Lacy Leadership

Success is Near

miten markkinoida Runouttasi

runoutta ja markkinointia. Ei sanoja, jotka yleensä sopivat yhteen. On stereotypia kirjallisesti yhteisössä, että ”todellinen” runoilija ei ole huolissaan tehdä nimeä hänelle itselleen, kehittää vahva maine kirjailija, saada yleisö, ja on tunnustettu hänen/hänen runoja. Monet kirjailijat ovat kuitenkin löytäneet menestystä ja saaneet mainetta runoillaan. Seuraavassa on muutamia vaiheita, joiden avulla voit markkinoida runojasi unohtamatta tärkeää […]

runoutta ja markkinointia. Ei sanoja, jotka yleensä sopivat yhteen. On stereotypia kirjallisesti yhteisössä, että ”todellinen” runoilija ei ole huolissaan tehdä nimeä hänelle itselleen, kehittää vahva maine kirjailija, saada yleisö, ja on tunnustettu hänen/hänen runoja. Monet kirjailijat ovat kuitenkin löytäneet menestystä ja saaneet mainetta runoillaan. Seuraavassa on muutamia vaiheita, joiden avulla voit markkinoida runojasi unohtamatta tärkeää luovaa työtä, joka liittyy runoilijana olemiseen.

1. Ole säännöllisesti kirjallisuuslehti circuit. On tärkeää toimittaa runojaan kirjallisuuslehtiin-säännöllisesti. Julkaisemalla runosi sekä printti-että online-kirjallisuuslehdissä vakiinnutat itsesi runoilijana, jonka teos on lukemisen arvoinen.

jos runojen lähettämisellä ei saada tuloksia, voi olla tarpeen liittyä kirjailijaryhmään tai käydä kursseilla kehittääkseen käsityötään. Tai saatat alistua vääriin paikkoihin. Jos uskot kirjoituksesi olevan vahvaa, mutta et vain tunnu saavan yhteyttä julkaistuksi, kirjailijan helpotus voi auttaa.

2. Luo verkkosivusto. Harkitse ottaa kirjailija verkkosivuilla rakennettu tai luoda oman esitellä runoja ja tarjota ajatuksia siitä, miten kirjoittaa runoja. Sivusto tekee asiantuntemuksesi julkiseksi. Vain olla varma, että tiedät, mitä pidetään aiemmin julkaistu kirjallisesti ennen kuin aloitat lähettämistä runoja verkossa ja sitten lähettää ne.

3. Verkko muiden runoilijoiden kanssa verkossa. Liity Facebookiin ja Twitteriin tapaamaan muita runoilijoita, kirjallisuuslehtien ja riippumattomien painokoneiden toimittajia ja jopa kirjallisuusagentteja. Verkkoverkosto on hyvä, helppo tapa tavata uusia ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksen kohteesi. Voit aloittaa yhteydenpidosta yhteisöön Kirjoittajahelpotuksen Facebook-ja Twitter-sivuilla!

 alistu Tarkastuslautakuntaan

4. Ilmesty paikallisiin runonlausuntoihin. Koska runous ei ole varsinaisesti valtavirran harjoittamista, monet runoilijat muodostavat aktiivisia paikallisia ryhmiä tukemaan toisiaan. Sinulla on luultavasti runoryhmä, joka kokoontuu avoimiin mike-iltoihin lähelläsi. Tutustu tiedotteita paikallisessa kahvilassa tai ruokakaupassa, Lue sanomalehteä tai etsi netistä. Jos lähelläsi ei ole avoimia runonlausuntoja, miksi et aloittaisi sellaista?

5. Luo ” runoshow.”Jos runoutesi on hyvää—ja sinulla on ollut merkittäviä julkaisuja, jotka tukevat kirjoittamistasi—haluat ehkä harkita runojesi teatraalisen lavastuksen kehittämistä. Voit tarjota esitellä lavastus kouluissa tai paikallisissa kirjastoissa; siellä on todellista tyydytystä löytyy kulkee pitkin rakkautta runoutta. Tai voit työskennellä muusikon kanssa, jotta runosi saisivat musiikkia. Jos olet tarpeeksi luova kirjoittamaan hyvää runoutta, olet tarpeeksi luova löytää innovatiivinen tapa tuoda runoja yleisöille reaaliajassa. Lue lisää: runoilija Susanna rikkaan neuvo kirjailijoille: vie Show tien päälle.

muista: ensimmäinen ja perustavanlaatuinen avain runoilijan maineen vakiinnuttamiseen on fantastisen runouden kirjoittaminen. Kunnes kirjoittaminen on parasta, mitä se voi olla, markkinointiponnistelut eivät maksimoi tavoitettasi yhteisössä.

ole ylpeä kirjoituksestasi ja niistä vuosista, jotka olet käyttänyt sen tekemiseen. Pyri sitten julkaisemaan työsi ja ala miettiä, miten voit olla yhteydessä maailman runoilijoihin.

kaikki runoilijat ovat alussa, julkaisemattomat runoilijat jossain vaiheessa. Ja jos ei ole mitään julkaisukrediittejä, ei siitä kannata pahoitella. Avain on saada taitoa ja syventää oivalluksia, jotta todella kehittää mainetta runoutta. Jos kirjoituksesi on vakaata, mutta et saa hyväksyntää, voi olla aika soittaa Writer ’ s Reliefille.

 Kirjailijakysymykset kysymys: millä keinoilla olet saanut sanan irti runoudestasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.