Lacy Leadership

Success is Near

Miten myydä sivustoja löytämättä asiakkaita

Web designers, miten myydä sivustoja, kun ei löydä asiakkaita? Saatat olla paras verkkosivuilla kehittäjä maailmassa, mutta jos et löydä asiakkaita ja et ole hyvä myynti, miten aiot tehdä rahaa myymällä sivustoja? Kiva kun kysyit! uuden liiketoiminnan löytäminen voi olla haastavaa etenkin taloudellisesti kovina aikoina. Vielä vaikeampaa on, kun olet aloittamassa freelancer ja sinulla ei ole […]

Web designers, miten myydä sivustoja, kun ei löydä asiakkaita? Saatat olla paras verkkosivuilla kehittäjä maailmassa, mutta jos et löydä asiakkaita ja et ole hyvä myynti, miten aiot tehdä rahaa myymällä sivustoja? Kiva kun kysyit!

uuden liiketoiminnan löytäminen voi olla haastavaa etenkin taloudellisesti kovina aikoina. Vielä vaikeampaa on, kun olet aloittamassa freelancer ja sinulla ei ole asiakkaita viittaamaan sinulle liiketoimintaa, tai että asia, markkinointibudjetti.

verkkosuunnittelijana käy myös poikkeuksetta läpi vaiheita, jolloin on suorastaan kyllästynyt asiakkaisiin. Kuulostaako tutulta? Keksit kauniita design comps asiakkaille sitten he repiä ne riekaleiksi, vaatii viistottu nav painikkeet ja Flash splash sivu-niin myöhään yhdeksänkymmentäluvun! Miten ihmeessä aiot kehittää loistavan folion, joka auttaa houkuttelemaan lisää myyntiä, kun kaikki kaunis työsi on jatkuvasti pilaantunut ilman makua?

on olemassa tapa, jolla voit rakentaa verkkosivustoja ja tehdä rahaa myymällä niitä ilman asiakkaita. Et ehkä voi myydä niitä premium kuin normaaleille asiakkaille mukautettuja vaatimuksia, mutta toisaalta sinun ei tarvitse kestää aikaa vievää edestakaisin asiakkaan kanssa; keskustella värilava, selittää selaimen yhteensopivia fontteja, löytää varastossa valokuva, joka kiteyttää asiakkaan tuotemerkin … eksyn.

miten siis nettisuunnittelijana lähdetään rakentamaan ja myymään verkkosivustoa flippaan, tai mihinkään muuhunkaan sivuston markkinapaikkaan? Tässä ovat perusaskeleet mukana:

Etsi markkinarako

markkinarako on pieni kohdennettu osa tiettyä markkinarakoa. On olemassa tuhansia sivustoja ja tuotteita siellä, jotka auttavat sinua löytämään markkinarako, mutta hyvä paikka aloittaa on 30 päivän haaste. 30DC on ilmainen verkkokurssi, joka pilkkoo lajityypin löytämisen tieteeksi. Myös, voit selvittää, mikä on suosittu ostajien Flippa.com tarkistamalla tunnisteet ostajat katsovat. Kun olet hieman pidemmälle, käytä Googlen avainsanatyökalua selvittää, kuinka monta liittyvät haut markkinarako saa.

neuvon sana: valitse jotain, mistä olet perillä ja nauti. Esimerkiksi, Jos pidät surffausta, kapealla voi olla kyse ”miten vahata surffilauta”. Valitsemalla aihe, josta pidät, se tuntuu vähemmän työltä ja auttaa kehittämään sisältöä sivustolle.

Register a Domain

you ’ ve found a niche, now you need to buy a domain for the website to live under. Verkkotunnus maksaa noin US$10 GoDaddy tai NameCheap. Dot com nimet yleensä myydä paremmin kuin muut domain tyypit joten yritä löytää dot com merkitystä oman markkinarako. Ydinhakutermin käyttäminen verkkotunnuksessa auttaa myös.

esimerkiksi: waxingasurfboard.com (muuten, että domain nimi on saatavilla aikaan kirjallisesti tämän post-annan ilmaisen Flippa listalle ja menestys palkkiot kuka ostaa verkkotunnuksen ja myy sitä kehitetty verkkosivuilla Flippa.)

Hanki hostausta

jos olet kokenut web-ammattilainen, tiedät, että verkkosivuston on asuttava jossain. Sinulla saattaa jo olla hosting jälleenmyyjä tili, mutta jos ei pään yli yksi monista hosting tarjoajat ja löytää edullinen mutta laatu hosting tarjoaja. Voit isännöidä yhden verkkotunnuksen noin $5 kuukaudessa tai, jos aiot tehdä aterian siitä, ostaa hosting jälleenmyyjä tili noin $25 /Kuukausi ja voit isännöidä rajattomasti verkkotunnuksia. Olen käyttänyt Hostgator (aff) pari vuotta ja voi suositella niitä.

valitse suosittu CMS

kaikki eivät osaa merkitä perfect standards compliant HTML: ää kuten sinä. Sivuston rakentaminen suositulle julkaisualustalle tekee sivustostasi houkuttelevamman ostajille, koska se tekee sisällön muokkaamisesta ja lisäämisestä paljon helpompaa. Avoin lähdekoodi on ehdottomasti kuukauden maku WordPress on yksi suosituimmista alustoista käytetään Flippa listauksia. Voit myös käyttää Joomla tai Drupal jos ne ase valinta.

rakenna se

tämä on helppo osuus asesivuston rakentajalle! Mutta se on vaikeaa monille muille, joten tämä on, jos tuot lisäarvoa. Saatat olla spiffing design olet kuolemaisillaan näyttää maailmalle, tai voit vain mielellään muokata yksi monista teemoista käytettävissä alustoilla lueteltu edellä. Suunnittele se, viipaloi ja kuutioi, sitten toteuttaa-tiedät poran.

lisää sisältöä

OK, tämä on se osa, josta asiakas yleensä huolehtii, tai copywriter – se projektin vaihe, joka kestää aina pisimpään ja estää maksamisen. Tämä on, jos se auttaa rakastamaan markkinarako olet, tai löytää joku, joka ei kirjoittaa sisältöä sinulle. Jos päätät mennä jälkimmäiselle polulle, voit odottaa maksavasi noin $8 – $10 per artikkeli 400-500 sanan artikkelista Elancesta. Kuten kaikessa, saa sen, mistä maksaa. Kun kirjoitat Elance-kirjelmääsi, pyydä näytteitä.

julkaise se

ihmiset haluavat nähdä, mitä he ostavat, joten kun olet lopettanut suunnittelun, kehityksen ja sisällön lataamisen, laita sivusto ylös hosting-tilillesi.

Asenna Google Analytics

potentiaaliset ostajat haluavat nähdä joitakin todisteita liikenteestä – Google Analytics on melko kaikkialla flippan liikennetilastoissa.

Rakenna käänteisiä

jos olet perehtynyt hakukoneoptimointiin (SEO), niin tiedät mistä puhun tässä. Haluat sivustosi indeksoidaan Google, ainakin, ja ihannetapauksessa, ajan mittaan, se näkyy ensimmäisellä sivulla hakutulosten kapealla liittyvät hakutermejä. Ei ilkeä jalat, mutta jälleen, tämä tekee siitä arvokkaampaa ostajille.

anna kypsyä

kuin hieno viini, verkkosivut paranevat iän myötä. Kyllä, Tämä saattaa olla yleistys, mutta on kiistatonta, että kaikki muu on samanarvoista, mitä enemmän maileja sivustolla on vyön alla, sen parempi. Jotkut asiat ostajat etsivät ostaessaan sivustot ovat seuraavat:

 • Domain age
 • Traffic
 • Quality backlinks
 • Revenue (check out strategies for monetizing your website)
 • PageRank
 • Domain Name Relevance to your niche

List your Website for Sale

Ready to sell your nettisivu? Tässä muutamia vinkkejä sivustosi myymiseen Flippassa.

tarkkaile aikaasi ja kulujasi

seuraat aikaasi ja kulujasi, kun rakennat verkkosivustoa asiakkaille etkö… etkö? No, totta kai sinun pitäisi tehdä samoin, kun rakennat flippaan myytäviä nettisivuja. Treenata vähintään haluat saada maksetaan tunnissa ja yrittää saavuttaa, että. Laadukkaat aloitussivustopaketit myyvät Flippassa yleensä 200-500 dollarin hintaan, samoin summat. Esimerkiksi:

 • verkkotunnus: $10
 • Hosting (sano 6 kuukauden arvoinen): $30
 • Outsourced sisällöntuotanto: 100 $
 • Flippan Listausmaksu (min.): $19
 • Kulut Yhteensä: $159
 • Aikasi ?

kokeneet myyjät voivat setup sivuston niin vähän kuin 4 tuntia, vaikka tosin nämä perustuvat yleensä ennalta suunniteltuja teemoja. Joten, jos sivusto myy $200, se on $10 tunnilta. Et aio lomailla trooppisella saarella noilla palautuksilla,mutta jos sivustosi myy 400 dollarilla, saatat harkita seuraavan ärsyttävän asiakkaasi leffan antamista! Keskity laadun tarjoamiseen; kohdennettu sivustoja käänteisiä, liikennettä, PageRank ja jopa vähän tuloja ja voit luoda joitakin käteviä tuloja puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.