Lacy Leadership

Success is Near

Miten Lääkärikäytännöt voivat vähentää potilaiden No-tuloksia

potilaat, jotka eivät saavu sovittuihin tapaamisiin, häiritsevät käytäntöjen kulkua ottamalla varattuja aikoja pois muilta potilailta ja vaikuttavat negatiivisesti sekä palveluntarjoajan että henkilökunnan tuottavuuteen. Käytännöt usein luopua ”no shows” kuin normaali osa liiketoimintaa, mutta kun käännetty bottom-line vaikutus, käyttämällä määrä kokoelmat per vierailu $125, ottaa viisi ei näytä viikossa kääntäisi $32,500 kadonnut kokoelmat vuodessa. ymmärrettyään näiden […]

potilaat, jotka eivät saavu sovittuihin tapaamisiin, häiritsevät käytäntöjen kulkua ottamalla varattuja aikoja pois muilta potilailta ja vaikuttavat negatiivisesti sekä palveluntarjoajan että henkilökunnan tuottavuuteen. Käytännöt usein luopua ”no shows” kuin normaali osa liiketoimintaa, mutta kun käännetty bottom-line vaikutus, käyttämällä määrä kokoelmat per vierailu $125, ottaa viisi ei näytä viikossa kääntäisi $32,500 kadonnut kokoelmat vuodessa.

ymmärrettyään näiden ei-saapuvien potilaiden taloudelliset vaikutukset, lääkärin ja hoitohenkilökunnan tulisi päättää, että heidän käytäntönsä voidaan parhaiten kohdentaa siten, että näin ei tapahdu jatkossakin. Vaikka jotkut näistä käytännöistä saattavat vaikuttaa perustavanlaatuisilta, on arvokasta ymmärtää, että näillä parhailla käytännöillä on merkittävä vaikutus no show-potilasmäärän paranemiseen.

1. Ajanvarausmuistutukset

varmista, että vastaanotonhallinta-tai aikataulujärjestelmälläsi on kyky ottaa yhteyttä potilaisiin muistutusten lähettämiseksi ja ajanvarausten vahvistamiseksi. Olipa muistutukset tapahtuvat puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse, joilla on erilaisia automatisoituja menetelmiä tavoittaa potilaat auttaa vähentämään ei näytä ja jopa kannustaa potilaita soittamaan uudelleen aikataulua, joten käytännön aikataulu on avoin muille. Kriittinen askel tässä prosessissa, jotta varmistetaan paras mahdollinen menestys, on varmistaa, että vastaanottotoimiston henkilökunta vahvistaa potilaan yhteystiedot jokaisella käynnillä ja toteaa, että heidän ensisijainen tapansa ottaa yhteyttä tapaamismuistutuksiin.

2. Evaluate no Show or Short Notice Cancellation Trends

Understanding reasons for no shows and cancellations on short notice could help schedule staff be more successful. Tarjoa aikatauluttajille yksinkertainen grid seuranta peruutuksen syistä. Tämä ruutu sisältäisi tiedot ajankohdasta ja ajankohdasta, tarjoajasta, vakuutusliikkeestä ja peruutuksen syystä. Jos trendejä nähdään ajanvarauspäivien ja aikalohkojen mukaan, harkitse tuplavarausta noina aikoina tuottavuuden ylläpitämiseksi. Jos vakuutusyhtiökohtaisia trendejä ilmenee, pyydä henkilökuntaa soittamaan ja vahvistamaan nämä ajanvaraukset automaattisten muistutusten lisäksi. Vaikka tapaamisten väliin jättämiseen on aina potilaan ja käytännön ulottumattomissa olevia syitä, trenditietojen arviointi ja muutosten toteuttaminen sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa ja hyödyttää käytäntöä.

3.

seuranta potilaat, joilla ei ole näytöstä, hakevat uuden ajan 48 tunnin kuluessa siitä, kun tapaaminen oli jäänyt väliin. Aikatauluhenkilöstön tulee olla käsikirjoitettu välittämään huolta potilaasta, siirtämään ajanvarausta ja muistuttamaan potilasta hoitokäytännöstä, joka koskee myöhästyneitä tapaamisia. Jos tietty potilas on uusintarikollinen, jolla on useita väliin jääneitä tapaamisia, tilille tulee laittaa lappu, jolloin potilas on joko tuplavarattu tai sijoitettu aikatauluun aikana, jolloin tavallinen ei näy-potilas ei olisi yhtä häiritsevä.

4. Pidä lyhyellä varoitusajalla lista potilaista

jos lyhyellä varoitusajalla peruutuksia, jotka luovat mahdollisuuksia aikataulussa, käytäntöjen tulisi pitää luettelo potilaista, jotka voivat tulla lyhyellä varoitusajalla. Näillä potilailla on usein tapaamisia tulevaisuudessa, mutta he haluaisivat päästä aikaisemmin. Käytäntö mahtuu sekä potilaan ja auttaa ylläpitämään tuottavuutta tavoittamalla näitä potilaita täyttämään aikataulun rako jätetty auki lyhyellä varoitusajalla peruutus tai toinen ei näy.

5.

Ota käyttöön potilaskohtainen No Show-käytäntö

ilmoita selkeästi potilaiden kanssa ensirekisteröinnin yhteydessä ja vuosittain, että käytäntöön sisältyy odotuksia siitä, että potilas on vastuussa aikataulun mukaisista tapaamisista. Käytäntöön tulisi sisältyä aikaikkuna, jossa tapaamiset perutaan asianmukaisella ilmoituksella, usein 24 tuntia, ja että käytäntö arvioi potilaalle maksettavan maksun ilman näytösaikoja. Ei näytä maksut voivat vaihdella $25 – $40 jokaista missed ajanvaraus, joka on kannustin potilaalle tehdä ajanvaraus. Lopuksi viestitään, että toistuvaa ei näytöksiä voidaan harkita irtisanomiseksi käytännöstä.

vaikka mikään lääkärikäytäntö ei ole immuuni häiriöille, joita potilas ei näytä, on olemassa useita taktiikoita, jotka auttavat ylläpitämään käytännön tuottavuutta, joka myös ajaa potilaan tilivelvollisuutta. Oikealla lähestymistavalla käytännöt voivat paremmin hallita aikataulujaan niin, että potilaan no show ’ lla on vähemmän vaikutusta tuottavuuteen ja tulokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.