Lacy Leadership

Success is Near

miten kilpailu Facebookiin (eikä sääntöjä rikota!)

todella tehokas tapa luoda buzz noin yrityksesi on ajaa kilpailun tai edistäminen. Sarah Orchard paljastaa Facebook-Facebookissaan, miten voit mainostaa yritystäsi rikkomatta sääntöjä Facebookissa sinun täytyy olla hyvin varovainen, miten menet kilpailujen ja kampanjoiden järjestämisessä. On olemassa yksityiskohtaisia ehtoja, joita sinun on noudatettava-tai kohdata viha Facebook valtuudet, jotka ovat. elokuuhun 2013 asti Facebook ei sallinut Facebook-toiminnallisuutta […]
Like badges for Facebook

todella tehokas tapa luoda buzz noin yrityksesi on ajaa kilpailun tai edistäminen. Sarah Orchard paljastaa Facebook-Facebookissaan, miten voit mainostaa yritystäsi rikkomatta sääntöjä

Facebookissa sinun täytyy olla hyvin varovainen, miten menet kilpailujen ja kampanjoiden järjestämisessä. On olemassa yksityiskohtaisia ehtoja, joita sinun on noudatettava-tai kohdata viha Facebook valtuudet, jotka ovat.

elokuuhun 2013 asti Facebook ei sallinut Facebook-toiminnallisuutta käyttäviä kampanjoita, ja sinun piti käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia. Facebook on kuitenkin nyt höllentänyt erittäin tiukkoja promootiosääntöjään-lähinnä siksi, ettei kukaan noudattanut niitä!

kuitenkin varoituksen sana-on edelleen rajoituksia, joita monet yritykset eivät noudata, ja niillä on todellinen riski, että niiden Facebook-sivu suljetaan.

mitkä ovat Facebook-kilpailujen säännöt?

tarkemmat säännöt voi käydä katsomassa Facebookista. Lyhyesti sanottuna ne ovat:

  • sinun ei enää tarvitse käyttää kolmannen osapuolen app – vaikka on olemassa joitakin hyviä siellä, kuten Rafflecopter ja PromoSimple, jotka tarjoavat lisätoimintoja.
  • voit käyttää tykkäämistä ja kommentointia (omalla sivulla ja / tai sivun postauksessa) sekä viestittelyä kilpailun osallistumismekanismeina.
  • Jakofunktiota ei voi käyttää-ei henkilön aikajanalla eikä merkitsemällä hänen ystäviään. Tähän kuuluu myös se, että henkilö tägää itsensä tuotteesi tai palvelusi avulla esimerkiksi kuvaan tai videoon.
  • sinun tulee lisätä mahdolliset ikärajoitukset tai erityinen T&CS kampanjaasi varten kampanjasivusi postaukseen. Kehotan myös lisäämään ilmoitukseesi vastuuvapauslausekkeen, jossa todetaan selvästi, että kampanjaasi ei ”sponsoroi, tue tai hallinnoi Facebookia tai liity siihen millään tavalla”.
Fiverr Business

Kun jokainen projekti on etusijalla, tarvitaan kaikki kädet pakille

leikkaa budjetteja ja lisää tuottavuutta laadusta tinkimättä. Tutkituilla, lahjakkailla freelancereilla, jotka tarjoavat digitaalisia palveluja yli 500 kategoriassa, voit saada jokaisen tehtävän valmiiksi.

Aloita

Mitä tapahtuu, jos rikon Facebook-kilpailusääntöjä?

näen joka päivä paljon yrityksiä, jotka vahingossa tai suunnittelulla pilkkaavat Facebookia uudistettuja sääntöjä ja saattavat päästä pälkähästä. Mutta haluatko todella riskeerata liiketoimintasivusi menettämisen, jos sinut huomataan? Kilpailijasi, jotka pitävät kiinni säännöistä, voivat jopa ”shoppailla” sinua – joten ole varuillasi.

säännöt antavat edelleen runsaasti mainioita mainosmahdollisuuksia Facebookiin, ja voit myös harkita kampanjaa omassa blogissasi tai verkkosivustossasi, jossa sinulla on täydellinen kontrolli ja vapaus. Paras lähestymistapa on luoda optimoitu aloitussivu, ja sitten kertoa ihmisille Facebook (ja Twitter tai Instagram, jos se on tarkoituksenmukaista).

näin toimimalla ohjaat aktiivisesti liikennettä omalle verkkosivustollesi, jonka tulisi olla suunniteltu liikuttamaan kävijöitäsi lempeästi kohti muuntumistavoitteitasi-aina positiivinen tulos!

eihän kukaan meistä tiedä, mitä muutoksia Facebook saattaa tehdä kilpailusääntöihinsä tulevaisuudessa. On aina parempi hallita omia markkinointialustoja. Se sanoi, ei ole kiistatonta, että Facebook on tehokas työkalu pienille yrityksille luoda tietoisuutta.

asiantuntijan profiilikuva

contributor

Sarah Orchard

Sarah Orchardilla on yli 15 vuoden huipputason markkinointikokemus johtavilta Ison-Britannian ja maailman palvelualan brändeiltä.

JAA

TWEET

JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.