Lacy Leadership

Success is Near

Miten myydä talosi omistajan mukaan Floridassa

ei tule yllätyksenä, että olet kiinnostunut myymään talosi itse. Epäilemättä olet kuullut kaikki edut, jotka tulevat myynti omistaja, päällikkö joukossa on rahamäärä voit säästää kiinteistönvälittäjä palkkiot. Kaikki, mikä voi säästää rahaa, kannattaa tutkia. Mutta vaikka se kuulostaa hyvältä, on tärkeää tietää tarkalleen, mitä menee myydä talon itse Floridassa. kun kyse on niin suuren talon myymisestä, […]

ei tule yllätyksenä, että olet kiinnostunut myymään talosi itse. Epäilemättä olet kuullut kaikki edut, jotka tulevat myynti omistaja, päällikkö joukossa on rahamäärä voit säästää kiinteistönvälittäjä palkkiot. Kaikki, mikä voi säästää rahaa, kannattaa tutkia. Mutta vaikka se kuulostaa hyvältä, on tärkeää tietää tarkalleen, mitä menee myydä talon itse Floridassa.

kun kyse on niin suuren talon myymisestä, on tärkeää ymmärtää, millainen prosessi on, kun sen tekee itse. Post alla kattaa kaiken mitä voisi mahdollisesti tarvitse tietää, kun se tulee myymään Florida talo itse ja mihin toimiin sinun kannattaa ryhtyä myydä talon omistaja.

opas oman talon myymiseen

Talo myytävänä omistajan merkki

mikä on myytävänä omistajan

ennen kuin päätät myydä talosi itse, sinun pitäisi tutustua termiin myytävänä omistajan (FSBO), mitä se tarkoittaa, ja mitä jonkun, joka tekee myytävänä omistajan asunnon myynti pitäisi odottaa.

jos päätät myydä talosi ilman kiinteistönvälittäjää, sinulla on joitakin vaihtoehtoja. Jos haluat myydä talon nopeasti tai myydä talon käteisellä, sinun pitäisi myydä Florida talo suoraan käteisellä ostaja kuten myydä Gainesville kotiin tänään. Mukana ei ole kiinteistönvälittäjiä, ja teemme sinulle reilun käteistarjouksen, usein 24 tunnin sisällä. Sitten saa sulkea omilla ehdoilla ja vauhdilla. Jos kuitenkin mieluummin kokeilet asuntomarkkinamyyntiä ilman kiinteistönvälittäjää,voit harkita myös Floridan-talosi myymistä Omistusmyynnillä.

FSBO-myynti tarkoittaa, että olet vastuussa kaikista päätöksistä, jotka tulevat listaamalla ja myymällä talon asuntomarkkinoilla. Sinun vastuullasi on hoitaa talon valmistelu, listaus MLS: ään, ottaa avoimet ovet, hoitaa kaikki neuvottelut ja työskennellä asiaankuuluvien oikeudellisten ja taloudellisten asiantuntijoiden kanssa varmistaakseen, että myynti sulkeutuu tarkoitetulla tavalla. Jos olet asiantuntija kodin myyntiprosessin, ehkä tämä on tie harkita. Mutta jos et ole, sinun kannattaa olla tietoinen kaikista mahdollisista ongelmista, jotka voivat ilmaantua myytävänä omistaja myynti.

suurin mahdollinen sudenkuoppa, kun asuntomarkkinoilla yrittää myydä taloa ilman kiinteistönvälittäjää, on se, ettei välttämättä saa niin paljon rahaa kuin voisi. FSBO: n myynnistä on tehty monia tutkimuksia, jotka osoittavat, kuinka ne voivat usein johtaa pienempiin voittoihin kuin markkinamyynti kiinteistönvälittäjän kanssa myyjän kokemattomuuden tai tiedon puutteen vuoksi. Kuitenkin, FSBO myyjät voivat mahdollisesti korvata tämän eron, koska he eivät tarvitse maksaa provision maksu. Se sanoi, sinun täytyy silti maksaa maksu ostajan agentti, joten se on syytä muistaa. Ainoa tapa välttää kiinteistönvälityspalkkio kokonaan on myydä talo käteisellä ostajalle.

se, ettei ymmärretä, miten kotimyyntiprosessi toimii, saa FSBO-myyjän usein vaikeuksiin. Hinnoittelu talon suoraan portista on yksi tärkeimmistä asioista, kun se tulee myydä Oman Florida talon markkinoilla. Jos päädyt hinnoittelu talosi liian korkea, voit pelotella pois mahdolliset ostajat, jotka etsivät muualle, hidastaa aikaa se vie myydä talosi. Jos hinta talon liian alhainen, voit saada monet ostajat luulemaan, että on jotain vikaa talossa, ja saatat jättää rahaa pöydälle, että olisit voinut tehdä, jos olet hinnoiteltu korkeampi. Torimyynnissä on kyse talon arvon maksimoinnista, kun luet sitä. Muuten menetät parhaan mahdollisen myyntihinnan.

tehdessäsi Omistusasuntokauppaa ilman kiinteistönvälittäjää, haluat myös ottaa huomioon, että kauppaa pyörittävänä henkilönä olet se, joka on avoin riita-ja lakiasioille. Kiinteistönvälittäjällä on oltava vakuutus, joka suojaa häntä virheiltä tai asioilta kiinteistökaupassa. Tämä ei ole FSBO myyjä, joka on tehokkaasti omasta käsitellä virheitä, jotka tapahtuvat aikana tai sen jälkeen home sale. Siinä on paljon vastuuta, jos ei osaa myydä Floridan taloaan. Jos et usko, että olet valmis ottamaan tämän riskin, joko haluat maksaa välityspalkkion kiinteistönvälittäjälle heidän palveluistaan tai välttää kaikki nämä asiat kokonaan ja myydä talon käteisellä kiinteistösijoittajalle, kuten myydä Gainesville kotiin tänään.

voitko myydä talosi yksin Floridassa?

kun vastataan kysymykseen, saako taloaan myydä yksin Floridassa, välitön vastaus on kyllä. Myymällä Florida talon itse ei ole kaikille, mutta jos olet valmis oppimaan menettelyjä ja selvittää, miten tehdä parhaat valinnat tilanteesi, niin se on hyvä tapa myydä talon nopeasti ja välttää hässäkkää ja ylimääräisiä maksuja, jotka tulevat myymällä talon kiinteistönvälittäjä.

jos aikoo myydä asuntonsa yksin asuntomarkkinoilla, haluaa olla niin napitettu kuin vain voi olla. Jotain, joka kumoaa monet FSBO market myynti on puute yksityiskohtiin suuntautunutta työtä, että myyjä on valmis tekemään. On paljon paperitöitä ja paljon sopimuksia, joihin pitää perehtyä ja ymmärtää. Jos et tee niin, voit maksaa tuhansia dollareita, tai jopa saada myynti peruutetaan kokonaan.

jos aikoo myydä talonsa itse sellaisenaan, se on paljon yksinkertaisempi prosessi. Ei vain voit välttää maksamasta provisiopalkkioita tai tekemisissä lainanantajien kanssa, mutta voit myydä Florida talon hyvin nopeasti ja jopa saada käteistä. Kun myy talonsa käteisostajalle, ei tarvitse tehdä korjauksia tai edes siivota. He ostavat Floridan talonne sellaisenaan, eikä teidän tarvitse tehdä mitään. Saat käteistarjouksen ja, jos hyväksyt, päätät kuinka nopeasti haluat sulkea. Sitten saat kävellä pois käteinen kädessäsi. Se on ihanteellinen skenaario sellaiselle, joka haluaa myydä talonsa itse nopeasti.

FSBO: n lait Floridassa

jos aiot myydä talosi itse Floridassa, on joitakin keskeisiä oikeudellisia huolenaiheita ja termejä, joihin haluat tutustua. Kun taas kiinteistönvälittäjän on käytettävä erityisiä lomakkeita ja asuinkiinteistösopimuksia, sinun on tunnettava Asumisoikeusasuntosopimus myyntiä ja ostamista varten. Tämä lomake vapautti myyjän tietyistä velvoitteista, jotka liittyvät talon kuntoon, mikä voi helpottaa asioita sinulle, kun se tulee lupauksia ja vaatimuksia voit tehdä ostajille.

yksi erittäin tärkeä näkökohta kaikissa Kiinteistökaupoissa Floridassa on se, että osavaltio vaatii omistajia ilmoittamaan tunnetut viat kiinteistössä, sekä kaikki viat, jotka he paljastavat, että heidän olisi pitänyt tietää. Paljastaminen on kriittinen näkökohta tahansa kodin myynti ja jos et tee asianmukaista paljastukset, se voi saada sinut vaikeuksiin.

jos olet myymässä Floridan-taloasi markkinoilla, sinun kannattaa olla tietoinen mahdollisista taloudellisista varokeinoista sopimuksessa. Tämä voi edellyttää ostajan saada rahoitusta, jotta ostaa talon. Kun luot sopimuksen, muista löytää tasapaino täällä, koska et halua luoda ehtoja, jotka ovat epärealistisia ostajille hintaluokassa. Voit pilata kykysi myydä nopeasti.

myytävänä omistaja merkki edessä talon-talo myytävänä omistajan

Miten myydä talon omistajan Floridassa

jos päätät, että haluat myydä talon itse Floridassa, tässä muutamia olennaisia vaiheita, jotka haluat harkita tehdä, jotta myynti tapahtuu.

jos aikoo tehdä asuntomarkkinoilla FSBO-kaupan, kannattaa miettiä, kuinka monta korjausta tai remonttia talosi vaatii. Pitääkö ongelma-alueita selvittää? Ja ehkä mikä tärkeintä, mitä sinulla on varaa korjata? Koska yrität myydä taloa yksin, olet se, joka on vastuussa ja olet se, jonka ostajat katsovat, kun he ovat tyytymättömiä kodin kuntoon. Jos pystyy tekemään korjauksia, kannattaa tehdä mitä pystyy. Muista kuitenkin, että mahdolliset kustannukset, joita sinulle aiheutuu, on korvattava alennusmyynnissä. Jos et voi perustella rahojen käyttämistä korjaukseen, joka ei tuota hintaa takaisin myyntihinnassa, ehkä sinun ei kannata vaivautua. Ja jos haluat saada asiat tehtyä nopeasti ja on ylimääräistä rahaa käyttää, harkitse palkkaamalla ammattilaisia.

joudut tekemään jonkin verran markkinointia, kun talosi on listattuna. Laita muutama myytävänä kylttejä ulos tontilla ja ympärillä naapurustossa vilkkaasti liikennöidyillä alueilla. Tee joitakin Lentolehtisiä ja esitteitä, jotka esittelevät kohokohtia Florida house, kuten mukavuudet, sijainti, Lähellä kouluja, ja mitään muuta mahdolliset ostajat saattavat löytää mielenkiintoinen etsiä verkossa kaikki paikat voit mainostaa FSBO home sales, kuten Craigslist ja Facebook. Ajoittaa avoimien ovien ja alkaa houkutella ostajia tulemaan katsomaan taloa itse.

kun vihdoin saadaan ostaja, on neuvotteluaika. Sinun kannattaa selvittää, missä alin raja on ja sitten sitoutua siihen. Viime kädessä sinun täytyy olla yritys taktiikkaa ja strategiaa, onko se taivutus tarpeen tai ei budging Oman hintavaatimukset. On hyviä ja huonoja puolia kunkin strategian ja nämä asiat voivat erilleen milloin tahansa useista syistä, mutta niin se menee, kun myyt talon markkinoilla.

päätelmä kappale

tietenkin voit välttää kaikki nämä päänvaivat, ongelmat ja kustannukset, jotka tulevat myymällä talosi vapailla markkinoilla itse myymällä talosi sellaisena kuin se on käteisostajalle, kuten Sell Your Gainesville Home Today. Sinun ei tarvitse maksaa korjauksista tai siivouksesta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään provisiopalkkioita tai odottaa lainanantajan hyväksyä mitään. Ota yhteyttä jo tänään ja teemme sinulle reilun käteistarjouksen heti päivän. Sitten päätät, hyväksytkö sen ja suljemme aikataulusi. Saat rahaa myymällä talon itse ja aloittaa puhtaalta pöydältä! Se on niin yksinkertaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.