Lacy Leadership

Success is Near

Miten kertoa, jos joku poistanut Snapchat?

Snapchat on nuorten ja tweenien käyttämä viestisovellus. Se on erittäin suosittu sosiaalisen median sovellus, jossa ihmiset voivat jakaa arkisia hetkiään keskenään. Iso ero Snapchatin ja muun some-sovellusten välillä on se, että mikään ei ole täällä pysyvää. Viestit katoavat jonkin ajan kuluttua, ja toisin kuin Twitterissä tai Facebookissa, niistä ei ole näkyvää tallennetta. Toisin kuin muut […]

Snapchat on nuorten ja tweenien käyttämä viestisovellus. Se on erittäin suosittu sosiaalisen median sovellus, jossa ihmiset voivat jakaa arkisia hetkiään keskenään. Iso ero Snapchatin ja muun some-sovellusten välillä on se, että mikään ei ole täällä pysyvää. Viestit katoavat jonkin ajan kuluttua, ja toisin kuin Twitterissä tai Facebookissa, niistä ei ole näkyvää tallennetta. Toisin kuin muut sosiaalisen median alustat, et tiedä, miten kertoa, jos joku poisti Snapchat. mutta kun on tahtoa, on myös tapa, ja voit löytää sen hetkessä lukemalla oppaamme.

Miksi Ihmiset Käyttävät Snapchatia?

aivan kuten muissakin sosiaalisen median sovelluksissa, myös täällä voit ottaa yhteyttä muihin ystäviisi ja seurata heitä. Yhdessä tämän, voit saada uutisia, pelata pelejä, ja säännöllisesti viihdyttää itseäsi eri tavoin. Sovelluksen mukana tulee video-ja kuvankäsittelytyökaluja, jotka mahdollistavat videoiden tai valokuvien virittämisen todella hyvin. Kun kirjaudut sisään huomaat, että sovellus tarjoaa erittäin kevyt ja hauska muotoilu. Voit hyödyntää Snapchat suodattimia napsahtaa nauttia siitä enemmän.

Onko Mitään Riskejä Liittyä Snapchat?

tähän sovellukseen liittyy joitakin riskejä. Ne ovat:

 • ystävykset voivat nähdä toistensa nykyisen sijainnin Snap-kartalta. Tämä ei ole aina turvallista.
 • Discover-vaihtoehdossa näkyy joitakin ikään sopimattomia asioita.

sellaisenaan, on tärkeää navigoida tämän sovelluksen huolellisesti ja ohjausta. Mutta sitä ei voi alleviivata, kuinka hauskaa tämä sovellus on.

Kuinka käyttää Snapchat?

seuraa alla olevia ohjeita aloittaaksesi Snapchatin käytön:

 • ensin sinun pitää ilmoittautua. Tätä varten, sinun täytyy syöttää sähköpostiosoitteesi, syntymäaika, ja nimi, Kun sovellus pyytää sitä alussa.
 • sinulle annetaan kädensija, jonka jälkeen voit lisätä tilillesi ystäviä. Toinen tapa lisätä ihmisiä on klikkaamalla kuvia ”Snapcode”, joka näkyy vieressä heidän nimensä. Tämä on ainutlaatuinen jokaiselle käyttäjälle.
 • jos haluat aloittaa yhteydenpidon, siirry alalaidassa olevaan kameraympyrä-vaihtoehtoon ja ota napsahdus.
 • käytä kuvanmuokkausominaisuuksia ja-työkaluja antamaan kuvalle uutta särmää. Muokata sitä miten haluat. Kun olet tyytyväinen tuloksiin, voit lähettää sen ystävillesi luettelossa. Voit jopa lisätä sen tarinaan.
 • tämä tarina on katsottavissa vain päivän ajan tai tarkemmin sanottuna vain 24 tuntia. Voit jopa jakaa ryhmätarinoita tai osallistua ryhmätekstailuun.

miten nähdä Snap?

kun olet lisännyt ystäviä, on aika nähdä nepparit, joita he lataavat. Näin se tehdään:

 • tätä varten, mene kamera-näyttö ja sitten avata Friends-näyttö.
 • jos olet saanut napsahduksia, voit tarkastella kuvaketta aivan käyttäjänimen vieressä. Tämä kuvake voi olla eri värejä. Sininen tarkoittaa, että viesti on lähetetty chatteihin, Violetti tarkoittaa, että napsahdus/ napsahdus on lähetetty äänen kanssa ja punainen tarkoittaa, että napsahdus/ napsahdus on lähetetty ilman ääntä.
 • avataksesi minkä tahansa viestin sinun tarvitsee vain napauttaa sitä. Jos on useita napsahtaa niin se automaattisesti pelata yhdessä järjestyksessä.
 • jos haluat lopettaa napsautuksen katselun, Pyyhkäise alaspäin. Jos haluat nähdä seuraavan napsautuksen, napauta vain kerran.
 • saatat ajatella, että sinun pitäisi ottaa kuvakaappaus Snapista, muuten se poistetaan. Mutta huomaa, että kun teet, että henkilö, joka alun perin lähetti Snap saa ilmoituksen siitä. Hän saa tietää, että otit screengrabin.

miten kertoa, jos joku poistanut Snapchat?

ystäväsi ja kaikki, joita ikinä lisäät, näkyvät kaikki ystäväsi listalla. Jos joku nimi on kadonnut kaverilistalta, niin se voi johtua siitä, että he ovat poistaneet Snapchatin. Joten miten kertoa, jos joku poistanut Snapchat?

Etsi käyttäjänimeltään, onko yhteystieto kadonnut kokonaan vai ei. Jos etsit käyttäjätunnuksen ja mitään ei tule sitten he ovat ehkä poistaneet tilinsä. On myös mahdollista, että he ovat estäneet sinua.

mutta miten kertoa, jos joku poisti Snapchat ja ei vain estää sinua varmasti? Jos haluat olla varma, jos joku on poistanut tilin sitten ensin luoda täysin uusi tili kirjautuminen. Pidä tämä tili erillään äläkä lisää ketään tai kerro siitä kenellekään, kun etsit käyttäjätunnusta. Kirjoita sitten tämä tili ja etsi käyttäjätunnus ystäväsi.

jos mitään ponnahtaa niin tämä varmasti tarkoittaa, että se on poistettu. Joten hieman kekseliäisyyttä, voit selvittää vastauksen, Miten kertoa, jos joku poistanut Snapchat?

Toivottavasti tämä on tyydyttänyt kysymyksesi siitä, miten kertoa, poistiko joku Snapchatinsa.

Miksi en voi lisätä ketään Snapchatiin?

jos huomaat olevasi kykenemätön lisäämään jotakuta sovellukseen ja kyselet jatkuvasti itseltäsi-Miksi en voi lisätä jotakuta Snapchatissa? Silloin on täysin mahdollista, että ne ovat estäneet sinua.

mutta jos näin ei ole, saatat löytää itsesi edelleen kysyä – Miksi en voi lisätä joku Snapchat?

toinen mahdollisuus on, että käyttäjä on saattanut poistaa tilinsä. Jos Snapchatter on poistanut tilinsä, se näkyy silti sovelluksessa jonkin aikaa. Kun kirjaudut ulos ennen kirjautumista takaisin sisään, tämä korjataan. Jos tiedät, että henkilö tosielämässä niin voit pyytää heitä vahvistamaan, jos he ovat todellakin poistaneet tilinsä. Nyt tiedät vastauksen, Miksi en voi lisätä joku Snapchat.

Mistä tietää, Poistiko joku sinut Snapchatissa?

ei ole helppoa tietää, onko Snapchatissa seurattu tai estetty. Jos kysyt-miten kertoa, jos joku poistaa sinut Snapchat? Lue sitten alta:

tiedä, että et saa minkäänlaista ilmoitusta, jos jotain tällaista tapahtuu. Mutta on olemassa tapoja tietää, jos olet poistettu joku Snapchat. Nämä tavat ovat:

Vaihe 1

Aloita pitämällä kirjaa seuraajistasi. Jos sinulla on yleinen käsitys siitä, kuka seuraa sinua, tiedät, jos joku puuttuu listalta. Sanotaan, että joku seurasi sinua aiemmin. Nyt:

 • mene kavereiden näyttöön kameran näytöltä
 • Kirjoita kaverisi käyttäjätunnus aivan ylimpään hakupalkkiin.
 • kun näin tapahtuu, näet nimen, snap-pisteet ja käyttäjätunnuksen. Huomaa, että voit tarkastella snap-tulokset vain, jos ne seuraavat sinua takaisin. Jos ei ole pisteet sitten että käyttäjä on unfolled sinua.

Vaihe 2

huomaa, että jos olet lähettänyt Snapin jollekulle, joka ei seuraa sinua, niin se ei tavoita heitä lainkaan. Näin testaat sen:

 • kosketa chat-kupla kuvaketta suoraan aloitusnäytön. Se on vasemmassa alakulmassa.
 • kaksoisnapauta sitten ystäväsi käyttäjätunnusta. Napauta ympyrä-kuvaketta ja ota kuva. Lähetä se nuolinäppäimellä.
 • Tarkista nyt, mitä snap-status sanoo. Jos siinä lukee ”vireillä” ja ei siirrä ”toimitetaan” niin olet todennäköisesti poistettu. Myös jos näet, että nuoli vieressä Käyttäjätunnus on harmaa niin se tarkoittaa, että olet poistettu samoin.

miten kertoa, jos joku poistanut Snapchat?

ei ole aina helppoa keksiä vastausta kysymyksiin, kuten Miksi en voi lisätä ketään Snapchatiin? Mutta tiedä, että yksityiskohdat jonkun estämisestä tai seuraamatta jättämisestä pidetään tarkoituksella pimennossa, jottei kenenkään tunteita loukattaisi. Loppujen lopuksi tämä on sovellus, jota lapset käyttävät eniten. Heitä saattaisi loukata, jos he tulisivat tietämään, että heidän ystävänsä ei ole seurannut tai estänyt ilmoituksen läpi.

myös Snapchat ei ole ainoa sovellus, joka tekee näin. Suositut sosiaalisen median sovellukset, kuten Twitter tai Facebook, eivät myöskään lähetä minkäänlaista ilmoitusta käyttäjälle, jos ne tukkeutuvat,eivät seuraa tai eivät seuraa.

kaiken kaikkiaan Snapchat on erittäin hauska sovellus. Se on paikka pitää hauskaa ja saada ystäviä ilman minkäänlaisia pysyviä seurauksia. Lapset rakastavat tätä sovellusta, koska he voivat olla typerä sitä, nauttia peleistä, tietokilpailuja ja enemmän. Se ei ole vaikea sovellus navigoida ollenkaan. Kun kirjaudut sisään, aloita ystävien lisääminen ja sovelluksen tutkiminen; voit arvioida itse, kuinka hämmästyttävää se on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.