Lacy Leadership

Success is Near

miten kommunikoida milleniaalien kanssa: 4 sääntöä rakentavan palautteen antamiseen

vastoin yleistä uskomusta milleniaalit eivät sula rakentavan kritiikin edessä. Kun toimitetaan harkiten, millennials on kyky nähdä palautetta lahja, että se on-mutta avain on tietää, miten kommunikoida millennials tahdikkaasti, kun niiden suorituskyky ei osu standardeja. Mietitkö, miten milleniaalien kanssa kommunikoidaan rakentavasta palautteesta? Meillä on 4 keskeistä sääntöä. oli se milleniaaleille osoitettu tai ei, aidosti rakentavan palautteen […]
miten kommunikoida milleniaalien kanssa: 4 sääntöä rakentavan palautteen antamiseen

vastoin yleistä uskomusta milleniaalit eivät sula rakentavan kritiikin edessä. Kun toimitetaan harkiten, millennials on kyky nähdä palautetta lahja, että se on-mutta avain on tietää, miten kommunikoida millennials tahdikkaasti, kun niiden suorituskyky ei osu standardeja.

 Mietitkö, miten milleniaalien kanssa kommunikoidaan rakentavasta palautteesta? Meillä on 4 keskeistä sääntöä.
Mietitkö, miten milleniaalien kanssa kommunikoidaan rakentavasta palautteesta? Meillä on 4 keskeistä sääntöä.

oli se milleniaaleille osoitettu tai ei, aidosti rakentavan palautteen antaminen on herkkä taito, joka ei tule luonnostaan useimmille. Harkitsemalla joitakin pilareita tuottavaa viestintää yhdessä joitakin milleniaalien keskeisiä työpaikan odotuksia, voit oppia kommunikoimaan milleniaalien kanssa tehokkaasti vaikeimmissakin tilanteissa.

tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään, miten kääntää negatiivisen palautteen antaminen milleniaaleille positiiviseksi kokemukseksi.

Milleniaaleista

milleniaaleista kertova kirjallisuus on syvällistä, yksityiskohtaista ja näennäisesti loputonta. Koska monipuolisin sukupolvi tähän mennessä, tämä ryhmä on ominaista monimutkainen joukko dynamiikkaa, jotka sisältävät kohtuullisen osuuden ristiriitoja. Kun siirrymme läpi keskustelua siitä, miten kommunikoida millennials, pitää mielessä, että puhumme yleisesti. Tuhatvuotiseen sukupolveen kuuluvista 73 miljoonasta ihmisestä sääntöihin on monia poikkeuksia. Ryhmä pyrkii kuitenkin voimakkaasti tiettyihin ominaispiirteisiin.

parempi tieto siitä, keitä he ovat, auttaa ymmärtämään, miten milleniaalien kanssa voi kommunikoida.
parempi tieto siitä, keitä he ovat, auttaa ymmärtämään, miten milleniaalien kanssa voi kommunikoida.

milleniaalien ymmärtäminen on lähes mahdoton tehtävä, eikä heitä todellakaan voi vangita parin pykälän tarkkuudella. Kuitenkin, kontekstualisoida keskustelua, joka seuraa noin miten kommunikoida millennials, se on kriittistä käsitellä muutaman sukupolven määritteleviä ominaisuuksia auttaa tiedottamaan ymmärrystä.

milleniaalit ovat herkkiä (eikä se ole huono asia)

muut sukupolvet tarkoittavat sitä loukkauksena: milleniaalit ovat lumihiutaleita. Kuitenkin lähempi tarkastelu ominaisuuksia, jotka inspiroivat muita sukupolvia vertaamaan milleniaaleja sulavaan jääkappaleeseen paljastaa, että lausunto ei ole niin negatiivinen loppujen lopuksi.

on totta, että milleniaalit ovat herkkiä — mutta tähän kauaskantoiseen termiin sisältyy korkeampi empatian ja myötätunnon taso, valmis halu puhua kokemuksista (hyvistä ja huonoista) ja ennennäkemätön kunnioitus tunneälyä kohtaan. Onko mahdollista, että tällaiset piirteet ovat vahvuuksia, eivät heikkouksia?

vastaus on kaikuva ” Kyllä.”

milleniaalien kanssa kommunikoimisen oppiminen voi auttaa johtajia kehittämään enemmän tunneälyn kunnioitusta.
milleniaalien kanssa kommunikoinnin oppiminen voi auttaa johtajia kehittämään enemmän tunneälyn kunnioitusta.

koska milleniaalit on opetettu (muut sukupolvet, ei sen vähempää) arvostamaan emotionaalista tietoa yhtä korkealle kuin faktoja ja logiikkaa, he tuovat uusia odotuksia työpaikkaviestintään. Milleniaalit ovat hyvin tietoisia myrkyllisen hoidon aiheuttamista haitoista. He ovat oikeutetusti varuillaan riskeistä, kuten työuupumuksesta ja suorituskyvyn vaarantumisesta, joita syntyy tukemattomissa työympäristöissä.

milleniaalien herkkyyttä voisi tarkemmin luonnehtia alhaiseksi epäoikeudenmukaisuuden, epäkunnioituksen ja vihamielisyyden sietämiseksi. Niin, jos oppiminen miten kommunikoida millennials liittyy radikaalia uudelleen ajattelua johtajuus lähestymistapa, tämä uudelleenarviointi on lähes varmasti myöhässä ja sekä oman ja työntekijöiden etu.

on käynyt yhä ilmeisemmäksi, että herkistyminen, josta milleniaaleja on niin usein kritisoitu, saattaa itse asiassa olla heidän suurin vahvuutensa. Varsinkin kun oppimisen miten kommunikoida millennials (ja muitakin), herkkyys kannustaa ratkaisuja, jotka ovat terveempiä kaikille osapuolille.

Millennials Ovat Nälkäisiä Ammatillinen Kasvu

Toinen keskeinen laadun ymmärtää noin millennials on heidän intoa kiivetä metaforinen tikkaat. He pitävät jatkuvasti silmällä ammatillisia kasvumahdollisuuksia.

Tämä ominaisuus voidaan parhaiten ymmärtää seurauksena niiden suhdetta teknologiaan. Nuorimmat milleniaalit tutustuivat tekstaus-ja sosiaalialustoille ennen teini-ikää, ja vanhimmat hautovat vain sumeita muistoja päivistä ennen jatkuvaa viestintää, jolloin maailma oli selvästi vähemmän läpinäkyvä.

milleniaalit vertaavat itseään jatkuvasti ikätovereihinsa.
milleniaalit vertaavat itseään jatkuvasti ikätovereihinsa.

maailma millenniaaleina ovat tunteneet sen suurimman osan elämästään on täynnä sosiaalista vertailua. Vuodesta ikäisensä julkaisemalla viimeisimmät saavutukset LinkedInissä, kilpailuun implisiittisesti sopii tykkää ja seuraaja laskee, Millenials mitata omia saavutuksiaan vastaan heidän ikäisensä ’ ilman toista ajatusta.

tämän seurauksena milleniaalit tuntevat jatkuvaa painetta pysyä perässä. Onneksi tämä halu parantaa voidaan strategisesti hyödyntää etuna, kun johtajat oppivat kommunikoimaan millennials rakentavasti.

milleniaalit tarvitsevat usein palautetta

jos milleniaalit janoavat ammatillista kasvua, he suorastaan janoavat palautetta. Ja entisen halun tapaan milleniaalien kyltymättömältä tuntuva palautteen kaipuu on suurelta osin vastaus teknologiaan.

vaikka milleniaalit janoavat palautetta, monet johtajat eivät vieläkään osaa kommunikoida milleniaalien kanssa rakentavasta palautteesta.
vaikka milleniaalit janoavat palautetta, monet johtajat eivät vieläkään osaa kommunikoida milleniaalien kanssa rakentavasta palautteesta.

kun ensimmäiset iPhonet ja muut älypuhelimet tulivat kaupallisille markkinoille, vanhimmat milleniaalit olivat valmistumassa Collegesta ja nuorimmat milleniaalit peruskoulusta. Ryhmä ei ole koskaan tuntenut aikuisuutta ilman nettiä taskuissaan. He soittavat ja tekstaavat kenelle tahansa, milloin tahansa; näkevät, mitä ihmiset ympäri maailmaa tekevät reaaliajassa, ja heillä on verkosto seuraajia, jotka sitoutuvat heidän sisältöönsä pelkkien jakamisen hetkien sisällä.

lyhyesti sanottuna Internetin tukema lähes jatkuva palautteen virta on muuttunut milleniaalien taustahälyksi. Sen lisäksi, sukupolvi on tullut luottamaan tähän rikkaaseen, väkijoukosta hankittuun dataan, joka ohjaa heidän jokaista liikettään.

riippumatta siitä, annatko rakentavaa tai kehuvaa palautetta, on tärkeää ymmärtää tämän sukupolven odotukset taajuudesta, kun määritetään, miten kommunikoida milleniaalien kanssa tehokkaimmin.

milleniaalit pitävät itseään ja muita sukupolvia samanarvoisina

lopuksi jokaisen, joka etsii kitkatonta kommunikaatiota milleniaalien kanssa, on ymmärrettävä, että tämän sukupolven jäsenet pitävät itseään samanarvoisina riippumatta kollegoidensa suhteellisesta virkaiästä, koulutustasosta tai muista erottavista saavutuksista.

sen ymmärtäminen, että he näkevät itsensä tasavertaisina, on avain siihen, että he osaavat kommunikoida milleniaalien kanssa.
ymmärrys siitä, että he näkevät itsensä tasavertaisina, on avain siihen, että he osaavat kommunikoida milleniaalien kanssa.

milleniaalien rinnalla työskentelee melkoinen joukko suuria ikäluokkia ja sukupolvia, jotka pitävät tätä sukupolven raivostuttavimpana ominaisuutena. Niiden vastaavuuden ilmat voidaan tulkita merkiksi oikeuttamisesta tai paisutellusta minäkuvasta-joskus oikein. Mutta kunnes toisin todistetaan, on parasta, että muiden sukupolvien jäsenet antavat milleniaaleille epäilyksen ja olettaa, että heillä on hyviä aikomuksia.

tämä vastaavuusoletus perustuu osittain siihen, että milleniaalit sukupolvena tuovat ainutlaatuisen taidon työhön — ja he tietävät sen. He ovat sujuvia teknologian tavalla, että aiemmat sukupolvet (jotka kaikki ovat ei-syntyperäinen digitaalisen sanan) eivät ole. Millennials suositukset tällä areenalla usein tavoitteena lisääntynyt organisaation tehokkuutta, ja he odottavat otetaan vakavasti teknologian sujuvuus he tuovat pöytään. Useimmissa tapauksissa jopa kaikkein junior milleniaalien tech-savvy maailmankuva voi ilmoittaa erittäin hyödyllisiä ehdotuksia työpaikalla.

monissa tapauksissa milleniaalit haluavat vain saada saman verran kunnioitusta ja vastuuta kuin kaikki muutkin — odotus, joka voi jälleen osoittautua eduksi johtajille, jotka oppivat kommunikoimaan milleniaalien kanssa vähemmän kuin kohteliaasta palautteesta.

miten kommunikoida milleniaalien kanssa rakentavasta palautteesta

kun tulee aika antaa rakentavaa palautetta milleniaaleille — ja se väistämättä tulee — anna edellä käsiteltyjen ominaisuuksien vaikuttaa lähestymistapaasi, jotta se olisi edullisempaa sekä sinulle että milleniaaleille vastaanottavassa päässä.

rakentavan palautteen muuttamisen positiiviseksi kokemukseksi hyödyt ulottuvat kauas milleniaalien tunteiden säästämisestä. Mitä paremmin ymmärrät, miten kommunikoida millennials harkitusti, sitä vastaanottavaisempi ne ovat sisältöä olet välittää.

pidä nämä neljä ohjetta mielessäsi, jotta rakentava palautteesi pysyy hyödyllisenä milleniaalien kanssa kommunikoidessasi.

keskity mahdollisiin henkilökohtaisiin etuihin

tämä suositus liittyy suoraan milleniaalien haluun kehittyä ammatillisesti. Jos milleniaalit luulevat sinun repivän alas heidän kovaa työtään, negatiivisesti kehystetty palaute laukaisee heidän puolustusmekanisminsa. Väärin annettu negatiivinen palaute voi kohdata uhkana kenelle tahansa, mutta erityisesti sukupolvelle, joka on niin virittynyt myrkyllisen viestinnän seurauksiin.

sen sijaan kehyspalaute on suora panos milleniaalien ammatilliseen kehitykseen.

milleniaalien kunnianhimon ymmärtäminen on avain siihen, miten milleniaalien kanssa voi kommunikoida.
milleniaalien kunnianhimon ymmärtäminen on avain siihen, miten milleniaalien kanssa voi kommunikoida.

jos sinulla on milleniaaliraportteja, aseta itsesi mentoriksi, joka on sitoutunut tukemaan heidän ammatillista kehitystään ensimmäisenä päivänä. Kysy milleniaalien työntekijöiltäsi heidän uratavoitteistaan ja osoita, että olet tukemassa heitä kaikin mahdollisin tavoin — tarkoittaako se sitä, että ohjaat heitä koulutusresursseihin tai kutsut heidät tekemään yhteistyötä tavoitteidensa mukaisissa aloitteissa.

kun olet asettanut tämän ennakkotapauksen, miettiminen, miten kommunikoida milleniaalien kanssa rakentavasta palautteesta, tulee niinkin yksinkertaiseksi kuin muokkaamalla parannusehdotuksesi tueksi heidän ammatillisessa matkassaan.

kun annat rakentavaa palautetta, kerro vastaanottajalle, että uskot hänen menestyvän entistäkin paremmin nykyisissä ja tulevissa rooleissa, jos hän toteuttaa suosittelemasi käyttäytymismuutokset. Esitä rakentavaa palautetta ei loukkauksena, vaan seuraavana askeleena kohti menestystä. Jos teet niin, milleniaalityöntekijöidesi on todennäköisempää sisäistää tämä palaute ja tehdä muutoksia eteenpäin.

taso heidän kanssaan

koska milleniaalit näkevät itsensä kiistatta tasa-arvoisina toimijoina työelämässä, voi olla hyödyllistä lähestyä negatiivista palautetta kahden kollegan välisenä keskusteluna tasakentällä.

 Mietitkö miten kommunikoida milleniaalien kanssa? Puhu heille suoraan.
Mietitkö miten kommunikoida milleniaalien kanssa? Puhu heille suoraan.

jos olet huolissasi siitä, miten kommunikoida milleniaalien kanssa tavalla, joka rohkaisee heitä pysymään avoimina ehdotuksillesi, harkitse johdantokappaleen käyttämistä ”Kuuntele, aion olla rehellinen sinulle suorituksestasi, koska näen sinut kollegana parrilla itseni kanssa ja luotan siihen, että pystyt käsittelemään tätä palautetta.”

tämän strategian käyttäminen kehystää palautteen — vaikka se olisi kuinka negatiivista — kunnioituksen osoituksena. Lisäksi se asettaa tuhatvuotinen työntekijä asemaan, jossa on vastaanottavainen mitä palautetta seuraa vahvistaa maineensa kunnioitettavan, tasapää vertainen-ja kumoaa se voi aiheuttaa voit harkita uudelleen alkuperäisen arvioinnin.

antaa selkeitä odotuksia tulevaisuudelle

ihmiset kokevat voimakkaimman katumuksen tunteen, kun he kokevat, ettei heillä koskaan ole toista mahdollisuutta korjata virhettä. Tämä tunne lukitsee kyseisen yksilön ruminaatioon, ilman tuottoisan etenemistavan lohtua. Tärkeä avain tietää, miten kommunikoida millennials — tai kukaan, että asia-tavalla, joka edistää tulevaa kehitystä on välttää yllyttämisestä tunteita pahoillani.

miten voit tehdä tämän?

osa milleniaalien kanssa kommunikoinnin opettelua on katumuksen lieventäminen.
osa milleniaalien kanssa kommunikoinnin opettelua on katumuksen lieventäminen.

jos käyt keskustelua milleniaalityöntekijän kanssa siitä, miten hänen suoritustaan voisi parantaa, varmista, että keskustelu päättyy toimiviin ohjeisiin, joilla voidaan edetä tehokkaammin tulevaisuudessa. Ole mahdollisimman selkeä ja tarkka, ja huomauttaa, että annat vastaanottajalle tämän palautteen nyt, koska he saavat monia mahdollisuuksia toimia eri tavalla tiellä. Tähdennä, että odotat näkeväsi heidän tekevän niin.

lopettamalla keskustelusi tulevaisuuteen suuntautuneeseen sävyyn lievennät katumuksen tunteita. Tämän seurauksena tuhatvuotinen työntekijä on todennäköisempää käsitteellistää vuorovaikutusta keskusteluna edistyksestä, eikä virheitä.

tasapainota rakentavaa palautetta positiivisella tunnustamisella

jos yrittäisit tyydyttää milleniaalien palautteenhimoa pelkällä rakentavalla kritiikillä, heidän moraalinsa hiipuisi muutamassa viikossa (parhaimmillaan). Vaikka on aika ja paikka parantaa suorituskykyä rakentavan palautteen avulla, yksi tehokkaimmista strategioista, jotka ovat hyväksyneet johtajat, jotka osaavat kommunikoida milleniaalien kanssa, harjoittelee usein myönteistä tunnustusta.

rakentavan palautteen ei tarvitse olla negatiivinen kokemus.
rakentavan palautteen ei tarvitse olla negatiivinen kokemus.

työntekijöiden tunnustaminen lisää kaikkea moraalista ja työntekijöiden jaksamisesta tuottavuuteen ja sitoutumiseen. Erityisesti milleniaalit haluavat saada tunnustusta usein ja reaaliajassa. Paras tapa juurruttaa tämä käytäntö yrityksen kulttuuriin on muodollinen työntekijöiden tunnustamisohjelma. Oikea työntekijöiden tunnistamisohjelmisto pitää ohjelmasi virtaviivaisena (mikä poistaa logistiset esteet toistuvalle tunnistamiselle) ja linjassa suurten yrityshankkeiden kanssa (mikä täyttää ohjelman strategisen arvon sen hyvän olon etujen lisäksi).

kun työntekijät tietävät kaikki asiat, jotka he tekevät oikein, on paljon helpompi kuulla asioista, joita he tekevät väärin. Kukoistava tunnustaminen ohjelma helpottaa haaste määrittää, miten kommunikoida millennials noin rakentavaa palautetta pehmustamalla sitä runsaasti, kuittaamalla positiivisia.

rakentava palaute voi olla kasvun mahdollisuus

näillä arsenaalissasi olevilla vinkeillä olet hyvin varustautunut antamaan negatiivista palautetta milleniaalisille työntekijöille. Vaikka ei ole mitään takeita siitä, että prosessi menee aina sujuvasti, nämä ohjeet varmasti tehdä kokemus tuottaa negatiivista palautetta milleniaalityöntekijöille ei vain vähemmän tuskallista, mutta tuottavampia.

milleniaalien puutteiden korjaamatta jättäminen on varma tapa tukea kasvavaa sukupolvien välistä turhautumista, mikä on kaikkea muuta kuin kannustavaa työilmapiiriä. Kääntäen, tietäen miten kommunikoida millennials tehokkaasti kääntyy rakentava palaute mahdollisuudeksi molemminpuolisen kasvun ja lopulta hyödyttää kaikkia osapuolia, niiden kyky tehdä yhteistyötä toistensa kanssa, ja organisaation menestys yleisesti.

Katerina Mery on Fondissa markkinoinnin asiantuntija, jolla on tausta kognitiivisessa psykologiassa ja intohimo parantaa ihmisten tapaa elää ja työskennellä. Hän nauttii erityisesti siitä, että saa tietää, miten tämä onnistuu palkitsemalla ja tunnustamalla. Vapaa-ajallaan Katerina juoksee ulkona, ihailee taidetta ja tutustuu uusimpiin ja parhaisiin paikallisiin ravintoloihin.

the Insider ' s Guide to Employee Recognition-Lataa nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.