotettasi ja markkinasuoritustasi on sosiaalinen media. Luo brändi tuotteellesi ennen kuin osallistut markkinoille ja viljellä seuraavia. Lähetä usein tuotteesta, vuorovaikutuksessa seuraajia, ja pitää ne ajan tasalla, jossa voit perustaa koju.

kuratoi brändisi valmisteltaessa myymään

brändin luominen tuotteellesi auttaa luomaan uskottavuutta ja pitämään asiakkaat palaamassa hakemaan lisää. Asiakas esimerkiksi muistaa ja palaa todennäköisemmin kojuun, jossa oli hauska nimi, logo ja tuotepakkaus.

haluat ehkä luoda kojullesi banderollin, jossa on haluamasi nimi, ja suunnitella huomiota herättävän logon. Voit myös luoda käyntikortteja, joissa on sosiaalisen median sivut ja yhteystiedot sekä tarroja pakettien sinetöimiseksi.

vinkkejä ja niksejä, joilla saat kaiken irti Torikojustasi

joten olet hankkinut kaikki tarvittavat luvat, tiedät mitä tuotetta myyt ja olet valmis menestykseen, mutta miten varmistat onnistumisesi? Seuraa näitä torikojuvinkkejä.

Vakiinnuta maksutavat

luottokorttimaksujen hyväksymiseksi tai ei, siitä on kysymys. Vastaus? Jos haluat. Luottokorttimaksujen hyväksyminen on hyvä tapa tavoittaa laajempi kuluttajapohja kirpputorilla. Yllättävää kyllä, monet ihmiset eivät kanna yhtä paljon käteistä kuin ennen, joten luottaminen vain käteisellä maksut rajoittaa yrityksesi.

luottokorttimaksut saattavat kuitenkin vaatia myös prosenttiosuuden voitostasi. Jos et halua käsitellä menettää osa rahoista luottokorttimaksuihin, kannattaa pitää kiinni käteisellä-vain. Jos et halua ottaa luottoa, voit ostaa paljon mobiililaitteita, jotka liitetään puhelimeen helppoa maksamista varten.

säilytä Kojusi

kannattaa harkita useamman tuotteen valmistamista kuin aiot myydä, jotta pysyt kysynnän tasalla. Jos et ole varma, kuinka paljon sinun pitäisi aloittaa, tutki kuluttajien keskimääräinen kulutus ja tuotteiden suosio ja siirry siitä.

asiakkaiden houkuttelu

jos haluat viedä sosiaalisen median alustaasi edelleen houkuttelemaan asiakkaita markkinapäivänä ja sitä ennen, luo kojuusi alue, jossa asiakkaat voivat ottaa kuvia tuotteestasi. Ihmiset rakastavat impromptu photoshoot mahdollisuus, ja se auttaa saada nimesi ulos.

voit myös tarjota ilmaisia näytteitä, jotta ihmiset kiinnostuisivat tuotteesta. Ilmaiset näytteet ovat aina väkijoukon miellyttäjiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.