Lacy Leadership

Success is Near

miten korjata vioittunut MDF tiedosto manuaalisesti

SQL tietokanta korruptio on liian turhauttavaa käyttäjille ja riski menettää tiedot on myös melko korkea. Tämä voi johtaa menetykseen joitakin tärkeitä tietoja Siksi olen täällä kertoa teille joitakin tekniikoita, joiden avulla voit helposti korjata vioittunut MDF tiedosto ilman minkäänlaista tietojen menetystä. Se on yksinkertainen ja voidaan soveltaa vaurioitunut MDF-tiedostoja. mutta ensin haluaisin kertoa manuaalisen tekniikan […]

SQL tietokanta korruptio on liian turhauttavaa käyttäjille ja riski menettää tiedot on myös melko korkea. Tämä voi johtaa menetykseen joitakin tärkeitä tietoja Siksi olen täällä kertoa teille joitakin tekniikoita, joiden avulla voit helposti korjata vioittunut MDF tiedosto ilman minkäänlaista tietojen menetystä. Se on yksinkertainen ja voidaan soveltaa vaurioitunut MDF-tiedostoja.

mutta ensin haluaisin kertoa manuaalisen tekniikan SQL-tietokantatiedoston korjaamiseen, eikä manuaalisesta tempusta ole 100% takuuta tiedostojen palautumisesta. On olemassa joitakin mahdollisuuksia tietojen häviämisen samoin. Älä huoli, minulla on myös ammatillinen hyödyntämistä työkalu, joka auttaa korjaamaan korruptiota MDF-tiedoston.

nyt katsotaan, mikä on käsikikka.

Korjaa MSSQL Server Management Studio

 • Lataa ja asenna MS SQL Server ManagementStudio-sovellus.
 • avaa hakemus järjestelmässäsi.
 • Nyt klikkaa uusi kysely painiketta vasemmassa yläkulmassa sivun.
 • Uusi QueryPage ilmestyy eteesi.

Anna alla mainittu kirjoitus

EXEC sp_resetstatus ;

ALTER DATABASE SET EMERGENCY

DBCC CHECKDB (, REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS)

ALTER DATABASE SET SINGLE_USER with ROLLBACKIMMEDIATE

DBCC DATABASE (, REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS)

ALTER DATABASE SET MULTI_USERRename database text tiedoston alkuperäisellä nimellä.

 • nimeä yourdatabase-teksti uudelleen Tiedoston alkuperäisellä nimellä.
 • lopuksi klikkaa Suorita.

suorittamisen jälkeen vain kaksinkertaistuu klikkaa tiedostoa ja avaa se ja toivon nyt saatat pystyä avaamaan korruptoitunut MDF tiedosto. Jos et pysty avaamaan MDF-tiedostoa, suosittelen, että sinun pitäisi mennä kolmannen osapuolen työkalulle. Kolmannen osapuolen työkalu vain auttaa sinua ulos.

Voit myös pitää-korjaa vioittuneet varmuuskopiotiedostot

Miten valita theMDF Recovery Tool?

nyt on iso kysymys, että mikä työkalu olisi sopivin vioittuneiden MDF-tiedostojen korjaamiseen ja jos etsit verkosta löydät paljon ohjelmistoja. Joten valinta on sinun, voit kokeilla mitä tahansa kolmannen osapuolen työkalu. Mutta ennen kuin menet mitään työkalua kannattaa tarkastaa seuraavat ominaisuudet siinä:-

 • työkalun on palautettava taulukot, näkymät,tallennettu menettely, ohjelmoitavuus, laukaisee, oletus, ja toiminnot vioittunut MDF tiedosto.
 • on tallennettava tiedot SQL Server-Tietokantamuodossa tai SQLServer-yhteensopivassa Komentosarjamuodossa.
 • sen on palautettava kaikki tiedoston kohdat ilman tietojen menetystä.
 • Korjaa molemmat tiedostot eli MDF ja NDF.
 • yhteensopiva kaikkien windows-versioiden kanssa.
 • ohjelmiston tulee tukea BLOB -, Image -, XML-ja isosivutietoa.

on olemassa monia muita ominaisuuksia, mutta olen kertonut sinulle tarvittavat, joten ensin sinun täytyy nähdä, onko työkalulla kaikki nämä ominaisuudet, sitten vain kokeilla tätä työkalua.

tiedän, että sinun olisi vaikea selvittää työkalua kaikkine ominaisuuksineen, mutta haluan tehdä sen helpommaksi sinulle. Voit kokeilla SQL Database Recovery tool SysInfoTools joka on tehokas ja hallussaan kaikki ominaisuudet. Itse asiassa, se on joitakin lisäominaisuuksia samoin.

SQL Database Recovery Software

the SQL Database Recovery Tool on ammattimainen ohjelmisto, joka on suunniteltu palauttamaan tietoja vahingoittuneista MDF-tiedostoista aiheuttamatta tietojen menetystä. Jos haluat testata aitouden työkalun voit ladata demoversion ohjelmiston, jossa se näyttää talteen tiedot tiedoston. Mutta jos haluat tallentaa nämä tiedot sinun täytyy ladata ohjelmiston täysversio. Nyt katsotaan, miten tämä työkalu toimii.

Korjaa vioittunut MDF-tiedosto MDF FileRepair-työkalulla

 • Lataa korjaustyökalu ja avaa se. Selaa sitten MDF-tiedostoa, joka on korvattava.
 • valitse palautustilassa ja CollationOption ja klikkaa OK aloittaa skannauksen.
 • saat vahvistusviestin, kun prosessi on valmis. Napsauta OK jatkaaksesi.
 • kaikki talteen tiedot näytetään Puu-jäsennelty muodossa edessäsi.Päällä klikkaa Tallenna-painiketta tallentaa tiedostot.
 • tässä sinun täytyy valita tallentava sijainti ja muoto, jossa voit joko valita SQL Server Tietokantamuoto tai SQL Server yhteensopiva SQL skriptit muodossa.
 • kun tiedosto on tallennettu saat jälleen vahvistusviestin sitten klikkaa OK ja sulje sovellus.

nyt voit tarkastella ja avata MDF-tiedoston paikasta, johon olet tallentanut tiedoston, ja voit myös käyttää kaikkia kohteita, jotka näkyvät edessäsi.

johtopäätös

No, olen kertonut teille molemmat tavat, jotka ovat manuaalisia ja ammattimaisia ja nyt se riippuu täysin teistä, mitä tekniikkaa sovellatte. Manuaalinen tekniikka on melko pitkä ja se vie aikaa. Joten miksi et ota oikotietä korjata vioittunut MDF tiedosto? Kokeile ammattilaisen työkalu, koska se takaa 100% elpyminen ilman tietojen muuttamista. Toivottavasti pidit artikkelistani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.